Pokemon GO
עמוד 315 מתוך 359 ראשוןראשון ... 215265305313314315316317325 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,711 עד 4,725 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    אתה מחזיר את אינפרימפ לפוכדור שלו.אתה יוצמא מן הטירה והלך אל מרכז הפוקימונים.כעבור 2 דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה?"

ניר
    פינסיר לא יכול להישאר באויר
    אתה מוציא את פינסיר לקרב.לרביטר משתמשת בהגנת ברזל ויוצרת הגנת קרח.רג'אייס משתמש בקרן על לרביטר שלך ופינסיר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אתה הולך אל הדשא הקרוב ותוך מס' רגעים מגיע אל הדשא הקרוב.שם אתה רואה קהילה של ברונזוג מעופפפים להם בשמיים ומשחקים עם אחד השני.
    אמשיך לחפש פוקימונים מעניינים.

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    אדם
    אתה נכנכס למבנה המוזר ואתה מגיע למסדרון ארוך.כעבור דקה של הליכה אתה שומע צעדים של אנשים מתקרבים אליך.ואתה שומע אותם מדברים"שמעת על הכישלון של אור הוא לא הצליח לתפוס רג'איבס בגלל ילדים קטנים בטח הבוס יהרוג אותו"
    'הם בטח מדברים על המאמן עם הדרטיני' אחשוב
    'אני חושב שאני נמצא במפקדה שלהם'
    ואני ירוץ להתחבא ויחכה שהם יעברו
    'מה אני עושה עכשיו חאן אני אלך?' אחשוב בדאגה

4. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אתה מחזיר את אינפרימפ לפוכדור שלו.אתה יוצמא מן הטירה והלך אל מרכז הפוקימונים.כעבור 2 דקות אתה מגיע למרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.האחות ג'וי אומרת לך"שלום מה תרצה?"
    " שלום! אני ארצה שתרפאי את הפוקימונים החזקים שלי ולישון פה לילה... ואת יכולה להגיד לי איפה יש טלפונים?"

5. היכל התהילה
    דניס
    באגון מתאושש ומתחמק בזמן מהניעצת הרעל של בידריל.באגון משתמש בראשיה חזקה על בידריל.בידריל לא מצליח הלתחמק מהראשיה ונפגע קשה.אתה מבחין שבידריל תשוש לגמרי מהקרב
    "תשתמש בראשיית זן!" אני מורה לו "תקפוץ ותפגע בו מהאוויר!"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    האחות ג'וי אומרת לך"בפוקידע שלך יש טלפון נייד"האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך ומביאה לך את חדר 55 לישון בו הלילה

אדם
    אתה מחפש מקום מחבוא ואתה רואה שתי קופסאות גדולות שהם בגדול שלך.הם יכוות להסתיר אותך.ארון גדול שיש בו מקום בפנים להסתתר מפני שני האנשים האלו

ג'וני
    אתה מחפש פוקימון אחר ורואה סקורפי קטן שזוחל על עץ

דניס
    באגון משתמש בראשית זן על בידריל.באגון קופץ לאויר ומשם חוב בבידריל חזק.בידריל מתעלף, בקרב.אנה מחזירה את בידריל לפוכדור שלו.ניצחת בקרב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. היכל התהילה
    דניס
    באגון משתמש בראשית זן על בידריל.באגון קופץ לאויר ומשם חוב בבידריל חזק.בידריל מתעלף, בקרב.אנה מחזירה את בידריל לפוכדור שלו.ניצחת בקרב
    "מה עכשיו?" אני שואל אותה בעודי מביט על הבאגון שלי, שלא התפתח

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מחפש מקום מחבוא ואתה רואה שתי קופסאות גדולות שהם בגדול שלך.הם יכוות להסתיר אותך.ארון גדול שיש בו מקום בפנים להסתתר מפני שני האנשים האלו
    אני רץ אל עבר הארון נכנס לתוכו ומתחבא מהשניים
    'מעניין לאן הם הולכים' אחשוב
    'ומה זה הארון הזה?' אחשוב בפחד

9. Retired
    שם: Ashar

שחר
    באלבאזור רץ אל באנירי כאילו באה להשתמש בנשיכה.אך לפתע באלבאזור קופץ לאויר ומשתמש בשוטי הגפן על באנירי.בונירי לא מצליחחה להתחמק ונפגעת קשה.בונירי תוקפת בקרן קרח חזקה על באלבאזור

" וואו היא ממש קשוחה אחרי כמה מכות טובות , באלבזור מכה אחת וזהו , תתחמק ואז אחרי כל מכה שלה תתחמק היא ממש ממש תושושה " אני אומר ומחכה לרגע בו בונארי תתנשף
    פרישה

10. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אתה מחפש פוקימון אחר ורואה סקורפי קטן שזוחל על עץ
    צאו כולם! תקפו אותו!פידג'י במכת כנף ומתקפה מהירה! שרשואיג תפוס אותו עם גפניך!צ'ימצאר גחלת וסקואירטל דחיפה!

קרדיט ענק לרועי!

11. משתמש מנוסה
    לוקאס

ניר
    פינסיר לא יכול להישאר באויר
    אתה מוציא את פינסיר לקרב.לרביטר משתמשת בהגנת ברזל ויוצרת הגנת קרח.רג'אייס משתמש בקרן על לרביטר שלך ופינסיר

פינסיר מכת צבת בזמן שאתה בסיבוב כדי להתחמק מהקרן על.
    לרביטר חפירה,ואז תקפצי ותפעלי מפולת אבנים שיפעלו כמו מפולת על רג'יאייס.

12. משתמש מנוסה

מרי
    טראפינץ' תוקף במכת חול את פאצ'יריסו.טראפינץ' מעיף עליו חול.פאצ'יריסו נפגע מזה.לפתע את רואה שפאצ'יריסו מתעלף על הזירה.אנה מחזירה את פאצ'יריסו לפוכדור שלו

"יופי" אני אומרת בשמחה .
    "כל הכבוד טריפנאץ !!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    האחות ג'וי אומרת לך"בפוקידע שלך יש טלפון נייד"האחות ג'וי מרפא את הפוקימונים שלך ומביאה לך את חדר 55 לישון בו הלילה
    אני עולה לחדר ומחפש אוכל ומתי שאני מוצא אני הולך למיטה שלי ומתקשר לפרופסור לינה (או איך שלא קוראים לה) כיד לבדוק מה שלום הפוקימונים שלי

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה עולה לחדרך ונכנכס לחדרך.אתה רואה מונחים על שולחן החדר:תפוצ'יפס,במבות,דוריטוס,ועוד.אתה מתקשר ללינה והיא אונה לך"הי לוקאס מה נשמע?מה רצתית?

מרי
    לפתע טראיפנץ' מתחיל לזהור ונעטף באור לבן את מבינה שהוא מתפתח לך

ניר
    פינסיר משתמשת במכת צבת תוך כדי שהוא בסיבוב הוא מתחמק מקרן העל של רג'אייס.לרביטר משתמש בחפירה וא משתמשת במפולת אבנים על רג'אייס.רג'אייס מתחמק מזה ומשתמש בקרן רח על לרביטר ופינסיר

ג'וני
    אתה מוציא את כול פוקימונך שיתקפו את סקורפי.פיג'י תוקף במכת כנף,טרטויג בשוטי גפן,צ'ימצ'אר בגחלת וסקרויטל בדחיפה את סקורפיו.סקרופיו לא מצליח להתחמק מכול התקפות של פוקימוניך ומובס בקרב

שחר
    באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של בונירי.בונירי תוקפת בלי הפסקה בקרן קרח את באלבאזור

אדם
    אתה רץ אל הארון ונכנכס אליו וסוגר את דלותיו ושותק בשקט.שני החילים מגיעים למקום שבו היית וומשיכים ללכת לכיון שממנו באת.עכשיו תוכל לצאת מן הארון

דניס
    לפתע באגון מתחיל להתפתח לשחלגון.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אתה מוציא את כול פוקימונך שיתקפו את סקורפי.פיג'י תוקף במכת כנף,טרטויג בשוטי גפן,צ'ימצ'אר בגחלת וסקרויטל בדחיפה את סקורפיו.סקרופיו לא מצליח להתחמק מכול התקפות של פוקימוניך ומובס בקרב
    צא פוקדור

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 315 מתוך 359 ראשוןראשון ... 215265305313314315316317325 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •