"מה שלא הולך בכוח הולך בעוד כוח" אני אומרלוקאס
תהנה ל.פ שלי
פאליגאטור משתמש בקרן קרח ומקפיא את רגליו של אינפרימפ לאדמה.פאליגאטור משתמש במאבת הידרו על איינפרימפ.איינרימפ מחחם את רגליו ומתחמק ממשאבת הידרו של פאליגאטור.איינפרימפ משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור
"פאלי קרן קרח על הבאן של אינפריימפ ואז במהירות פעימת מים
אדם
קילר אומר לך"קח את מס' הטלפון שלי.פשוט שים בפוקידע שלך ואז תוכל להתקשר אלי אם תראה את אחד הרוצחים."קילר מגיש לך את מס' הטלפון של:.שלו.14053442542 אתה רושם את מס' הטלפון שלו.וקילר הולך לדרכו
לוקאס
פאליגאטור יורה קרן קרח על הזנב של איינפרימ.אך איינפרימפ ממתחמק מהקרן הקרח ופוגע קשות בפאליגאטר עם זנב הברזל שלו.פאליגאטוריורה פעימת מים על אינפרימפ.אינפרימפ מתחמק מזה ומשתמש בלהביור על פאליגאטור
ניר
שלגון אומר לך"אני אגיד לך שתילחם בקרב המכון.אה אתה רוצה לפתח את צ'רמנדאר שלך.אז בוא תילחם נגדי עם הצ'רמנדאר שלך נגד 1 הפוקימונים שלי ואז צ'רמנדאר יתפתח לך.רוצה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"פעימת מים על הלהביור ואז תסתובב באוויר ותשתמש במשאבת הידרו בתור מגן התנגדות"לוקאס
פאליגאטור יורה קרן קרח על הזנב של איינפרימ.אך איינפרימפ ממתחמק מהקרן הקרח ופוגע קשות בפאליגאטר עם זנב הברזל שלו.פאליגאטוריורה פעימת מים על אינפרימפ.אינפרימפ מתחמק מזה ומשתמש בלהביור על פאליגאטור
ג'ון
הרקרוס מתחמק משיסוע הלילה של זוארק.הרקרוס משתמש ביד אחד אגרוף ממוקד וביד השניה שבירת לבנים על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מהשילוב של הרקרוס ונפגע.זוארק שולח כדור צל לעבר הרקרוס
אדם
אתה ממשיך בדרכך ורואה את הכניסה לעיר הבאה.אתה באה להיכנס אליה אך לפתע שומר עוצר אותך ואומר לך"אם תרצה להיכנס לעיר עליך להביס אותי בקרב 1 על 1.אתה מוכן לקרב.אם תפסיד לי לא תיכנס לעיר הזות ולא תזכה תג"
לוקאס
פאליגאטור משתמש בפעימת מים על הלהביור ומחסל את הלהביור של איינפרימפ.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו ומתחיל להיסתוב.כך יוצר מגן היתנגדות.איינפרימפ לא מצליח להתחמק ממגן התנגדות של פאליגאטור ונפגע קשה.איינפרימפ נהיה תשוש
ניר
אתה מוציא את צ'רמנדאר.אתה שואל את צ'רמנדאר נגד מי הוא ירצה להילחם.צ'רמנדאר אומר לך"צאר צ'אר צ'אר"אתה לא מבין מה הוא אומר.ואתה צריך להחליט בשביל צ'רמנדאר נגד איזה פוקימון הוא ילחם
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
עכשיו זה הצ'אנס שלך זנב אקווה בכל הכוח ואז גלישהלוקאס
פאליגאטור משתמש בפעימת מים על הלהביור ומחסל את הלהביור של איינפרימפ.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו ומתחיל להיסתוב.כך יוצר מגן היתנגדות.איינפרימפ לא מצליח להתחמק ממגן התנגדות של פאליגאטור ונפגע קשה.איינפרימפ נהיה תשוש
דניס
מנצ'לקאס משתמש בקרן קרח על דופק האופל של דסקלופ.הדופק האופל הופך לקפוא.מנצ'לקאס משתמש במטרנום והמטרנום יוצא סופת עלם.דסקלופ לא מצליח להתחמק מסופת העלים של מנצ'לקאס ונפגע קשה.דסקלופ מובס בקרב.סטיבן מחזיר את דסקלופ לפוכדור שלו.2 0 לך
שחר
סטריו משתמש בבלימה מצד ימין על שנדלש שנותר.באלבאזור משתמש בבלימה מצד שמאל על השנדלש שנותר.שנדלש לא מצליח להתחמק משתי בלימות ונפגע קשה ומובס בקרב
אדם
אתה מוציא מהפוכדור שלך את קומבסקין לקרב.השומר מוציא מן הפוכדור שלואת דונפן.השומר אומר לך"אתה תוקף ראשון טוב?"
לוקאס
פאליגאטור משתמש בזנב אקוה על אינפרימפ.איינפרמיפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פאליגאטור משתמש בגלישה על אינפרימפ.אינפרימפ לא מתחמק מזה ונפגע קשה.אינפרימפ כבר נראה ממש תשוש
שלגון
אומר לך"טוב בחרת בלוקריו.צא לוקריו" שלגון מוצמיא פוכדור וממנו יוצא לוקריו של שלגון.שלגון אומר לך"צ'רמנדאר תוקף ראשון"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)