Pokemon GO
עמוד 333 מתוך 359 ראשוןראשון ... 233283323331332333334335343 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,981 עד 4,995 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    ניר
    השריף אומר לך"אתה תגלה זות בעוד מס' דקות וגם תגלה איך נהיה לי כפיל שלקח תסכין שאיתה ניסת לרצוח אותי".אתה והשריף מגיעים לביקתה קטנה.השריף נכנכס וגם אתה נכסנס לביקתה.הביקתה היתה חשוכה..אך השריף הדליק תאור ואתה מבחין שביקתה יש מכשירים מוזרים שאף לא ראית.השריף אומר לך"שמי שלגון ואני שריף. את זה אתה יודע כבר.תרצה לדעת עוד עלי ומה זה המקום הזה?"

ג'ון
    אתה מחכה כמה שניות והעשן מתחיל להתפוגג ולהיעלם מהזירה.העשן נעלם כבר מהאויר ואתה רואה.שזוארק עומד לו וגרוטל שלך מעולף על ריצפת הזירה.אתה בשוק שעוד פוקימון שלך הובס על ידי זוארק החזק של סטיבן.סטיבן אומר בניחשות"טוב ג'ון מי הפוקימון האחרון שלך.הכול תלוי בו אם תנצח אות תפסיד"
    אני אומר לו :"כן",אתה יודע שעם הסכין הזאת,ניטרלתי 2 אנשי ניוטק וכמעט רצחתי את אור מצוות ניוטק?
    אתה יודע שאני הצלתי את רג'יאייס? (אתה יודע שעם הסכין הזאת הייתי מכין לי לאפה.)

2. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מחכה כמה שניות והעשן מתחיל להתפוגג ולהיעלם מהזירה.העשן נעלם כבר מהאויר ואתה רואה.שזוארק עומד לו וגרוטל שלך מעולף על ריצפת הזירה.זוארק עדין עומד על הזירה אך פצוע חלקית מהקרב האחרון שלו נגד גרוטל .אתה בשוק שעוד פוקימון שלך הובס על ידי זוארק החזק של סטיבן.סטיבן אומר בניחשות"טוב ג'ון מי הפוקימון האחרון שלך.הכול תלוי בו אם תנצח אות תפסיד"
    אני אומר בקול: "צאי ניטלס, תשתמש בלהביור ואז בגחלת משולבים ביחד על זורארק בכל הכוח כדי לנצח אותו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

3. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    פוקימונים שהשתמשת בהם
    פאליגאטור מונפרנו ריולו וגליסקור
    בדקתי לא מחקתי
    ריולו מסובב את העצם וכך יוצר לו מגן שמגן עליו מפני הארגוף האש של אלקטויר.ריולו משתמש בארגוף שאיבה על אלקטויר.אלקטויר לא מספיק בזמן להיתחמק מזה ונפגע קשה.אלקטויר נהיה תשוש כבר מהקרב.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו ומוציא את גליסקור.
    אז אם כך יש לגלייסקור גיליוטינה

"גלייסקור אלקטיוייר חלש לאדמה לכן תשתמש בסופת חול ותעוור אותו"
    "ואז גלייסקור הגיע הזמן לתת ליגמור אותו גיליוטינה בכל הכוח(מכת נוק אאוט ואלקטיוייר לא רואה כלום לכן זה יגמור אותו"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    גלייסקור משתמשבסופת חול והופך את אלקטויר לעיור.גלייסקור עף לאויר ומשתמשבגיליוטינה על אלקטויר.אלקטויר לא מתחמק מהגיליוטינה של גלייסקור ומובס בקרב. 2 0 לך.סטיבן מחזיר את אלקטויר לפוכדור שלו

ג'ון
    אתה מוציא פוכדוור וממנו יוצאת ניטלט שלך.ניטלט משתמש בלהביור ובגחלת משולבים על זוארק.מכיון שזוארק פצוע הוא לא מצליח להחמק מהשילוב התקפות של ניטלט ונפגע קשה.סטיבן אומר לזוארק"תנסה להשתמש בשיסוע לילה"זורק מנסה להשתמש בשיסוע לילה ומצליח

ניר
    שלגון אומר לך"אני יודע את כל זה אני ראיתי את כול זה במו עיני.אתה בחור מרתק.תקשיבב טוב ישלי כוחות שלא מעולם הזה כמו ליצור כפיל של עצמי.אך יש לי עוד כוח.הכוח השני שלי הוא נסיעה בזמן.תקשיב באתי מעתיד .בעתיד שלי לא קיים בכלל מחוז האש או מחוז המים עשב.בגלל 12 השומרים של שלושת החוזות לא הצליחו להגן על שלושת המחוזות ומתו.אז אני חזרתי בזמן כדי לעזור לאחד השמרים.אז אני באתי לעזור לך.כן אתה אחד השומרים.אתה מאמין לי?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    לוקאס
    גלייסקור משתמשבסופת חול והופך את אלקטויר לעיור.גלייסקור עף לאויר ומשתמשבגיליוטינה על אלקטויר.אלקטויר לא מתחמק מהגיליוטינה של גלייסקור ומובס בקרב. 2 0 לך.סטיבן מחזיר את אלקטויר לפוכדור שלו

ג'ון
    אתה מוציא פוכדוור וממנו יוצאת ניטלט שלך.ניטלט משתמש בלהביור ובגחלת משולבים על זוארק.מכיון שזוארק פצוע הוא לא מצליח להחמק מהשילוב התקפות של ניטלט ונפגע קשה.סטיבן אומר לזוארק"תנסה להשתמש בשיסוע לילה"זורק מנסה להשתמש בשיסוע לילה ומצליח

ניר
    שלגון אומר לך"אני יודע את כל זה אני ראיתי את כול זה במו עיני.אתה בחור מרתק.תקשיבב טוב ישלי כוחות שלא מעולם הזה כמו ליצור כפיל של עצמי.אך יש לי עוד כוח.הכוח השני שלי הוא נסיעה בזמן.תקשיב באתי מעתיד .בעתיד שלי לא קיים בכלל מחוז האש או מחוז המים עשב.בגלל 12 השומרים של שלושת החוזות לא הצליחו להגן על שלושת המחוזות ומתו.אז אני חזרתי בזמן כדי לעזור לאחד השמרים.אז אני באתי לעזור לך.כן אתה אחד השומרים.אתה מאמין לי?"
    לא ממש,זה יותר נראה לי שאתה מצוות X
    אבל אם אתה רוצה להיות השותף שלי,אני מסכים,אבל איזה פוקימונים יש לך?
    ואתה באמת שריף? כי אין שריפים בדרכים.
    ודרך אגב,תוכיח לי שאתה עם סופר כוחות על.
    תפתח את הדרטיני שעל אלקטיוויר.
    ותחזיר לי את הסכין.

6. משתמש מנוסה
    שם: שון
    לוקאס
    ריולו משתמצש במכת עצם ומסיט את אגרוף החשמל של אלקטויר לשמיים.ריולו משתמש באגרוף שאיבה ונותן לאלקטויר תאגרוף בבטן.ריולו שואב קצת מהכוח של אל קטויר.אלקטויר משתמש בארגוף אש ופוגע מכה ישירה בריולו.ריולו עומד להפסיד בקרב.אלקטויר עומד לפגוע בריולו עם אגרוף ברק

יגאל
    מונפרנו עונה לך"מונ מונ מונ" הוא מתחיחל לקפוץ מאושר.אתה מבין שהוא רוצה להמשיך להילחם.סטיבן אומר"זו תהי טעות להשאיר את מונפרנו לק'רב הזה.תבין בעוד רגע למה.צא בלסטיוז שלי"סטיבן מוציא פוכדור ומנו יוצא בלסטויז

