Pokemon GO
עמוד 307 מתוך 359 ראשוןראשון ... 207257297305306307308309317357 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,591 עד 4,605 מתוך 5381
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    מרי
    אנה אומרת לך"סוג חשמל מצידך זה בסדר"

ג'וני
    טרטויג מפוצצץ את הבעועות עם שוטי גפן שלו.טרטויג תוקף ללא הפסקה את פפרינפלאפ בשוטני הגפן שלו.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרינפלאפ משיב במלחמה בטופר מתכת על טרטויג שלך

שחר
    לפתע הדלת נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'.בירץ' מכניס אותך למעבדה שלו.אתה ניכס מלמעבדה שלו והוא טורק את הדלת.בירץ אומר לך"הי שחר בחרת כבר באיזה פוקימון תבחר למסע שלך במחוז העשב?"

יגאל
    ספיל משתמש בקרן קרח על הגלישה של רידון.הגלישה של רידון נפסקת.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע קשה מאקדח.סטיבן אומר לרידון"תשתמש בכל הכוח בכדור חשמל על ספיל"רידון משתמש בכדור חשמל על ספיל

ניר
    לרביטר קופצת ומשתמש בהגנת ברזל.לרביטר מגנה על צ'רמנדאר מקרן הקרח של רג'ארייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת על רג'אייס.הפעם ר'אייס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על לרביטר וצ'רמנדאר

לוקאס
    אנה אומרת לך"באיזה פוקימון תרצה שהמונפרו שלך ילחם נגדו.תבחר עכשיו?"

אדם
    טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה את דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.דרטיני נפגעת קשה ומובסת בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלו ובורח מן המקדש של רג'אייס
    אני אומר לספיל לא לחמוק ולתקוף בפעימת מים

2. משתמש מנוסה
    מרי

[/COLOR][/B]
    "כן " אני אומרת ומוציאה את טריפנאץ'
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    שחר רשום
    יגאל
    ספיל תוקף בכדור קרח את זנב הברזל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זו בזה.שני הפוקימונים נפגעים מהתקפה של היריב.ספיל תוקף באקדח מים את רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים ספיל ונפגע קשה.סטיבן אומר לרידון שלו"זנב ברזל שוב"רידון משתמש בזנב ברזל שוב פעם

שון
    גרוויל מתעשעת מהר ומתחמק מהסוקר פונץ' של דיגלט.גרוויל במהירות משתמ בכדור אנרגיה על דיגלט.דיגלט לא מצליח להתחמק ונפגע.דיגלט משיב מלחמה בפצצת בוץ על גרוויל

לוקאס
    לפתע קאונה נעלם לך ובקמומו מופיע פאליגאטור עצום. פאליגאטור למד ניב קרח

ניר לא תוכל ללכוד אותו
    רג'אייס מקפיא את האדמה לזירת קרח ואז משתמש בקרן על ויוצר זירת קרח מושלמת.רג'איס לא יודע אגירוף מוקד
    "גרובייל תהדוף את זה בעזרת כדור אנרגייה ולאחר מכן חבטה ישירה ומהירה על דיגלט" אני אומר לו.

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    טורצ'יק תוקף בגחלת חזקה את דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק.דרטיני נפגעת קשה ומובסת בקרב.אור מחזיר את דרטיני לפוכדור שלו ובורח מן המקדש של רג'אייס
    "כל הכבוד טורצ'יק תחזור!" אגיד
    ואני יחייך לפוכדור
    ואני ירוץ לעבר רג'יאייס ואנסה לשחרר אותו מהכלוב

5. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    "בסטאראפטור! מונפרנו צא!"

6. משתמש מנוסה
    מרי

ג'וני
    טרטויג מפוצצץ את הבעועות עם שוטי גפן שלו.טרטויג תוקף ללא הפסקה את פפרינפלאפ בשוטני הגפן שלו.פרינפלאפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פרינפלאפ משיב במלחמה בטופר מתכת על טרטויג שלך

שחר
    לפתע הדלת נפתחת ומולך עומד פרופסור בירץ'.בירץ' מכניס אותך למעבדה שלו.אתה ניכס מלמעבדה שלו והוא טורק את הדלת.בירץ אומר לך"הי שחר בחרת כבר באיזה פוקימון תבחר למסע שלך במחוז העשב?"

יגאל
    ספיל משתמש בקרן קרח על הגלישה של רידון.הגלישה של רידון נפסקת.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע קשה מאקדח.סטיבן אומר לרידון"תשתמש בכל הכוח בכדור חשמל על ספיל"רידון משתמש בכדור חשמל על ספיל

ניר
    לרביטר קופצת ומשתמש בהגנת ברזל.לרביטר מגנה על צ'רמנדאר מקרן הקרח של רג'ארייס.צ'רמנדאר משתמש בגחלת על רג'אייס.הפעם ר'אייס לא מצליח להתחמק מהגחלת של צ'רמנדאר ונפגע.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על לרביטר וצ'רמנדאר

לוקאס

אדם

לרביטר,המתקפה הזאת מסוג חשמל,מפולת אבנים.
    אחרי זה ניכם תפעילו דחיפה על האבנים שיעופו לעבר רג'יאייס.

