ג'ון
גולדג מתחמק מהלהביור של קאמפרוט.גולדג משתמש בבמשאבת הידרו כפולה על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מהמשאבת הידרו.גולדג משתמש באקדח מים כפול על קאמפרוט.קאמפרוט לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאמפרוט משתמש ברעידת אדמה על גולדג
אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על דרטיני.דרטיני מתחמקת מזה בקלות.אור אומר לדרטיני"טויסטר עכשיו"דריני משתמש בטויסטר על טורצ'יק שלך
לוקאס
קאקונה משתמש בקרן קרח ומקפיא את הזירה.קאקונה משתמש באגרוף קרח על קקטרון.קקטרון מתחמק מזה בקלות.קקטרון משתמש בנקמה על קאקונה שלך
דניס
צ'יקו מתחמק מאקדח המים של קינגלר.צ'יקו משתמש בעלי טער על קינגלר.קינגלר לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קינגלר משתמש בגיליוטינה על צ'יקו
מרי
את רואהאת רואה הונדור קטן וחמוד
ניר
אתה רוצה בכלל את 2 הוולטרוב?
ניר אתה לובש את הבגדים של אחד החילים.את הבגדים של החיל השני אתה מסתיר בבור של לרביטר.לרביטר משתמשת במפולת אבנים ומסתירה את הבגדים.אתה מחזיר את לרביטר ולטרוב לפוכדור שלהם ולוקח את הגופה של מילין לחדר.שם אתה רואה חיל ניוטק חדש שאתה לא מכיר ולידו רג'איס כלוא בכלוב ברזל."אני רואהה שאתה חיל חדש.טוב אבל יש לך עוד מבחן.אחד הפוקימונים שלך ימות עכשיו"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ניר
אומר לך"שמי ואתה לא חיל צוות ניוטק .מהשניות ה1 חשדתי שאתה מתחזה ועכשיו ברור שאתה מתחזה.אני חס עליך ונותן לך לברוח.אם אתה לא רוצה למות.אז עזוב את המקדש בהזה ותן לי לקחת את רג'ייס.אם לא אתה מת הבנת"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שאני ישחרר את רג'יאייס אני יכול לשלוט בו עד שהוא ישתחרר סופית?
-----------------------------------------------------------------------------------
אני מוציא את פינסיר ולרביטר,ואומר לו: "אני כן חייל אבל אם אתה רוצה אני ילחם מולך."
פינסר מכת צבת על הכלוב!
לרביטר דחיפה על האיש כדי שלא יוציא פוקימון.
ג'ון
גולדג מתחמק מהרעידת האדמה של קאמפרוט.גולדג משתמש באקדח מים כפול על קאמפרוט.קאמפרוט מתחמק מזה.גולדג משתמש באקדח מים כפול על קאמפרוט.קאמפרוט לא מצליח להנתחמק ונפגע קשה.קאמפרוט משתמש בפצצת בוץ על גולדג
מרי
הוא יכול להיות בת.
האנדור עונה לך"הונדור הונדור"היא ניגשת אליך ומלטפת את רגליך.את מבינה שהונדור רוצה להצטרף לצוות שלך
אדם
טורצ'יק מתחמק מהטויסטר של דרטיני.טורצ'יק רץ אל דרטיני בניקור.דרטיני לא מצליח להתחמק מהניקור של טורצ'יק ונפגע.אור אומר לדרטיני"תשתמש שוב בטויסטר על הטורצ'יק שלו"דרטיני משתמש בטויסטר על טורצ'יק
שון
גרוויל קופץ לאויר וכך מתחמק מפצצת הבוץ של דיגלט.גרוויל משתמש בקליע זרעים על דיגלט.דיגלט מתחמק מזה בקלות.תום אומר לדיגלט"תשתמש בסוקר פונץ'"דיגלט משתמש בסוקר פונץ' על גרוויל
לוקאס
קאקונה מחליק על זירת הקרח וכך מתחמק מהנקמה של קקטרון.קאקוה גכולש אל מאוחרי גבו של קקטרון ומקפיא אותו בקרן קרח.קאקונה קופץ לגובהנ וז מתגלגל.תוך כדי הגילגול של קאקונה.קאקונה משתמש בקרן קרח על קקטרון.קקטרון לא מצליח להתחמק גם מזה.קקטרון לא יכול לזווז
דניס
צ'יקו משתמש בעלי טער על הגיליוטינה של קינגלר.קינגלר מפספס את צ'יקו.צ'יקו רץ ושורט בחוזקה את קינגלר.קינגלר משתמש שוב בגיליוטינה על צ'יקו
ניר
אתה מוציא את פינסיר ולרביטר.פינסיר משתמש במכת צבת על הכלוב של רג'אייס.המכה לא מזיזה לכלוב.לרביטר משתמשת בדחיפה על אור.אור במהירות מתחמק מזה.אור מוציא פוכדור שממנו יוצאדרטיני שמשתמש בטויסטר על לרביטר שלך
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
" אוקי עכשיו בגלל שקרח חלש נגד עשב תשתמש באגרופי קרח ואז תנסה להשתמש בניב קרח בך שתאגור כוח קרח בניב ותשחרר אותו בנגיסה!"לוקאס
קאקונה מחליק על זירת הקרח וכך מתחמק מהנקמה של קקטרון.קאקוה גכולש אל מאוחרי גבו של קקטרון ומקפיא אותו בקרן קרח.קאקונה קופץ לגובהנ וז מתגלגל.תוך כדי הגילגול של קאקונה.קאקונה משתמש בקרן קרח על קקטרון.קקטרון לא מצליח להתחמק גם מזה.קקטרון לא יכול לזווז
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)