'הוא יצתרך הרבה מזל!' אני חושב לעצמי ואז הולך לישון..לוקאס
לינה מחיכת אליך ואומרת לך"שלום הפוקימונים שלך נהדר.אני שמח שאימנת את הטוטודיל שנתי לך.טוב אז בהצלחה בהבסת סטיבן תצטרך הרבה מזל כדי להביס אותו.אז בהצלחה לך שוב"לינה מנתקת תשיחה ביניכם
'הוא יצתרך הרבה מזל!' אני חושב לעצמי ואז הולך לישון..לוקאס
לינה מחיכת אליך ואומרת לך"שלום הפוקימונים שלך נהדר.אני שמח שאימנת את הטוטודיל שנתי לך.טוב אז בהצלחה בהבסת סטיבן תצטרך הרבה מזל כדי להביס אותו.אז בהצלחה לך שוב"לינה מנתקת תשיחה ביניכם
שחר
באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של בונירי.באלבאזור משתמש בשוטי גפן על בונירי.בונירי לא מצליח להתמק מזה ומובסת בקרב.מקס מחזיר את בונירי לפוכדור שלה וממשיך לדרכו
ג'ון
הרקרוס מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סורמפט.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.הרקרוס משתמש באס אוירי כפול על סורמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות.סורמפט משתמש בקרן קרח על הקרוס
לוקאס
אתה הולך לישון על המיטה הנוחה שלך.אתה נרדם מהר.אתה מתעורר ורואה שהעשעה 7 בבוקר והשמש כבר זורחת באר מלא.מה תעשה?
ניר
פינסיר משתמש במכת צבת על הרסיסים ומעיף אותם.לרביטר מנסה זעם דרקון אך היא לא יודעת מזה בכלל המתקפה הזאת.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על פינסיר
מרי
עידכנתי
אנה אומרת לך"כן את יכולה להילחם בפוקימון אחר כדיי שהוא יתפתח.אז במי תבחרי עכשיו?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני יוצא ומבקש מהאחות ג'וי להחליף את סטרביה בקקניה ואז הולך לקרב שלילוקאס
אתה הולך לישון על המיטה הנוחה שלך.אתה נרדם מהר.אתה מתעורר ורואה שהעשעה 7 בבוקר והשמש כבר זורחת באר מלא.מה תעשה?
"אני המום ממה שקורה לי בזמן האחרון" אני אומר לעצמי וממהר לגשת אל האישה. המסתורית.
'רק שלא יבואו אותם אנשים' אני חושב לעצמי,'אולי זה מי שראיתי?'.
"פוליווג צא!" אני זורק את הפוכדור של פוליווג בעודי מנסה לנער את האישה ולהעיר אותה.
אני מורה לפוליווג להשתמש באקדח מים על פניה של האישה בכדי להעיר אותה.
שון
אתה ניגש אל האישה שהתעלפה לפני רגע ומוציא את פולויאג.פולויאג משתמש באקדח מים על האישה.האישה מתעורתת בזכות האקדח המים של פולויאג.האישה שואלת אותך"מי אתה?מה אני עושה פה?איפה אנחנו נמצאים?"
לוקאס
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של סטרביה ושמה אותו במכונה שמחליפה אותו בקקניה שלו.היא מגישה לך תפוכדור של קקניה אתה לוקח אותו.היא אומרת לך"החלפה בוצעה בשלום."אתהה הולך לקרב שלך נגד סטיבן ואתה רואה אצטדיון ענק אתה חושב שסטיבן נמצא שם
אדם
אתה הולך אל המכון השני.אתה נכנכס לדרך ועובר שוב מול המבנה המוזר אלא שהפעם אתה מתאלם מימנו וממשיך בדרך שלך.אה מגיע לדרך3 .אתה פוגש באיש שנראה כךהוא אומר לך,שלום שמי מק תרצה נגדי 2 על 2 ביחידים?"
מרי
אין בעיה
את מביטה הצידה ורואה שהדלת של הטירה פתוחה ןועכשיו לילה.את מבינה שתוכלי לפתח את איוי שלך לאמבראון עכשיו.אנה אומרת לך"כן באיזה פוקימון חרק תבחרי להילחם נגדו עם הפוקימון שלך"
שחר
אתה הולך בדרך 1 ומגיע לכניסה של יער.אתה רואה שליד הכניסה מופיע שלט שכתוב עליו"הכניסה ליער קובל"
ג'ון
הרקרוס לא מצליח להתחמק מקרן הקרח של סורמפט.גופו של הרקוס הופך לקרח.הרקרוס כלוא בקרח ולכן לא יכול לזוז.סטיבן אומר לסרומפט"כול הכבוד לך.עכשיו חסל אותו ביד פטיש"סורמפט משתמש ביד פטיש על הרקרוס
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אני מוציא את פראליגייטור שיילך איתי ואומר לו "אתה תהיה ראשון בקרב!" ואז נכנס איתו לאצטדיוןלוקאס
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של סטרביה ושמה אותו במכונה שמחליפה אותו בקקניה שלו.היא מגישה לך תפוכדור של קקניה אתה לוקח אותו.היא אומרת לך"החלפה בוצעה בשלום."אתהה הולך לקרב שלך נגד סטיבן ואתה רואה אצטדיון ענק אתה חושב שסטיבן נמצא שם
מרי
אנה אומרת לך"אוקי בחרת בלדיבה אז תחלמי נגדו.צא דליבה לקרב."אנה מוציאה לקרבלדיבה.היא אומרת לך"תוציא תפוקימון שלך.את תוקפת ראשונה אוקי.בהצלחה לך"
לוקאס
אתה מוציא את פאליגאטור שההיה איתך.אתה ניכס לאצטידיון אתה רואה שם בחור שנראה כךואומר לך"שמי סטיבן.מה שמך? נגדי תצטרך להילחם ואם תביס אותי תדלג על תג אוקי.הקרב היה 5 על 5 לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.עכשיו שאמרתי לך תחוקים אז אתה מוכן להתחיל תקרב"?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)