Pokemon GO
עמוד 347 מתוך 359 ראשוןראשון ... 247297337345346347348349357 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,191 עד 5,205 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    אלקטראבאז משתמש באגרוף חשמל על קאבטופס.קאבוטופס מכיון מצשותק לא מתחמק ונפגע קשה מהאגרוף.אאלקטרבאז משתמש בשיתוק על קאבטופס.קאבוטופס משותק.קאבוטופס מעלף לו .סטיבן מחזיר לפוכדור את קאבטופס

ניר
    אתה מוציא פוכדור ומנו יוצא רוזליה שגנבת.רוזליה משתמשת באבקת שינה על השומר.השומר מבחין בזה ומתחמקר מהבאקת השינה.השומר בורח לתוך העיר ואתה לא רואה אותו כבר.שלגון כבר נככס לתוך העיר ואתה מחוץ לה

יגאל
    טוטרה מתמש בכדור אנרגיה על הקרן הקרח.שתי המתקפות מתנגשות זה בזה.שני הפוקימונים נפגעים קשה.טוטרה מעיף על בלסטויז עלי טער.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהעלי הטער ונפגע קשה.בלסטויז משתמש בזנב ברזל על טוטרה
    אני נכנס לעיר,ומחפש את הקניון.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מכניס את החוברת הוראות לקופסא .את הקופסא מכניס לתיק שלך.אתה ולך אל המעלית ולוחץ על כפתור שכתוב עליו מס' 3.המעלית נפתחת ואתה נכנכס אליה.המעלית מגיעה לקומה 3.דלתת המעלית נפתחות ואתה יוצא ממנה.אתה רואה שיש רק חנות אחת בקומה.והחנות היא של פופינים לפוקימונים
    'לא מעניין' אחשוב ויחזור לקומה 1 ואמשיך למכון

3. היכל התהילה
    יגאל
    טוטרה משתמש בעלי טער על התותח הידרו שדל בלסטויז.העלי טער פוגעים בתותח הידרו אך לא מבטלים אותו.תותח הידרו פוגע בטוטרה קצת.טוטרה רץ אל בלסטויז בנישכה.בלסטויז לא מספיק להתחמק ונפגע קשה מהנשיכה.בלסטויז משתמש בקרן קרח על טוטרה

אדם
    אתה מכניס את החוברת הוראות לקופסא .את הקופסא מכניס לתיק שלך.אתה ולך אל המעלית ולוחץ על כפתור שכתוב עליו מס' 3.המעלית נפתחת ואתה נכנכס אליה.המעלית מגיעה לקומה 3.דלתת המעלית נפתחות ואתה יוצא ממנה.אתה רואה שיש רק חנות אחת בקומה.והחנות היא של פופינים לפוקימונים

ניר
    אתה מסתכל אם ארון מתפתח.אתה שם לב שאור לבן מקיף אותו.אתה מבין שארון שלך מתפתח לך.לפתע ארון נעלם ובמקומו מופיע לירון. לירון למד ראש ברזל

דניס
    שלגון מתחמק מהאבנים החדות של אוראבאגה.שלגון רץ אל אוראבאגה במתקפת ראשית זן.אוראבאגה לא מספיק מהיר בשביל להתחמק מהראשית הזן של שלגון ונפגע ממנה 'קשה.אוראבאגה משתמש בגלישה שוב על שלגון שלך

לוקאס
    אלקטראבאז במהירות קופץ במהירות אל הבור שחפר מונפרנו.אלקטראבאז מסתתר בבור וכך מפולת הבאנים של קאבוטופס לא פוגעת בו.אלקטראבאז קופץ מהבור.אלקטראבאז משתמש באגרוף חשמל על קאבוטופס.קאבוטפס לא מצליח להתחמק ונפגע קשה ואף משותק מהאגרוף
    "זעם דרקון!" אני מורה לו ומצפה להתנגשות "ראשייה!"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    דניס
    שלגון מצליח להתחמק מהגלישה של
    אוראבאגה.שלגון מסתער על אוראבאגה בזעם דרקון.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ונפגע קשה.שלגון עובר להשתמש בראשיה.שלגון רץ אל אוראבאגה בראשיה.
    אוראבאגה לא מצלח להתחמק ונפגע קשה

אדם
    קומת קרקע
    אדם אתההולך אל המעלית ולוחץ על כתפור קומת קרקע.המעלית נפתחת ואתה נכנכס אליה.אתהב מגיע לקומת קרע ויוצא מהמעלית.אתה יוצא מהקניון והנולך אל המכון.אתה מגיע למכון.המכון נראהבצורהעגולה אם וצת אגרוף למעלה

ניר
    אתה נכנכס לעיר ולא רואה כבר את שלגון שותפך.אתה מחפש את הקניון ומוצא אותו תוך דקה.אתההולך אל המנה הגדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".השומר של הקניון עוצר אותך ובודקאותך ואתה נכנכס לקניון.

לוקאס
    כן לא תוכל.השתמשת ב5 פוקימונים אף אחד לא הובס.סטיבן אומר לך"הפוקימון האחרון שלי הוא הפוקימון הכי חזק שלי.הוא יגרום לך להפסיד בקרב נגדי..צאזוארק שלי לקרב.תשתמש בכדור צל."סטיבן שולף פוכדור ומנו יוצא זוארק שמשגר כדור צל אל אלקטראבבאז שלך

יגאל
    טוטרה לא מצליח להתחמק מהזנב הברזל של בלסטויז ונפגע קשה.טוטרה מעיף עלי טער על בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהעלי הטער ונפגע קשה.בלסטויז תשוש מהקרב

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. היכל התהילה
    דניס
    שלגון מצליח להתחמק מהגלישה של אוראבאגה.שלגון מסתער על אוראבאגה בזעם דרקון.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ונפגע קשה.שלגון עובר להשתמש בראשיה.שלגון רץ אל אוראבאגה בראשיה.אוראבאגה לא מצלח להתחמק ונפגע קשה
    "ראשיית זן ובאותו הזמן זעם דרקון!" אני מורה לשלגון ומקווה לנזק גדול

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    קומת קרקע
    אדם אתההולך אל המעלית ולוחץ על כתפור קומת קרקע.המעלית נפתחת ואתה נכנכס אליה.אתהב מגיע לקומת קרע ויוצא מהמעלית.אתה יוצא מהקניון והנולך אל המכון.אתה מגיע למכון.המכון נראהבצורהעגולה אם וצת אגרוף למעלה
    'וואו אז אני מבין שהמכון הזה הוא מכון לחימה,אולי כדאי שאני ילך לתפוס לי פוקימון מעופף' אחשוב
    אני הולך למרכז הפוקימונים ושואל את האחות ג'וי:"סליחה,איפה אני יכו למצוא פה פוקימוים מעופפים?"

7. משתמש סופר ספאמר
    דניס
    אוראבאגה.שלגון מסתער על אוראבאגה בזעם דרקון.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ונפגע קשה.שלגון עובר להשתמש בראשיה.שלגון רץ אל אוראבאגה בראשיה.

אדם
    קומת קרקע

ניר
    אתה נכנכס לעיר ולא רואה כבר את שלגון שותפך.אתה מחפש את הקניון ומוצא אותו תוך דקה.אתההולך אל המנה הגדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".השומר של הקניון עוצר אותך ובודקאותך ואתה נכנכס לקניון.

לוקאס
    כן לא תוכל.השתמשת ב5 פוקימונים אף אחד לא הובס.סטיבן אומר לך"הפוקימון האחרון שלי הוא הפוקימון הכי חזק שלי.הוא יגרום לך להפסיד בקרב נגדי..צאזוארק שלי לקרב.תשתמש בכדור צל."סטיבן שולף פוכדור ומנו יוצא זוארק שמשגר כדור צל אל אלקטראבבאז שלך

יגאל
    טוטרה לא מצליח להתחמק מהזנב הברזל של בלסטויז ונפגע קשה.טוטרה מעיף עלי טער על בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהעלי הטער ונפגע קשה.בלסטויז תשוש מהקרב

אני אומר לטורטרה לתקוף אותו בכל הכוח בכדור אנרגיה

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    "אלקטאבאז כדור חשמל שיתנגש בכדור הצל ואז מונרפנו צא!!! אגרופי מאך"

9. משתמש מנוסה
    דניס

אדם
    קומת קרקע

ניר

לוקאס

יגאל

אני נכנס לקניון,ומחפש את חנות אבני הפיתוח.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה נעכנכס לקניון והולך אל המעלית.אתה לוחץ על כפתור מס'5.אתה נכנכעס למעלית ועולה לקומה 5.אתה מגיע לקומה 5.אתה יוצא מהמעלית.אתה רואה שישחנות אחת והיא מוכרת אבני פיתוח לפוקימונים.בידיוק מה שחיפשת

לוקאס
    אלקטראבאז משגר כדור חשמל שמתנגש עם כדור הצל של זוארק.שני הכדורים מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ.אלקטראבאז נפגע מהפיצוץ.אתה מחזיר את אלקטראבאז לפוכדור שלו ומוציא את איינפרימפ.אינפרימפ משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק מזה.זוארק משתמש בשיסוע לילה

יגאל
    טוטרה מנצל את זה שבלסטויז תשוש ומשתמש עליו בכדור אנרגיה חזק מאוד.כדור האנרגיה פוגע בלסטויז קשה מאוד.בלסטויז מובס בקרב.סטיבן מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו.

אדם
    אתם משנה דעתך להילחם במכון השני והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.ונכנכס אליו.אתה שואל איפה אפשר לתפוס פוקימון מעופף.האחות ג'וי אומרת לך"אתה יכול בדרך 3 יש לך מעופף דרקון.ובדרך 5 גם לתפוס פוקימוני מעופף בדרך"

דניס
    שלגון רץ אל
    אוראבאגה ומשתמש עליו בזעם דרקון וראשית זן באותו הזמן.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מהשילוב הזה.אוראבאגה נפגע קשה מהשילוב הזהאך עדין שורד בקרב.
    אוראבאגה משתמשבתותחח הידרו על שלגון שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה נעכנכס לקניון והולך אל המעלית.אתה לוחץ על כפתור מס'5.אתה נכנכעס למעלית ועולה לקומה 5.אתה מגיע לקומה 5.אתה יוצא מהמעלית.אתה רואה שישחנות אחת והיא מוכרת אבני פיתוח לפוקימונים.בידיוק מה שחיפשת

לוקאס
    אלקטראבאז משגר כדור חשמל שמתנגש עם כדור הצל של זוארק.שני הכדורים מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ.אלקטראבאז נפגע מהפיצוץ.אתה מחזיר את אלקטראבאז לפוכדור שלו ומוציא את איינפרימפ.אינפרימפ משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק מזה.זוארק משתמש בשיסוע לילה

יגאל
    טוטרה מנצל את זה שבלסטויז תשוש ומשתמש עליו בכדור אנרגיה חזק מאוד.כדור האנרגיה פוגע בלסטויז קשה מאוד.בלסטויז מובס בקרב.סטיבן מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו.

אדם
    אתם משנה דעתך להילחם במכון השני והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.ונכנכס אליו.אתה שואל איפה אפשר לתפוס פוקימון מעופף.האחות ג'וי אומרת לך"אתה יכול בדרך 3 יש לך מעופף דרקון.ובדרך 5 גם לתפוס פוקימוני מעופף בדרך"

דניס
    שלגון רץ אל
    אוראבאגה ומשתמש עליו בזעם דרקון וראשית זן באותו הזמן.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מהשילוב הזה.אוראבאגה נפגע קשה מהשילוב הזהאך עדין שורד בקרב.
    אני הולך מאחורי המוכר ואומר לו:
    "תביא לי אבן אחת מכל סוג,אחרת אני דוקר אותך,ותיזהר ממני."

12. משתמש סופר ספאמר
    ניר

לוקאס

יגאל

אדם

דניס
    שלגון רץ אל
    אני אומר לטורטרה כל הכבוד ואני שואל את סטיבן מי הפוקימון האחרון שלו

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ג'ון
    האחות ג'וי אומרת לך"הנה פה" האחות ג'וי מצביעה לכיון ימין שלך ושם אתה רואה את המכונה.אתה ניגש אליה יחד עם מרק ולחץ על הכפתור האדום שנמצא שם.לפתע המסך פועל ועל המסך נמצא פרופסור בירץ'.פרופסור בירץ' אומר לך"הי ג'ון איזה פוקימון תרצה שאני יבא לך??"
    אני אומר לפרופסור: "אני רוצה את זורארק, אני יביא לך את אלקיד שלי במקום" וממתין לתשובתו על זה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    תיכנס לאחד הבורות ותפתיע אותו עם אגרוף מאך

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אינרימפ נכ נכס לאחד הבורות וכך מתץחמק משיסוע הלילה של זוארק.איינפרימפ יוצא מהבור.איינפרימפ תוקף באגרוף מאך את זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות רבה.זוארק משגר כדור צל אל איינפרימפ

ניר
    אתה ניגש אל מאוחרי המוכר ומאיים אל חיוו.המוכר אומר לך"טוב תהרוג אותי.אין לי סיבה לחיות.אני שונא את החיים שלי ובמיוחד את אישתי המפגרת השמנה שלא עושה כלום חוךץ מלאכול ג'אנק פוד.אם אתה רוצה תהרוג.אוקי זהיה היה יולת הפרידה שלי."

יגאל
    סטיבן אומר לך"הפוקימון הבא שלי הוא הפוקימון הכי חזק שלי.אני הכי אוהב אותו.צא זוארק שלי לקרב"סטיבן שולף פוכדור ומנו יוצא זוארק

ג'ון
    פרופסור בירץ אומר לך"אה כן זוארק נמצא אצלי במעבדה.אין בעיה תשלח את אלקיד שלח למעבדה שלי ותקבל את זוארק."פרופסור מנתק תשיחה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 347 מתוך 359 ראשוןראשון ... 247297337345346347348349357 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •