Pokemon GO
עמוד 317 מתוך 359 ראשוןראשון ... 217267307315316317318319327 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,741 עד 4,755 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    לינה מחיכת אליך ואומרת לך"שלום הפוקימונים שלך נהדר.אני שמח שאימנת את הטוטודיל שנתי לך.טוב אז בהצלחה בהבסת סטיבן תצטרך הרבה מזל כדי להביס אותו.אז בהצלחה לך שוב"לינה מנתקת תשיחה ביניכם
    'הוא יצתרך הרבה מזל!' אני חושב לעצמי ואז הולך לישון..

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    ג'ון
    הרקרוס מצליח להתחמק מרעידת האדמה של סוורמפט.הרקרוס משתמש בשבירכת לבנים על סורמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות.הרקרוס משתמש במכת קרן על סורמפט.סורמפט גם מזה מתחמק בקלחות רבה.סטיבן אומר"סורמפט משאיבת הידרו"סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס
    אני אומר להרקרוס: "מהר הרקרוס תתחמק מהמשאבת הידרו של סוורמפט ואז תשתמש במכת קרן כפולה ואז באס אווירי כפולה בכל הכוח שלך עליו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. Retired
    שם: Ashar

שחר
    באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של בונירי.בונירי תוקפת בלי הפסקה בקרן קרח את באלבאזור
    " יופי באלבזור זאת הזמן לסיים את זב תתחמק ואז שוטי גפן היא ממש ממש תשושושה " אני אומר ומחכה שבאלבזור יססיים את הקרב המדהים שלנו
    פרישה

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שחר
    באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של בונירי.באלבאזור משתמש בשוטי גפן על בונירי.בונירי לא מצליח להתמק מזה ומובסת בקרב.מקס מחזיר את בונירי לפוכדור שלה וממשיך לדרכו

ג'ון
    הרקרוס מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סורמפט.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.הרקרוס משתמש באס אוירי כפול על סורמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות.סורמפט משתמש בקרן קרח על הקרוס

לוקאס
    אתה הולך לישון על המיטה הנוחה שלך.אתה נרדם מהר.אתה מתעורר ורואה שהעשעה 7 בבוקר והשמש כבר זורחת באר מלא.מה תעשה?

ניר
    פינסיר משתמש במכת צבת על הרסיסים ומעיף אותם.לרביטר מנסה זעם דרקון אך היא לא יודעת מזה בכלל המתקפה הזאת.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על פינסיר

מרי
    עידכנתי
    אנה אומרת לך"כן את יכולה להילחם בפוקימון אחר כדיי שהוא יתפתח.אז במי תבחרי עכשיו?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    הרקרוס מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סורמפט.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.הרקרוס משתמש באס אוירי כפול על סורמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות.סורמפט משתמש בקרן קרח על הרקרוס
    אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהר מהקרן קרח שלו וא תשתמש באס אווירי כפול ואז במכת קרן כפולה בכל הכוח שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. Retired
    שם: Ashar
    שחר
    באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של בונירי.באלבאזור משתמש בשוטי גפן על בונירי.בונירי לא מצליח להתמק מזה ומובסת בקרב.מקס מחזיר את בונירי לפוכדור שלה וממשיך לדרכו
    " אבל חכה מקס,...." , " טוב לא חשוב כל הכבוד באלבזור קרב מעולה אני מאוד מרוצה משיתוף הפעולה ביננו אבל אנחנו חייבים עוד להשתפר כי זה היה קרב די עם מאמן מתחיל , קדימה תחזור לפוקדור שלך תנוח שם " אני אומר וממשיך קדימה כדי לחפש יריב נוסף או פוקיומון חזק וטוב לתפוס
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]
    מרי
    עידכנתי
    אנה אומרת לך"כן את יכולה להילחם בפוקימון אחר כדיי שהוא יתפתח.אז במי תבחרי עכשיו?"
    אם אפשר שיהיה עכשיו לילה ...

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה יוצא מהמבנה המוזר וחוזר לעיר סנוי.אתה מגיע לעיר סנוי ואתה רואה איש אז אתה שואל אותו איפה הר מגמה.האיש עונה לך"הר מגמה נמצא אחרי דרך ואחרי העיר המכון השני של מחוז האש"
    'אז זה אומר שאני חייב למהר לשם' אחשוב
    "תודה רבה לך אדוני" אומר בחיוך
    ואני ארוץ לדרכי לעבר המכון השני

9. Because lizards can swim
    לוקאס
    אתה הולך לישון על המיטה הנוחה שלך.אתה נרדם מהר.אתה מתעורר ורואה שהעשעה 7 בבוקר והשמש כבר זורחת באר מלא.מה תעשה?
    אני יוצא ומבקש מהאחות ג'וי להחליף את סטרביה בקקניה ואז הולך לקרב שלי

10. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ניר
    פינסיר משתמש באגרוף ממוקד על הקרן קרח ועוצר אותה לעת.לרויטר משתמשת בהגנת ברזל ומגנה עליה מהקרן קרח.לרויטר מנסה הסתערות זעם אך היא לא יודעת מזה.רג'אייס תוקף בחלקיקי קרח את פינסיר ולרבטיר

שון
    אתה ממשיך ללכת בדרך 2 ומגיע לדרך3.לפתע אתה רואה אישה בורחת ממשהו היא אומרת לך"ילד כדי שתברח אם אתה לא רוצה למות בדרך זו."האישה הםסיקה לדבר והתעלפה לה באמצע הדרך

ג'ון
    הרקרוס מצליח להתחמק מרעידת האדמה של סוורמפט.הרקרוס משתמש בשבירכת לבנים על סורמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות.הרקרוס משתמש במכת קרן על סורמפט.סורמפט גם מזה מתחמק בקלחות רבה.סטיבן אומר"סורמפט משאיבת הידרו"סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס

אדם
    אתה יוצא מהמבנה המוזר וחוזר לעיר סנוי.אתה מגיע לעיר סנוי ואתה רואה איש אז אתה שואל אותו איפה הר מגמה.האיש עונה לך"הר מגמה נמצא אחרי דרך ואחרי העיר המכון השני של מחוז האש"

דניס
    אתה מחזיר בחזרה את שדלגון שלך לפוכדור שלו ומוציא את שינקס.אנה אומרת לך"נגד איזה פוקימון תרצה להיחם נגד שינקס.או שאני שוב אבחר בשבילך"
    "אני המום ממה שקורה לי בזמן האחרון" אני אומר לעצמי וממהר לגשת אל האישה. המסתורית.
    'רק שלא יבואו אותם אנשים' אני חושב לעצמי,'אולי זה מי שראיתי?'.
    "פוליווג צא!" אני זורק את הפוכדור של פוליווג בעודי מנסה לנער את האישה ולהעיר אותה.
    אני מורה לפוליווג להשתמש באקדח מים על פניה של האישה בכדי להעיר אותה.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שון
    אתה ניגש אל האישה שהתעלפה לפני רגע ומוציא את פולויאג.פולויאג משתמש באקדח מים על האישה.האישה מתעורתת בזכות האקדח המים של פולויאג.האישה שואלת אותך"מי אתה?מה אני עושה פה?איפה אנחנו נמצאים?"

לוקאס
    האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של סטרביה ושמה אותו במכונה שמחליפה אותו בקקניה שלו.היא מגישה לך תפוכדור של קקניה אתה לוקח אותו.היא אומרת לך"החלפה בוצעה בשלום."אתהה הולך לקרב שלך נגד סטיבן ואתה רואה אצטדיון ענק אתה חושב שסטיבן נמצא שם

אדם
    אתה הולך אל המכון השני.אתה נכנכס לדרך ועובר שוב מול המבנה המוזר אלא שהפעם אתה מתאלם מימנו וממשיך בדרך שלך.אה מגיע לדרך3 .אתה פוגש באיש שנראה כך הוא אומר לך,שלום שמי מק תרצה נגדי 2 על 2 ביחידים?"

מרי
    אין בעיה
    את מביטה הצידה ורואה שהדלת של הטירה פתוחה ןועכשיו לילה.את מבינה שתוכלי לפתח את איוי שלך לאמבראון עכשיו.אנה אומרת לך"כן באיזה פוקימון חרק תבחרי להילחם נגדו עם הפוקימון שלך"

שחר
    אתה הולך בדרך 1 ומגיע לכניסה של יער.אתה רואה שליד הכניסה מופיע שלט שכתוב עליו"הכניסה ליער קובל"

ג'ון
    הרקרוס לא מצליח להתחמק מקרן הקרח של סורמפט.גופו של הרקוס הופך לקרח.הרקרוס כלוא בקרח ולכן לא יכול לזוז.סטיבן אומר לסרומפט"כול הכבוד לך.עכשיו חסל אותו ביד פטיש"סורמפט משתמש ביד פטיש על הרקרוס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה

מרי
    אין בעיה
    את מביטה הצידה ורואה שהדלת של הטירה פתוחה ןועכשיו לילה.את מבינה שתוכלי לפתח את איוי שלך לאמבראון עכשיו.אנה אומרת לך"כן באיזה פוקימון חרק תבחרי להילחם נגדו עם הפוקימון שלך"

"אני רוצה להילחם בלדיבה !"(החיפושית עם האגרופים שמתפתחת ללדיאן)
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

13. Because lizards can swim
    לוקאס
    האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של סטרביה ושמה אותו במכונה שמחליפה אותו בקקניה שלו.היא מגישה לך תפוכדור של קקניה אתה לוקח אותו.היא אומרת לך"החלפה בוצעה בשלום."אתהה הולך לקרב שלך נגד סטיבן ואתה רואה אצטדיון ענק אתה חושב שסטיבן נמצא שם
    אני מוציא את פראליגייטור שיילך איתי ואומר לו "אתה תהיה ראשון בקרב!" ואז נכנס איתו לאצטדיון

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    מרי
    אנה אומרת לך"אוקי בחרת בלדיבה אז תחלמי נגדו.צא דליבה לקרב."אנה מוציאה לקרב לדיבה.היא אומרת לך"תוציא תפוקימון שלך.את תוקפת ראשונה אוקי.בהצלחה לך"

לוקאס
    אתה מוציא את פאליגאטור שההיה איתך.אתה ניכס לאצטידיון אתה רואה שם בחור שנראה כך ואומר לך"שמי סטיבן.מה שמך? נגדי תצטרך להילחם ואם תביס אותי תדלג על תג אוקי.הקרב היה 5 על 5 לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.עכשיו שאמרתי לך תחוקים אז אתה מוכן להתחיל תקרב"?

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    מרי
    אנה אומרת לך"אוקי בחרת בלדיבה אז תחלמי נגדו.צא דליבה לקרב."אנה מוציאה לקרב לדיבה.היא אומרת לך"תוציא תפוקימון שלך.את תוקפת ראשונה אוקי.בהצלחה לך"
    "צא ,איוי !" אני אומרת .
    "איווי ,מכה מהירה ,ובכל הכוח ,מפתחים אותך לאמבריון!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

עמוד 317 מתוך 359 ראשוןראשון ... 217267307315316317318319327 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •