Pokemon GO
עמוד 338 מתוך 359 ראשוןראשון ... 238288328336337338339340348 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,056 עד 5,070 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Akainu צפה בהודעה
    אדם
    האיש אומר לך"טוב אני אגיד לך מי זה רוצח האש,קודם כול שמי קילר ואני רודף אחרי שלושה אנשים:רוצח האש,רוצח המים ורוצח העשב,אני רודף אחריהם כדי להרוג אותם.שלושתת האנשים רוצחים אנשים בלי סיבה.ביינתים הצלחית רק להרוג את העשב.טוב אם תראה את אחד מה תגיד לי"

ניר
    שלגון אומר לך"אתה יודע שהמכון השני סוג לוחם?.טוב אם תרצה אני אשאיל לך את המטאגרוס שלי לקרב המכון השני שלך?:"

ג'ון
    אתה מוציא את הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על זוארק.זוארק מתחמק משבירת הלבנים בקלות.הרקרוס לא מוותר ומשתמש במכת קרן על זוארק.זוארק מתחמק גם ממכת הקרן של הרקרוס.זוארק תוקף בשיסוע לילה את הרקרוס

הלו,זה בדיוק מה שהתכוונתי.
    ---------------------------------
    איזה מתקפות יש לו? אשאל אותו.

ודרך אגב,אתה יודע מתי צ'ארמנדר אמור להתפתח?

ובקשר של המכון,לפי מה שהבנתי יש לו פוליווג ומונקי.
    אז אני אשתמש באלקטיוייר,ובמטגרוס.

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    תהנה ל.פ שלי
    פאליגאטור משתמש בקרן קרח ומקפיא את רגליו של אינפרימפ לאדמה.פאליגאטור משתמש במאבת הידרו על איינפרימפ.איינרימפ מחחם את רגליו ומתחמק ממשאבת הידרו של פאליגאטור.איינפרימפ משתמש בזנב ברזל על פאליגאטור
    "מה שלא הולך בכוח הולך בעוד כוח" אני אומר
    "פאלי קרן קרח על הבאן של אינפריימפ ואז במהירות פעימת מים

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אדם
    קילר אומר לך"קח את מס' הטלפון שלי.פשוט שים בפוקידע שלך ואז תוכל להתקשר אלי אם תראה את אחד הרוצחים."קילר מגיש לך את מס' הטלפון של:.שלו.14053442542 אתה רושם את מס' הטלפון שלו.וקילר הולך לדרכו

לוקאס
    פאליגאטור יורה קרן קרח על הזנב של איינפרימ.אך איינפרימפ ממתחמק מהקרן הקרח ופוגע קשות בפאליגאטר עם זנב הברזל שלו.פאליגאטוריורה פעימת מים על אינפרימפ.אינפרימפ מתחמק מזה ומשתמש בלהביור על פאליגאטור

ניר
    שלגון אומר לך"אני אגיד לך שתילחם בקרב המכון.אה אתה רוצה לפתח את צ'רמנדאר שלך.אז בוא תילחם נגדי עם הצ'רמנדאר שלך נגד 1 הפוקימונים שלי ואז צ'רמנדאר יתפתח לך.רוצה?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    אדם
    קילר אומר לך"קח את מס' הטלפון שלי.פשוט שים בפוקידע שלך ואז תוכל להתקשר אלי אם תראה את אחד הרוצחים."קילר מגיש לך את מס' הטלפון של:.שלו.111111111111111111111111111111111111111111 11111 אתה רושם את מס' הטלפון שלו.וקילר הבולך לדרכו

לוקאס
    פאליגאטור יורה קרן קרח על הזנב של איינפרימ.אך איינפרימפ ממתחמק מהקרן הקרח ופוגע קשות בפאליגאטר עם זנב הברזל שלו.פאליגאטוריורה פעימת מים על אינפרימפ.אינפרימפ מתחמק מזה ומשתמש בלהביור על פאליגאטור

ניר
    שלגון אומר לך"אני אגיד לך שתילחם בקרב המכון.אה אתה רוצה לפתח את צ'רמנדאר שלך.אז בוא תילחם נגדי עם הצ'רמנדאר שלך נגד 1 הפוקימונים שלי ואז צ'רמנדאר יתפתח לך.רוצה?
    כן בטח!
    צ'ארמנדר צא! ואוציא את צדארמנדר.
    מול מי אתה רוצה להלחם?,מבין שלושתם. זה כדי לפתח אותך.

5. Because lizards can swim
    לוקאס
    "פעימת מים על הלהביור ואז תסתובב באוויר ותשתמש במשאבת הידרו בתור מגן התנגדות"

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    קילר אומר לך"קח את מס' הטלפון שלי.פשוט שים בפוקידע שלך ואז תוכל להתקשר אלי אם תראה את אחד הרוצחים."קילר מגיש לך את מס' הטלפון של:.שלו.14053442542 אתה רושם את מס' הטלפון שלו.וקילר הולך לדרכו
    'מעניין אבל אני חושב שאם אני אתקל באחד מהם כדאי באמת להתקשר' אחשוב
    ואני ימשיך לדרכי לעבר המכון הבא

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    אתה מוציא את הרקרוס.הרקרוס משתמש בשבירת לבנים כפולה על זוארק.זוארק מתחמק משבירת הלבנים בקלות.הרקרוס לא מוותר ומשתמש במכת קרן על זוארק.זוארק מתחמק גם ממכת הקרן של הרקרוס.זוארק תוקף בשיסוע לילה את הרקרוס
    אני אומר להרקרוס: "תתחמק מהשיסוע לילה שלו ואז תשתמש בשבירת לבנים יחד עם אגרוף ממוקד עם שני הידיים, יד שבירת לבנים ויד שנייה אגרוף ממוקד על זורארק".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'ון
    הרקרוס מתחמק משיסוע הלילה של זוארק.הרקרוס משתמש ביד אחד אגרוף ממוקד וביד השניה שבירת לבנים על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מהשילוב של הרקרוס ונפגע.זוארק שולח כדור צל לעבר הרקרוס

אדם
    אתה ממשיך בדרכך ורואה את הכניסה לעיר הבאה.אתה באה להיכנס אליה אך לפתע שומר עוצר אותך ואומר לך"אם תרצה להיכנס לעיר עליך להביס אותי בקרב 1 על 1.אתה מוכן לקרב.אם תפסיד לי לא תיכנס לעיר הזות ולא תזכה תג"

לוקאס
    פאליגאטור משתמש בפעימת מים על הלהביור ומחסל את הלהביור של איינפרימפ.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו ומתחיל להיסתוב.כך יוצר מגן היתנגדות.איינפרימפ לא מצליח להתחמק ממגן התנגדות של פאליגאטור ונפגע קשה.איינפרימפ נהיה תשוש

ניר
    אתה מוציא את צ'רמנדאר.אתה שואל את צ'רמנדאר נגד מי הוא ירצה להילחם.צ'רמנדאר אומר לך"צאר צ'אר צ'אר"אתה לא מבין מה הוא אומר.ואתה צריך להחליט בשביל צ'רמנדאר נגד איזה פוקימון הוא ילחם

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ג'ון
    הרקרוס מתחמק משיסוע הלילה של זוארק.הרקרוס משתמש ביד אחד אגרוף ממוקד וביד השניה שבירת לבנים על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מהשילוב של הרקרוס ונפגע.זוארק שולח כדור צל לעבר הרקרוס

אדם
    אתה ממשיך בדרכך ורואה את הכניסה לעיר הבאה.אתה באה להיכנס אליה אך לפתע שומר עוצר אותך ואומר לך"אם תרצה להיכנס לעיר עליך להביס אותי בקרב 1 על 1.אתה מוכן לקרב.אם תפסיד לי לא תיכנס לעיר הזות ולא תזכה תג"

לוקאס
    פאליגאטור משתמש בפעימת מים על הלהביור ומחסל את הלהביור של איינפרימפ.פאליגאטור משתמש במשאבת הידרו ומתחיל להיסתוב.כך יוצר מגן היתנגדות.איינפרימפ לא מצליח להתחמק ממגן התנגדות של פאליגאטור ונפגע קשה.איינפרימפ נהיה תשוש

ניר
    אתה מוציא את צ'רמנדאר.אתה שואל את צ'רמנדאר נגד מי הוא ירצה להילחם.צ'רמנדאר אומר לך"צאר צ'אר צ'אר"אתה לא מבין מה הוא אומר.ואתה צריך להחליט בשביל צ'רמנדאר נגד איזה פוקימון הוא ילחם

לוקריו,אגיד. נגד אגרון היה לי יתרון נגד ברזל,אבל לא נגד אדמה\אבן.
    נגד מטגרוס חזק מדי.
    ולוקריו,זוג אש ולחימה
    צ'אריזארד הוא מסוג תעופה ואש,ככה שזה יתרון כפול.
    למרות שיש לי רק צ'ארמנדר.

10. Because lizards can swim
    לוקאס
    עכשיו זה הצ'אנס שלך זנב אקווה בכל הכוח ואז גלישה

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    "אני מוכן לאתגר" אגיד בחיוך
    "קומבסקין צא החוצה!" אצעק ואזרוק את הפוכדור של קומבסקין לאוויר
    "תוציא את הפוקימון שלך!" אגיד בחיוך

12. Retired
    שם: Ashar
    מי שמגיב את תגובות ה5000 במשחק מקבל פרסים שאני אחשוב עלים
    אז בהצלחחה לכם

אדם
    קומבסקין מנסה לא לתת לדרטיני להגיב בזעם דרקון אך נכשל.קומבסקין נפגע מהזעם הדרקון של דרטיני.קומבסקין רץ אל דרטיני ומנקר אותו בחוזקה.דרטיני נפגע אך לא מוותר ומשתמש בזנב דרקון על קומבסקין

לוקאס
    גלייסקור מתחמק מהלהביור של איינפרימפ.גלייסקור חוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא במקום גלייסקור את פאליגאטור שלך.פאליגאטור מישתמש בגלישה ומקפיא את הגלישה בקרן קרח.נוצר גוש קרח ענק.איינפרימפ מתחמק מהגוש הקרח בעזרת חפירה ונשאר בבור שחפר

שחר
    באלבאזור וסטריו מתחמקים מפצוות הבוץ של שנדלש.באלבאזור משתמש בהצלפת גפן על השנדלש הפצוע.השנדלש הפצוע נפגע ומובס בקקרב.סטריו יורה בועות על השנדלש שנותר.השנדלש שנותר מתחמק מהבועות של סטריו

ניר
    אתה הולך אל הילד לשאול שאלות.פתאום אתה מרגיש משהו שחונק אותך.אתה מסובב את ראשך ורואה שזה שלגון.שלגון אומר לך"עם תדבר עם עצמך אתה תשנה תעתיד וזה אסור לך מובן"הבזק אור נוצר ואתה חוזר לזמן שלך יחד עם שלגון

ג'ון
    ניטלט לא מצליחה להתחמק מכדור הצל של זוארק נפגעת קשה.ניטלט משתמש בלהביור משולב עם גחלת.זוארק עדין פצוע ועד לא החלים נפגע מהשילוב קשה.לפתע זוארק נופל על האדמה מעולף.סיבן אומר לך"כול הכבוד ג'ון ניצחת אותי 5 4 .אתה אמת לוחם חזק כול הכבוד.עכשיו תוכ ל לדג על המכון השני ונותרו לך עכשיו 3 תגים אז בהצלחה במסע שלך.כדי לחזור מאיפה שהגעת פשוט לך לכיון מרכז הפוקימונים ספינה תעגון שם.בי"סטיבן מחזיר את זוארק המעולף שלו והולך.זכית ב2000$

" באלבוזר בלימה, וגם אתה סטריו משני הכיוונים " אני אומר ומקווה שאין לו שום סיכוי לצאת מזה
    פרישה

13. היכל התהילה
    ג'ון
    אתה ומרק יוצאים מהמרכז הפוקימונים ומגיעים לדרך 5.אתם הולכים בדרך 5 ומרגישים קור עימים.יש לך אר ברווז.לפתע סופת שלג אדירה תוקפת אותכם.אתם מחפשים מערה שתגן אליכם מסופת השלג הדירה הזאת.ואתם מוצאים מערה אחת כזאות מולכם

דניס
    מנצ'לקאס משגר כדור צל אל הכדור הצל של דסקלופ.כדורי הצל מתנגשים בצורה אדירה.מנצ'לקאס מקפיא את התנגשות בקרן קרח ויוצר גוש קרח שמפריד בין מנצ'לקאס ולדסקלופ.דסקלופ משתמש בדופק אפל ושובר תקרח.דסקלופ משתמש שוב בדופק אפל
    "תקפיא אותו עם קרן קרח!" אני מורה לו "מטרונום!"

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    מנצ'לקאס משתמש בקרן קרח על דופק האופל של דסקלופ.הדופק האופל הופך לקפוא.מנצ'לקאס משתמש במטרנום והמטרנום יוצא סופת עלם.דסקלופ לא מצליח להתחמק מסופת העלים של מנצ'לקאס ונפגע קשה.דסקלופ מובס בקרב.סטיבן מחזיר את דסקלופ לפוכדור שלו.2 0 לך

שחר
    סטריו משתמש בבלימה מצד ימין על שנדלש שנותר.באלבאזור משתמש בבלימה מצד שמאל על השנדלש שנותר.שנדלש לא מצליח להתחמק משתי בלימות ונפגע קשה ומובס בקרב

אדם
    אתה מוציא מהפוכדור שלך את קומבסקין לקרב.השומר מוציא מן הפוכדור שלו את דונפן.השומר אומר לך"אתה תוקף ראשון טוב?"

לוקאס
    פאליגאטור משתמש בזנב אקוה על אינפרימפ.איינפרמיפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פאליגאטור משתמש בגלישה על אינפרימפ.אינפרימפ לא מתחמק מזה ונפגע קשה.אינפרימפ כבר נראה ממש תשוש

שלגון
    אומר לך"טוב בחרת בלוקריו.צא לוקריו" שלגון מוצמיא פוכדור וממנו יוצא לוקריו של שלגון.שלגון אומר לך"צ'רמנדאר תוקף ראשון"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    דניס
    מנצ'לקאס משתמש בקרן קרח על דופק האופל של דסקלופ.הדופק האופל הופך לקפוא.מנצ'לקאס משתמש במטרנום והמטרנום יוצא סופת עלם.דסקלופ לא מצליח להתחמק מסופת העלים של מנצ'לקאס ונפגע קשה.דסקלופ מובס בקרב.סטיבן מחזיר את דסקלופ לפוכדור שלו.2 0 לך

שחר
    סטריו משתמש בבלימה מצד ימין על שנדלש שנותר.באלבאזור משתמש בבלימה מצד שמאל על השנדלש שנותר.שנדלש לא מצליח להתחמק משתי בלימות ונפגע קשה ומובס בקרב

אדם
    אתה מוציא מהפוכדור שלך את קומבסקין לקרב.השומר מוציא מן הפוכדור שלו את דונפן.השומר אומר לך"אתה תוקף ראשון טוב?"

לוקאס
    פאליגאטור משתמש בזנב אקוה על אינפרימפ.איינפרמיפ לא מצליח להתחמק מזה ונפגע קשה.פאליגאטור משתמש בגלישה על אינפרימפ.אינפרימפ לא מתחמק מזה ונפגע קשה.אינפרימפ כבר נראה ממש תשוש

שלגון
    אומר לך"טוב בחרת בלוקריו.צא לוקריו" שלגון מוצמיא פוכדור וממנו יוצא לוקריו של שלגון.שלגון אומר לך"צ'רמנדאר תוקף ראשון"
    צ'ארמנדר, רוץ ללוקריו ותחליק לו בין הרגליים!,
    ואז דחיפה על הראש שלו וגחלת בקו ישר!

עמוד 338 מתוך 359 ראשוןראשון ... 238288328336337338339340348 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •