"צא סקורפיו האראה לי את כוחך!"אומר בביטחון תוך כדי זריקת הפוקדור שלו.ג'וני
אתה מוציא פוכדור מכיסך וזורק אותו על סקורפיו המעולף.סקורפיו נכנכס לפוכדור.הפוכדור מתחיל לזוז ימינה ומשאלה ואז שוב ככה.לבסוף הפוכדור נעצר.לכדת סקורפיו יעודכען בקרוב
קרדיט ענק לרועי!
ג'וני
אתה מוציא תפוכדור של סקורפיו החוצה וממנו מוציא אותו החוצה.סקורפיו יוצא החוצה מהפוכדור שלו.סקורפיו מראה לך את כוחתיו ומשתמש בעוקץ רעל ושבור תסלע שלידו עם העוקץ הרעל שלו
דניס
אנה אומרת לך"טוב מבינה אותך.אז פסידאק היה בסדר מצידך סוג חשמל כמו שינקס חזק על סוגו של פסידאק."
ג'ון
הקרוס מנסה השתמש במכת קרן כפולה על סורמפט אך לא מצליח בגלל גוש הקרח שהוא כלו בו.סורמפט פוגע קשה בהרקרוס עם פטיש יד.סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס.הרקרוס עדין כלוא בגוש הקרח שלו
יגאל
טורטרה תוקף בטיפוס סלעים את זאפ כונן.שני הפוקימונים מתנגשים אך רק מגנזון נפגע קשה.מגנזון תוקף בכדור ג'ירו את טוטרה שלך
אדם
מק אומר לך"בסדר אין בעיה צא מגמר לקרב"מק מוציא לקרבמגמר ענקי וכעוס. מק אומר לך,תוציא תפוקימון שלך ואז תקוף את מגמר שלי בסדר?"
שון
האישה אומרת לך"אה כן אני זוכרת .תקשיב עליך לברוח מפה.מסתובב פה רוצח העשב אני מקוה ששמעת עליו.הוא חזק מאוד.הוא ניסה להרוג אותי אך ברחתי מימנו בזמל.אני חושבת שהוא יגיע לפה בעוד מס' דקות וארם הוא יראה אותך אתה תמות יחד איתי.אז ילד ברח מהדרך הזאת לפני שהוא יגיע מפה"
לוקאס
סטיבן אומר לך"אתה הסיוט הכי גדול שלי זות אנו עוד נראה.טוב אני מתחיל.צא אוניקס שלי לקרב"סטיבן מוציא לקרבאוניקס ענק וזעום ואומר לך"טוב תוציא תפוקימון שלך ותקוף את אוניקס שלי"
שחר
זוכר אה?
אתה מוציא את באלבאזור וסטריו שיגנו עליך ביער קובל.אתם נכנכסים ליער קובל.תוך מס' דקות אתם רואים מבנה שעליו כתוב"פיתוח פוקימוני עשב חרק ואדמה בחינם רק אצלינו"
מרי
את מוציאה את איוי לקרב.איוי תוקף בהתקפה מהירה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהתקפה המיהרה של איוי ונפגע קשה.אנה אומרת לדיבה"תשתמש בקרן אור על איוי"לדיבה משתמש בקרו אור על איוי שלך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"וואו!אתה חזק!"אומר לו ואמשיחך לחפש פוקימוני בר..ג'וני
אתה מוציא תפוכדור של סקורפיו החוצה וממנו מוציא אותו החוצה.סקורפיו יוצא החוצה מהפוכדור שלו.סקורפיו מראה לך את כוחתיו ומשתמש בעוקץ רעל ושבור תסלע שלידו עם העוקץ הרעל שלו
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)