Pokemon GO
עמוד 327 מתוך 359 ראשוןראשון ... 227277317325326327328329337 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,891 עד 4,905 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    פיופטר נמשתמשת בהגנת ברזל ובראש ברזל.ואז מסתובבת כמות מטאור.רג'אאיס לא מצליח להתחמק מהמכות האלו ונפגע קשה.רג'אייס משתמש בקרן על פיפיטר.פיפטיר לא מצליחה להתחמק מהקרן העל.פיפטר מובסת בקרב. רג'אאיס רואה שהקקרב נגמר הולך לתרדמת ארוכה..החדר שבו היתצה מעיף אותך משם.והחדר נעלם מהמקדש
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    ג'ון
    גולדג מנסה בכל כוחו להתחמק מכדור הצל של זורארק אך לא מצליח.גולדג מובס בקרב 4 3 לך.זורארק חוזר לצורה האמיתיתי שלו.סטיבן אוןמר לך"רואה הזורארק שלי בילתי מנוצח.לא תוכל להביס אותו.אז יאלה תוצמיא תפוקימון הבא שלך.יש סיכוי שתנצח אך הסיוכי הוא קטן"
    אני אומר לסטיבן: "תמיד יש סיכוי מי ינצח", אני אומר בקול רם: "צא גרוטל, תשתמש בשוטי גפן ואז בטיפוס סלעים בכל הכוח שלך".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. משתמש מנוסה
    ניר
    פיופטר נמשתמשת בהגנת ברזל ובראש ברזל.ואז מסתובבת כמות מטאור.רג'אאיס לא מצליח להתחמק מהמכות האלו ונפגע קשה.רג'אייס משתמש בקרן על פיפיטר.פיפטיר לא מצליחה להתחמק מהקרן העל.פיפטר מובסת בקרב. רג'אאיס רואה שהקקרב נגמר הולך לתרדמת ארוכה..החדר שבו היתצה מעיף אותך משם.והחדר נעלם מהמקדש

פיופיטר תתחילי לרסק את המקדש,ראש ברזל!

צ'ארמנדר גחלת

פינסיר אגרוף ממוקד ומכת צבת!

4. היכל התהילה
    דניס
    צ'יקו משתמש בסופת עלים על המפולת האבנים של נוזפאס.הסופת העלים מגנה על צ'יקו מפולת האבנים של נוזפאס.נוזפאס משתמש באבנים חדות על ביליף שלך
    "תחמוק ועלי טער!" אני מורה לו

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    הגיע הזמן שתתקדם למשחק לא?
    תצטרך להחיות אותם במרכז לפוקימונים

ג'ון
    אתה מחזיר לפוכדור את גולדג ומוציא לקרב את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בשוטי גפן על זורארק.זוארק מתחמק מהשוטי הגפן בקלות.גרוטל רץ אל זורארק בטיפוס סלעים.זורארק לא מצליח להתחמק מהטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.ססטיבן אומר לך"יפה כול הכבוד.שיסוע לילה"זורארק שיסוע לילה

דניס
    צ'יקו מתחמק מהאבנים החדות של נוזפאס.צ'יקו משתמש בעלי טער על נוזפאס.נוזפאס לא מצליח להתחמק מעלי הטער ונמפגע קשה.נוזפאס משתמש בזאפ כונן על צ'יקו שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ניר
    הגיע הזמן שתתקדם למשחק לא?
    תצטרך להחיות אותם במרכז לפוקימונים

ג'ון
    אתה מחזיר לפוכדור את גולדג ומוציא לקרב את גרוטל שלך.גרוטל משתמש בשוטי גפן על זורארק.זוארק מתחמק מהשוטי הגפן בקלות.גרוטל רץ אל זורארק בטיפוס סלעים.זורארק לא מצליח להתחמק מהטיפוס הסלעים של גרוטל ונפגע קשה.ססטיבן אומר לך"יפה כול הכבוד.שיסוע לילה"זורארק שיסוע לילה
    לא,אני צריך לחזק את הפוקימונים שלי.
    למשל תראה את אבי,הוא עבר רק מכון אחד והוא סופר חזק.
    ---------------------------------------------------------------------

אני הולך למרכז הפוקימונים,ומבקש מהאחות ג'וי לרפא לי את הפוקימונים.

7. היכל התהילה
    דניס
    צ'יקו מתחמק מהאבנים החדות של נוזפאס.צ'יקו משתמש בעלי טער על נוזפאס.נוזפאס לא מצליח להתחמק מעלי הטער ונמפגע קשה.נוזפאס משתמש בזאפ כונן על צ'יקו שלך
    "עלי טער וסופת עלים ביחד!" אני מורה לצ'יקו

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהשיסוע לילה של זורארק שלו ואז תשתמש בדחיפה ואז בטיפוס סלעים כפול בכל הכוח שלך".

חתימה בשיפוצים.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    גרוטל מתחמק מהשיסוע הילה של זוארקר.גרוטל משתמש בדחיפה על זוארק.זורארק מתחמק מהדחיפה בקלות.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על זואררק.זוארק הפעם מתחמק מזה.זוארקר משתמש בכדור צל על גרוטל שלך

ניר
    אוקי תחזק אבל גם תקדם במשחק
    אתה הולך אל המרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז תוך דקה ונכנכס אליו.האחות ג'וי מרפא לך תפוקימונים שלך.לאן תלך עכשיו לדרך 2?

