תחמוק עם מתקפה מהירה ותתקיף איתה! ומטווח אפס שוטי גפן..ג'וני
טרטויג מתחמק מטופר התכת של פרינפלאפ.טרטויג משתמש בשוטי גפן על פרינפלאפ.ומצליף בו עם גפניו.פרינפלאפ נפגע קשה מפגיעה של טרטויג.פרינפלאפם משתמש בבועות על טרטויג
קרדיט ענק לרועי!
"וואו! אלאקטבז איזה יופי!!! עכשיו אני רוצה לאמן את קראקונה! חזור אלאקטרבז צא קראקונה ידידי!"לוקאס
אלקיד שלך נעלם ובקמו מופיע אלקטראבאז ענק וחזק מאוד.אלקוראבאז למד אגרוף חשמל
ניר
החיל הימני אומר לך"עכשיו בוא נראה אם יש לך אומץ לרצוח את מנהיגת המכון.אם אתה רוצח אותו התבלת איתנו.אז תרצח עכשיו"החיל השמאלי מגיש לך סכין קטנה
דניס
כן ,טוב
אתה מחפש אימון לצ'יקו שלך ואתה רואנ את קליגר שמוטט לו על האי
שון
אתה מוציא את גרוויל לקרב.גרוויל יוצא ומשתמש בקליע זרעים על דיגלט.דיגלט הוא מתחמק מקליע הזרעים באמצעות החפירה שלו
אדם
אתה הולך אחורה ואז רואה את אוראומר לך"אני אור.אני רואה שהבסת מס' חילים של צוות ניוטק.כול הכבוד לך.אני מציע שתלך מפה אם אתה לא רוצה להיפגע.אין לך סיכוי נגדי בגרוש.הבנת אז סתלק מפה"
לוקאס
אלקטראבז חוזר לפוכדור שלו וקאקונה יוצא לקרב.אנה אומרת לך"תבחר פוקימון"
ג'וני
טרטויג חומק בהתקפה מהירה מבעועות של פרינפלאפ.טרטויג תוקף מטוח אפס את פרינפלאפ בשוטי גפן.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"מערבולת"
פרינפלאפ משתמש במערבולת על טרטויג
יגאל
האחות ג'וי"אוקי אין בעיה.הקרב יערך בקולאסום ענק הוא לא רחוק מהמרכז.בהצלחה לך"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
טרטואיג קפוץ לתוך המערבולת כששוטי בגפן מגיני עליך!ואז שוטי גפן!ג'וני
טרטויג חומק בהתקפה מהירה מבעועות של פרינפלאפ.טרטויג תוקף מטוח אפס את פרינפלאפ בשוטי גפן.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"מערבולת"
פרינפלאפ משתמש במערבולת על טרטויג
קרדיט ענק לרועי!
ג'וני
טרטויג קופץ לתוך המעברולת ושוטי גפן מגנים עליו מהמערבולת.טרטויג תוקף בשוטי גפן את פרינפלאפ.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.אלכס אומר לפרינפלאפ"טופר מתכת"פרינפלאפ משתמש בטופר מתכת על טרטויר
לוקאס
אנה אומרת לך"בסדר אין בעיה.אתה תוקף ראשון"אנה מוציאה מהפוכדור של קקטרון
ניר
סוינב משתמש ברוח קפואה על חילי צוות ניוטק.חילי צוות ניוטק לא מספירים להגיב במקום והם נקפאים למוות.לרביטר משתמשת במפולת אבנים ויוצרת מפולת אבנים שפוגעת בשני החילים ואפילו הורגת אותם למוות
יגאל
אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים והולך אל הקוליסאום.תוך 2 דקות אתה מגיע לקולאוסיאום.אתה נכנכס אליו.צמשום מקום מופיעה דמות שאתה לא מכיר.שנמראת כךואומרת לך"שלום אני הוא סטיבן.אני זה שתצטרך להילחם נגדו כדי לסיים את האיונט.הקרב היה 5 על 5 .המנצח הוא שמביס את כול פוקימצוני היריב.מותר להחליף פוקימונים לשיניו.אז מה שמך?אתה מוכן להתחיל תקרב?"
שון
לפתע דיגלט יוצא מהמחבוא שלו.גרוויל תוקף בכדור אנרגיה את דיגלט.דיגלט זריז ומתחמק מכדור האנרגיה.עם החפירה שחלו.דיגלט נעלם שוב
דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער על קינגלר.קינגלר מתחמק מזה בקלות ומשתמש במכת צבת על צ'יקו שלך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)