Pokemon GO
עמוד 323 מתוך 359 ראשוןראשון ... 223273313321322323324325333 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,831 עד 4,845 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה

[COLOR="rgb(139, 0, 0)"]מרי
    איוי משתמש בהתקפה מהירה על לדחבה.איוי רץ במהירות ותוקף את לדיבה.לדיבה לא מצליח להתחמק מהמהירות של איוי ונפגע.לדיבה מובס בקרב.אנה מחזירה את לדיבה לפוכדור שלו

[/COLOR]
    "אייווויי ניצחנו !!" אני שמחה,באה לאיווי ומחבקת אותו ,
    "אתה שמח גם ,נכון ?" אני אומרת לו באהבה
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את אבסול.סקורפיו תוקף בטיל סיכות את אבסול.טוטדיל יורה אקדח מים על אבסול.אבסול לא מצליח להתחמק מהתקפות האלו ונפגע קשה.אתה מוציא פוכדור וזורק אותו על אבסול.הפוכדור מכניס לתוכו את אבסול.תוך שניות אבסול יוצא מימנו
    "לא לוותר!קדימה תקפו אותו בחוזקה!"אןמר להם בנחישות.

קרדיט ענק לרועי!

3. היכל התהילה
    דניס
    לפתע שינקס שלך מתחיל לזהור.שינקס נעלם לך ובמקומו מופיע לאקסיו.לאקסיו למד כדור חשמל
    "תודה" אני אומר לה ויוצא מהמקום

4. משתמש מנוסה
    שם: שון
    [B][COLOR="DarkRed"]

שון
    אופס צודק
    פאנפי משתמש בגילגול על מגניום.ואז כשפאנפי קרוב אליו פאנפי יורה פצצת בוץ על מגניום.העינים של מגניום מוחסות בפצצת בוץ.גרוביל מתמש בכדור אנרגיה על מגניום.מגניום לא מתחמק מזה מכיון שא רואה כלום.מגנים נגע קצת.פולויאג משתמש באקדח מים על מגניום.מגניום נפגע קצת.צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ואז מפתיע את מגנים בגחלת.מגניוםם נפגע קשה.מגניום משתמש בעלי טער
    "כל הכבוד חברים!" אני מריע להם אחרי ביצוע הפעולה.
    'הם ממש התחזקו' אני חושב לעצמי.
    "פוליווג תשתמש באקדח מים על עלי הטער ואז גרובייל תשתמש בכדור אנרגיה אל עברו של מגניום!"

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שון
    הפוקימונים שמחים ממה שאמרת להם. פולויאג יורה אקדח מים על העלי הטער של מגנים.האקדח המים מעיף תעלי הטער על העצים הקרובים.גרוביל משתמש בכדור אנרגיה על מגניום.מגנים מצליח להתחמק מהכדור האנרגיה של גרוביל.הרוצח אומר"מהלכים יפים.קרן סולארית"מגניום משתמש בקרן סואלארית על פוקימינך

דניס
    אתה רוצה להילחם מול סטיבן האלוף.
    אנה אומרת לך"אין בעד מה זואת העבודה שלי לעזור לכם לפתח את הפוקימונים של מאמנים שמגיעים להאי הזה".דניס אתה מחזיר לפוכדור את שינקס ויוצא מן הטירה.ומגיע למרכז הפוקימונים

ג'וני
    אבסול משתמש בצוות כפול ונהים עוד 10 כמהו.הפוקימונים שלך תוקפים את הכפילים של אבסול.אבסול האמיתי מתחמק מהפוקימונים שלך.נותרו 4 אבסול אחד מהם המקורי.אבסול ושאר הכפילים תוקפים בכדור צל

מרי
    את מחבקת איוי והואגם שמח איתך על הניצחון שלו.לפתע איוי מתחיל לזהור.איוי נעלם ובקומו מופי אמבריאון חזק מאוד. אמבריאון למד נקמה

ג'ון
    הרקרוס לא מצליח התחמק מהגלישה ונפגע קשה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ומכת קרן משולבים על סרמפט.סרמפט לא מצליח להתחמק מהמכות של הררקוס ונפגע קשה.לפתע הרקרוס ורמפט מתעלים. 4 2 לך.סרמפט חוזר לפוכדור שלו
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. היכל התהילה
    דניס
    אנה אומרת לך"אין בעד מה זואת העבודה שלי לעזור לכם לפתח את הפוקימונים של מאמנים שמגיעים להאי הזה".דניס אתה מחזיר לפוכדור את שינקס ויוצא מן הטירה.ומגיע למרכז הפוקימונים
    כן
    --
    אני מרפא את הפוקימונים ויוצא מהמרכז

7. משתמש מנוסה
    שון
    הפוקימונים שמחים ממה שאמרת להם. פולויאג יורה אקדח מים על העלי הטער של מגנים.האקדח המים מעיף תעלי הטער על העצים הקרובים.גרוביל משתמש בכדור אנרגיה על מגניום.מגנים מצליח להתחמק מהכדור האנרגיה של גרוביל.הרוצח אומר"מהלכים יפים.קרן סולארית"מגניום משתמש בקרן סואלארית על פוקימינך

דניס

ג'וני
    אבסול משתמש בצוות כפול ונהים עוד 10 כמהו.הפוקימונים שלך תוקפים את הכפילים של אבסול.אבסול האמיתי מתחמק מהפוקימונים שלך.נותרו 4 אבסול אחד מהם המקורי.אבסול ושאר הכפילים תוקפים בכדור צל

מרי
    את מחבקת איוי והואגם שמח איתך על הניצחון שלו.לפתע איוי מתחיל לזהור.איוי נעלם ובקומו מופי אמבריאון חזק מאוד. אמבריאון למד נקמה

ג'ון
    הרקרוס לא מצליח התחמק מהגלישה ונפגע קשה.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים ומכת קרן משולבים על סרמפט.סרמפט לא מצליח להתחמק מהמכות של הררקוס ונפגע קשה.לפתע הרקרוס ורמפט מתעלים. 4 2 לך.סרמפט חוזר לפוכדור שלו
    "פנפי תתחמק מהר בגילגול!"
    "גרובייל תקפוץ מהר ותקח את פוליווג וצ'ימצ'אר הקטנים" אני צועק לפוקימונים שלי בדאגה ומקווה כי הם יצליחו להתחמק בשלום.

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    ספיל משתמש באקדח מיפ על להבהיור של מגמר.הלהביור מפגיעה באקדח המים הופך לאדים.ספיל תוקף במהירות את מגמר בדחיפה חזקה.מגמר לא מצליח להתחמק מהדחיפה ונפגע קשה.אתה מבחין שמגמר תששוש מאוד
    "ספיל מהר גמור אותו באקדח מים חזק קדימה!" אצעק
    'אני מקווה שהמכה הזאת תגמור אותו סופית' אחשוב

9. משתמש מנוסה
    [B][COLOR="Green"]

[B][COLOR="Navy"]

מרי

"התפתחת !!!איווי אה אמבוריאון חמוד שלי אני מתה עלייך " אני אומרת לו בשמחה .
    "תודה אנה אלה כל הפוקימונים שאני רוצה לפתח ." אני אומרת לה ויוצאת לדרכי
    _____
    אתה צריך לעדכן שיש לי אמבוריאון ,ואני רוצה למכור את צ'ימצ'אר בגלל האונדור.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מרי
    עיכנתי לך
    את רוצה להילחם מול סטיבן?
    את שמחה שאיוי שלך התפתח לאמריון חזק.אנה אומרת לך"אין בעיה .בהצלחה במסע שלך להתראות."אנה הולכת מהזירה והולכת אל חדר אחר.מרי את מחזירה לפוכדור את אמבריאון שלך.את יוצאת מן הטירה והולכת אל מרכז הפוקימונים.את מגיעה לכניסה של המרכז הפוקימונים

אדם
    ספל משתמש באקדח מים ויורה אותו על פרצופו של מגממר.מגמר תשוש ולכן לא מתחמק.מגמר נופל על האדמה מובס.מק מחזיר מגמר לפוכדור שלו.מק אומר לך"הספיל שלך חזק.צא "מק מוציא מהפוכדור שלו ראפידיאש

שון
    פנפי משתמש בגילגול ומתחמק מהקרן הסואלרית של מגניום.גרוביל תופס בידו הימנית את פולויג ובידו השמאלית את צ'ימצ'אר.גרןוביל קופץ לאויר רגע ליפני שהקרן הסואלראית פוגעת בו.גרוביל פולויאג וצ'ימצ'אר מתחמקים מהקרן הסולארית של מגנים.הרוצח מתעצבן

דניס
    דניס אתה נכנכס למרכז ואומר לאחות ג'וי שתצרפא לך תפוקימונים.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים ואומרת לך"ריפאתי את הפוקימונים שלך.בהצלחה במסע שלך"אתה יוצא מהמרכז ולפתע מבחין באיצטדיון ענק באמצע האי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    מרי
    עיכנתי לך
    את רוצה להילחם מול סטיבן?
    את שמחה שאיוי שלך התפתח לאמריון חזק.אנה אומרת לך"אין בעיה .בהצלחה במסע שלך להתראות."אנה הולכת מהזירה והולכת אל חדר אחר.מרי את מחזירה לפוכדור את אמבריאון שלך.את יוצאת מן הטירה והולכת אל מרכז הפוקימונים.את מגיעה לכניסה של המרכז הפוקימונים

אדם
    ספל משתמש באקדח מים ויורה אותו על פרצופו של מגממר.מגמר תשוש ולכן לא מתחמק.מגמר נופל על האדמה מובס.מק מחזיר מגמר לפוכדור שלו.מק אומר לך"הספיל שלך חזק.צא "מק מוציא מהפוכדור שלו ראפידיאש

שון
    פנפי משתמש בגילגול ומתחמק מהקרן הסואלרית של מגניום.גרוביל תופס בידו הימנית את פולויג ובידו השמאלית את צ'ימצ'אר.גרןוביל קופץ לאויר רגע ליפני שהקרן הסואלראית פוגעת בו.גרוביל פולויאג וצ'ימצ'אר מתחמקים מהקרן הסולארית של מגנים.הרוצח מתעצבן

דניס
    דניס אתה נכנכס למרכז ואומר לאחות ג'וי שתצרפא לך תפוקימונים.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים ואומרת לך"ריפאתי את הפוקימונים שלך.בהצלחה במסע שלך"אתה יוצא מהמרכז ולפתע מבחין באיצטדיון ענק באמצע האי
    אני נושם נשימה רגועה מכך שפוקימוניי יצאו מזה בשלום.
    "אנחנו לא נוותר חברים!" אני צועק בגאווה לפוקימונים שלי.
    "גרובייל,תקפוץ במהירות אל עבר מגניום ושתמש בכדור אנרגיה!"
    נערך לאחרונה על ידי cyndaquil, 09-17-2010 בשעה 04:01 PM

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    'אני חושב שספיל צריך טיפה מנוחה' אחשוב
    "טורצ'יק צא החוצה! תשתמש בגחלת!" אצעק
    ואצביע על רפידש
    'אני חושב שזה יהיה קרב קשה כי טורצ'יק ורפידש שניה מסוג אש' אחשוב

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לסטיבן: "כל הכבוד על קרב קשה, מי הוא הפוקימון האחרון שלך בקרב הזה?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. Retired
    שם: Ashar

שחר
    אתה מתסכל אחורה ורואה את חיוכם.אתץה נעצר ושאול אותם אם הם רוצים אימון.ובזמן שהם עונים לך אתה משחק באבן עם הידים שלך.סטריו ובאלבאזור עונים לך בחיובי.

אני זורק את האבן הצידה ומחפש בשבילהם קרב 2 על 2 כדי שהם יתפתחו או יתאמנו חלקראת המכון הראשון
    פרישה

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    פאליגאטור משתמש בקרן קרח.ויוצר לו קיר קרח עבה שמגמן עליו מהאבנים החדות של אוניקס.פאליגאטור משתמש בגלישה על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתחמק מהגלישה של פאליגאטור ונפגע קשה.אויקס משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור
    פאליגאטור תקפיא תזנב של אוניקס ואז תתפוס אותו ותדפוק אותו באדמה ולאחר מכן קרן קרח

עמוד 323 מתוך 359 ראשוןראשון ... 223273313321322323324325333 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •