אז אם כך יש לגלייסקור גיליוטינהלוקאס
פוקימונים שהשתמשת בהם
פאליגאטור מונפרנו ריולו וגליסקור
בדקתי לא מחקתי
ריולו מסובב את העצם וכך יוצר לו מגן שמגן עליו מפני הארגוף האש של אלקטויר.ריולו משתמש בארגוף שאיבה על אלקטויר.אלקטויר לא מספיק בזמן להיתחמק מזה ונפגע קשה.אלקטויר נהיה תשוש כבר מהקרב.אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו ומוציא את גליסקור.
"גלייסקור אלקטיוייר חלש לאדמה לכן תשתמש בסופת חול ותעוור אותו"
"ואז גלייסקור הגיע הזמן לתת ליגמור אותו גיליוטינה בכל הכוח(מכת נוק אאוט ואלקטיוייר לא רואה כלום לכן זה יגמור אותו"
לוקאס
גלייסקור משתמשבסופת חול והופך את אלקטויר לעיור.גלייסקור עף לאויר ומשתמשבגיליוטינה על אלקטויר.אלקטויר לא מתחמק מהגיליוטינה של גלייסקור ומובס בקרב. 2 0 לך.סטיבן מחזיר את אלקטויר לפוכדור שלו
ג'ון
אתה מוציא פוכדוור וממנו יוצאת ניטלט שלך.ניטלט משתמש בלהביור ובגחלת משולבים על זוארק.מכיון שזוארק פצוע הוא לא מצליח להחמק מהשילוב התקפות של ניטלט ונפגע קשה.סטיבן אומר לזוארק"תנסה להשתמש בשיסוע לילה"זורק מנסה להשתמש בשיסוע לילה ומצליח
ניר
שלגון אומר לך"אני יודע את כל זה אני ראיתי את כול זה במו עיני.אתה בחור מרתק.תקשיבב טוב ישלי כוחות שלא מעולם הזה כמו ליצור כפיל של עצמי.אך יש לי עוד כוח.הכוח השני שלי הוא נסיעה בזמן.תקשיב באתי מעתיד .בעתיד שלי לא קיים בכלל מחוז האש או מחוז המים עשב.בגלל 12 השומרים של שלושת החוזות לא הצליחו להגן על שלושת המחוזות ומתו.אז אני חזרתי בזמן כדי לעזור לאחד השמרים.אז אני באתי לעזור לך.כן אתה אחד השומרים.אתה מאמין לי?"
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לוקאס
סטיבן אומר לך"תגלה זות מיד.צא איינפרימפ שלי לקרב." סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצאאיינפרימפ.אייפרימפ יורה להביור לעבר גלייסקור שלך
אדם
קומבסקין קופץ לגובה רב וכך מתחמק מזנב הדרקון של דרטיני.קומבסקין צונח על דרטיני בעיטת מגה אדירה.דרטיני לא מצליח להתחמק מהבעיטת המגה של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני מנסה לתקוף ומצליח להשתמש בזעם דרקון
ג'ון
ניטלט מתחמקת בקלות ממהשיסוע הלילה של זוארק.ניטלט משתמשת בשילוב של גחלת ולהביור.מכיון שזוארק עדין פצוע ועוד לא החלים הוא לא מתחמק מהשילוב של ניטלט.זווארק נפגע אנושות מהשילוב של ניטלט.למרות כול הפגעיות שזוארק ספג זוארק עדין נחוש להמשיעך להילחם.זוארק שולך כדור צל לעבר ניטלט
שון
פולויאג הודף את הנשיכה של יוטרי באקדח מים.יוטרי נפגעקשה מהאקדח המים של פולויאג.דנטו אומר ליוטרי שלו"אל תוותר ותמשתמש שוב בנשיכה על פולויאג" יוטרי רץ ומשתמש שוב בנשיכה
ניר
שלגון אומר לך"כן אני שריף אתה לא רואה תבגדים שלי הם בגדים של שריף.אם תרצה אני אוכל להיות שותפך למסע.ובקשר לפוקימונים אני ארה לך אותם.אתה ראית שאני יכול ליצור כפילים.אם תרצה לראות את כוח העל השני שלי נסיעה בזמן אבחר שנה שתרצה חהיות בה.ובקשר לסכין אני אחזיר לך אות במילא לא תוכל להרוג אותי"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ניר
שלגון אומר לך"אוקי תחזיק בי אך אסור לך לשנות תעבר אם תשנה תעבר אתה תשנה בעתיד אז אל תעשה את זה מבין".ניר אתה מחזיק בשלגון.הבזק אור מגיע ולפתע אתה נמצא בבית השניצלים ואתה רואה את קומבסרין שלך ואת עצמך שהיית קטן
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
שחר
סטריו יורה בועות על סופת החול שיצרו שמדלש.הבעועות פוגעותץ בסופות החול ועוצרות אותה.סטריו רץ מהר ופוגע באחד השנדלש קשה.שני השנדלש זורקים פצצות בוץ לעבר באלבאזור וסטריו
" תתחמקו חברים , ואז באלבזור הצלפת גפן על הפצוע , סטריו בועות על השני "
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)