Pokemon GO
עמוד 334 מתוך 359 ראשוןראשון ... 234284324332333334335336344 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 4,996 עד 5,010 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    סטיבן אומר לך"תגלה זות מיד.צא איינפרימפ שלי לקרב." סטיבן מוציא פוכדור וממנו יוצא איינפרימפ.אייפרימפ יורה להביור לעבר גלייסקור שלך
    "איינפרימפ? לא רע" אני אומר
    "גלייסקור יופי של עבודה תחמוק ותחזור לפוקדור" אני אומר בקול שמח
    "צא פאליגאטור גלישה ותקפיא את הגלישה עם קרן קרח כדי שיפול על אינפריימפ קיר קרח קטלני"

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    אדם
    קומבסקין קופץ לגובה רב וכך מתחמק מזנב הדרקון של דרטיני.קומבסקין צונח על דרטיני בעיטת מגה אדירה.דרטיני לא מצליח להתחמק מהבעיטת המגה של קומבסקין ונפגע קשה.דרטיני מנסה לתקוף ומצליח להשתמש בזעם דרקון
    "קומבסקין מהר אל תיתן לדרטיני להגיב קדימה תשתמש בניקור!" אצעק

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מי שמגיב את תגובות ה5000 במשחק מקבל פרסים שאני אחשוב עלים
    אז בהצלחחה לכם

אדם
    קומבסקין מנסה לא לתת לדרטיני להגיב בזעם דרקון אך נכשל.קומבסקין נפגע מהזעם הדרקון של דרטיני.קומבסקין רץ אל דרטיני ומנקר אותו בחוזקה.דרטיני נפגע אך לא מוותר ומשתמש בזנב דרקון על קומבסקין

לוקאס
    גלייסקור מתחמק מהלהביור של איינפרימפ.גלייסקור חוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא במקום גלייסקור את פאליגאטור שלך.פאליגאטור מישתמש בגלישה ומקפיא את הגלישה בקרן קרח.נוצר גוש קרח ענק.איינפרימפ מתחמק מהגוש הקרח בעזרת חפירה ונשאר בבור שחפר

שחר
    באלבאזור וסטריו מתחמקים מפצוות הבוץ של שנדלש.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הפצוע.השנדלש הפצוע נפגע ומובס בקקרב.סטריו יורה בועות על השנדלש שנותר.השנדלש שנותר מתחמק מהבועות של סטריו

ניר
    אתה הולך אל הילד לשאול שאלות.פתאום אתה מרגיש משהו שחונק אותך.אתה מסובב את ראשך ורואה שזה שלגון.שלגון אומר לך"עם תדבר עם עצמך אתה תשנה תעתיד וזה אסור לך מובן"הבזק אור נוצר ואתה חוזר לזמן שלך יחד עם שלגון

ג'ון
    ניטלט לא מצליחה להתחמק מכדור הצל של זוארק נפגעת קשה.ניטלט משתמש בלהביור משולב עם גחלת.זוארק עדין פצוע ועד לא החלים נפגע מהשילוב קשה.לפתע זוארק נופל על האדמה מעולף.סיבן אומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי 5 4 .אתה אמת לוחם חזק כול הכבוד.עכשיו תוכ ל לדג על המכון השני ונותרו לך עכשיו 3 תגים אז בהצלחה במסע שלך.כדי לחזור מאיפה שהגעת פשוט לך לכיון מרכז הפוקימונים ספינה תעגון שם.בי"סטיבן מחזיר את זוארק המעולף שלו והולך.זכית ב2000$
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    ניטלט לא מצליחה להתחמק מכדור הצל של זוארק נפגעת קשה.ניטלט משתמש בלהביור משולב עם גחלת.זוארק עדין פצוע ועד לא החלים נפגע מהשילוב קשה.לפתע זוארק נופל על האדמה מעולף.סיבן אומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי 5 4 .אתה אמת לוחם חזק כול הכבוד.עכשיו תוכ ל לדג על המכון השני ונותרו לך עכשיו 3 תגים אז בהצלחה במסע שלך.כדי לחזור מאיפה שהגעת פשוט לך לכיון מרכז הפוקימונים ספינה תעגון שם.בי"סטיבן מחזיר את זוארק המעולף שלו והולך
    אני אומר לסטיבן: "תודה סטיבן, אני הולך עכשיו", אני הולך לרפא את הפוקימונים שלי ואני יוצא אל המכון השלישי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. משתמש מנוסה
    מי שמגיב את תגובות ה5000 במשחק מקבל פרסים שאני אחשוב עלים
    אז בהצלחחה לכם

אדם
    קומבסקין מנסה לא לתת לדרטיני להגיב בזעם דרקון אך נכשל.קומבסקין נפגע מהזעם הדרקון של דרטיני.קומבסקין רץ אל דרטיני ומנקר אותו בחוזקה.דרטיני נפגע אך לא מוותר ומשתמש בזנב דרקון על קומבסקין

לוקאס
    גלייסקור מתחמק מהלהביור של איינפרימפ.גלייסקור חוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא במקום גלייסקור את פאליגאטור שלך.פאליגאטור מישתמש בגלישה ומקפיא את הגלישה בקרן קרח.נוצר גוש קרח ענק.איינפרימפ מתחמק מהגוש הקרח בעזרת חפירה ונשאר בבור שחפר

שחר
    באלבאזור וסטריו מתחמקים מפצוות הבוץ של שנדלש.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הפצוע.השנדלש הפצוע נפגע ומובס בקקרב.סטריו יורה בועות על השנדלש שנותר.השנדלש שנותר מתחמק מהבועות של סטריו

ניר
    אתה הולך אל הילד לשאול שאלות.פתאום אתה מרגיש משהו שחונק אותך.אתה מסובב את ראשך ורואה שזה שלגון.שלגון אומר לך"עם תדבר עם עצמך אתה תשנה תעתיד וזה אסור לך מובן"הבזק אור נוצר ואתה חוזר לזמן שלך יחד עם שלגון

ג'ון
    ניטלט לא מצליחה להתחמק מכדור הצל של זוארק נפגעת קשה.ניטלט משתמש בלהביור משולב עם גחלת.זוארק עדין פצוע ועד לא החלים נפגע מהשילוב קשה.לפתע זוארק נופל על האדמה מעולף.סיבן אומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי 5 4 .אתה אמת לוחם חזק כול הכבוד.עכשיו תוכ ל לדג על המכון השני ונותרו לך עכשיו 3 תגים אז בהצלחה במסע שלך.כדי לחזור מאיפה שהגעת פשוט לך לכיון מרכז הפוקימונים ספינה תעגון שם.בי"סטיבן מחזיר את זוארק המעולף שלו והולך.זכית ב2000$
    אשאל אותו: "אבל למה? אני מנסה למנוע מקומבסקן מסכן למות."

6. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    וקאס
    אני תגובה 5000 אמנם כתוב 5001 אבל זה כותב גם תאשכול

"פאליגאטור תקפיא את הבור כמו שעשית לאוניקס"
    נערך לאחרונה על ידי Expired, 09-26-2010 בשעה 09:00 PM

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    "קומבסקין תפוס את הזנב של דרטיני ואז תזרוק אותו באוויר ותשתמש בגחלת קדימה!" אצעק

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    קומבסקין תופס את הזנב של דרטיני ומעיף אותו באויר בחוזקה.דרטיני מתנגש באדמה ונפגע קשה.קומבסקין יורה גחלת על דרטיני.דרטיני לא מספיקה להתחמק מהגחלת.ומובסת בקרב.דרטיני הובסה בקרב

לוקאס
    פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור.הקרן קרח מקפיאה את הבור ולא נותנתנת לאיינפרימפ לצאת מן הבור הזה.איינפרימפ משתמש בלהבויר.הלהביור ממיס את הקרח.איינפרימפ יוצא מהבור.איננפרימפ תוקף בגלגל להבה את פאליגאטור

ניר
    שלגון אומר לך"אני אגיד לך משהו.אסור לשנות תעבר מותר רק לשנות את העתיד.בטח תהיה עכשיו חכם ותגיד לי למה לי מותר ללשנות את העבר.אז ככה.בעתיד צוות ניוטק שולט ועכשיו לא אז מותר לנו לשנות את זה שזה לא היה בעתיד אוקי"

ג'ון
    אתה יוצא מאיצטדיון והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא לך אותם.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ורואה ספינה שעמדת לשוט אל מחוז העשב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    אדם
    קומבסקין תופס את הזנב של דרטיני ומעיף אותו באויר בחוזקה.דרטיני מתנגש באדמה ונפגע קשה.קומבסקין יורה גחלת על דרטיני.דרטיני לא מספיקה להתחמק מהגחלת.ומובסת בקרב.דרטיני הובסה בקרב

לוקאס
    פאליגאטור משתמש בקרן קרח על הבור.הקרן קרח מקפיאה את הבור ולא נותנתנת לאיינפרימפ לצאת מן הבור הזה.איינפרימפ משתמש בלהבויר.הלהביור ממיס את הקרח.איינפרימפ יוצא מהבור.איננפרימפ תוקף בגלגל להבה את פאליגאטור

ניר
    שלגון אומר לך"אני אגיד לך משהו.אסור לשנות תעבר מותר רק לשנות את העתיד.בטח תהיה עכשיו חכם ותגיד לי למה לי מותר ללשנות את העבר.אז ככה.בעתיד צוות ניוטק שולט ועכשיו לא אז מותר לנו לשנות את זה שזה לא היה בעתיד אוקי"

ג'ון
    אתה יוצא מאיצטדיון והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה נכנכס אליו.האחות ג'וי לוקחת את הפוקימונים שלך ומרפא לך אותם.אתה יוצא מהמרכז הפוקימונים ורואה ספינה שעמדת לשוט אל מחוז העשב

אני יוצא מהבקתה ומנסה לברוח ממנו.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה מנסה לצאת מן הדלת מהר.אתה פותח את הדזלת ומתחיל לרוץ לאינשהו.לאחר כמה מטרים של ריצה אתה לא רואה כבר את השריף.אתה נזכר שדריני נשארה בביקתה של השריף.אך פוקימונך נמצאים בפוכדורים שלהם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה מנסה לצאת מן הדלת מהר.אתה פותח את הדזלת ומתחיל לרוץ לאינשהו.לאחר כמה מטרים של ריצה אתה לא רואה כבר את השריף.אתה נזכר שדריני נשארה בביקתה של השריף.אך פוקימונך נמצאים בפוכדורים שלהם
    טוב.
    ---

אני עוצר לרגע ונושם,ומתחיל לחשוב מי היה האיש הזה.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה עוצר וחושב מה היה האיש הזה.ולפתע שתי צצליות באות לכינוך.כעבור כמה שניות אתה מזה שאלו 2 דרגוניר מתקדמים לכיון שלך.הדרגונים תוקפים אותך בנשמת דרקון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה עוצר וחושב מה היה האיש הזה.ולפתע שתי צצליות באות לכינוך.כעבור כמה שניות אתה מזה שאלו 2 דרגוניר מתקדמים לכיון שלך.הדרגונים תוקפים אותך בנשמת דרקון
    אני רץ כמה שיותר מהר מימין לדרגוניירים ועוצעק: "תעזרו לי עזרה 2 דרגווניירים תוקפים אותי מישהוא!"

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה רץ מימין לדרגונים הכי מהר שאתה יכול ומתחמק מהזעם הדרקון של הדרגונים.אתה מתחיל לצעוק הצילו שמישהו יעזור לך ולפתע. צצלית חדשה באה ואתה מבחין שזה סאזאנדורה.הסאזאנדורה תוקף בזעם דרקן את הדרגונים.הדרגונים לא מצליחים להתחמק ונפגעים קשה.הדרגונים בורחים מהמקום

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה רץ מימין לדרגונים הכי מהר שאתה יכול ומתחמק מהזעם הדרקון של הדרגונים.אתה מתחיל לצעוק הצילו שמישהו יעזור לך ולפתע. צצלית חדשה באה ואתה מבחין שזה סאזאנדורה.הסאזאנדורה תוקף בזעם דרקן את הדרגונים.הדרגונים לא מצליחים להתחמק ונפגעים קשה.הדרגונים בורחים מהמקום
    אני אומר לסאזאנדורה: "תודה שהצלת אותי,מי את?,כי אני לא מתמצא בפוקימונים החדשים של המחוז.

עמוד 334 מתוך 359 ראשוןראשון ... 234284324332333334335336344 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •