"מעשה טיפשי... קפוץ עם מתקפת מהירות ואז תשתמש בכדור חשמל ובכוח המשיכה כדי ליפול העוצמה על הראש שלו ולגמור איתו!"לוקאס
אלקיד מתחמק במתקפת מהירות מזנב אקוה של קאקונה.אלקיד משלב את האגרוף שלו עם כדור חשמל ויוצר אגרוף חשמל מלאוכותי.קאקונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה משתמש שוב בזנב ברזל
אחי אני מצטער שלא הייתי כאן פשוט פירמטו לי ת'מחשב והתקינו לי ווינדווס 7
-----------------
'אני חושב שטורצ'יק שלי חייב לנוח טיפה' אחשוב
ואני אלך למרכז הפוקימונים.
בזמן שאני הולך אני חושב לעצמי:'אני חושב שאחרי שהחות ג'וי תחזיר לי את טורצ'יק אני אלך לבקר במקדש שבעיר אולי אני ימצא שם משהו מעניין'
דניס
פלאריון משתמש בלהביור על טיל הסיכות ועל קקניה.קקניה נפגע מהלהביור ומטיל הסיכות של עצמו.קקניה משתמש בעלי טער על פלאריון
אדם
אתה הולך אל מרכז הפוקימונים ומגיע עליו.אתה נכנכס למרכז הפוקימונים ופוגש את האחות ג'וי.האחות ג'וי אומרת לך"הי ילד מה תרצה?"
לוקאס
אלקיד קופץ לאויר וכך מתחמק מזנב האקוה של קאקונה.אלקיד משתמש בהתקפה מהירה וכדור חשמל על קאקונה.קאקונה מתחמק מכדור החשמל של אלקיד.קאקונה מתכון לנשוך את אלקיד בנשיכה חחזקה
יגאל
גרוטל מתחמק מכדור הצל של מאק.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על מאק.מאק לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גוטל.אנה אומרת למאק"תשתמש בבפצצת בוץ על גרוטל"מאק משתמש בפצצת בוץ
ניר
לרביטר לא מתפתחת.אתה ניגש אל מילין והיא אומרת לך"הלרביטר שלך חזקה מאוד.כול הכבוד לך.ניר הינה תג הקרח זהו הסמל שניצחת במכון הקרח שלי.אז בההצלחה בשאר המכונים שיש לך להביס."היא מגישה לך אתתג הקרח של המכון הקרח
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[QUOTE=monster;782690][B]
יגאל
גרוטל מתחמק מכדור הצל של מאק.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על מאק.מאק לא מצליח להתחמק מטיפוס הסלעים של גוטל.אנה אומרת למאק"תשתמש בבפצצת בוץ על גרוטל"מאק משתמש בפצצת בוץ
אני אומר לגרוטל לחמוק שוב ולתקוף בטיפוס סלעים עוד פעם
יגאל
גרוטל מתחמק מפצצת הבוץ של מאק.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על מאק.מאק מתחמק מטיפוס הסלעים של גוטל.מאק משתמש בפצצת בוץ על גרוטל
ניר
מילין מופתעת מהתגובה שלך אל לרביטר.לרביטר משתמשת בנשיכה עליך ונושכת את רגליך השמאלית ומתחיל לרדת לך דם מהרגל
אדם
האחות ג'וי אומרת לך"כן בשמחה רבה"האחות ג'וי מרפא את טורצ'יק שלך ואת שאר הפוקימונים שלך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 08-30-2010 בשעה 03:23 PM
"שהוא מגיע אליך תן לו כדור חשמל לפה! ואז תנסה אגרוף חשמל!"לוקאס
אלקיד קופץ לאויר וכך מתחמק מזנב האקוה של קאקונה.אלקיד משתמש בהתקפה מהירה וכדור חשמל על קאקונה.קאקונה מתחמק מכדור החשמל של אלקיד.קאקונה מתכון לנשוך את אלקיד בנשיכה חחזקה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)