אדם
טורצ'יק לא מציח להתחמק מהתקפה המירה של ראפידיאש ונפגע קצת.טורצ'יק משתמש בגחלת על רגליו של ראפידיאש.ראפידיאש נפגע קשה ברגליו.טורצ'יק רץ אל ראפידיאש ומנקר את רגליו בחוזקה.מק אומר לך"מהלכים יפים ילד"
ג'ון
גולדג לא מצליח להתחמק מהשיסוע לילה של זורארק ונפגע קשה.אתה רואה שגולדג תשוש כבר.גולדג משתמש באקדח מים כפול ומשאבת הידרו כפולה על זורארק.זורארק לא מצליח להתחמק ונפגע קצת.סטיבן אומר לזורארק"שיסוע לילה"זורארק משתמש בשיסוע לילה
שון
אתה מסווב את ראשך ומחפש מי עשה זאת.אתה רואה דמות שנראת כךמתקרבת אליך ומחזיקה רובה בידה.הדמות אומרת לך"הי שמי קילר.אני עוקב אחרי שלושת הרוצחים.ומנסה להרוג אותם.לפני שהם ירגו הרבה אנשים.תודה לך שעזרת לי.אם לא הית נלחם נגדו הוא היה מבחין בי.תרצה דרך אגב פרס על האומץ שהפגנת הרגע?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סטיבי מי הבא בתור אני שואל ומחייך חיוך קטןלוקאס
אסור 3 אגרוף אש יוצא מהתמונה
אתה מחזיר את פאליגאטור לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את מונפםרנו.מונפרנו משתמש במהירות בחפםירה.מונפרנו פוגש את אוניקס בבור.מונפרנו משתמש באגרוף מאך על אוניקס.אוניקס לא מצליח להתץחמק ומובס בקרב. 1 0 לך.סטיבן מחזיר את אוניקס לפוכדור שלו
"כל הכבוד פידג'יוטו!פוקדור צא!"אומר ואזרוק עוד פוקדור על אבסול..ג'וני
אסור 3
פיג'יוטו עף לאויר ומשתמש באס אוריוי בשילוב עם התקפה מהירה.אבסול לא מצליח להתחמק מהשילוב הקטלני של פיג'יטו ונפגע קשה.אתה מבחין שאבסול כבר תשוש ולא יכול כמעט להילחם
קרדיט ענק לרועי!
ניר
אתה יומא מהחדר ומתחבא מאוחורי עמוד.לפתע אתה מבחין שאור מוזר עוטף את לרויטר והיא מתחילה לזהור.לרביטר נעלמת ובקמומה מופיעהפיופיטר.פיופיטר למדה ראש ברזל
יגאל
אתה מחזיר פוכדור את סאלאמנס שלך.ובמקומו אתה מוציא לקרב את מונפרנו שלך.מונפרנו רץ אל מגמרוטאר ומשתמש עליו באגרופי מאך.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מאגרופי המאך של מונפרנו.מגמרוטאקר נפגע קשה ותששוש
ג'וני
אתה מוציא מכיסך פוכדור וזורק אות על אבסול.הפוכדור לוכד בתוכו את אבסול.הפוכדור זז ימינה ושמאלה 3פעמיחם ואז נעצר.לכדת אבסול
לוקאס
סטיבן אומר"תמשיך להנות אתה תובס בקרוב צא אלקטריב לקרב"סטיבן מוציא פוכדור וממנו יצאאלקטריב
אדם
טורצ'יק יורה גחלת על ראשו של ראפידיאש.ראפידיאש במהירות מתחמק מזה.ראפידיאש משתמש בבדריכה על טורצ'יק שלך.
ג'ון
גולדג הפעם מתחמק משיסוע הלילה של זורארק.גולדג משתמש בילבול על זורארק.זורארק מתחמק מזה.גולדג משתמש בשחיה על זורארק.זורארק מתחמק גם מזה.סטיבן אומר"את זורארק לא תביס הוא חזק מאוד"זורארק כדור צל לעבר גולדג
שון
קילר אומר לך"ראיתי שישי לך פולויאג.אז מה דעתך על אבן מים או על אבן מלך.תוכל לקבל רק את אחת מהם.אז באיזה אבן תבחר בשביל הפולויאג שלך?כח תזמן ותחשוב.תחזיר לי תשובה עוד מעט"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ג'ון
גולדג מנסה בכל כוחו להתחמק מכדור הצל של זורארק אך לא מצליח.גולדג מובס בקרב 4 3 לך.זורארק חוזר לצורה האמיתיתי שלו.סטיבן אוןמר לך"רואה הזורארק שלי בילתי מנוצח.לא תוכל להביס אותו.אז יאלה תוצמיא תפוקימון הבא שלך.יש סיכוי שתנצח אך הסיוכי הוא קטן"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)