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    סטיבן אומר לך"איך אתה יודע שאני אבחר בפוקימון החשמל שלי.אז אני כנראה צפיו,טוב,צא לקאסרי לקרב"סטיבן מוציא את לאקסרי לקרב שלו
    אני אומר לסטיבן: "כי כבר הוצאת אותו, לא נראה שתבזבז פוקימון חדש" ומחייך, אני אומר בקול לגולדג: "גולדג תחזור", אני מחזיר את גולדג ומוציא את גרוטל ואומר: "גרוטל תשתמש בעלי טער ואז בבלימה על לקאסרי".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. Retired
    שם: Ashar

שחר

" בהחלט אדוני , אשמח אם אקבל את באלבזור "
    פרישה

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שחר
    בירץ' ניגש אל שולחן שעליו מונח פוכדור 1.הוא לוקח אותו והולך אל המגירות.בירץ' פותח תמגירה העיליונה ומוציא משם:5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ומגיש את הפוכדור של באלבאזור,5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם.הוא אומר לך"בהצלחה במסע שחר"

ג'ון
    אתה מחזיר בחזרה את גולדג לפוכדור שלו,ובמקומו מוציא את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסראי.לאקסרי זז הצידה ומתחמק מעלי הטער של גרוטר.גרוטל רץ בבלימה אל לאקאסרי.לאקסרי מתחמק מהלימה של גרוטל.לאסראי מסתער על גרוטל בניב חשמל

ניר
    לרביטר משתמשת במפולת אבנים.המפולת האבנים מגנה על לרביטר וצ'רמננדאר מהתוחת חשמל של רג'אייס.צ'רמנדאר ולרבטיר מעיפים אבמנים על רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהם.רג'אייס משתמש בקרן על על צ'רמנדאר ולרביטר

לוקאס
    מונפרו יוצא לקרב.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את סטארפטור.אנה אומרת לך"תקוף ראשון "

אדם
    אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה רץ אל רג'אייס.אתה מבחין שהכלוב שלו קשור לתקרה של המקדש.

שון
    גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על פצצת הבוץ של דיגלט.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצות והדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים.גרוויל במהירות תוקף את דיגלט בחבטהנ חזקה.דיגלט לא מספיק להגיב ונפגע קשה.אתה רואה שדיגלט תשוש

מרי
    את מוציאה מהפוכדור שלך את טראפינץ'.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את פאצ'יריסו החמוד.אנה אומרת לך"את תוקפת ראשונה"

יגאל
    ספיל משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל כדור החשמל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זה בזה ויצרות הדף חזק.ספיל ורידון נפגעים מהדף.רידון תוקף באבנים חדות את ספיל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש סופר ספאמר
    שחר
    בירץ' ניגש אל שולחן שעליו מונח פוכדור 1.הוא לוקח אותו והולך אל המגירות.בירץ' פותח תמגירה העיליונה ומוציא משם:5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ומגיש את הפוכדור של באלבאזור,5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם.הוא אומר לך"בהצלחה במסע שחר"

ג'ון
    אתה מחזיר בחזרה את גולדג לפוכדור שלו,ובמקומו מוציא את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסראי.לאקסרי זז הצידה ומתחמק מעלי הטער של גרוטר.גרוטל רץ בבלימה אל לאקאסרי.לאקסרי מתחמק מהלימה של גרוטל.לאסראי מסתער על גרוטל בניב חשמל

ניר
    לרביטר משתמשת במפולת אבנים.המפולת האבנים מגנה על לרביטר וצ'רמננדאר מהתוחת חשמל של רג'אייס.צ'רמנדאר ולרבטיר מעיפים אבמנים על רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהם.רג'אייס משתמש בקרן על על צ'רמנדאר ולרביטר

לוקאס

אדם
    אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה רץ אל רג'אייס.אתה מבחין שהכלוב שלו קשור לתקרה של המקדש.

שון
    גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על פצצת הבוץ של דיגלט.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצות והדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים.גרוויל במהירות תוקף את דיגלט בחבטהנ חזקה.דיגלט לא מספיק להגיב ונפגע קשה.אתה רואה שדיגלט תשוש

מרי
    את מוציאה מהפוכדור שלך את טראפינץ'.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את פאצ'יריסו החמוד.אנה אומרת לך"את תוקפת ראשונה"

יגאל
    ספיל משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל כדור החשמל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זה בזה ויצרות הדף חזק.ספיל ורידון נפגעים מהדף.רידון תוקף באבנים חדות את ספיל
    אני אומר לספיל לחמוק ולתקוף אותו שוב בפעימת מים

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יגאל
    ספיל זז הצידה וחומק מאבנים החדות של רידון.ספיל תוקף בפעימת מים את רידון.רידון לא מספיק להתחמק ונפגע מהפעימת המים של ספיל.רידון נפגע קשה.סטיבן אומר לרידון"תשתמש שוב באבנים חדות"רידון משתמש שוב באבנים חדות על ספיל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    ספיל זז הצידה וחומק מאבנים החדות של רידון.ספיל תוקף בפעימת מים את רידון.רידון לא מספיק להתחמק ונפגע מהפעימת המים של ספיל.רידון נפגע קשה.סטיבן אומר לרידון"תשתמש שוב באבנים חדות"רידון משתמש שוב באבנים חדות על ספיל
    אני אומר לספיל לא לחמוק ולתקוף שוב בפעימת מים

13. Retired
    שם: Ashar
    שחר

" תודה רבה אדוני , אספר לך כשאנצח ואשיג את התג הראשון שלי " שאני מתקרב לדלת
    פרישה

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אוקיי מונפרנו תשתמש במגן התנגדות להביור!

15. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    טרטואיג גמור אותו!תפוס אותו עם גפניך ותעיף אותו באויר גבוהה!ואז הצלף בו חזק בגפנים כך שיעוף חזק לקיר!

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 307 מתוך 359 ראשוןראשון ... 207257297305306307308309317357 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •