'יופי זה פוקימון חזק...' "תחזרו!" אני אומר ומחזיר את הפוקימוים שלי ואז הולך למרכז....לוקאס
אתה זורק פוכדור על סוויפר.סויפר נכנכס לתוך הפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנ ונעצר.לכדת סוויפר.יעודכן
'יופי זה פוקימון חזק...' "תחזרו!" אני אומר ומחזיר את הפוקימוים שלי ואז הולך למרכז....לוקאס
אתה זורק פוכדור על סוויפר.סויפר נכנכס לתוך הפוכדור.הפוכדור מתנדנד ומתנדנ ונעצר.לכדת סוויפר.יעודכן
דניס
אתה מביא לאיוי את האבן האש ולפתע הוא מתחיל לזהור.לפתע במקום איוי מופיע.פלארון למד להביור
לוקאס
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם והולך אל מרכז הפוקימונים.תוך 5 דקות אתה עומד בפתח כניסת המרכז לפוקימונים
שון
פולויאג משתמש באקדח מים על פאנפי והודף את החבטה של פאנפי.פאנםי לא מצליח להתחמק מאקדח המים ונפגע קשה.פאנפי מנסה שוב חבטה
אדם
טורצ'יק נכנכס בסוינב בדחיפה חזקה מאוד.סוינב נפגע קשה.טורצ'יק תוקף בגחלת את סוינב מטווח אפס.סוינב לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.סוינב מתעלף על ריצפת הקרח.מילין מחזירה את סוינב לפוכדור שלו
ניר
אתה נכנכס ואחות ג'וי אומרת לך"כן"היא לוקחת את הפוקימונים שלך ומפרא לך אותם.ומחזירה לך אותם בחזרה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני נכנס ואומר לאחות: "את יכולה לרפא לי את הפוקימונים ולהחליף את באגון באלקיד ומונפרנו בגראוליט?"לוקאס
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם והולך אל מרכז הפוקימונים.תוך 5 דקות אתה עומד בפתח כניסת המרכז לפוקימונים
ציצמאר תחפור!ואז תתקוף בשריטה חזקה וגחלת!ג'וני
צ'ימצ'אר מחכה לרגע הנכון ואז הוא קופץ מאוחרי ראיצ'ו ומצתחמק מהתקפה מהירה של ראיצ'ו.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על ראיצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה של צ'ימצאר.ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל על צ'ימצ'אר
קרדיט ענק לרועי!
ג'וני
צ'מצ'אר מנסה לחפור על הספינה אך לא מצליח מכיון שהספינה עשויה מברזל.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנבהברזל של ראיצ'ו ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על ראיחצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לראיצ'ו"עוד זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל
יגאל
מגבי משתמש ערפיח וג'יודוד לא רואה כלום.בעקבות הערפיח ג'יודוד מפספס את פצצת הבוץ שלו.מגבי תוקף את ג'יודוד בזנב ברזל חזק.ג'יודוןג לא מתחמק ונפגע קשה.אנה אומרת לג'יודוד"גילגול"ג'יודוד מתגלגל שוב ונעלם הערפיח
דניס
אתה מחפש אימון טוב לפלאריון שלך.אתה רואהקקניה
ניר
אתה היוצא מהמרכז והולך אל המכון.אתה מגיע לכניסה של המכון ונכנכס.אתה רואה זירת קרח נמאצת באמצע המכון.אתה רואה את"אני מילין מנהיגת מכון הקרח.הקרב היה 1 על 1 ברור.אתה תוקף ראשון" מילין מוציאה את
סוינב שלה לקרב
שון
פולויאג משתמש באקדח מים על פאנפי.פאנפי מתחמק וחובט בחוזקה בפולויאג.פאנפי משתמש בגילגול
לוקאס
האחות ג'וי אומרת לך"כן החלפתי לך אותם"
אדם
מילין אומרת לך"נכון זה באמת היה קרב טוב.אוקי,הנה תג מכון הקרח כול הכבוד אדם זכית בו ביושר.אז בהצלחה בהבסת 4 המכונים האחרונים של מחוז האש."היא מגישה בידה את תג מכון הקרח לך
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ניר
אתה מוציא את לרביטר לקרב.מילין מופתעת ואומרת לך"אבל אם היתה בוחר בצ'רמנדאר היה לך יתרון וקל לנצח אותי,נו טוב איך שתרצה.טוב מה שמך?ואתה תוקף"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)