דניס
    ציקו משתמש בעלי טער וסופת עלים ביחד.ויוצר שילוב קטלני במיחוד.השילוב מבטל את הזאפ כונן של נוזפאס.נוזפאס לא מצליח להתחמק מהשילוב ונפגע קשה.סטיבן אומר"מהלך יפה.נוזפאס אבנים חדות"נוזפאס שולח אבנים חדות על צ'יקו שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    גרוטל מתחמק מהשיסוע הילה של זוארקר.גרוטל משתמש בדחיפה על זוארק.זורארק מתחמק מהדחיפה בקלות.גרוטל משתמש בטיפוס סלעים כפול על זואררק.זוארק הפעם מתחמק מזה.זוארקר משתמש בכדור צל על גרוטל שלך
    אני אומר לגרוטל: "תתחמק מהר מהכדור צל שלו ואז תשתמש בטיפוס סלעים ואז בעליט טער בכל הכוח שלך והכי חזקים".

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה
    ג'ון

ניר
    אוקי תחזק אבל גם תקדם במשחק
    אתה הולך אל המרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז תוך דקה ונכנכס אליו.האחות ג'וי מרפא לך תפוקימונים שלך.לאן תלך עכשיו לדרך 2?

דניס
    ציקו משתמש בעלי טער וסופת עלים ביחד.ויוצר שילוב קטלני במיחוד.השילוב מבטל את הזאפ כונן של נוזפאס.נוזפאס לא מצליח להתחמק מהשילוב ונפגע קשה.סטיבן אומר"מהלך יפה.נוזפאס אבנים חדות"נוזפאס שולח אבנים חדות על צ'יקו שלך
    כן
    --
    אני הולך לדרך 2 ומחפש אלקיד!

12. היכל התהילה
    דניס
    "תחתוך את האבנים עם עלי טער!" אני מורה לצ'יקו "תתקוף בשריטה!"

13. אני ניניני אני סמל מיני
    ג'וני
    אתה מוציא מכיסך פוכדור וזורק אות על אבסול.הפוכדור לוכד בתוכו את אבסול.הפוכדור זז ימינה ושמאלה 3פעמיחם ואז נעצר.לכדת אבסול

לוקאס
    סטיבן אומר"תמשיך להנות אתה תובס בקרוב צא אלקטריב לקרב"סטיבן מוציא פוכדור וממנו יצא אלקטריב
    "צא אבסול כדורי צל!"אומר והוציא את אבסול שזה עתה נתפס

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    טורצ'יק יורה גחלת על ראשו של ראפידיאש.ראפידיאש במהירות מתחמק מזה.ראפידיאש משתמש בבדריכה על טורצ'יק שלך.
    "טורצ'יק מהר תתחמק ותשתמש בניקור קדימה!" אצעק

15. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ניר
    אתה יומא מהחדר ומתחבא מאוחורי עמוד.לפתע אתה מבחין שאור מוזר עוטף את לרויטר והיא מתחילה לזהור.לרביטר נעלמת ובקמומה מופיעה פיופיטר.פיופיטר למדה ראש ברזל

יגאל
    אתה מחזיר פוכדור את סאלאמנס שלך.ובמקומו אתה מוציא לקרב את מונפרנו שלך.מונפרנו רץ אל מגמרוטאר ומשתמש עליו באגרופי מאך.מגמרוטאר לא מצליח להתחמק מאגרופי המאך של מונפרנו.מגמרוטאקר נפגע קשה ותששוש

ג'וני
    אתה מוציא מכיסך פוכדור וזורק אות על אבסול.הפוכדור לוכד בתוכו את אבסול.הפוכדור זז ימינה ושמאלה 3פעמיחם ואז נעצר.לכדת אבסול

לוקאס
    סטיבן אומר"תמשיך להנות אתה תובס בקרוב צא אלקטריב לקרב"סטיבן מוציא פוכדור וממנו יצא אלקטריב

אדם
    טורצ'יק יורה גחלת על ראשו של ראפידיאש.ראפידיאש במהירות מתחמק מזה.ראפידיאש משתמש בבדריכה על טורצ'יק שלך.

ג'ון
    גולדג הפעם מתחמק משיסוע הלילה של זורארק.גולדג משתמש בילבול על זורארק.זורארק מתחמק מזה.גולדג משתמש בשחיה על זורארק.זורארק מתחמק גם מזה.סטיבן אומר"את זורארק לא תביס הוא חזק מאוד"זורארק כדור צל לעבר גולדג

שון
    קילר אומר לך"ראיתי שישי לך פולויאג.אז מה דעתך על אבן מים או על אבן מלך.תוכל לקבל רק את אחת מהם.אז באיזה אבן תבחר בשביל הפולויאג שלך?כח תזמן ותחשוב.תחזיר לי תשובה עוד מעט"
    'שפוליווג יתפתח לצורה השנייה אוכל להתמש באבן והוא יהפוך לסוג לחימה ומים' אני חושב לעצמי לשנייה ועוצר את קילר מלדבר.
    "אני אשמח נורא לאבן מין" אני אומר לו עם חיוך קטן על הפנים.

עמוד 327 מתוך 359 ראשוןראשון ... 227277317325326327328329337 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •