Pokemon GO
עמוד 310 מתוך 359 ראשוןראשון ... 210260300308309310311312320 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,636 עד 4,650 מתוך 5381
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    יגאל
    טורטרה משתמש בכדור אנרגיה על הכדור הג'ירו.שני המתקפות מתנגשות ושני הפוקימונים נפגעים.סטיבן אומר למגנזון"הגנת ברזל"מגנזון משתמש בהגנת ברזל והגנה שלו עולה
    אני אומר לטורטרה לתקוף אותו מהר בעלי טער

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יגאל
    טורטרה תוקף את מגנזון בעלי טער.העלי טער פוגעים במגנזון אך לא משפיעים עליו מכיון שהגנה שלו חזקה.מגנזון שוב תוקף בכדור ג'ירו את טורטרה שלך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    טורטרה תוקף את מגנזון בעלי טער.העלי טער פוגעים במגנזון אך לא משפיעים עליו מכיון שהגנה שלו חזקה.מגנזון שוב תוקף בכדור ג'ירו את טורטרה שלך
    אני אומר לטורטרה לתקוף את כדור הג'ירו בטיפוס סלעים

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מחזיר בחזרה את גולדג לפוכדור שלו,ובמקומו מוציא את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסראי.לאקסרי זז הצידה ומתחמק מעלי הטער של גרוטר.גרוטל רץ בבלימה אל לאקאסרי.לאקסרי מתחמק מהלימה של גרוטל.לאסראי מסתער על גרוטל בניב חשמל
    אני אומר לגרוטל: "גרוטל תתחמק מהניב חשמל של לאסראי ואז תשתמש בעלי טער כפולים הכי חזקים שלך ואז בדחיפה עליו בכל הכוח שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. Retired
    שם: Ashar

שחר באלבאזור
    באלבאזור רץ וחובט בסטריו.סטריו נפגע מהמכה של באלבאזור.סטריו משתמש באקדח מים קטן על באלבאזור שלך

" באלבזור תקפוץ ותבחוט בו מלעמלה )
    פרישה

6. משתמש מנוסה
    שם: שון
    שון
    תום מגיש לך את תג האדמה.הוא אומר לך"הנה תג האדמה זה אומר שניצחת במכון האדמה שלי.כול הכבוד לך בהצלחה בהבסת שאר המכונים שיש לך"

דניס
    אתה מוציא לקרב את באגון שלך.אנה מוציאה מהפוכדור שלה בידריל.באגון מתחיל לפחד מהבידריל של אנה

מרי
    טראפינץ' תוקף במתקפת פתע שחל חםירה על פאצ'יריסו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמר מהמתקפה של טראפינץ' ונפגע קשה.טראפינץ' יוצר סופת חול שגורמת לפאצ'יריסו לא לראות כלום ולא לתקוף

לוקאס
    מונפרו משתמש בחפירה ומצכין חורים בזירה וכך גם מתחמק מהקרב הצמוד של סטארפטוןר.לאחר שסיים.מונפרו משתמש בלהביור על אחד החורים.וללפתע מכל החורים יוצאים להביורים.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סטארפטור משתמש באס אוירי על מונפרו

שחר באלבאזור
    באלבאזור רץ וחובט בסטריו.סטריו נפגע מהמכה של באלבאזור.סטריו משתמש באקדח מים קטן על באלבאזור שלך

יגאל
    ספיל מתחמק מהאבנים החדות של ספיל.ספיל משתמש באקדח מים על רידון.רידון לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל.ונפגע קשה אך עדין יכול להמשיך בקרב.סטיבן אומר לרידון"רידון תשתמש בבלהביור על ספיל"רידון יורה להביור על ספיל

ג'וני
    אתה שומע את הקפטן"מזל טוב לכל מי שניצחבקרב שלו.עכשיו כול מי שניצח שירד אנו מגיעים עוד דקה.כל מישהפסיד חוזר למחוז המים וממשיך את מסעו.כול מי שניצח שירד עכשיו זהו האי המאוחד"מה תעשה
    "תודה רבה" אני אומר לו בשמחה ומחליט ללכת משם למרכז הפוקימונים.

7. היכל התהילה
    דניס
    אתה מוציא לקרב את באגון שלך.אנה מוציאה מהפוכדור שלה בידריל.באגון מתחיל לפחד מהבידריל של אנה
    "אל תפחד באגון" אני אומר לו "תתקוף בראשייה את בידריל!"

8. משתמש מנוסה

מרי
    טראפינץ' תוקף במתקפת פתע שחל חםירה על פאצ'יריסו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמר מהמתקפה של טראפינץ' ונפגע קשה.טראפינץ' יוצר סופת חול שגורמת לפאצ'יריסו לא לראות כלום ולא לתקוף

"מכת חול ואז סופת חול !!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    מונפרו משתמש בחפירה ומצכין חורים בזירה וכך גם מתחמק מהקרב הצמוד של סטארפטוןר.לאחר שסיים.מונפרו משתמש בלהביור על אחד החורים.וללפתע מכל החורים יוצאים להביורים.סטארפטור לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה מאוד.סטארפטור משתמש באס אוירי על מונפרו
    "מונפרנו תשתמש בלהביור התנגדות כדי לפגוע באס אווירי שלו ואז תעשה עוד גייזרים של אש!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    מונפרו משתמש במגן היתנגדות להביור על סטארפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמצק מזה ונפגע קשה מאוד.מונפרונו משתמש בגזיר אש שוב.הפעם סטארפטור עף גבוה ובאויר וההשילוב א פוגע בו.סטרפטרור משתמש באס אוירי על מונפרנו

מרי
    טראפינץ' משתמש במכת חול על פאצריסיו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמק ונפגע.טראפינץ' יוצר עוד ספות חול.פאצ'ריסיו נלכד בשני ספותו חול ונפגע מהן.סופות חול עדין בזירה

דניס
    באגון לוקח אומץ וץ בראשיה אל בידריל.בידריל עף גבוה לאויר ומתחמק מהראשיה של באגון.בידריל משתמש בנעיצת רעל על באגון שלך

שון
    אתה יוצא מהמכון והולך אל מרכז הפוקימוננים.כעבור 5דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו והאחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה?"

שחר
    באלבאזור קופץ לאויר וכך מתחמק מאקדח המים של סטאריו.באלבאזור חובט חזק בסטאריו.סטאריו סופג נזק רב.סטאריו תוקף בבועות על באלבאזור

ג'ון
    גרוטל מתחמר מהניב חשמל של לאסרי.גרוטל משתמש בעלי טער כפולים על לאסרי.לאקסרי מתחמק מעלים הטער הכפולים של גרוטל.גרוטל רץ ומשתמש בבלימה על לאסקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקסרי משתמש ברעם על גרוטל

יגאל
    טורטרה משתמש בטיפוס סלעים על הכדור הג'ירו.טורטרה מתנגש בכדור ג'ירו ונפגע קשה.מגנזון משתמש בבראש ברזל על טורטרה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. היכל התהילה
    דניס
    באגון לוקח אומץ וץ בראשיה אל בידריל.בידריל עף גבוה לאויר ומתחמק מהראשיה של באגון.בידריל משתמש בנעיצת רעל על באגון שלך
    "ראשיית זן!" אני מורה לו

12. משתמש מנוסה
    שם: שון
    לוקאס
    מונפרו משתמש במגן היתנגדות להביור על סטארפטור.סטארפטור לא מצליח להתחמצק מזה ונפגע קשה מאוד.מונפרונו משתמש בגזיר אש שוב.הפעם סטארפטור עף גבוה ובאויר וההשילוב א פוגע בו.סטרפטרור משתמש באס אוירי על מונפרנו

מרי
    טראפינץ' משתמש במכת חול על פאצריסיו.פאצ'יריסו לא מצליח להתחמק ונפגע.טראפינץ' יוצר עוד ספות חול.פאצ'ריסיו נלכד בשני ספותו חול ונפגע מהן.סופות חול עדין בזירה

דניס

שון
    אתה יוצא מהמכון והולך אל מרכז הפוקימוננים.כעבור 5דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו והאחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה?"

שחר
    באלבאזור קופץ לאויר וכך מתחמק מאקדח המים של סטאריו.באלבאזור חובט חזק בסטאריו.סטאריו סופג נזק רב.סטאריו תוקף בבועות על באלבאזור

ג'ון
    גרוטל מתחמר מהניב חשמל של לאסרי.גרוטל משתמש בעלי טער כפולים על לאסרי.לאקסרי מתחמק מעלים הטער הכפולים של גרוטל.גרוטל רץ ומשתמש בבלימה על לאסקסרי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקסרי משתמש ברעם על גרוטל

יגאל
    טורטרה משתמש בטיפוס סלעים על הכדור הג'ירו.טורטרה מתנגש בכדור ג'ירו ונפגע קשה.מגנזון משתמש בבראש ברזל על טורטרה
    "שלום,אני צריך לרפא את הפוקימונים שלי".
    'אחריי זה אני אעביר את בידיריל למעבדת הפרופסור' אני חושב לעצמי

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    " אוקיי מונפרנו טוב עכשיו אני צריך שתעשה משהו שיהיה לך די קשה אבל אני בטוח שתצליח תנסה להוציא אש דרך הזנב שלך ותתקע אותו באדמה ככה שאבנים יעופו לאוויר ויפגעו בו ואז קפוץ לשמיים ותתגלגל עליו עם זנב ברזל!"

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהרעם של לאקסרי ואז תשתמש בבלימה ואז בעלי טער כפולים הכי חזקים שלך כדי לנצח".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס

מרי

דניס

שון

שחר

ג'ון

יגאל
    אני אומר לטורטרה לחמוק ואחר כך לתקוף בעלי טער

עמוד 310 מתוך 359 ראשוןראשון ... 210260300308309310311312320 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •