Pokemon GO
עמוד 345 מתוך 359 ראשוןראשון ... 245295335343344345346347355 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,161 עד 5,175 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    מונפרנו קופץ לאחד הבורות וכך מתחמק מפולת האבנים של קאבוטופס.מונפרנו תופס את רגלו של קאבוטופס ומושך אותו לבור.מונפרנו תוקף את קאבוטופס באגרופי חשמל ואגרופי מאך.קאבוטופס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה שפוגעת חזק מאוד במונפרנו
    "מונפרנו תחזור" "צא אלקטאבאז"

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    [b]אדם
    אתה נכנכס לחנות הTMהמוכרת של החנות אומרת לך"אתה בודי תרצה TM בשביל הפוקימונים שלך אז היה הTM שיש לנו בחנות"המוכרת מגישה לך דף שכתוב איזה TM יש להם.אתה קורא את נמצא אצלנו עד TM 50[/B]
    'וואו יש להם את כל ה-TM עד למס' 50' אחשוב בהתרגשות
    "אני יכול אולי לקבל את TM 24 TM26 TM29 TM38 TM43 בבקשה" אשאל בחיוך

3. היכל התהילה
    דניס
    לוקסיו משתמש בכדור חשמל.לוקסיו יורה את הכדור החשמל אל טורקול.מכיון שטורקול עדיין משותק ולא יכול.הוא לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.טורקול עדין משותק ולא תוקף את לקסיו שלך

שחר
    אתה מחזיר את באלבאזור וסטריו לפוכדורים להם.שחר אתה ממשיך ללכת ביער קובל.כעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה כבר את היציאה מן היער.כעבור כמה שניות אתה יוצא מהיער ומגיע לעיר המכון ה1 שלך.לאן תלך? מרכז פוקימונים מקדש או מכון

אדם
    אתה מחזיר לפוכדור את קומבסקין שלך.ונכנכס דרך שערי העיר ומגיע לעיר קרן.אתה מתפא מיופיה של העיר.אתה רואה בהרב אנשים הולכים עם בגדים יפים.הרבה בנינים.ובנייון גדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".לאן תלך? מרכז פוקימונים,קניון,או מכון

לוקאס
    מונפרנו קופץ לאחד הבורות וכך מתחמק מפולת האבנים של קאבוטופס.מונפרנו תופס את רגלו של קאבוטופס ומושך אותו לבור.מונפרנו תוקף את קאבוטופס באגרופי חשמל ואגרופי מאך.קאבוטופס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.קאבוטופס משתמש בגלישה שפוגעת חזק מאוד במונפרנו

ניר
    ארון שוב סופג את העוקץ הרעל של סויפרים.ארון תוקף בפצצת בוץ על סויפרים.2 כפילי סויפר לא מצליחים להתחמק מפצצת הבוץ ומובסים.הם מתגלים כפילים של סויפר.מנותרו עוד כפיל אחד של סויפר וסויפר האמיתי של השומר
    "נשיכה וניצוץ ביחד שוב!" אני מורה לו

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דניס
    לוקסיו מסתער על טורקול בנשיכה בניצוץ באותו הזמן.מכיון שטורקול עדיין משותק והשדיתוק עוד לא יצא לו.טורקול לא יכול להתחמק ולכן נפגע קשה.טורקול מתעלךף על ריצפת הקרב.סיבן שולף פוכדור ומכניס אליו את טורקול.סטיבן אומר לך"אתה קשוח מאוד"

אדם
    המוכרת אומרת לך"אוקי כול TM אצלנו עולה 50$.אתה בחרת ב5 TM אז זה אומר שתצטרך לשלם 250$.אז תרצה לשלם תסכון הזה?או שתותר על כמה?מהאתה אומר?"

לוקאס
    אתה מחזיר את מונפרנו לפוכדור שלו.אתה שולף פוכדור וממנו יוצא אלקטראבז שלך.קאבוטופס במהירות תוקף במפולת אבנים את אלקטראבאזל שלך"

ניר
    ארון קופץ לביצה שהכין מקודם.ארון משתמש בפצצת בוץ על אחד הסויפרים.סויפר נפגע מזה ומסתבר ששהוא הכפיל.ארון תוקף את הסויפר האמיתי בדחיפה.סויפר האמיתי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סויפר משתמש בזנב רעל על ארון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    המוכרת אומרת לך"אוקי כול TM אצלנו עולה 50$.אתה בחרת ב5 TM אז זה אומר שתצטרך לשלם 250$.אז תרצה לשלם תסכון הזה?או שתותר על כמה?מהאתה אומר?"
    "אני רוצה לשלם" אגיד בחיוך ואוציא את הכסף
    "וד"א איך אני מלמד את הפוקימוינם שלי את המתקפות האלה?" אשאל בחיוך

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    אתה מוציא מכיסך 250$ כדי לשלם על הTM שאתה רוצה.המוכרת לוקחת תכסף ומביא לך בקופסאה בינונית שבתוכה נמצאים 5 הTM שלך.המוכרתנ אומרת לך"בקופסא שהבאתי לך.נמצא חוברת הוראות זה בחינם אל תדאג .תהנה מזה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. היכל התהילה
    דניס
    לוקסיו מסתער על טורקול בנשיכה בניצוץ באותו הזמן.מכיון שטורקול עדיין משותק והשדיתוק עוד לא יצא לו.טורקול לא יכול להתחמק ולכן נפגע קשה.טורקול מתעלךף על ריצפת הקרב.סיבן שולף פוכדור ומכניס אליו את טורקול.סטיבן אומר לך"אתה קשוח מאוד"

אדם

לוקאס
    אתה מחזיר את מונפרנו לפוכדור שלו.אתה שולף פוכדור וממנו יוצא אלקטראבז שלך.קאבוטופס במהירות תוקף במפולת אבנים את אלקטראבאזל שלך"

ניר
    ארון קופץ לביצה שהכין מקודם.ארון משתמש בפצצת בוץ על אחד הסויפרים.סויפר נפגע מזה ומסתבר ששהוא הכפיל.ארון תוקף את הסויפר האמיתי בדחיפה.סויפר האמיתי לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.סויפר משתמש בזנב רעל על ארון
    "אני יודע" אני מחייך ומחזר את לוקסיו וזורק את הפוקדור של שלגון "צא שלגון!"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    אתה מחזיר לפוכדור את לוקסיו שדלך.אתה מוציא לקרב את שלגון.סטיבן שולף פוכדור וממנו יוצא אבוגרה חזק מאוד.אבוגרה מיד שיוצא משתמש בגלישה על שלגון שלך.מה תעשה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. היכל התהילה
    דניס
    אתה מחזיר לפוכדור את לוקסיו שדלך.אתה מוציא לקרב את שלגון.סטיבן שולף פוכדור וממנו יוצא אבוגרה חזק מאוד.אבוגרה מיד שיוצא משתמש בגלישה על שלגון שלך.מה תעשה
    "תחמוק!" אני מורה לו "זעם דרקון ואז ראשיית זן!"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    שלגון מנסה להתחמק מהגלישה ומצליח.שלגון משתמש בזעם דרקון אל אורבאגה.אוארבאגה מתחמצק מזה בקלות רבה.שלגון לא מתיאש ורץ אל אוראבאגה ומשתמש עליו בראשית זן.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מראשית הזן של שלגון ונפגע קשה.אוראבאגה משתמש במפולת אבנים על שלגון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    דניס

אדם

לוקאס

ניר
    תספוג את זה ותנצל את זה וזרוק את סוויפר לביצה!

12. היכל התהילה
    דניס
    שלגון מנסה להתחמק מהגלישה ומצליח.שלגון משתמש בזעם דרקון אל אורבאגה.אוארבאגה מתחמצק מזה בקלות רבה.שלגון לא מתיאש ורץ אל אוראבאגה ומשתמש עליו בראשית זן.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מראשית הזן של שלגון ונפגע קשה.אוראבאגה משתמש במפולת אבנים על שלגון
    "שוב זעם דרקון!"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    שלגון מנסה להתחמק מפולת האבנים ומצליח בגדול.שלגון שתמש בזעם דרקון על.אוראבאגה..אוראבאגה מתחמק מזעם הדארקון של שלגון בקלות..אוראבאגה משתמש בגלישה ומגיחע גל גדול שעומד לפגוע בשלגון שלך

ניר
    ארון סופג את הזנב הרעל של סויפר.ארון תופס את זנבו של סויפר עם נשיכה וזורק אותו לביצה.סויפר נפגע מהנפילה ומהנשיכה של ארון.סויפר נופםל בביצה.בביצה סויפר משותק ולא יכול לתקוף אך עדין לא התעלף.זות הזדמנות שלך לנצח את סויפר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. היכל התהילה
    דניס
    שלגון מנסה להתחמק מפולת האבנים ומצליח בגדול.שלגון שתמש בזעם דרקון על.אוראבאגה..אוראבאגה מתחמק מזעם הדארקון של שלגון בקלות..אוראבאגה משתמש בגלישה ומגיחע גל גדול שעומד לפגוע בשלגון שלך
    "שוב זעם דרקון!" אני מורה לשלגון "ואז ראשייה!"

15. משתמש מנוסה
    דניס

ניר
    ארון סופג את הזנב הרעל של סויפר.ארון תופס את זנבו של סויפר עם נשיכה וזורק אותו לביצה.סויפר נפגע מהנפילה ומהנשיכה של ארון.סויפר נופםל בביצה.בביצה סויפר משותק ולא יכול לתקוף אך עדין לא התעלף.זות הזדמנות שלך לנצח את סויפר
    ארון,תנסה ראש ברזל,פעם אחת,זה יפתח אותך ללירון!
    אם זה לא מצליח לא נורא,תטביע אותו בדחיפה.

עמוד 345 מתוך 359 ראשוןראשון ... 245295335343344345346347355 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •