שון
תום אומר לך"לא אמרתי לך מקודם"דיגלט יוצא מהזירה.גרוויל במהירוות תוקף בכדור אנרגיה את דיגלט.דיגלט הפעם לא מספיק בזמן להתחמק מהכדור האנרגיה של גרוויל ונפגע קשה.דיגלט משגר פצצת בוץ על גרוויל
מרי
צ'ימיצ'אר לו חוזר בזמן ונפגע מכדור הצל של סזפירטם.צ'ימצ'אר חוזר לפוכדור שלו.מרשטופ יוצא מהפוכדור שלו.לספירטום נמאס מזה ובורח מהקרב.ועף לדרכו
דניס
צ'יקו מתחמק מהמכת הצבת ש קינגלר.צ'יקו משתמש בשריטה ובעלי טער על קינגלר באותו הזמן.קינגלר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.קינגלר משתמש באקדח מים על צ'יקו
אדם
אור אומר לך"מכיון שהבוס שלי רוצה את רג'איס שלי.אין בעיה קרב זה בסדר מיצדי.הקרב היה 1 על 1.אז אם אתה מסכים לקרב תוציא את הפוקימון שלך ראשון."
ניר
סוינב רואה שאתה רוצח את מילין ובורח מן המקדש.אתה לוקח את הסכין של חבר צוות ניוטק ומילין נרצחת.מתחיל לצאת ממנה הרבה דם.אתה לוקח לחברי צוות ניוטק את בגדיהם והפוכוריהם.אתה רואה שיש עוד דלת במקדש.אתה חושב שיש שם עוד חברי צוות ניוטק
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אדם
אתה מוציא את טורצ'יק לקרב.אור אומר לך"תתקוף ראשון.צא דטיני שלי"אור מוציא לקרב דרטיני
שון
גרוויל משתמש בקליע זרעים על פצצת הבוץ.פצצת הבוץ מובסת.גרוויל משתמש בכדור אנרגיה ומשגר אותו אל דיגלט.דיגלט מתחמק מכדור האנרגיה.דיגלט משתמש שוב בפצצת בוץ על גרוויל
ניר
לרביטר משתמשת בחפירה ובודקת מה יש בחדר.אתה מוציא את אחד הפוקימונים של החיל.מתוך הפוכדור יוצא ולטרוב.לרביטר יוצאת מהחדר ואומרת לך שיש שם עוד חיל צוות ניוטקר ורג'אייס כלוא בכלוב ברזל
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מצטער אבל יש לי 2 ולטרוב,אתה לא צריך לעדכן?
-----------------------------------------------------
אני לובש את הבגדים של אחד החיילים שלקחתי ומחביא את הבגדים של השני בחור שלרביטר עשתה בחפירה אומר ללרביטר להפעיל על זה מפולת סלעים אבל שלא יראה בולט ומכסה את זה בשלג שזה יסתווה.
אחרי זה אני מכניס את לרביטר וולטרוב לפוקדור,מחביא אותם
אני נכנס לחדר ולוקח איתי את הגופה של מילין ואומר לאיש: "גמרנו כבר?"
הפלתי למיילין את קו החיים,מה שאומר שלא יתנגדו לנו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)