Pokemon GO
עמוד 291 מתוך 359 ראשוןראשון ... 191241281289290291292293301341 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,351 עד 4,365 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    ניר
    לרביטר מנסה הגנת ברזל אך שוב לא מצליחה ונפגעת מפצצת הבוץ של סוינב.לרביטר משתמשת במפולת אבנים על סוינב.סוינב מתחמק מהמפולת.סינב משתמש בחפירה ונעלם מהזירה

לוקאס
    אתה מלטף את גרוליט בשמחה.אתה מתקשר לאימך ולפתע"הי לוקאס.איפה אתה ?מה נשמע ילדי?אתה בסדר?"אתה רואה שאתה מדבר עם אימך

יגאל
    בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהורדה ונפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ונעלם
    מפולת אבנים על החור של החפירה!
    ואז חפירה

2. משתמש סופר ספאמר
    ניר
    לרביטר מנסה הגנת ברזל אך שוב לא מצליחה ונפגעת מפצצת הבוץ של סוינב.לרביטר משתמשת במפולת אבנים על סוינב.סוינב מתחמק מהמפולת.סינב משתמש בחפירה ונעלם מהזירה

לוקאס
    אתה מלטף את גרוליט בשמחה.אתה מתקשר לאימך ולפתע"הי לוקאס.איפה אתה ?מה נשמע ילדי?אתה בסדר?"אתה רואה שאתה מדבר עם אימך

יגאל
    בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהורדה ונפגע קשה.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ונעלם
    אני אומר לבלדום לחקות עד שצ'ימצ'אר יצא ואחר כך תתקוף בהורדה שוב

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    "וואו אמא תירגעי! תנחשי את מי מצאתי??? נו נו תנחשי!!!"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    אימך אומרת לך"גראוליט שלך?"

יגאל
    לפתע צ'ימצצ'אר יוצא מהבור שלו.בלדום במהירות יוצא ומשתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום

ניר
    לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את היציה של סוינב.לרביטר משתמשת בחפירה ונכנס לבור.סוינב תוקף בדחיפה את לרביטר

אדם
    מילין אומרת לך"נכון זה באמת היה קרב טוב.אוקי,הנה תג מכון הקרח כול הכבוד אדם זכית בו ביושר.אז בהצלחה בהבסת 4 המכונים האחרונים של מחוז האש."היא מגישה בידה את תג מכון הקרח לך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    לוקאס

יגאל
    לפתע צ'ימצצ'אר יוצא מהבור שלו.בלדום במהירות יוצא ומשתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום

ניר
    לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את היציה של סוינב.לרביטר משתמשת בחפירה ונכנס לבור.סוינב תוקף בדחיפה את לרביטר

אדם
    מילין אומרת לך"נכון זה באמת היה קרב טוב.אוקי,הנה תג מכון הקרח כול הכבוד אדם זכית בו ביושר.אז בהצלחה בהבסת 4 המכונים האחרונים של מחוז האש."היא מגישה בידה את תג מכון הקרח לך
    לרביטר זה בת
    ---------------
    לרביטר תנסי שוב הגנת ברזל ואז שוב נשיכה.

6. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    צ'מצ'אר מנסה לחפור על הספינה אך לא מצליח מכיון שהספינה עשויה מברזל.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנבהברזל של ראיצ'ו ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על ראיחצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לראיצ'ו"עוד זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל
    תעצור אותו עם גחלת!ואז שריטה!

קרדיט ענק לרועי!

7. Because lizards can swim
    לוקאס
    * זאת שיחת וידאו?
    "איך ידעת?" *המשך אם זה וידאו* אני מוציא את כולם ומכוון את הפוקגיר לפוקימונים ואומר "זה קצת מהפוקימונים שלי!"

8. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס

יגאל

ניר

אדם
    אני אומר לבלדום לחמוק ולתקוף שוב בהורדה

9. Because lizards can swim
    Xxx

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    "תודה רבה" אני לוקח את התג ומחייך אליה
    ואני יוצא מהמכון

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אדם
    אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט

יגאל
    בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"זנב ברזל"צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל

לוקאס
    כן
    אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"

ג'וני
    צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"

ניר
    לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    פוקימונים שלך:גולדג,גרוטל,אלקיד
    סטיבן:גרבלר הובס,לאקסרי,קאמפרט
    אלקיד לא מצליח להתחמק מרעדית האדמה ונפגע קשה.אלקיד משתמש בשבירת לבנים על קאמפרוט.קאמפרוט מצליח להתחמק משבירת הלבננים של אלקיד.אלקיד משתמש בהתקפה מהירה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהתקפה מהירה.סטיבן "להביור"קאמפארוט משתמש בלהביור
    אני אומר לאלקיד: "תתחמק מהלהביור שלו ואז תשתמש בדחיפה ואז בשבירת לבנים הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"
    צא טרטויג!השתמש בהצלפת גפן!

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט

יגאל
    בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"זנב ברזל"צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל

לוקאס
    כן
    אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"

ג'וני

ניר
    לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה
    לרביטר תמשיכי לנסות הגנת ברזל את יכולה!
    ואז שוב נשיכה

15. Because lizards can swim
    לוקאס
    כן
    "אם אני מנצח באי המאוחד אז רק עוד תג אחד... את רוצה לראות עוד משהו?" אני מכוון את הפוקגיר ליד שלי ועושה כדור הילה ואז אומר :לכדתי ריאולו כפי שראית אז ראיתי איך הוא משתמש בזה והצלחתי לבד...

עמוד 291 מתוך 359 ראשוןראשון ... 191241281289290291292293301341 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •