דניס
שלגון מצליח להתחמק מהגלישה של אוראבאגה.שלגון מסתער על אוראבאגה בזעם דרקון.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של שלגון ונפגע קשה.שלגון עובר להשתמש בראשיה.שלגון רץ אל אוראבאגה בראשיה.אוראבאגה לא מצלח להתחמק ונפגע קשה
אדם
קומת קרקע
אדם אתההולך אל המעלית ולוחץ על כתפור קומת קרקע.המעלית נפתחת ואתה נכנכס אליה.אתהב מגיע לקומת קרע ויוצא מהמעלית.אתה יוצא מהקניון והנולך אל המכון.אתה מגיע למכון.המכון נראהבצורהעגולה אם וצת אגרוף למעלה
ניר
אתה נכנכס לעיר ולא רואה כבר את שלגון שותפך.אתה מחפש את הקניון ומוצא אותו תוך דקה.אתההולך אל המנה הגדול שכתוב עליו"הקניון הגדול".השומר של הקניון עוצר אותך ובודקאותך ואתה נכנכס לקניון.
לוקאס
כן לא תוכל.השתמשת ב5 פוקימונים אף אחד לא הובס.סטיבן אומר לך"הפוקימון האחרון שלי הוא הפוקימון הכי חזק שלי.הוא יגרום לך להפסיד בקרב נגדי..צאזוארק שלי לקרב.תשתמש בכדור צל."סטיבן שולף פוכדור ומנו יוצא זוארק שמשגר כדור צל אל אלקטראבבאז שלך
יגאל
טוטרה לא מצליח להתחמק מהזנב הברזל של בלסטויז ונפגע קשה.טוטרה מעיף עלי טער על בלסטויז.בלסטויז לא מצליח להתחמק מהעלי הטער ונפגע קשה.בלסטויז תשוש מהקרב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אלקטאבאז כדור חשמל שיתנגש בכדור הצל ואז מונרפנו צא!!! אגרופי מאך"לוקאס
כן לא תוכל.השתמשת ב5 פוקימונים אף אחד לא הובס.סטיבן אומר לך"הפוקימון האחרון שלי הוא הפוקימון הכי חזק שלי.הוא יגרום לך להפסיד בקרב נגדי..צאזוארק שלי לקרב.תשתמש בכדור צל."סטיבן שולף פוכדור ומנו יוצא זוארק שמשגר כדור צל אל אלקטראבבאז שלך
ניר
אתה נעכנכס לקניון והולך אל המעלית.אתה לוחץ על כפתור מס'5.אתה נכנכעס למעלית ועולה לקומה 5.אתה מגיע לקומה 5.אתה יוצא מהמעלית.אתה רואה שישחנות אחת והיא מוכרת אבני פיתוח לפוקימונים.בידיוק מה שחיפשת
לוקאס
אלקטראבאז משגר כדור חשמל שמתנגש עם כדור הצל של זוארק.שני הכדורים מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ.אלקטראבאז נפגע מהפיצוץ.אתה מחזיר את אלקטראבאז לפוכדור שלו ומוציא את איינפרימפ.אינפרימפ משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק מזה.זוארק משתמש בשיסוע לילה
יגאל
טוטרה מנצל את זה שבלסטויז תשוש ומשתמש עליו בכדור אנרגיה חזק מאוד.כדור האנרגיה פוגע בלסטויז קשה מאוד.בלסטויז מובס בקרב.סטיבן מחזיר את בלסטויז לפוכדור שלו.
אדם
אתם משנה דעתך להילחם במכון השני והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.ונכנכס אליו.אתה שואל איפה אפשר לתפוס פוקימון מעופף.האחות ג'וי אומרת לך"אתה יכול בדרך 3 יש לך מעופף דרקון.ובדרך 5 גם לתפוס פוקימוני מעופף בדרך"
דניס
שלגון רץ אל אוראבאגה ומשתמש עליו בזעם דרקון וראשית זן באותו הזמן.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מהשילוב הזה.אוראבאגה נפגע קשה מהשילוב הזהאך עדין שורד בקרב.אוראבאגה משתמשבתותחח הידרו על שלגון שלך
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
תיכנס לאחד הבורות ותפתיע אותו עם אגרוף מאךלוקאס
אלקטראבאז משגר כדור חשמל שמתנגש עם כדור הצל של זוארק.שני הכדורים מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ.אלקטראבאז נפגע מהפיצוץ.אתה מחזיר את אלקטראבאז לפוכדור שלו ומוציא את איינפרימפ.אינפרימפ משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק מזה.זוארק משתמש בשיסוע לילה
לוקאס
אינרימפ נכ נכס לאחד הבורות וכך מתץחמק משיסוע הלילה של זוארק.איינפרימפ יוצא מהבור.איינפרימפ תוקף באגרוף מאך את זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות רבה.זוארק משגר כדור צל אל איינפרימפ
ניר
אתה ניגש אל מאוחרי המוכר ומאיים אל חיוו.המוכר אומר לך"טוב תהרוג אותי.אין לי סיבה לחיות.אני שונא את החיים שלי ובמיוחד את אישתי המפגרת השמנה שלא עושה כלום חוךץ מלאכול ג'אנק פוד.אם אתה רוצה תהרוג.אוקי זהיה היה יולת הפרידה שלי."
יגאל
סטיבן אומר לך"הפוקימון הבא שלי הוא הפוקימון הכי חזק שלי.אני הכי אוהב אותו.צא זוארק שלי לקרב"סטיבן שולף פוכדור ומנו יוצאזוארק
ג'ון
פרופסור בירץ אומר לך"אה כן זוארק נמצא אצלי במעבדה.אין בעיה תשלח את אלקיד שלח למעבדה שלי ותקבל את זוארק."פרופסור מנתק תשיחה
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)