צ'ימצ'אר תראה לו את המהירות שלך!תחמוק ותשתמש בגחלת!קפץ עם הגחלת והשתמש בשריטה!ג'וני
אתה מוציא את צ'ימצ'אר.אלכס מוציא את ראיצ'ו שלו לקרב ואומר לך"הצ'ימצ'אר שלך הולך להיות אבוד,ראיצ'ו מכת רעם על צ'ימצ'אר"ראיצ'ו משתמש במכת רעם על צ'ימצ'אר
צ'ימצ'אר תראה לו את המהירות שלך!תחמוק ותשתמש בגחלת!קפץ עם הגחלת והשתמש בשריטה!ג'וני
אתה מוציא את צ'ימצ'אר.אלכס מוציא את ראיצ'ו שלו לקרב ואומר לך"הצ'ימצ'אר שלך הולך להיות אבוד,ראיצ'ו מכת רעם על צ'ימצ'אר"ראיצ'ו משתמש במכת רעם על צ'ימצ'אר
קרדיט ענק לרועי!
ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהמכת רעם של ראיצ'ו ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר ונפגע.צ'ימצ'אר קופץ ומשתמש בשריטה על ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה.אלכס אומר לראיצ'ו"זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל
ג'ון
גולדג לא מצליח להתחמק ממכת הרעם של לאקסארי ונפגע קשה.גולדג חוזר לפוכדוןר שלו
דניס
שיננקס נכנכס לפוכדור שלך.שינקס נכלכד יעודכן
[COLOR=""]לוקאס
אתה עוצם את עניך ומנסה לחוש בהילה של סוויפר.אתה מנסה ומנסה אך לא מצליח לחוש את ההילה של סוויפר*[/COLOR]
יגאל
מגבי משתמש בערפיח וגורם לגיודוד לא לראות כלום ולפספס את פצצת הבוץ שלו.מגבי תוקף באגרוף אש את ג'יודשוד.מכיון שהערפיח גורם לגיוד לא לראות כלום הוא לא מצליח להתחמק מאגרוף האש של מגבי.אנה אומרת לגיוד"שוב פצצת בוץ"ג'יודוד משתמש בפצצת בוץ
שון
אתה מחפש מישהו להתאמן איתו ואתה רואה פאנפי קטן.אימון מושלם
ניר
ארון יוצא מהפוכדור שלו ומקשה על לרביטר להפיל עצים.לרביטר משתמשת בנקמה על העצים ואפילו שארון מקשה עליההיא מצליחה לשבור עוד מס' עצים
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"חבל אני צריך להתאמן על זה יותר.... טוב גראוליט' בגלל שהרבה זמן לא היית בתוך פוקדור אני מניח שאתה לא אוהב להיות באחד אני צודק" אני אומר עדיין מלא התרגשות מהפגישה... "טוב אני אשים אותך באחד רק כדי שתצטרף רישמית למסע שלי" אני אומר ושם לו פוקדור על הראש... ריאולו ומונפרנו בינתיים תחפש את הילתו ריאולו ואז שניכם תפציצו אותו ותביאו אותו מעולף!"[COLOR=""]לוקאס
אתה עוצם את עניך ומנסה לחוש בהילה של סוויפר.אתה מנסה ומנסה אך לא מצליח לחוש את ההילה של סוויפר*[/color]
*טעיתי בציטוט*
עכשיו צ'ארמנדר תקשה גם אתה על לרביטר
ארון תמשיך לעצור את לרביטר ולרביטר תמשיכי להפיל עצים
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 08-27-2010 בשעה 03:03 PM
צ'ימצ'אר תקפוץ גבוהה!ואז תשתמש בגחלת ושוב שריטה!ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהמכת רעם של ראיצ'ו ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר ונפגע.צ'ימצ'אר קופץ ומשתמש בשריטה על ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה.אלכס אומר לראיצ'ו"זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל
קרדיט ענק לרועי!
אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ועוצרת את פצצת הבוץ של סוינב.טורצ'יק רץ אל סוינב בניקור.סוינב מתחמק מהניקור של טורצ'יק ומשתמש בחפירה ונעלם שוב מהזירה של המכון
יגאל
מגבי מתחמק מפצצת הבוץ של ג'יודוד.מגבי תוקף בזנב ברזל את ג'יודוד.ג'יודוד מתחמק מזנב הברזל של מגבי.ג'יודוד משתמש בגילגול ומתגלגל במהירות עצומה אל עבר מגבי
ג'וני
צ'ימצ'אר קופץ לגבוה ומתחמק מזנב ברזל של ראיצ'ו.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לראיצ'ו"התקפה מהירכה עכשיו"ראיצ'ו משתמש בהתקםה מהירה
ניר
צ'רמנדאר יוצא ועוזר להקשות על לראביטר להפיל עצים.לפתע לרביטר משתמשת ברוק סליד על העץ ושוברת אותו לשנים.לרביטר למדה רוק סליד
מרי
את מחפשת פוקימון ואת רואהטנגלה
דניס
אתה פונה אל איואי בשאלה.איוי עושה כן עם הראש ואתה מבין שהוא רוצה להתפתח
לוקאס
אתה זורק פוכדור על גראוליט והוא נלכד.הוא לא בשישה שלך.ריולו ומונפרו הולכים לחפשש את סוויפר.תוך מס' דקולת הם מוצאים את סוויפר.
שון
אתה מוציא את פולויאג.פולויאג משתמש באקדח מים על פאנפי.פאנפי מתחמק מאקדח המים ומשיב בגילגול
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"חסלו אותו אגרופי אש וכדורי הילה מהר!"לוקאס
אתה זורק פוכדור על גראוליט והוא נלכד.הוא לא בשישה שלך.ריולו ומונפרו הולכים לחפשש את סוויפר.תוך מס' דקולת הם מוצאים את סוויפר.
צ'ימצ'אר חכה שהוא יהיה קרוב מספיק ואז קפוץ אף מאחורי ראיצ'ו ואז גחלת בכל הכוח!ואז שריטה!ג'וני
צ'ימצ'אר קופץ לגבוה ומתחמק מזנב ברזל של ראיצ'ו.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לראיצ'ו"התקפה מהירכה עכשיו"ראיצ'ו משתמש בהתקםה מהירה
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)