ניר
    אלקטויר שולחת את הזרועות שבגב שלה כדי לתפוס את דרטיני.דרטיני לא מצליח להימלט ונתפס על ידי הזרועות של אלקטויר.ארון שולך פצצת בוץ אל האדמה שקרובה לדרטיני.האדמה הופכת לבוץ ודרטיני תקוע בה.פינסיר וארון לא זוכרים את תרגיל האם ותכונית האם

שון
    אתה מוציא פוכדור ומנו יוצא פולויאג שלך.פולויאג יורה אקדח מים על יוטרי של דנטו.דנטו אומר ליוטרי"תתחמק ואז אחרי ששתחמק נשיכה על פולויאג שלו"יוטרי מתחמק מהאקדח המים של פולויאג ורץ אל פולויאג במטרה לנשוך אותו

אדם
    אולי אני יעשה את זה
    קומבסקין קופץ לגובה ומתצחמק מהזעם דרקון של דרטיני.קומבסקין משתמש ויורה גחלת אדירה אל דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני משתמש בזנב דרקון על קומבסקין שלך
    "פוליווג תהדוף אותו באמצעות אקדח מים!"

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לניטלט: "תתחמקי מהשיסוע הלילה שלו ואז תגמרי את הקרב הזה בעזרת השילוב של גחלת ואז בלהביור הכי חזקים שלך כדי שננצח".

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אולי אני יעשה את זה
    קומבסקין קופץ לגובה ומתצחמק מהזעם דרקון של דרטיני.קומבסקין משתמש ויורה גחלת אדירה אל דרטיני.דרטיני לא מצליח להתחמק מהגחלת של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני משתמש בזנב דרקון על קומבסקין שלך
    תעשה זה יגרום לאנשים להשקיע ורצון להמשיך
    --------------------
    'קומבסקין לא יצליח להתחמק באוויר אני חייב לעשות משהו' אחשוב
    "קומבסקין מהר תצנח על דרטיני עם בעיטת מגה קדימה!" אצעק

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס

ג'ון

ניר

"סטיבן קרב מצוין הפתעת אותי מאוד" אני אומר בחיוך
    "מיהו הפוקימון הבא שלך ?" אני שואל ומנסה לנחש איזה פוקימון יהיה לו ומה אני אצטרך לעשות

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    סטיבן אומר לך"תגלה זות מיד.צא איינפרימפ שלי לקרב." סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא איינפרימפ.אייפרימפ יורה להביור לעבר גלייסקור שלך

אדם
    קומבסקין קופץ לגובה רב וכך מתחמק מזנב הדרקון של דרטיני.קומבסקין צונח על דרטיני בעיטת מגה אדירה.דרטיני לא מצליח להתחמק מהבעיטת המגה של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני מנסה לתקוף ומצליח להשתמש בזעם דרקון

ג'ון
    ניטלט מתחמקת בקלות ממהשיסוע הלילה של זוארק.ניטלט משתמשת בשילוב של גחלת ולהביור.מכיון שזוארק עדין פצוע ועוד לא החלים הוא לא מתחמק מהשילוב של ניטלט.זווארק נפגע אנושות מהשילוב של ניטלט.למרות כול הפגעיות שזוארק ספג זוארק עדין נחוש להמשיעך להילחם.זוארק שולך כדור צל לעבר ניטלט

שון
    פולויאג הודף את הנשיכה של יוטרי באקדח מים.יוטרי נפגעקשה מהאקדח המים של פולויאג.דנטו אומר ליוטרי שלו"אל תוותר ותמשתמש שוב בנשיכה על פולויאג" יוטרי רץ ומשתמש שוב בנשיכה

ניר
    שלגון אומר לך"כן אני שריף אתה לא רואה תבגדים שלי הם בגדים של שריף.אם תרצה אני אוכל להיות שותפך למסע.ובקשר לפוקימונים אני ארה לך אותם.אתה ראית שאני יכול ליצור כפילים.אם תרצה לראות את כוח העל השני שלי נסיעה בזמן אבחר שנה שתרצה חהיות בה.ובקשר לסכין אני אחזיר לך אות במילא לא תוכל להרוג אותי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    לוקאס
    סטיבן אומר לך"תגלה זות מיד.צא איינפרימפ שלי לקרב." סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא איינפרימפ.אייפרימפ יורה להביור לעבר גלייסקור שלך

אדם
    קומבסקין קופץ לגובה רב וכך מתחמק מזנב הדרקון של דרטיני.קומבסקין צונח על דרטיני בעיטת מגה אדירה.דרטיני לא מצליח להתחמק מהבעיטת המגה של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני מנסה לתקוף ומצליח להשתמש בזעם דרקון

ג'ון
    ניטלט מתחמקת בקלות ממהשיסוע הלילה של זוארק.ניטלט משתמשת בשילוב של גחלת ולהביור.מכיון שזוארק עדין פצוע ועוד לא החלים הוא לא מתחמק מהשילוב של ניטלט.זווארק נפגע אנושות מהשילוב של ניטלט.למרות כול הפגעיות שזוארק ספג זוארק עדין נחוש להמשיעך להילחם.זוארק שולך כדור צל לעבר ניטלט

שון
    פולויאג הודף את הנשיכה של יוטרי באקדח מים.יוטרי נפגעקשה מהאקדח המים של פולויאג.דנטו אומר ליוטרי שלו"אל תוותר ותמשתמש שוב בנשיכה על פולויאג" יוטרי רץ ומשתמש שוב בנשיכה

ניר
    שלגון אומר לך"כן אני שריף אתה לא רואה תבגדים שלי הם בגדים של שריף.אם תרצה אני אוכל להיות שותפך למסע.ובקשר לפוקימונים אני ארה לך אותם.אתה ראית שאני יכול ליצור כפילים.אם תרצה לראות את כוח העל השני שלי נסיעה בזמן אבחר שנה שתרצה חהיות בה.ובקשר לסכין אני אחזיר לך אות במילא לא תוכל להרוג אותי"

אני רוצה לחזור ל... לתקופה שבה רציתי להתקבל לבניין שניצילים,עוד שהיה לי קומבסקן שכמעט התפתח.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    שלגון אומר לך"אוקי תחזיק בי אך אסור לך לשנות תעבר אם תשנה תעבר אתה תשנה בעתיד אז אל תעשה את זה מבין".ניר אתה מחזיק בשלגון.הבזק אור מגיע ולפתע אתה נמצא בבית השניצלים ואתה רואה את קומבסרין שלך ואת עצמך שהיית קטן

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אני אומר לניטלט: "תתחמקי מהכדור צל שלו ואז סיימי את זה בגחלת ולהביור משולבים ביחד בכל הכוח שלך".

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    ניר
    שלגון אומר לך"אוקי תחזיק בי אך אסור לך לשנות תעבר אם תשנה תעבר אתה תשנה בעתיד אז אל תעשה את זה מבין".ניר אתה מחזיק בשלגון.הבזק אור מגיע ולפתע אתה נמצא בבית השניצלים ואתה רואה את קומבסרין שלך ואת עצמך שהיית קטן
    אני הולך אל הילד ושואל אותו: "היי ילד,תגיד,איזה מתקפות יש לקומבסקן שלך?
    ואיזה דברים הוא עושה?"

15. Retired
    שם: Ashar
    שחר
    סטריו יורה בועות על סופת החול שיצרו שמדלש.הבעועות פוגעותץ בסופות החול ועוצרות אותה.סטריו רץ מהר ופוגע באחד השנדלש קשה.שני השנדלש זורקים פצצות בוץ לעבר באלבאזור וסטריו

" תתחמקו חברים , ואז באלבזור הצלפת גפן על הפצוע , סטריו בועות על השני "
    פרישה

עמוד 333 מתוך 359 ראשוןראשון ... 233283323331332333334335343 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •