Pokemon GO
עמוד 298 מתוך 359 ראשוןראשון ... 198248288296297298299300308348 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,456 עד 4,470 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    ג'ון
    ארתה מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו.אתה מוציא את גולדג שלך לקרב.גולדג תוקף באקדח מים את קאמפרוט.קאמפרוט לא מצליח להתחמק ונפגע מאקדח המים של גולדג.גולדג משתמש במשאבת הידרו על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק משאבת הידרו של גולדג.סטיבן אומר לקאמפרוט"רעידת אדמה"קאמפרוט יוצר רעידת אדמה

שון
    אתה זורק את הפוכדורא על פאנפי.הפוכדור לוכד את פאנפי בתוכו ומתחיל להתנדנד.הפוכדור זז ימינה ומשאלה פעמים ואז בפעם השלישית נעצר ברכותי לכדת פאנפי

אדם
    אתה מוציא את טרטויג שלך והוא תוקף בעלי טער את שני החילים של צוות ניוטק.שני החילים מתחמקים ומצוציאים שני ולטרוב

ג'וני
    טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה מהמכת רעם של ראיצ'ו.טרטויג תוקף בשוטי גפן את ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.אלכס מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו

מרי
    מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש בקרן קרח עכל ספירטום.ספירטום מתחמק ממנה.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ אך גם ממנה ספירטום מתחמק.ספיחרטום משתמש בכדור צל על מרשטום

לוקאס
    אלקיד מתחמק מהקרן הקרח של קאונה.אלקיד משתמש בשיתוק על קאקונה.קאקונה לא מצליח להתחמק ומשותק לגמרי.אלקיד מצליח לעשות אגרוף חשמל קטן

דניס
    פלאריון משתמש בלהביור ושורף את העלי טער של קקניה.פלאריון תוקף בכדור צל את קקניה.קקניה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קקניה משתמש בבאגרוף שאיבה על פלאריון שלך

יגאל
    גרוטל התפתח לך לטוטרטרה עצום. טורטרה למד כדור אנרגיה

ניר
    איונט
    החילים מופתעים מהתשובה שלך.החיל הימני אומר לך"אוקי רק אם תעבור מבחן אחד מתוך שני מבחנים אז תוכל להתקסל אילינו בסדר"

אוקי,מה אני צריך לעשות

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אלקיד לא מצליח להתחמק מהנשיכה של קאקונה ונפגע.אלקיד מנסה לתפוס את זנבו של קאונה אך לא מצליח וכל הטקטיקה שרצית שתהיה לא תהיה.אלקיד מנסה אגרוף חשמל אך עדין לא מצליח אגרוף חשמל.קאקונה תוקף בקרן קרח את אלקיד שלך

"אווווף! אלקיד אתה חייב להתחמק ואז כדור ברק לפנים שלו!"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    החיל השמאלי אומר לך"טוב המבחן שלך הוא לחטוף את מנהיגת המכון הקרח.בשבילהיו אתה מוכן לזה ילד אתה תעמוד בזה?"

לוקאס טעית בהמשך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ניר
    החיל השמאלי אומר לך"טוב המבחן שלך הוא לחטוף את מנהיגת המכון הקרח.בשבילהיו אתה מוכן לזה ילד אתה תעמוד בזה?"

לוקאס טעית בהמשך

כן,אני הולך למכון סנופויינט

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת וטרטויג בעלי טער.שני הולטרוב מתחמקים מהגחלת ועלי הטער.שני הולטרוב תוקפים ברעם
    "טורצ'יק וטרטוויג תתחמקו וטרטוויג תתקוף בשוטי גפן כדי להרים את אחד מהוולטרובים באוויר ואז טורצ'יק תפגש בו עם גחלת כשהוא לא יכול לזוז" אצעק

6. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ג'ון
    ארתה מחזיר את אלקיד לפוכדור שלו.אתה מוציא את גולדג שלך לקרב.גולדג תוקף באקדח מים את קאמפרוט.קאמפרוט לא מצליח להתחמק ונפגע מאקדח המים של גולדג.גולדג משתמש במשאבת הידרו על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק משאבת הידרו של גולדג.סטיבן אומר לקאמפרוט"רעידת אדמה"קאמפרוט יוצר רעידת אדמה

שון
    אתה זורק את הפוכדורא על פאנפי.הפוכדור לוכד את פאנפי בתוכו ומתחיל להתנדנד.הפוכדור זז ימינה ומשאלה פעמים ואז בפעם השלישית נעצר ברכותי לכדת פאנפי

אדם
    אתה מוציא את טרטויג שלך והוא תוקף בעלי טער את שני החילים של צוות ניוטק.שני החילים מתחמקים ומצוציאים שני ולטרוב

ג'וני
    טרטויג מתחמק בהתקפה מהירה מהמכת רעם של ראיצ'ו.טרטויג תוקף בשוטי גפן את ראיצ'ו.ראיצ'ו לא מצליח להתחמק ומובס בקרב.אלכס מחזיר את ראיצ'ו לפוכדור שלו

מרי
    מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש בקרן קרח עכל ספירטום.ספירטום מתחמק ממנה.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ אך גם ממנה ספירטום מתחמק.ספיחרטום משתמש בכדור צל על מרשטום

לוקאס
    אלקיד מתחמק מהקרן הקרח של קאונה.אלקיד משתמש בשיתוק על קאקונה.קאקונה לא מצליח להתחמק ומשותק לגמרי.אלקיד מצליח לעשות אגרוף חשמל קטן

דניס
    פלאריון משתמש בלהביור ושורף את העלי טער של קקניה.פלאריון תוקף בכדור צל את קקניה.קקניה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קקניה משתמש בבאגרוף שאיבה על פלאריון שלך

יגאל
    גרוטל התפתח לך לטוטרטרה עצום. טורטרה למד כדור אנרגיה

ניר
    איונט
    החילים מופתעים מהתשובה שלך.החיל הימני אומר לך"אוקי רק אם תעבור מבחן אחד מתוך שני מבחנים אז תוכל להתקסל אילינו בסדר"
    "כל הכבוד פוליווג" אני אומר לו בשמחה.
    רגע לפניי שאלך לקרב המכון אני מחליט להוציא את כל הפוקימונים שלי ולהציכ אותם אחד בפניי השני.

7. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    טרטויג תמשיך לקרב הבא..

קרדיט ענק לרועי!

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    "יופי עכשיו שוב בכל הכוח!!! שהוא עוד משותק!! ואז תחסל אותו בכדור חשמל!!"

9. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה מחזיר את טורטרה לפוכדור שלו.אתה יוצא מהטירה.אתה מגיע לפתח המרכז הפוקימונים

אדם
    אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק משתמש בגחלת וטרטויג בעלי טער.שני הולטרוב מתחמקים מהגחלת ועלי הטער.שני הולטרוב תוקפים ברעם
    אני נכנס ואומר לאחות גו'י להחליף לי את צ'רמיליון ומגמרוטאר בספיל ומינון ואני אומר לה גם שאני רוצה חדר לישון בו בלילה

10. היכל התהילה
    דניס
    "כדור צל!" אני מורה לו

11. משתמש מנוסה

מרי

"מרשטוף ,תחסה את איפה שספירמיטוב נמצא בקרח ,ואז ירית בוץ ואקדח מים"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מרי
    אסור 3 מתקפות
    מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש עליו בקרן קרח.הוא מתחמק.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ על ספירטום.ספירטום מתחמק מפצצת הבוץ של מרשטופ.ספירטום משתמש בבילבול על מרשטופ

דניס
    פחאריון משתמש בכדור צל על קקניה.האגרוף השאיבה מתנגש בכדור הצל ונוצר פיצוץ.קקניה נפגע מהדף.קקניה מנסה שוב איגרוף שאיבה

יגאל
    האחות ג'וי אומרת לך"בסדר ,החלפתי אותם.הנה חדר 300 בבקשה"היא נותנת לך את החדר 300

לוקאס
    אלקיד משתק את קאונה שוב.אלקיד משגר כדור חשמל אל קאונה.קאונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה לפתע מובס בקרב.אנה מחזירה את קאקונה לפוכדור

ג'וני
    אלכס מוציא לקרב הבא שלו את פרינפלאפ שלו

שון
    כול הפוקימונים שלך יוצאים מהפוכדורים שלהם.הם נהנים להכיר את אחד השני

אדם
    טורצ'יק וטרטויג מתחמקים מהמכת רעם.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולטרוב ותופס אותו באויר.טורצ'יק תוקף את האלרקוד בגחלת ומביס אותו.הולטרוב השני תוקף במכת ברק

ניר
    אתה הולך למכון הקרח ושם רואה את מילין ניצבת בפתח הכניסה למכון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    "טרטואיג!הצלפת גפן!ואז מתקפה מהירה!"אומר לו

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    טורצ'יק וטרטויג מתחמקים מהמכת רעם.טרטויג משתמש בשוטי גפן על ולטרוב ותופס אותו באויר.טורצ'יק תוקף את האלרקוד בגחלת ומביס אותו.הולטרוב השני תוקף במכת ברק
    "קדימה טרטוויג טורצ'יק תשתמש באותו תרגיל שוב כדי להביס את הוולטרוב השני קדימה!" אצעק

15. משתמש מנוסה
    מרי
    אסור 3 מתקפות
    מרשטופ מתחמק מכדור הצל של ספירטום.מרשטופ משתמש עליו בקרן קרח.הוא מתחמק.מרשטופ משתמש בפצצת בוץ על ספירטום.ספירטום מתחמק מפצצת הבוץ של מרשטופ.ספירטום משתמש בבילבול על מרשטופ

דניס
    פחאריון משתמש בכדור צל על קקניה.האגרוף השאיבה מתנגש בכדור הצל ונוצר פיצוץ.קקניה נפגע מהדף.קקניה מנסה שוב איגרוף שאיבה

יגאל
    האחות ג'וי אומרת לך"בסדר ,החלפתי אותם.הנה חדר 300 בבקשה"היא נותנת לך את החדר 300

לוקאס
    אלקיד משתק את קאונה שוב.אלקיד משגר כדור חשמל אל קאונה.קאונה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאונה לפתע מובס בקרב.אנה מחזירה את קאקונה לפוכדור

ג'וני

שון
    כול הפוקימונים שלך יוצאים מהפוכדורים שלהם.הם נהנים להכיר את אחד השני

אדם

ניר
    אתה הולך למכון הקרח ושם רואה את מילין ניצבת בפתח הכניסה למכון

אני אומר למילין: "המצה הוא כזה,צוות ניוטק מנסה להעיר את רג'יאייס ואני כאילו מנסה להצתרף לצוות,
    עכשיו הם אמרו לי לחטוף אותך,אז מה שנעשה הוא כזה,סווינב ולרביטר יחפרו בור ויגיעו לשומרים ואז סווינב יקפיא אותם בעזרת רוח קפואה. ולרביטר תנטרל את הפוקימונים שלהם.
    בנתיים אני ואת נלך ואני יגיד שחטפתי אותך,ואז נוכל להכנס להמשך המשימה שנדע מה היא בקרוב מאוד.

עמוד 298 מתוך 359 ראשוןראשון ... 198248288296297298299300308348 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •