Pokemon GO
עמוד 325 מתוך 359 ראשוןראשון ... 225275315323324325326327335 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,861 עד 4,875 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    ג'ון
    סטיבן אומר לך"נכון זוראק הוא הפוקימון הכי אהוב עלי והכי חזק שלי.זוראק תשתמש בשינוי צורה ותשנה צורה לגולדג שלו." לפתע זורארק משנה את צורתו לגולדק שלך.סטיבן אומר לך"נו מה תעשה עכשיו"

שון
    גרוביל רץ אל הזנב הברזל של מגניום.גרוביל מתנגש בזנבו של מגניום בחבטה אדירה.מגניום וגם גרוביל נפגעים מהתנגשות שהיתה בינים.הרוצח אומר"מגניום שוב זנב ברזל על גרוביל"מגניום שוב משתמש בזנב ברזל על גרובי שלך

מרי
    נאחות ג'וי אומרת לך"כן אני ארפא אותם" החות ג'וי מרפא לך תפוקימונים שלך ואז אומרת לך"תגידי תרצי למכור פוקימון לי ותקבלי עליו סכום כסף נכבד

ניר
    פינסיר מנסה להשתמש באיגרוף שאיבה אך הוא מותש ולא יכול להילחם כבר.לרביטר משתמש בהגנת ברזל.הקרן העל פוגעת בלרביטר קצת.לרביטר מחזירה תקרן העל אל רג'אייס.רג'אייס מתחמק מהקרן העל ושולח עוד קרן על לעבר לרביטר

ג'וני
    פיג'י מצליח להתחמק מהנשיכה של אבסול.לפתע פיג'י שלך מתחיל לגדול ולזהור באור לבן.אתה מבין שפיג'י שלך עומד להיתפתח בעוד רגעים ספורות

לוקאס
    פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על הבור של אוניקס.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור של אוניקס.הקרן הקרח כולאת את אוניקס בבור של עצמו.סטיבן קצצת חששוש

דניס
    אתה מוציא את צ'יקו שלך לקרב מול סטיבן.סטיבן אומר"אז ביליף הפוקימון הראשון שלך.אין בעיה צא נוזפאס לקרב.אתה תוקף ראשון אוקי."סטבן שולף פוכדור ומנו יוצא נוחזפאס שלו

יגאל
    סאלאמנס תוקף בדארכו מטאור את הקרן הסולארית של מגמרוטאר.שתי המתקפות מתנגשות ויוצרות עשן שמחביא בו את סאלאמנס ואת מגמרוטאר.אתה לא רואה את סאלאמנס שלך

אדם
    טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק

לרביטר,מהאנרגיה של הקרן תנסי לירות מול הקרן של רג'יאייס היפר קרן!
    פינסיר תחזור,ואחזיר אותו.

2. היכל התהילה
    דניס
    אתה מוציא את צ'יקו שלך לקרב מול סטיבן.סטיבן אומר"אז ביליף הפוקימון הראשון שלך.אין בעיה צא נוזפאס לקרב.אתה תוקף ראשון אוקי."סטבן שולף פוכדור ומנו יוצא נוחזפאס שלו
    "עלי טער!" אני מורה לצ'יקו

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    סטיבן אומר לך"נכון זוראק הוא הפוקימון הכי אהוב עלי והכי חזק שלי.זוראק תשתמש בשינוי צורה ותשנה צורה לגולדג שלו." לפתע זורארק משנה את צורתו לגולדק שלך.סטיבן אומר לך"נו מה תעשה עכשיו"
    אני אומר לגולדג: "תשתמש מהר באקדח מים ואב במשאבת הידרו בכל הכוח שלך כדי לנצח את זוראק שלו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    פיג'י מצליח להתחמק מהנשיכה של אבסול.לפתע פיג'י שלך מתחיל לגדול ולזהור באור לבן.אתה מבין שפיג'י שלך עומד להיתפתח בעוד רגעים ספורות
    "ארטואיז העבר את הזמן עד שפידג'י יתפתח!ואז פידג'י גמור אותו עם השילוב מתקפה מהירה ומתכפת כנף!"אומר להם!

קרדיט ענק לרועי!

5. Retired
    שם: Ashar

שחר
    אתה מחפש קרב כפול בשבילהם ורואה שני שנדרסו מולך
    " זה הולך להיות קרב קל כל כך גם באלבזור וגם סטריו חזקים על סוג זה צאו באלבזור וסטריו , סטרי ובעוות , באלבזור הצלפת גפן " כשאר אני מחייך ומחכה למכה
    פרישה

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    טורצ'יק משתמש בגחלת ויורה אותה על רגליו של ראפידיאש.הגחלת פוגעת ברגליו של ראפישדיאש ועוצרת אותו מלתקוף בהתקפה מהירה.טורצ'יק משתמש בניקור על ראפידיאש.ראפידיאש נפגע מהניקור.ראפידיאש מתאוש וקם על רגליו ושולח להביור לעבר טורצ'יק
    "טורצ'יק תתחמק ותשתמש בגחלת על ראשו של רפידש!" אצעק
    'קדימה טורצ'יק אתה יכול לנצח!" אחשוב בתקווה

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אדם
    טורצ'יק מתחמק מהלהביור של ראפידיאש.טורצ'יק משתמש ויורה גחלת על ראשו של ראפידיאש.ראפידיאש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ראפידיאש מתאושש ומשתמש בהתלקחות ולפתע הלהבות שעל גופו גדלות ונהיות ענקיות

שחר
    אתה שמח שהקרב הולך להיות קל.אתה מוציא לקרב את סטריו ובאלבאזור לקרב.סטריו משתמש בבועות על השנדלש השמאלי.באלאבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הימני.השנדלש השמאלי והימני מתחמקים בחפירה משתי התקפות של באלבאזור וסטריו

ג'וני
    פיג'י נעלם ובמקומו מופיע פיג'יטו ענקי וחזק. פיג'יוטו למד אס אוירי.פיג'יטו משתמש בשילוב התקפה מהיירה ומכת כנף.אבסול לא מצליח להתחמק מהשילוב התקפות של פיג'יוטו.אבסול נפגע קשה.אתה מבחין שאבסול תשושוש כבר

ג'ון
    גולדג משתמש באקדח מים על זורארק שבתור גולדג.זורארק בתור גולדג מתחמק מאקדח המים של גולדג.גולדג לא מוותר וחמשתמש במשאבת הידרו על זורארק שבתור גולדג.זוארארק מתחמק מזה בקלות.סטיבן אומר לזוררארק שלו"תשתמש בבכדור צל"זורוארק משתמש בכדור צל

דניס
    צ'י'קו משתמש בעלי טער על נוזזפאס.נוזפאזס לא מצליח להתחמק מעלי הער של צ'יקו ונפגע קשה.סטיבן אומר לנוזפאס שלו"תשתמש במפולת אבנים."נוזפאס משתמש במצפולת אבנים ויוצר מפולת אבנים

ניר
    אתה מחזיר את פינמסיר לפוכדור שלו.לרביטר מנסה לירות היפר קרן על רגאייס אך לא מצליחה.לרביטר נפגעת מהקרן העל קשה.אתה מבחין שלרביטר תשושה מהקרב נגד רג'אייס

יגאל
    סאלאמנס משתמש בחתך שמים ומסמן לך איפה הוא וגם מעיף את העשן שהסתיר אותו.מגמרוטאר מנצל תרגע הזה ושולח להביור שפוגע בסאלאמנס שלך קשה

שון
    גרוביל משגר כדור אנרגיה על מגניום.פולויאג יורה אקדח מים על מגניום.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על מגניום.פאנפי משתמש בגילגול על מגניום.מגניום לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ההרוצח אומר לך"אתה עוד תשלם על אתה תמות.הבנת ילד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. היכל התהילה
    דניס
    צ'י'קו משתמש בעלי טער על נוזזפאס.נוזפאזס לא מצליח להתחמק מעלי הער של צ'יקו ונפגע קשה.סטיבן אומר לנוזפאס שלו"תשתמש במפולת אבנים."נוזפאס משתמש במצפולת אבנים ויוצר מפולת אבנים
    "סופת עלים!" אני מורה לו בתגובה

9. Retired
    שם: Ashar

שחר
    אתה שמח שהקרב הולך להיות קל.אתה מוציא לקרב את סטריו ובאלבאזור לקרב.סטריו משתמש בבועות על השנדלש השמאלי.באלאבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הימני.השנדלש השמאלי והימני מתחמקים בחפירה משתי התקפות של באלבאזור וסטריו

" הם נפלו בפח הישן , סטריו בועות על האדמה תהפוך אותה להיות בוץ' ייהיה להם רשה לצאת ולתקוף וכאשר הם יוצאים באלבזור תצליף בהם "
    פרישה

10. משתמש מנוסה
    שם: שון
    אדם
    טורצ'יק מתחמק מהלהביור של ראפידיאש.טורצ'יק משתמש ויורה גחלת על ראשו של ראפידיאש.ראפידיאש לא מצליח להתחמק מהגחלת של טורצ'יק ונפגע קשה.ראפידיאש מתאושש ומשתמש בהתלקחות ולפתע הלהבות שעל גופו גדלות ונהיות ענקיות

שחר

ג'וני
    פיג'י נעלם ובמקומו מופיע פיג'יטו ענקי וחזק. פיג'יוטו למד אס אוירי.פיג'יטו משתמש בשילוב התקפה מהיירה ומכת כנף.אבסול לא מצליח להתחמק מהשילוב התקפות של פיג'יוטו.אבסול נפגע קשה.אתה מבחין שאבסול תשושוש כבר

ג'ון
    גולדג משתמש באקדח מים על זורארק שבתור גולדג.זורארק בתור גולדג מתחמק מאקדח המים של גולדג.גולדג לא מוותר וחמשתמש במשאבת הידרו על זורארק שבתור גולדג.זוארארק מתחמק מזה בקלות.סטיבן אומר לזוררארק שלו"תשתמש בבכדור צל"זורוארק משתמש בכדור צל

דניס

ניר
    אתה מחזיר את פינמסיר לפוכדור שלו.לרביטר מנסה לירות היפר קרן על רגאייס אך לא מצליחה.לרביטר נפגעת מהקרן העל קשה.אתה מבחין שלרביטר תשושה מהקרב נגד רג'אייס

יגאל
    סאלאמנס משתמש בחתך שמים ומסמן לך איפה הוא וגם מעיף את העשן שהסתיר אותו.מגמרוטאר מנצל תרגע הזה ושולח להביור שפוגע בסאלאמנס שלך קשה

שון
    גרוביל משגר כדור אנרגיה על מגניום.פולויאג יורה אקדח מים על מגניום.צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על מגניום.פאנפי משתמש בגילגול על מגניום.מגניום לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.ההרוצח אומר לך"אתה עוד תשלם על אתה תמות.הבנת ילד"
    "גרובייל תסיים את זה בכדור אנרגיה!" אני צועק ומצביע היישר לעברו של מגניום לאחר שנפגע קשה בתקווה כי מהלך זה יסיים את האיום הגדול של רוצח העשב.
    "קדימה!" אני צועק כעוס ומכוון למטרה.

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו על הבור של אוניקס.פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור של אוניקס.הקרן הקרח כולאת את אוניקס בבור של עצמו.סטיבן קצצת חששוש
    פאליגאטור תחזור צא מונפרנו תחפור לכיוון אוניקס ותשמיד אותו עם אגרוף מאך משולב באגרוף אש(נזק X4) זה ילמד את סטיבי שלנו לחשוב מעט
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 09-22-2010 בשעה 11:05 PM

12. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    "פידג'יוטו זה התור שלך!השתמש באס אוירי בשילוב של מתקפה מהירה ואז ניקור בכל הכוח!"אומר לו

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם

"
    'מהר אני חייב לעשות משהו אחר אני אבוד!' אחשוב
    "טורצ'יק מהר תכוון גחלת לרגליו של רפידש כדי שיפול ותתקוף בדחיפה קדימה!" אצעק

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לגולדג: "תתחמק מהר מהכדור צל של זורארק ואז תשתמש במשאבת הידרו כפולה בכל הכוח שלך כדי לנצח אותו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'ון
    גולדג מנסה להתחמק מכדור הצל של זוררארק אך לא מצליח ונפגע קשה.גולדג משתמש במשאבת הידרו כפולה על זורקרק.זורקר מתחמק בקלות מימנה.סטבן אומצר לזורקרק"תשתתמש בבשלאס לילה על גולדג שלו"זוררארק משתמש בשיסוע לילה על גודג שלך

אדם
    טורצ'יק תוקף בגחלת את רגליו של ראפידיאש.ראפידיאש מהר מתחמק מהגחלת של טורצ'יק.טורצ'יק רץ אל ראפידיאש בדחיפה.ראפידיאש גם מזה מתחמק.ראפידיאש רץ במהירות ומשתמש בהתקפה מהירה על טורצ'יק

ג'וני
    אסור 3
    פיג'יוטו עף לאויר ומשתמש באס אוריוי בשילוב עם התקפה מהירה.אבסול לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני של פיג'יטו ונפגע קשה.אתה מבחין שאבסול כבר תשוש ולא יכול כמעט להילחם

לוקאס
    אסור 3 אגרוף אש יוצא מהתמונה
    אתה מחזיר את פאליגאטור לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את מונפםרנו.מונפרנו משתמש במהירות בחפםירה.מונפרנו פוגש את אוניקס בבור.מונפרנו משתמש באגרוף מאך על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתץחמק ומובס בקרב. 1 0 לך.סטיבן מחזיר את אוניקס לפוכדור שלו

שון
    גרוביל שולח כדור אנרגיה על המגניום של רוצח.מגניום לא מצליח להתחמק מכדור האנרגיה ונפגע מעט.הרוצח מעצבן מאוד.לפתע הבזק אור מרהיב באה לכיונו של הרוצח.הרוצח מתמוטט ומת על האדמה.מרוב פחד מגניום בורח לו

שחר
    סטריו יורה בועות על האדמה.והאדמה הופכת לבוץ.שנדלדש מנסים לצאת מהבור ומצליחים.אך מיד שיצאו נפגעים מהצלפת הגפן של באלבאזור.שנשלש יוצרים סופת חול.ובאלבאזור נלכד בה

דניס
    צ'יקו משתמש בסופת עלים על המפולת האבנים של נוזפאס.הסופת העלים מגנה על צ'יקו מפולת האבנים של נוזפאס.נוזפאס משתמש באבנים חדות על ביליף שלך
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 325 מתוך 359 ראשוןראשון ... 225275315323324325326327335 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •