Pokemon GO
עמוד 319 מתוך 359 ראשוןראשון ... 219269309317318319320321329 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,771 עד 4,785 מתוך 5381
  1. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה

שחר
    זוכר אה?
    אתה מוציא את באלבאזור וסטריו שיגנו עליך ביער קובל.אתם נכנכסים ליער קובל.תוך מס' דקות אתם רואים מבנה שעליו כתוב"פיתוח פוקימוני עשב חרק ואדמה בחינם רק אצלינו"

זוכר מה?
    ------------------------

" וואו פוקימוני עשב תחינם??? קדימה באלבזור בוא , סטריו בינתיים תחזור לפוקדור שלך " , אני רץ שבאלבזור אחריי כולינרגש וכנראה באלבזור לא מבין מה קורה שאני רץ כל כולי פמ=נימה כדי לנסות להיות שם ראשון ואין שם אנשים שמחכים לפניי אני לא סובל לעמוד בתור.
    פרישה

2. היכל התהילה
    ג'וני
    אתה מוציא תפוכדור של סקורפיו החוצה וממנו מוציא אותו החוצה.סקורפיו יוצא החוצה מהפוכדור שלו.סקורפיו מראה לך את כוחתיו ומשתמש בעוקץ רעל ושבור תסלע שלידו עם העוקץ הרעל שלו

דניס
    אנה אומרת לך"טוב מבינה אותך.אז פסידאק היה בסדר מצידך סוג חשמל כמו שינקס חזק על סוגו של פסידאק."

ג'ון
    הקרוס מנסה השתמש במכת קרן כפולה על סורמפט אך לא מצליח בגלל גוש הקרח שהוא כלו בו.סורמפט פוגע קשה בהרקרוס עם פטיש יד.סורמפט משתמש במשאבת הידרו על הרקרוס.הרקרוס עדין כלוא בגוש הקרח שלו

יגאל
    טורטרה תוקף בטיפוס סלעים את זאפ כונן.שני הפוקימונים מתנגשים אך רק מגנזון נפגע קשה.מגנזון תוקף בכדור ג'ירו את טוטרה שלך

אדם
    מק אומר לך"בסדר אין בעיה צא מגמר לקרב"מק מוציא לקרב מגמר ענקי וכעוס. מק אומר לך,תוציא תפוקימון שלך ואז תקוף את מגמר שלי בסדר?"

שון
    האישה אומרת לך"אה כן אני זוכרת .תקשיב עליך לברוח מפה.מסתובב פה רוצח העשב אני מקוה ששמעת עליו.הוא חזק מאוד.הוא ניסה להרוג אותי אך ברחתי מימנו בזמל.אני חושבת שהוא יגיע לפה בעוד מס' דקות וארם הוא יראה אותך אתה תמות יחד איתי.אז ילד ברח מהדרך הזאת לפני שהוא יגיע מפה"

לוקאס
    סטיבן אומר לך"אתה הסיוט הכי גדול שלי זות אנו עוד נראה.טוב אני מתחיל.צא אוניקס שלי לקרב"סטיבן מוציא לקרב אוניקס ענק וזעום ואומר לך"טוב תוציא תפוקימון שלך ותקוף את אוניקס שלי"

שחר
    זוכר אה?
    אתה מוציא את באלבאזור וסטריו שיגנו עליך ביער קובל.אתם נכנכסים ליער קובל.תוך מס' דקות אתם רואים מבנה שעליו כתוב"פיתוח פוקימוני עשב חרק ואדמה בחינם רק אצלינו"

מרי
    את מוציאה את איוי לקרב.איוי תוקף בהתקפה מהירה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהתקפה המיהרה של איוי ונפגע קשה.אנה אומרת לדיבה"תשתמש בקרן אור על איוי"לדיבה משתמש בקרו אור על איוי שלך
    "בסדר" אני מאשר את הפסיידאק

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דניס
    אנה מוציאה לקרב את פסידאק שלה.לאחר שהוציאה את פסידאק היא אומרת לך"יאלה דניס תוציא תפוקימון שלך ואז תקוף את פסידאק שלי"

שחר
    אתה מחזיר את סטריו לפוכדור שלו.אתה ניכנכס למבנה עם באלבאזור שלך.לפתע אישה שנראת כך ניגשת אליך ואומרת לך"שלום את מי תרצה לפתח?"

