"וואו אמא תירגעי! תנחשי את מי מצאתי??? נו נו תנחשי!!!"לוקאס
אתה מלטף את גרוליט בשמחה.אתה מתקשר לאימך ולפתע"הי לוקאס.איפה אתה ?מה נשמע ילדי?אתה בסדר?"אתה רואה שאתה מדבר עם אימך
לוקאס
אימך אומרת לך"גראוליט שלך?"
יגאל
לפתע צ'ימצצ'אר יוצא מהבור שלו.בלדום במהירות יוצא ומשתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על בלדום
ניר
לרביטר משתמשת במפולת אבנים וחוסמת את היציה של סוינב.לרביטר משתמשת בחפירה ונכנס לבור.סוינב תוקף בדחיפה את לרביטר
אדם
מילין אומרת לך"נכון זה באמת היה קרב טוב.אוקי,הנה תג מכון הקרח כול הכבוד אדם זכית בו ביושר.אז בהצלחה בהבסת 4 המכונים האחרונים של מחוז האש."היא מגישה בידה את תג מכון הקרח לך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תעצור אותו עם גחלת!ואז שריטה!ג'וני
צ'מצ'אר מנסה לחפור על הספינה אך לא מצליח מכיון שהספינה עשויה מברזל.צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנבהברזל של ראיצ'ו ונפגע.צ'ימצ'אר משתמש בשריטה על ראיחצ'ו.ראיצ'ו מתחמק מהשריטה של צ'ימצ'אר.אלכס אומר לראיצ'ו"עוד זנב ברזל"ראיצ'ו משתמש בזנב ברזל
קרדיט ענק לרועי!
* זאת שיחת וידאו?לוקאס
אימך אומרת לך"גראוליט שלך?"
"איך ידעת?" *המשך אם זה וידאו* אני מוציא את כולם ומכוון את הפוקגיר לפוקימונים ואומר "זה קצת מהפוקימונים שלי!"
Xxx
אדם
אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.לאן תלך עכשיו?מרכז פוקימונים,מקדש,דרך 2 תחליט
יגאל
בלדום מתחמק מהגחלת של צ'ימצ'אר.בלדום משתמש בהורדה על צ'ימצ'אר.צ'ימצ'אר מתחמק מהורדה של בלדום.אנה אומרת לצ'ימצ'אר"זנב ברזל"צ'ימצ'אר משתמש בזנב ברזל
לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"
ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"
ניר
לרביטר לא מצליחה הגנת ברזל ונפגע.לרביטר משתמשת בנשיכה על סוינב.סוינב לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סוינב משתמש שוב בדחיפה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
צא טרטויג!השתמש בהצלפת גפן!ג'וני
צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מזנב הברזל של ראיצ'ו ונפגע קשה.צ'ימצ'אר מתעלף בקרב 1 1 אלכס אומר לך"יפה תיקו אז מי הפוקימון הבא שלך ג'וני"
קרדיט ענק לרועי!
"אם אני מנצח באי המאוחד אז רק עוד תג אחד... את רוצה לראות עוד משהו?" אני מכוון את הפוקגיר ליד שלי ועושה כדור הילה ואז אומר :לכדתי ריאולו כפי שראית אז ראיתי איך הוא משתמש בזה והצלחתי לבד...לוקאס
כן
אימך אומרת לך"סתם ניחשתי.ואו לכדת הרבה פוקימונים חזקים ומצוינים.אז כמה תגים עוד נותרו לך להשיג?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)