"התחמקו מהר בקפיצה!"אומר להם במהירות ולחץ.ג'וני
אבסול משתמש בצוות כפול ונהים עוד 10 כמהו.הפוקימונים שלך תוקפים את הכפילים של אבסול.אבסול האמיתי מתחמק מהפוקימונים שלך.נותרו 4 אבסול אחד מהם המקורי.אבסול ושאר הכפילים תוקפים בכדור צל
"עכשיו המשיכו לתקוף אותם!עד שהאמיתי התגלה"אומר להם בנחישות.
קרדיט ענק לרועי!
מצטער שאני לא מגיב אני משחק בלבן
ג'וני
כול הפוקימונים שלך קופצים לזזדיים במהירות ומתחמקים מהכדור הצל של הכפילים של אבסול.הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.3 אבסולים מובסים בקרב.האבסול האמיתי מתגלה לו.אבסול משתמש בנשיכה על פיג'י שלך
דניס
אתה נכנכס לאיצטדיון ומבחין בזירת קרב.אתה מבחין במישהו שאתה לא מכיר שנראה כך:ואומר לך"שלום שמי סטטבן והים אתה תילחם נגדי כדי לקבוע עם תדלג על תג .אוקי.חוקי הקרב.הקרב היה 5 על 5 קרב מלא.מי שכל פוקימוניו מובסים הוא המפסיד של הקרב הזה.לשנינו מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.אז עכשיו אתה מוכן לקרב שלנו?"
לוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס הופך ל זנב קרח.פאליגאטור תופס את זנבו של אוניקס ודופק אותו באדמה.אוניקס נפגע קשה.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.אוניקס משתמש בחפירה ומתחמק מהקרן הקרח ונעלם מהזירה
שחר
אתה מחפש קרב כפול בשבילהם ורואהשני שנדרסו מולך
אבי
סטיבן אומר לך"כן הוא הפוקימון הכי חזק שלי.צא זורארק לקרב" סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא זורארקענק וחזק
אדם
אתה מחזיר לפוכדור את ספיל שינוח לו.את מוציא מהפוכדור השני שלך את טורצ'יק לקרב.טורצ'יק יורה גחלת על ראפידיאשד.ראיפידיאש נפגע קצת מהגחלת.ראפידיאש תוקף בהתקפה מהירה על טורצ'יק
שון
גרוביל קופץ לאויר ויורה כדור אנרגיה על מגניום.מגניום מתחמק מהכדור האנרגיה של גרוביל בקלות.מגניום תוקף בזנב ברזל את גרוביל שלך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סטיבן טיפה יותר מחשבה פאליגאטור משאבת הידרו ואז תקפיא את כל הבור(כולל את אוניקס הרטוב שבפנים) בקרן קרחלוקאס
פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.הזנב הברזל של אוניקס הופך ל זנב קרח.פאליגאטור תופס את זנבו של אוניקס ודופק אותו באדמה.אוניקס נפגע קשה.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על אוניקס.אוניקס משתמש בחפירה ומתחמק מהקרן הקרח ונעלם מהזירה
"חזו פידג'י!"אומר לו."כולם לא לוותר@!תקפו אותו! בלי רחמים!"אומר להם.ג'וני
כול הפוקימונים שלך קופצים לזזדיים במהירות ומתחמקים מהכדור הצל של הכפילים של אבסול.הפוקימונים שלך תוקפים את אבסול.3 אבסולים מובסים בקרב.האבסול האמיתי מתגלה לו.אבסול משתמש בנשיכה על פיג'י שלך
קרדיט ענק לרועי!
ג'ון
סטיבן אומר לך"נכון זוראק הוא הפוקימון הכי אהוב עלי והכי חזק שלי.זוראק תשתמש בשינוי צורה ותשנה צורה לגולדג שלו." לפתע זורארק משנה את צורתו לגולדק שלך.סטיבן אומר לך"נו מה תעשה עכשיו"
שון
גרוביל רץ אל הזנב הברזל של מגניום.גרוביל מתנגש בזנבו של מגניום בחבטה אדירה.מגניום וגם גרוביל נפגעים מהתנגשות שהיתה בינים.הרוצח אומר"מגניום שוב זנב ברזל על גרוביל"מגניום שוב משתמש בזנב ברזל על גרובי שלך
מרי
נאחות ג'וי אומרת לך"כן אני ארפא אותם" החות ג'וי מרפא לך תפוקימונים שלך ואז אומרת לך"תגידי תרצי למכור פוקימון לי ותקבלי עליו סכום כסף נכבד
ניר
פינסיר מנסה להשתמש באיגרוף שאיבה אך הוא מותש ולא יכול להילחם כבר.לרביטר משתמש בהגנת ברזל.הקרן העל פוגעת בלרביטר קצת.לרביטר מחזירה תקרן העל אל רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהקרן העל ושולח עוד קרן על לעבר לרביטר
ג'וני
פיג'י מצליח להתחמק מהנשיכה של אבסול.לפתע פיג'י שלך מתחיל לגדול ולזהור באור לבן.אתה מבין שפיג'י שלך עומד להיתפתח בעוד רגעים ספורות
לוקאס
פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על הבור של אוניקס.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור של אוניקס.הקרן הקרח כולאת את אוניקס בבור של עצמו.סטיבן קצצת חששוש
דניס
אתה מוציא את צ'יקו שלך לקרב מול סטיבן.סטיבן אומר"אז ביליף הפוקימון הראשון שלך.אין בעיה צא נוזפאס לקרב.אתה תוקף ראשון אוקי."סטבן שולף פוכדור ומנו יוצאנוחזפאס שלו
יגאל
סאלאמנס תוקף בדארכו מטאור את הקרן הסולארית של מגמרוטאר.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות עשן שמחביא בו את סאלאמנס ואת מגמרוטאר.אתה לא רואה את סאלאמנס שלך
אדם
טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)