אדם
    אתה מוציא את ספיל לקרב.ספיל יוצא מהפוכדור שלו.ספיל משתמש באקדח מים על מגמר.מגמר לא מצליח לתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע קצת.מק אומר למגמר"תשתמש בלהביור על ספיל שלו"מגמצר משתמש בלהביור על ספיל

שון
    אתה האישה מץחילים לרוץ במירות אל העיר הקרובה.לפתע מן המשך השביל דמות לא מוכרת שנראת כך.האישהאומרת לך"זה רוצח העשב אם אתה לא רוצה למות ברח מפה.ברח!!"האישה מתחילה לצעוק לך מרוב פחד

לוקאס
    פאליגאטור משתמש בסילון אקוה ובמשאבת הידרו ובו בזמן מיסתובב.וכך יוצר מערבולת פיזית נגדית.סטיליקס לא מצליח חהתחמק משילוב התקפות של פאליגאטור ונפגע קשה.סטיבן אומר לאוניקס"זנב ברזל"אוניקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור

מרי
    איוי מתחמק במהירות מהקרן האור של לדיבה.איוי תוקף שוב את לדיבה בהתקפה מהירה.לדיבה א מצליחה להתחמק מזה ונפגעת קשה.לדיבה משתמש שוב בקרן אור על איוי שלך

ג'וני
    אתה מחמיא לסקורפיו שלך.אתה מתחיל לחפש פוקימונים לצוות שלך.אתתה רואה את סנובר קטן שהולך לו באי

יגאל
    טוטרה מתחמק מכדור הג'ירו של מגנזון.טוטרה תוקף בכדור אנרגיה את מגנזון.מגנזון לא מצליח להתחמק מכדור האנרגיה של טוטרה ונפגע קשה.סטיבן אומר למגנזון"תשתמשבכוח נסתר על טוטרה"מגנזון משתמש בכוח נסתר על טוטרה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מוציא את ספיל לקרב.ספיל יוצא מהפוכדור שלו.ספיל משתמש באקדח מים על מגמר.מגמר לא מצליח לתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע קצת.מק אומר למגמר"תשתמש בלהביור על ספיל שלו"מגמצר משתמש בלהביור על ספיל
    "ספיל מהר קפוץ באוויר כדי להתחמק ואז תשתמש שוב באקדח מים!" אצעק

5. משתמש מנוסה

מרי
    איוי מתחמק במהירות מהקרן האור של לדיבה.איוי תוקף שוב את לדיבה בהתקפה מהירה.לדיבה א מצליחה להתחמק מזה ונפגעת קשה.לדיבה משתמש שוב בקרן אור על איוי שלך

"קדימה איווי ,תתחמק ,דחיפה ,התקפה מהירה וסופת חול !!!"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש סופר ספאמר
    [COLOR="Olive"]COLOR]

יגאל
    טוטרה מתחמק מכדור הג'ירו של מגנזון.טוטרה תוקף בכדור אנרגיה את מגנזון.מגנזון לא מצליח להתחמק מכדור האנרגיה של טוטרה ונפגע קשה.סטיבן אומר למגנזון"תשתמשבכוח נסתר על טוטרה"מגנזון משתמש בכוח נסתר על טוטרה
    אני אומר לטורטרה לא לחמוק ואחר כך להישתמש בפוטוסינטזה ואז בנשיכה

7. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    פאליגאטור משתמש בסילון אקוה ובמשאבת הידרו ובו בזמן מיסתובב.וכך יוצר מערבולת פיזית נגדית.סטיליקס לא מצליח חהתחמק משילוב התקפות של פאליגאטור ונפגע קשה.סטיבן אומר לאוניקס"זנב ברזל"אוניקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור
    "תקפוץ על הגוף שלו כדי שהוא יפדע בעצמו ויהיה לו נזק קשה ואז תשתמש במשאבת הידרו לתוך הפרצוף שלו כדי לגמור את הקרב מהר!"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    פליגאטור מנסה לקפוץ לגוף של אוניקס אבל אוניקס מספיק לפגוע בפאליגאטור עם זנב הברזל שלו.פאליגאטור נפגע קשה מהזנב הברזל של אוניקס.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על אוניקס.אוניקס מתחמק מזה בקליקלות.סטיבן אומר לאוניקס"חפירה"אוניקס משתמש בחפירה ונעלם מזירת הקרב*

יגאל
    טוארה לא חומק מהכוח הנסתר ונפגע ממנו קשה.טוטרה משתמש בפוטו סינטזה ומרפא את עצמו כמו חדש.טוטרה משתמש בנשיכה על מגנזוןמגנזון מתחמק מהנשיכה של טוטרה ומשתמש בכוח נסתר על טוטרה שוב

מרי
    אסור 3
    איוי מתחמק מקרן האור של לדיבה.איוי משתמש בדחיפה על לדיבה.לדיבה מתחמק מזה בקלות.איוי משתמש בהתקפה מהירה על דיבה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה של איוי.לדיבה משתמש בחרק באז

אדם
    ספיל במהירות קופץ לגובה ומתחמק מהלהביור של מגמר.ספיל תוקף בטקדח מים את מגמר.מגמר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.מגמר משתמש בערפיח.אתה לא רואה את ספיל ומגמר שלך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    פליגאטור מנסה לקפוץ לגוף של אוניקס אבל אוניקס מספיק לפגוע בפאליגאטור עם זנב הברזל שלו.פאליגאטור נפגע קשה מהזנב הברזל של אוניקס.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על אוניקס.אוניקס מתחמק מזה בקליקלות.סטיבן אומר לאוניקס"חפירה"אוניקס משתמש בחפירה ונעלם מזירת הקרב*

יגאל
    טוארה לא חומק מהכוח הנסתר ונפגע ממנו קשה.טוטרה משתמש בפוטו סינטזה ומרפא את עצמו כמו חדש.טוטרה משתמש בנשיכה על מגנזוןמגנזון מתחמק מהנשיכה של טוטרה ומשתמש בכוח נסתר על טוטרה שוב

מרי
    אסור 3
    איוי מתחמק מקרן האור של לדיבה.איוי משתמש בדחיפה על לדיבה.לדיבה מתחמק מזה בקלות.איוי משתמש בהתקפה מהירה על דיבה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהתקפה מהירה של איוי.לדיבה משתמש בחרק באז

אדם
    ספיל במהירות קופץ לגובה ומתחמק מהלהביור של מגמר.ספיל תוקף בטקדח מים את מגמר.מגמר לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.מגמר משתמש בערפיח.אתה לא רואה את ספיל ומגמר שלך
    אני אומר לטורטרה לחמוק ולתקוף בעלי טער ואחר כך בנשיכה בכל הכוח

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    "תקפוץ למעלה ותשתמש בסילון אקווה ואז תסתחרר ותגיע לאדמה כדי להרעיד אותה"

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    'אני חייב להפטר מהעשן הזה'
    "ספיל תשתמש בקרח קרח שאתה מסתובב וככה תעיף את הערפיח ואז תתקוף את מגמר באקדח מים"
    'אולי מהסיבוב מגמר היפגע ממכת קרן הקרח' אחשוב

12. היכל התהילה
    דניס
    אנה מוציאה לקרב את פסידאק שלה.לאחר שהוציאה את פסידאק היא אומרת לך"יאלה דניס תוציא תפוקימון שלך ואז תקוף את פסידאק שלי"
    "צא שינקס!" אני זורק פוקדור "ניב חשמלי!"

13. משתמש מנוסה
    שם: שון
    דניס

שחר
    אתה מחזיר את סטריו לפוכדור שלו.אתה ניכנכס למבנה עם באלבאזור שלך.לפתע אישה שנראת כך ניגשת אליך ואומרת לך"שלום את מי תרצה לפתח?"

אדם

שון
    אתה האישה מץחילים לרוץ במירות אל העיר הקרובה.לפתע מן המשך השביל דמות לא מוכרת שנראת כך.האישהאומרת לך"זה רוצח העשב אם אתה לא רוצה למות ברח מפה.ברח!!"האישה מתחילה לצעוק לך מרוב פחד

לוקאס

מרי

ג'וני
    אתה מחמיא לסקורפיו שלך.אתה מתחיל לחפש פוקימונים לצוות שלך.אתתה רואה את סנובר קטן שהולך לו באי

יגאל
    אני כל כך מבוהל ואני מנסה ל ברוח.
    'רק שיגמר בטוב' נאיח ושב לעצמי

14. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אמשיך לחפש בתקווה שאמצא סוף סוף פוקימון חזק.

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    שחר
    באלבאזור מתחמק מהקרן הקרח של בונירי.באלבאזור משתמש בשוטי גפן על בונירי.בונירי לא מצליח להתמק מזה ומובסת בקרב.מקס מחזיר את בונירי לפוכדור שלה וממשיך לדרכו

ג'ון
    הרקרוס מצליח להתחמק ממשאבת הידרו של סורמפט.הרקרוס משתמש במכת קרן כפולה על סורמפט.סורמפט לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.הרקרוס משתמש באס אוירי כפול על סורמפט.סורמפט מתחמק מזה בקלות.סורמפט משתמש בקרן קרח על הקרוס

לוקאס
    אתה הולך לישון על המיטה הנוחה שלך.אתה נרדם מהר.אתה מתעורר ורואה שהעשעה 7 בבוקר והשמש כבר זורחת באר מלא.מה תעשה?

ניר
    פינסיר משתמש במכת צבת על הרסיסים ומעיף אותם.לרביטר מנסה זעם דרקון אך היא לא יודעת מזה בכלל המתקפה הזאת.רג'אייס משתמש בתותח חשמל על פינסיר

מרי
    עידכנתי
    אנה אומרת לך"כן את יכולה להילחם בפוקימון אחר כדיי שהוא יתפתח.אז במי תבחרי עכשיו?"

פינסיר,קפוץ ואז תסתובב ומכת צבת נגד רג'יאייס
    לרביטר לא משנה,רוצי נגד רג'יאייס עם המגן ותני לו אגרופים!

עמוד 319 מתוך 359 ראשוןראשון ... 219269309317318319320321329 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •