Pokemon GO
עמוד 348 מתוך 359 ראשוןראשון ... 248298338346347348349350358 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,206 עד 5,220 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    אינרימפ נכ נכס לאחד הבורות וכך מתץחמק משיסוע הלילה של זוארק.איינפרימפ יוצא מהבור.איינפרימפ תוקף באגרוף מאך את זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות רבה.זוארק משגר כדור צל אל איינפרימפ

ניר
    אתה ניגש אל מאוחרי המוכר ומאיים אל חיוו.המוכר אומר לך"טוב תהרוג אותי.אין לי סיבה לחיות.אני שונא את החיים שלי ובמיוחד את אישתי המפגרת השמנה שלא עושה כלום חוךץ מלאכול ג'אנק פוד.אם אתה רוצה תהרוג.אוקי זהיה היה יולת הפרידה שלי."

יגאל
    סטיבן אומר לך"הפוקימון הבא שלי הוא הפוקימון הכי חזק שלי.אני הכי אוהב אותו.צא זוארק שלי לקרב"סטיבן שולף פוכדור ומנו יוצא זוארק

ג'ון
    פרופסור בירץ אומר לך"אה כן זוארק נמצא אצלי במעבדה.אין בעיה תשלח את אלקיד שלח למעבדה שלי ותקבל את זוארק."פרופסור מנתק תשיחה
    אני אומר לו: "יש לי רעיון,אתה תביא לי כל אבן פעם אחת בתמורה אני יהרוג את אשתך הנוראה,והשמנה,בסדר?."
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-05-2010 בשעה 10:04 PM

2. Retired
    שם: Ashar

שחר
    אתה מחזיר את באלבאזור וסטריו לפוכדורים להם.שחר אתה ממשיך ללכת ביער קובל.כעבור כמה דקות של הליכה אתה רואה כבר את היציאה מן היער.כעבור כמה שניות אתה יוצא מהיער ומגיע לעיר המכון ה1 שלך.לאן תלך? מרכז פוקימונים מקדש או מכון

אלך למרכז הפוקימונים כדי לבדוק את מצבם של הפוקימונים שלי , אחרי זה אני ילך למקדש כי אנחנו לא מוכנים לקראת המכון הראשון עדיין
    פרישה

3. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס
    אינרימפ נכ נכס לאחד הבורות וכך מתץחמק משיסוע הלילה של זוארק.איינפרימפ יוצא מהבור.איינפרימפ תוקף באגרוף מאך את זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות רבה.זוארק משגר כדור צל אל איינפרימפ

ניר
    אתה ניגש אל מאוחרי המוכר ומאיים אל חיוו.המוכר אומר לך"טוב תהרוג אותי.אין לי סיבה לחיות.אני שונא את החיים שלי ובמיוחד את אישתי המפגרת השמנה שלא עושה כלום חוךץ מלאכול ג'אנק פוד.אם אתה רוצה תהרוג.אוקי זהיה היה יולת הפרידה שלי."

יגאל
    סטיבן אומר לך"הפוקימון הבא שלי הוא הפוקימון הכי חזק שלי.אני הכי אוהב אותו.צא זוארק שלי לקרב"סטיבן שולף פוכדור ומנו יוצא זוארק

ג'ון
    פרופסור בירץ אומר לך"אה כן זוארק נמצא אצלי במעבדה.אין בעיה תשלח את אלקיד שלח למעבדה שלי ותקבל את זוארק."פרופסור מנתק תשיחה
    אני אומר בסדר ואומר לטורטרה להישתמש בסינטזה ואחר כך בכדור אנרגיה על זוארק

4. היכל התהילה
    דניס
    שלגון רץ אל אוראבאגה ומשתמש עליו בזעם דרקון וראשית זן באותו הזמן.אוראבאגה לא מצליח להתחמק מהשילוב הזה.אוראבאגה נפגע קשה מהשילוב הזהאך עדין שורד בקרב.אוראבאגה משתמשבתותחח הידרו על שלגון שלך
    "זאם הדקרון!" אני מקווה שהמתקפות יתנגשו "ראשייה!"

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתם משנה דעתך להילחם במכון השני והולך אל מרכז הפוקימונים.אתה מגיע למרכז הפוקימונים.ונכנכס אליו.אתה שואל איפה אפשר לתפוס פוקימון מעופף.האחות ג'וי אומרת לך"אתה יכול בדרך 3 יש לך מעופף דרקון.ובדרך 5 גם לתפוס פוקימוני מעופף בדרך"
    "וואו פוקימוני מעופף/דרקון?! באמת?!" אגיד בהתלהבות ואצא בריצה לעבר דרך מס' 3

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אדם
    אתה יוצא מהמרכז פוקימונים והולך אל דרך 3.אתה מגיע תוך שניות לדרך 4.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 עד שאתה מגיע לדרך3.כאשר אתה מגיע לדרך 3 אתה מתחיל לחפש את דרקון מעופף שנמצא פה.לאחר חיפושים רבים את פוגש את

דניס
    שלגון משתמש בזעם דרקון על תותח הידרו של אוראבאגה.שתי המתקפות מתנגשות זה בזה ושני הפוקימונים נפגעים מהתקפה שלח היריב.שלגון תוקף בראשיה את אוראבאגה.אוראבאגה מתחמק מהראשיה בקלות.אוראבאגה משתמש בפעימת מים על שלגון

יגאל
    טוטרה משתמש בסיטזה עליו.הסינטזה מרפא את טטרהה לגמרי.טטרה יורה כדור אנרגיה על זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק משתמש בשיסוע לילה על טוטרה

שחר
    אתה מגיחע למרכז הפוקימונים ש העיר.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה הולך אל מקדש העיר.לפתע אתה שומע יצוץ אדיר שבא מהמקדש.אנשים בורחים מהמקדש בהלם.מה תעשה?"

ניר
    המוכר אומר לך"אם תהרוג את אשתי תקבל 5 אבני פיתוח בחינם.מוסכם?אם כן היא גרה ביית הכי צפני בעיר בקומה השניה.אם תקרצח אותו תקבל 5 חינם.אם אתה מסכים לך תרצח אותה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש סופר ספאמר
    אדם
    אתה יוצא מהמרכז פוקימונים והולך אל דרך 3.אתה מגיע תוך שניות לדרך 4.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 עד שאתה מגיע לדרך3.כאשר אתה מגיע לדרך 3 אתה מתחיל לחפש את דרקון מעופף שנמצא פה.לאחר חיפושים רבים את פוגש את

דניס
    שלגון משתמש בזעם דרקון על תותח הידרו של אוראבאגה.שתי המתקפות מתנגשות זה בזה ושני הפוקימונים נפגעים מהתקפה שלח היריב.שלגון תוקף בראשיה את אוראבאגה.אוראבאגה מתחמק מהראשיה בקלות.אוראבאגה משתמש בפעימת מים על שלגון

יגאל
    טוטרה משתמש בסיטזה עליו.הסינטזה מרפא את טטרהה לגמרי.טטרה יורה כדור אנרגיה על זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק משתמש בשיסוע לילה על טוטרה

שחר
    אתה מגיחע למרכז הפוקימונים ש העיר.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה הולך אל מקדש העיר.לפתע אתה שומע יצוץ אדיר שבא מהמקדש.אנשים בורחים מהמקדש בהלם.מה תעשה?"

ניר
    המוכר אומר לך"אם תהרוג את אשתי תקבל 5 אבני פיתוח בחינם.מוסכם?אם כן היא גרה ביית הכי צפני בעיר בקומה השניה.אם תקרצח אותו תקבל 5 חינם.אם אתה מסכים לך תרצח אותה"
    אני אומר לטורטרה לחמוק ואחרי זה אני מחזיר אותו מה ומוציא את מונפרנו ואומר לו לתקוף באגרוף מאך

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    "וואו סוובלו אני חייב לתפוס אותו" אחשוב בהתרגשות
    "קדימה קומבסקין צא החוצה!" אצעק "תתקוף בגחלת אל סוובלו" אגיד ואצביע על סוובלו

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    "תשתמש בחפירה תמשוך זורוראק לתוך בור אגרוף מאך"

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    איינפרימפ משתמש בחפירה ויוצר בור.הוא נכנכס לבור שיצר וכך מתחמק מכדור הצל של זוארק.איננפרימפ מנסה למשוך את זוארק אך לא מצליח.ועובר להשתמשבאגרוף מאך.זארק מתחמק גם מזה.זוארק משנה את צורתו לאיינפרימפ ומשתמש בלהביר

אדם
    אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא קומבסקין.קומבסקין תוקף את סבאלו(איך שלא קוראים לו) בגחלת אדירה.סבאלו לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה.סבאלו תוקף במתקפת כנף את קומבסקין שלך

יגאל
    טורטרה מנסה להתחמק משיסע הלילה אך לא צליח ונפגע קשה.טורטרהה חוזסר לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את מונפרנו.מונפרנון יוצא לקרב.מונפרנו משמשבאגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק מזה.זוארק משתמשבדופק אפל על מונפרנו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. Because lizards can swim
    לוקאס
    איינפרימפ משתמש בחפירה ויוצר בור.הוא נכנכס לבור שיצר וכך מתחמק מכדור הצל של זוארק.איננפרימפ מנסה למשוך את זוארק אך לא מצליח.ועובר להשתמשבאגרוף מאך.זארק מתחמק גם מזה.זוארק משנה את צורתו לאיינפרימפ ומשתמש בלהביר
    "אינפריימפ תחמוק בעזרת חפירה צא פאליגאטור תשתמש במשאבת הידרו לאחד הבורות כדי ליצור גייזר מים"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    איינפרימפ קופץ לאחד הבורות שהוא יצר מקודם.כך איינפרימפ מתחמק מהלהביור של זוארק אינפרימפ.איינפרימפ חוזר לפוכדור שלו.פאליגאטור יוצא לקרב.זוארק חוזר לצורתו האמיתי.פאליגאטור משדתמש בשאבתצ הידרו אל אחדהבורות וכך יוצר גייזר.זוארק מתחמק מזה ומשתמש בדופק אפל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. Because lizards can swim
    איינפרימפ קופץ לאחד הבורות שהוא יצר מקודם.כך איינפרימפ מתחמק מהלהביור של זוארק אינפרימפ.איינפרימפ חוזר לפוכדור שלו.פאליגאטור יוצא לקרב.זוארק חוזר לצורתו האמיתי.פאליגאטור משדתמש בשאבתצ הידרו אל אחדהבורות וכך יוצר גייזר.זוארק מתחמק מזה ומשתמש בדופק אפל
    פאליגאטור פעימת מים כדי לעצור תמתקפה ואז קרן קרח

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    פאליגאטור משתמש בפעימת מים כדי לעצו את שדופק האפל.פעימת המים מתנגשת בדופק האפל של זוארק ויורים התנגשות אך אף אחד לא נפגע.פאליגאטור יורה קרן קרח על זוארק.זוארק זריז מאוד ומתחמק מהקרן הקרח.זוארק משתמש בשיסוע לילה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. Because lizards can swim
    "ברגע שהוא בטווח תתפוצץ אותו באגרוף קרח ואז תשתמש בקרן קרח כדי להקפיא את הזירה"

עמוד 348 מתוך 359 ראשוןראשון ... 248298338346347348349350358 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •