Pokemon GO
עמוד 313 מתוך 359 ראשוןראשון ... 213263303311312313314315323 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,681 עד 4,695 מתוך 5381
  1. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    שחר
    אתה מוציא מהפוכדור את באלבאוזור שלך.באלבאזור משתמש בשוטי גפן על בונירי.בונירי מתחמקת מהשוטי הגפן בניתור גבוה.מקס אומר לבונירי"תשתמשי בקרן קרח על באלבאזור שלו"בונירי משתמשת בקרן קרח על באלבאזור
    " באלבזור תתחמק ושלח שוב שוטי גפן כאשר היא באוויר ותפיל אותה על הרצפה ואז תקפוץ לאוויר ותחבוט בה מלעמלה! " אני אומר ומקוהו שהמהלך יצליח
    פרישה

2. היכל התהילה
    ג'וני
    למה פעמים הגבת?

אתה יורד מהספיינה אתה רואה איש שנראה כך אומר לכם"שמי בן ואני הוא המדריך שלכם באי.מחר אתם תלחמו נגד מישהוואם תנצחו אותו תוכלו לדלגעל תג.אל לפני מחר תוכלו לתפוס פוקימונים לחזק אותם לפתאותם.אז לכו להתאמן"

שחר
    באלבאוזור משתמש בחבטה.באלבאזור רץ ופוגע באיזור העיגול של סטריו.סטריו סופג נזק רב.סטריו מתעלף.אתה מכין כדור ללכידתו

אדם
    אתה מוציא את טרטויג שיעזור לך.טרטויג משתמש בעלי טער על הכלוב.העלי טער פוגעים בשרשרת שמחזיקה את הכלוב.לפתע הכלוב נוחת על האדמה.מן הכלוב יוצא רג'אייס.

ג'ון
    גרוטל מתחמק מהניב רעם של לקסרי.גרוטל תוקף בעלי טער את לאקסרי.לאקסרי מצליח להתחמק מעלי הטער של גרוטל.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים על לאסקרסי.לאקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.לאקרי תוקף בזנב ברזל את גרוטל

יגאל
    טורטרה לא מצליח להתחמק מזאפ כונן ונפגע קצת.טוטרה משתמש בטיפוס סלעים על מכנזון.ממגנזון לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר למגנזון"זאפ כונן שוב"מגנזון משתמש בזאפ כונן על טוטרה

מרי
    טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.

שון
    אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים אל המשך המסע שלך.אתה נכנכס לדרך 2.כעבור 2 דקות של הליכה בדרך 2 אתה רואה מבנה מוזר שעומד לו באמצע הדרך

לוקאס
    מונפרנו תופס את שני כנפיו של סטארפטוןר ומבטל את התקפה שלו.מונפרנו תוקף בלהביור ישיר את סטארפטור.סטארפטור לא מצליח הלתחמק ומובס בקרב.אנה מחזירה לפוכדור את סטארפטור.

דניס
    באגון מתחמק מהעוקץ הרעל של בידריל.באגון משתמש בחבטה ומנסה לחבוט ביבדריל.באגון מצליח לחבוט בבידריל.בידריל תוקף במספרי איקס את באגון
    "שוב ראשיית זן!" אני מורה לו "תיקח תנופה ותסתער!"

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    רג'איס עונה לך"רג'אייס רג'אייס"אתה מבין שזה אומר בשפתו בסדר גמור
    "אין בעיה ידידי העיקר שאתה בסדר" אגיד בחיוך
    אני אחזיר את טרטוויג לפוכדור שלו יסתובב ויתחיל ללכת ליציאה

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אדם
    אתה מחזיר את רטויג לפוכדור שלו והולך אל כיון היציאה של המקדש.אתה יוצא מהמקדש של רג'אייס.לאן תלך עכשיו?למרכז הפוקימונים.או להמשיך במסע שלך בדרך 2

דניס
    באגון מתחמק מהמספרי האיקס של בידריל.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.בידריל עף גובה באויר.ובאגון לא מצליח להגיע לגבוה של בידריל ולפגוע בו.בידריל תוקף מהגובה הוא נמצא בו במספרי איקס

שחר
    באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של באנירי.באלבאזור שולח שוטי גפן על באנירי כשהיא בעודה באויר.ומכה באדמה.באלבאזור קופץ לאויר וממעלה מכה את באנירי עם שוטי הגפןו שלו שוב.באנירי נפגעת מזה.באנירי משתמשת בסטירה כפולה על באלבאזור

לוקאס
    לפתע מונפרנו שלך מתחיל להור באור לבן.אתה מבין שבעוד מס' רגעים היה לך איינפרימפ חזק מאוד

שון
    אתה מחפש מקום מיסתור מפני שני האנשים שמתקדמים אליך.אתה רואה 2 קופסאות גדולות שעומדות מולך,ארון גדול מאוד שעומד ליד הקופסאות.

ג'ון
    גרוטל לא מצליח להתחמק מהניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפםוס סלעים על לאקסרי.לקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מזה.אתה מבחחין שגרוטל ולאקסרי עיפים כבר מהקרב ביניהם.לאקסרי תוקף במהירות למרות שהוא עיייף בניב אש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. היכל התהילה
    דניס
    באגון מתחמק מהמספרי האיקס של בידריל.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.בידריל עף גובה באויר.ובאגון לא מצליח להגיע לגבוה של בידריל ולפגוע בו.בידריל תוקף מהגובה הוא נמצא בו במספרי איקס
    תפגע עם הראשיית זן!" אני מורה לבאגון כאשר הבידריל במרחק מטרים ספורים ממנו

6. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה מחזיר את רטויג לפוכדור שלו והולך אל כיון היציאה של המקדש.אתה יוצא מהמקדש של רג'אייס.לאן תלך עכשיו?למרכז הפוקימונים.או להמשיך במסע שלך בדרך 2
    'אני חושב שאני ימשיך לדרך מס' 2,אני חייב להתקדם במסע שלי' אחשוב
    ואני יצא לדרכי לעבר דרך מס' 2

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אדם
    אתה נכנכס לדרך 2 וממשיך ללכת בדרך זו.כעבור מס' רגעים.נשקף אליך באופק מבנה מוזר מאוד וענק מאוד.שנמצא באמצע דרך 2.מה תעשה

דניס
    בידריל עף אל באגון במספרי איקס.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.שני המתקפות מתנגשות וגם שני הפוקימונים נפגעים מהמכה של הפוקימון היריב.בידריל מתאושש מהר ומשתמש בנעיצת רעל על באגון שלך.באגון עוד לא התאושש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. היכל התהילה
    דניס
    בידריל עף אל באגון במספרי איקס.באגון תוקף בראשית זן את בידריל.שני המתקפות מתנגשות וגם שני הפוקימונים נפגעים מהמכה של הפוקימון היריב.בידריל מתאושש מהר ומשתמש בנעיצת רעל על באגון שלך.באגון עוד לא התאושש
    תחמוק וראשיה!" אני מורה לו בלחץ

9. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה נכנכס לדרך 2 וממשיך ללכת בדרך זו.כעבור מס' רגעים.נשקף אליך באופק מבנה מוזר מאוד וענק מאוד.שנמצא באמצע דרך 2.מה תעשה
    "היי מעניין מה זה?" אלחש
    וארוץ לעבר המבנה המוזר

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    גרוטל לא מצליח להתחמק מהניב האש של לאקסרי ונפגע קשה.גרוטל משתמש בטיפםוס סלעים על לאקסרי.לקסרי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסרי.לאקסרי מתחמק מזה.אתה מבחחין שגרוטל ולאקסרי עיפים כבר מהקרב ביניהם.לאקסרי תוקף במהירות למרות שהוא עיייף בניב אש
    אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהניב האש שלו ואז בכל הכוח כדי לסיים את הקרב הזה תשתמש בטיפוס סלעים פעמיים".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה
    שחר
    בירץ' ניגש אל שולחן שעליו מונח פוכדור 1.הוא לוקח אותו והולך אל המגירות.בירץ' פותח תמגירה העיליונה ומוציא משם:5 פוכדורים ופוקידע.הוא חוזר אליך ומגיש את הפוכדור של באלבאזור,5 פוכדורים ופוקידע.אתה לוקח את כולם.הוא אומר לך"בהצלחה במסע שחר"

ג'ון
    אתה מחזיר בחזרה את גולדג לפוכדור שלו,ובמקומו מוציא את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בעלי טער על לאקסראי.לאקסרי זז הצידה ומתחמק מעלי הטער של גרוטר.גרוטל רץ בבלימה אל לאקאסרי.לאקסרי מתחמק מהלימה של גרוטל.לאסראי מסתער על גרוטל בניב חשמל

ניר
    לרביטר משתמשת במפולת אבנים.המפולת האבנים מגנה על לרביטר וצ'רמננדאר מהתוחת חשמל של רג'אייס.צ'רמנדאר ולרבטיר מעיפים אבמנים על רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהם.רג'אייס משתמש בקרן על על צ'רמנדאר ולרביטר

לוקאס
    מונפרו יוצא לקרב.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את סטארפטור.אנה אומרת לך"תקוף ראשון "

אדם
    אתה מחזיר את טורצ'יק לפוכדור שלו.אתה רץ אל רג'אייס.אתה מבחין שהכלוב שלו קשור לתקרה של המקדש.

שון
    גרוויל משתמש בכדור אנרגיה על פצצת הבוץ של דיגלט.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות פיצות והדף חזק שפוגע בשני הפוקימונים.גרוויל במהירות תוקף את דיגלט בחבטהנ חזקה.דיגלט לא מספיק להגיב ונפגע קשה.אתה רואה שדיגלט תשוש

מרי
    את מוציאה מהפוכדור שלך את טראפינץ'.אנה מוציאה מהפוכדור שלה את פאצ'יריסו החמוד.אנה אומרת לך"את תוקפת ראשונה"

יגאל
    ספיל משתמש בפעימת מים ומשגר אותה אל כדור החשמל של רידון.שני המתקפות מתנגשות זה בזה ויצרות הדף חזק.ספיל ורידון נפגעים מהדף.רידון תוקף באבנים חדות את ספיל

חתימה
    --------
    לרביטר מפולת אבנים על הקיר, צ'ארמדר קפוץ על זה ו"גחלת מטאור"

12. Retired
    שם: Ashar

שחר
    באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של באנירי.באלבאזור שולח שוטי גפן על באנירי כשהיא בעודה באויר.ומכה באדמה.באלבאזור קופץ לאויר וממעלה מכה את באנירי עם שוטי הגפןו שלו שוב.באנירי נפגעת מזה.באנירי משתמשת בסטירה כפולה על באלבאזור

ליאור רק עצה קטנה , תראה גם אחרי כמה מהיריב שהפוקימון כבר מוטש , כואב לו זה נראה כאילו הוא יכול להלחם לנצח , תפתח את הקרב
    ---------------------------------------------------

" כל הכבוד חבר , אתה ממש טוב היא נראת כבר ממש טשושה אבל אל תיהיה פזיז , רוץ אליה ותעשה כאילו אתה בא לנשוך אותה תקפוץ לאוויר ותחבוט בה "
    פרישה

13. משתמש מנוסה

מרי
    טראפינץ' משתמש בחפירה ונעלם מהזירה.טראפינץ' יוצא מהבור שלו ותוקף את פאצ'יריסזיו במכת חול.פאצ'ריסיו נפגע מהמכת החול ומשתי סופות החול.

"טוב ,מכת חול ואז תרוץ מהר מסביבו !"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    לפתע מונפרנו שלך מתחיל להור באור לבן.אתה מבין שבעוד מס' רגעים היה לך איינפרימפ חזק מאוד
    "עכשיו שיש לי כוח וג םפוקימונים כאלה חזקים אף אחד לא יוכל לעצור אותי!"

15. משתמש מנוסה
    שם: שון
    אדם

דניס

שחר

לוקאס

שון
    אתה מחפש מקום מיסתור מפני שני האנשים שמתקדמים אליך.אתה רואה 2 קופסאות גדולות שעומדות מולך,ארון גדול מאוד שעומד ליד הקופסאות.

ג'ון
    בלי שום היסוס ומרוב פחד שמשתלט עליי אני נכנס לארון הגדול.

עמוד 313 מתוך 359 ראשוןראשון ... 213263303311312313314315323 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •