Pokemon GO
עמוד 344 מתוך 359 ראשוןראשון ... 244294334342343344345346354 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,146 עד 5,160 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    מונפרנו משתמשבאגרופי המאך כדי ליצור רוח.הרוח שנוצרת מבטלת את הגלישה של קאבוטופס.מונפרנו רץ וצמסתער על קאבוטופס באגרוף חשמלי.קאבוטופס מתחמק מזה.קאבוטופס משתמש במפולת אבנים על מנפרנו

ניר
    ארון קופץ לאויר ומתחמק מזנבות העל שסזויפרים שלחו אליו.ארון משתמש בנשיכה על הסויפר שפגעבוקודם בניכה.ארון מטביא את סויפר בפצצ בוץ.אך זה מתגלה הסויפר המזויף.עדין ענותרו 4 סויפרים ואחד מהם אמיתי.סויפר משתמש בעוקץ רעל וגם כול הכפילים
    חכה ותעמוד במקום,זה לא אפקטיבי. ואז פצצת בוץ,שתפגע בכולם.

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    מונפרנו משתמשבאגרופי המאך כדי ליצור רוח.הרוח שנוצרת מבטלת את הגלישה של קאבוטופס.מונפרנו רץ וצמסתער על קאבוטופס באגרוף חשמלי.קאבוטופס מתחמק מזה.קאבוטופס משתמש במפולת אבנים על מנפרנו
    "מונפרנו תתחמק בעזרת אחד הבורות, תמשוך בהפתעה את קאבוטופוס לבור ותכה אותו באגרופי חשמל ואגרופי מאך ללא הפסקה."

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    קומבסקין משתמש בגחלת על רגליו של דונפן.דונפן לא מצליח לתחמק ונפגע קשה ומבטל את הורדה.קומבסקין קופץ מעל דונפן ומשתמש בעיטת מגה על דונפן.דונפן עוד לחא מצליח לקום ומובס בקרב.השומר מכניס את דונפן לפוכדור שלו ופותח לך את השער לעיר
    "כל הכבוד קומבסקין!" אגיד בחיוך ואחזיר את קומבסקין לפוכדור
    "אתה נתת קרב מעולה" אגיד בחיוך לשומר ויכנס לעיר

4. Retired
    שם: Ashar
    שחר
    סטריו משתמש בבלימה מצד ימין על שנדלש שנותר.באלבאזור משתמש בבלימה מצד שמאל על השנדלש שנותר.שנדלש לא מצליח להתחמק משתי בלימות ונפגע קשה ומובס בקרב

" כל הכבוד חברים עשיתם עבודת צוות נהדרת שם ואני מקווה מאוד שזה עזר לכם להכיר את השני , וחיזק אתכם " אני אומר מסתכל עליהם כמה שניות ומחייך , ואז אחזיר אותם לפוקדור שלהם כדי שהם ינוחו קצת , אחרי הכל זה היה קרב דיי מתיש.
    פרישה

5. היכל התהילה
    דניס
    לוקסיו לא מצליח להתחמק מהלהביור ונפגע קשה.לוקסיו רץ אל ורקול ומסתער עליו.לוקרסיו תוקף את טורקול בניצוץ ובנשיכה קטלנית.טורקול לא מצליח להתחמק משתהים נפגע קשה.טורקול משותק ולכן לא תוקף
    "כדור חשמל!" אני מורה לו

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דניס
    לוקסיו משתמש בכדור חשמל.לוקסיו יורה את הכדור החשמל אל טורקול.מכיון שטורקול עדיין משותק ולא יכול.הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טורקול עדין משותק ולא תוקף את לקסיו שלך

שחר
    אתה מחזיר את באלבאזור וסטריו לפוכדורים להם.שחר אתה ממשיך ללכת ביער קובל.כעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה כבר את היציאה מן היער.כעבור כמה שניות אתה יוצא מהיער ומגיע לעיר המכון ה1 שלך.לאן תלך? מרכז פוקימונים מקדש או מכון

אדם
    אתה מחזיר לפוכדור את קומבסקין שלך.ונכנכס דרך שערי העיר ומגיע לעיר קרן.אתה מתפא מיופיה של העיר.אתה רואה בהרב אנשים הולכים עם בגדים יפים.הרבה בנינים.ובנייון גדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".לאן תלך? מרכז פוקימונים,קניון,או מכון

לוקאס
    מונפרנו קופץ לאחד הבורות וכך מתחמק מפולת האבנים של קאבוטופס.מונפרנו תופס את רגלו של קאבוטופס ומושך אותו לבור.מונפרנו תוקף את קאבוטופס באגרופי חשמל ואגרופי מאך.קאבוטופס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה שפוגעת חזק מאוד במונפרנו

ניר
    ארון שוב סופג את העוקץ הרעל של סויפרים.ארון תוקף בפצצת בוץ על סויפרים.2 כפילי סויפר לא מצליחים להתחמק מפצצת הבוץ ומובסים.הם מתגלים כפילים של סויפר.מנותרו עוד כפיל אחד של סויפר וסויפר האמיתי של השומר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה מחזיר לפוכדור את קומבסקין שלך.ונכנכס דרך שערי העיר ומגיע לעיר קרן.אתה מתפא מיופיה של העיר.אתה רואה בהרב אנשים הולכים עם בגדים יפים.הרבה בנינים.ובנייון גדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".לאן תלך? מרכז פוקימונים,קניון,או מכון
    'אני חושב שאני יעשה סיבוב בקניון הגדול לפני קרב המכון' אחשוב
    ואתחיל לצעוד לעבר הקניון הגדול

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    אתה הולך אל הקניון הגדול.ככל שדאתה מתקרב אל הקניון אתה מבחין שהקניון נהיה גדול כול שניה.לבסוף אתה מגיע לכניסה של הקניון.השומרשל הקניון אומר לך"עצור אני רק בודק אותך"השומר בודק אותך ונותן לך להיכנס לקניון.אתה נכנכס לקניון.אתה מבחין שאין כלום בקומת הקרקע אז הולך למעלית.אתה רואה שכתוב במעלית"אנה בחר קומה : 1,2,3,4,5,6"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה הולך אל הקניון הגדול.ככל שדאתה מתקרב אל הקניון אתה מבחין שהקניון נהיה גדול כול שניה.לבסוף אתה מגיע לכניסה של הקניון.השומרשל הקניון אומר לך"עצור אני רק בודק אותך"השומר בודק אותך ונותן לך להיכנס לקניון.אתה נכנכס לקניון.אתה מבחין שאין כלום בקומת הקרקע אז הולך למעלית.אתה רואה שכתוב במעלית"אנה בחר קומה : 1,2,3,4,5,6"
    'אני חושב שאני יעלה קומה קומה'
    ואלחץ על קומה מס' 1

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    אתה לוחץ על כפתור שעליו כתוב הספרה 1.דלותות המעלית נפתחות ואתה נכנכס למעלית.כעבור 2 שניות אתה מגיע לקומה 1.אתה יוצא מהמעלית ומבחין שיש רק חנות 1 והיא של תרופות לפוקימונים.האם תיכנס אליה?

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה לוחץ על כפתור שעליו כתוב הספרה 1.דלותות המעלית נפתחות ואתה נכנכס למעלית.כעבור 2 שניות אתה מגיע לקומה 1.אתה יוצא מהמעלית ומבחין שיש רק חנות 1 והיא של תרופות לפוקימונים.האם תיכנס אליה?
    'אני חושב שכדאי להמשיך לעלות' אחשוב לעצמי
    ואכנס שוב למעלית ויעלה לקומה מס' 2

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    אתה הולך אל המעלית ולחץ על כפתור שכתוב עליו הסיפרה2.המעלית נפתחת מולך ונכנס אליה.המעלית מגיע לקומה 2 תוך שניות ספורות.אתהיוצא מהמעלית ובודק איזה חניות יש בקומה זו.אתה מחין שיששתי חנויות בקומה זו.אחת של HM והשניה של TM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה הולך אל המעלית ולחץ על כפתור שכתוב עליו הסיפרה2.המעלית נפתחת מולך ונכנס אליה.המעלית מגיע לקומה 2 תוך שניות ספורות.אתהיוצא מהמעלית ובודק איזה חניות יש בקומה זו.אתה מחין שיששתי חנויות בקומה זו.אחת של HM והשניה של TM
    'וואו חנות TM אני חייב ללכת לבקר שם' אחשוב בהתלהבות
    וארץ לחנות ה-TM

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [B]אדם
    אתה נכנכס לחנות הTMהמוכרת של החנות אומרת לך"אתה בודי תרצה TM בשביל הפוקימונים שלך אז היה הTM שיש לנו בחנות"המוכרת מגישה לך דף שכתוב איזה TM יש להם.אתה קורא את נמצא אצלנו עד TM 50
    [/B]

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    דניס
    לוקסיו משתמש בכדור חשמל.לוקסיו יורה את הכדור החשמל אל טורקול.מכיון שטורקול עדיין משותק ולא יכול.הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טורקול עדין משותק ולא תוקף את לקסיו שלך

שחר
    אתה מחזיר את באלבאזור וסטריו לפוכדורים להם.שחר אתה ממשיך ללכת ביער קובל.כעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה כבר את היציאה מן היער.כעבור כמה שניות אתה יוצא מהיער ומגיע לעיר המכון ה1 שלך.לאן תלך? מרכז פוקימונים מקדש או מכון

אדם

לוקאס
    מונפרנו קופץ לאחד הבורות וכך מתחמק מפולת האבנים של קאבוטופס.מונפרנו תופס את רגלו של קאבוטופס ומושך אותו לבור.מונפרנו תוקף את קאבוטופס באגרופי חשמל ואגרופי מאך.קאבוטופס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה שפוגעת חזק מאוד במונפרנו

ניר
    ארון שוב סופג את העוקץ הרעל של סויפרים.ארון תוקף בפצצת בוץ על סויפרים.2 כפילי סויפר לא מצליחים להתחמק מפצצת הבוץ ומובסים.הם מתגלים כפילים של סויפר.מנותרו עוד כפיל אחד של סויפר וסויפר האמיתי של השומר
    קפוץ לביצה ומשן תעשה פצצת בוץ,ואז דחיפה!.

עמוד 344 מתוך 359 ראשוןראשון ... 244294334342343344345346354 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •