Pokemon GO
עמוד 349 מתוך 359 ראשוןראשון ... 249299339347348349350351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,221 עד 5,235 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    פאליגאטור מחכה שזוארק היה מספיק קרוב אליו.פאליגאטר תוקף באגרוף קרח את זוארק.זוארקנפגע אך עדין פוגע בפאליגאטור בשיסוע לילה.פאליגאטור משתמשבקרן קרח על הזירה ומקפיא אותה לזירת קרח.זוארק משמש בכדור צל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    פאליגאטור מחכה שזוארק היה מספיק קרוב אליו.פאליגאטר תוקף באגרוף קרח את זוארק.זוארקנפגע אך עדין פוגע בפאליגאטור בשיסוע לילה.פאליגאטור משתמשבקרן קרח על הזירה ומקפיא אותה לזירת קרח.זוארק משמש בכדור צל
    "תיצור עמוד קרח בזירה כדי לחסום ת'התקפה ואז תשתמש בניב קרח"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    זוארק יוצר עמוד עם הקרן הקרח שלו.העמוד הקרח עוצר את כדור הצל של זוארק.בגלל כדור הצל של זוארק העמוד הקרח נשבר.פאליגאטור משתמש בניב קרח על זוארק.זוארק מתחמק בקלילות.זוארק משגר עוד כדור צל אל פאליגאטור

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    איינפרימפ משתמש בחפירה ויוצר בור.הוא נכנכס לבור שיצר וכך מתחמק מכדור הצל של זוארק.איננפרימפ מנסה למשוך את זוארק אך לא מצליח.ועובר להשתמשבאגרוף מאך.זארק מתחמק גם מזה.זוארק משנה את צורתו לאיינפרימפ ומשתמש בלהביר

אדם
    אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא קומבסקין.קומבסקין תוקף את סבאלו(איך שלא קוראים לו) בגחלת אדירה.סבאלו לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה.סבאלו תוקף במתקפת כנף את קומבסקין שלך

יגאל
    טורטרה מנסה להתחמק משיסע הלילה אך לא צליח ונפגע קשה.טורטרהה חוזסר לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את מונפרנו.מונפרנון יוצא לקרב.מונפרנו משמשבאגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק מזה.זוארק משתמשבדופק אפל על מונפרנו
    אני אומר למונפרנו לחמוק בעזרת חפירה ואחר כך לתקוף ביד אחת באגרוף חשמל וביד השניה באגרוף מאך בכל הכוח

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מוציא פוכדור וממנו יוצא קומבסקין.קומבסקין תוקף את סבאלו(איך שלא קוראים לו) בגחלת אדירה.סבאלו לא מצליח להתחמק מהגחלת ונפגע קשה.סבאלו תוקף במתקפת כנף את קומבסקין שלך
    "קומבסקין מהר תתחמק ותשתמש בניקור!" אצעק

6. Because lizards can swim
    לוקאס
    זוארק יוצר עמוד עם הקרן הקרח שלו.העמוד הקרח עוצר את כדור הצל של זוארק.בגלל כדור הצל של זוארק העמוד הקרח נשבר.פאליגאטור משתמש בניב קרח על זוארק.זוארק מתחמק בקלילות.זוארק משגר עוד כדור צל אל פאליגאטור
    פראליגייטור פעימת מים חזקה ואז קפוץ לשמים ותסתחרר עליו עם סילון אקווה!

7. היכל התהילה
    דניס
    שלגון משתמש בזעם דרקון על תותח הידרו של אוראבאגה.שתי המתקפות מתנגשות זה בזה ושני הפוקימונים נפגעים מהתקפה שלח היריב.שלגון תוקף בראשיה את אוראבאגה.אוראבאגה מתחמק מהראשיה בקלות.אוראבאגה משתמש בפעימת מים על שלגון
    "שוב זעם דרקון!" אני מורה לו

8. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה יוצא מהמרכז פוקימונים והולך אל דרך 3.אתה מגיע תוך שניות לדרך 4.אתה ממשיך ללכת בדרך 4 עד שאתה מגיע לדרך3.כאשר אתה מגיע לדרך 3 אתה מתחיל לחפש את דרקון מעופף שנמצא פה.לאחר חיפושים רבים את פוגש את

דניס
    שלגון משתמש בזעם דרקון על תותח הידרו של אוראבאגה.שתי המתקפות מתנגשות זה בזה ושני הפוקימונים נפגעים מהתקפה שלח היריב.שלגון תוקף בראשיה את אוראבאגה.אוראבאגה מתחמק מהראשיה בקלות.אוראבאגה משתמש בפעימת מים על שלגון

יגאל
    טוטרה משתמש בסיטזה עליו.הסינטזה מרפא את טטרהה לגמרי.טטרה יורה כדור אנרגיה על זוארק.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק משתמש בשיסוע לילה על טוטרה

שחר
    אתה מגיחע למרכז הפוקימונים ש העיר.האחות ג'וי מרפא לך את הפוקימונים.אתה הולך אל מקדש העיר.לפתע אתה שומע יצוץ אדיר שבא מהמקדש.אנשים בורחים מהמקדש בהלם.מה תעשה?"

ניר
    המוכר אומר לך"אם תהרוג את אשתי תקבל 5 אבני פיתוח בחינם.מוסכם?אם כן היא גרה ביית הכי צפני בעיר בקומה השניה.אם תקרצח אותו תקבל 5 חינם.אם אתה מסכים לך תרצח אותה"
    אני מסכים.
    אני יוצא מן הקניון,וצועק: "שלגון,אני צריך אותך דחוף!"
    אני מחכה לשלגון\לא מחכה,ואז הולך לבית הכי צפוני בעיר.
    אני עולה לקומה השנייה וצועק: "אני שליח הפיצה והשניצלים",תפתחי לי.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    אתה יוצא מהקניון במהירות.אתה מוציא את הפוכדור של שלגון החוצה וממנו מוציא את שלגון.שלגון רץ איתך עד לבית הכי צפוני של העיר.לאחר 3 דקות של ריצה אתם מגיעים לבית הכי צפוני עיר.אתה וביחד עם שלגון שלך עולים לקומה השניה של הבנין.האישה שומעת אותך ופתחת לך תתדלת ואומרת לך"לא הזמתי פיצה .תסתלק מפה"

דניס
    שלגון לא מצליח להתחמק מפעימת המים של
    אוראבאגה .שלגון נפגע קשה מאוד וכמעט מפסיד בקרב.שלגון משתמש בכול כוחתיו הנותרו לו ומשתמש בזעם דרקון הכי חזק שלו על אוראבאגה.אוראבאגה לא מצליח להתחמקק מזה ומובס בקרב.שלגון מתמוט מרוב עיפות.סטיבן מחזיר את
    אוראבאגה לפוכדור שלו

לוקאס
    פאליגאטור לא מצליח להתחמק מכדור הצל של זוארק.ולכן נפגע קשה.פאליגאטור מנסה להשתמש בפעימת מים.אך פאליגאטור מתמוט על ריצפת הקרב. 4 1 לך.סטיבן אומר לך"נו אז מי הפוקימון הבא שלך"

אדם
    קומבסקין קופץ הצידה ומתחמק ממתקת הכנף של סאבלו.קומבסקין רץ אל סבאלו ומנקר את פרצופו.סאבלו נפגע קשה.סאבלו תשוש מאוד

יגאל
    מצטער אסור 3 מתקפות
    מונפרנו מתחמק מהדופק האפל של זוארק בעזרת חפירה.מונפרנו יוצא מהבור שחפר ומשתמש באגרוף חשמל על זוארק.זוארק משתמשבצוות כפול ונהים עוד 9 כמהו.בסך הכול 10 זוארקים.האגרוף החשמל מביס זוארק אך זה היה כפיל.נותרו עוד 9

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יוצא מהקניון במהירות.אתה מוציא את הפוכדור של שלגון החוצה וממנו מוציא את שלגון.שלגון רץ איתך עד לבית הכי צפוני של העיר.לאחר 3 דקות של ריצה אתם מגיעים לבית הכי צפוני עיר.אתה וביחד עם שלגון שלך עולים לקומה השניה של הבנין.האישה שומעת אותך ופתחת לך תתדלת ואומרת לך"לא הזמתי פיצה .תסתלק מפה"

דניס
    אוראבאגה .שלגון נפגע קשה מאוד וכמעט מפסיד בקרב.שלגון משתמש בכול כוחתיו הנותרו לו ומשתמש בזעם דרקון הכי חזק שלו על אוראבאגה.אוראבאגה לא מצליח להתחמקק מזה ומובס בקרב.שלגון מתמוט מרוב עיפות.סטיבן מחזיר את
    אוראבאגה לפוכדור שלו

לוקאס
    פאליגאטור לא מצליח להתחמק מכדור הצל של זוארק.ולכן נפגע קשה.פאליגאטור מנסה להשתמש בפעימת מים.אך פאליגאטור מתמוט על ריצפת הקרב. 4 1 לך.סטיבן אומר לך"נו אז מי הפוקימון הבא שלך"

אדם
    קומבסקין קופץ הצידה ומתחמק ממתקת הכנף של סאבלו.קומבסקין רץ אל סבאלו ומנקר את פרצופו.סאבלו נפגע קשה.סאבלו תשוש מאוד

יגאל
    מצטער אסור 3 מתקפות
    מונפרנו מתחמק מהדופק האפל של זוארק בעזרת חפירה.מונפרנו יוצא מהבור שחפר ומשתמש באגרוף חשמל על זוארק.זוארק משתמשבצוות כפול ונהים עוד 9 כמהו.בסך הכול 10 זוארקים.האגרוף החשמל מביס זוארק אך זה היה כפיל.נותרו עוד 9
    אין לי שלגון...
    ----------------

עכשיו לירון ראש ברזל על הדלת!,ואז פצצת בוץ על הפה שלה.

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ניר
    טעות שלי לתת לבן אדם שם של פוקימון
    אתה מוציא את הפוכדור של לירון ומוציא את לירון.לירון יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בראש ברזל על הדלת.הראש הברזל של לירון שובר את הדלת של האישה.האישה נבהלת.לירון משגרפפצצת בוץ לפה של האישה וכך סותם את פיה.כעבור דקה שלגון מגיע אליך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ניר
    טעות שלי לתת לבן אדם שם של פוקימון
    אתה מוציא את הפוכדור של לירון ומוציא את לירון.לירון יוצא מהפוכדור שלו ומשתמש בראש ברזל על הדלת.הראש הברזל של לירון שובר את הדלת של האישה.האישה נבהלת.לירון משגרפפצצת בוץ לפה של האישה וכך סותם את פיה.כעבור דקה שלגון מגיע אליך

צודק
    ------
    שלגון,תגרום שהדלת תהיה ישרה וטובה.
    עכשיו אלקטיוויר תתפסי אותה עם הזרועות,ואז אני דוקר אותה.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-10-2010 בשעה 06:03 PM

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    "קומבסקין גמור את זה בגחלת עכשיו!" אצעק

14. Because lizards can swim
    לוקאס
    "סטיבי קרב טוב, פאלי תחזור נלחמת טוב צא ריולו!"

15. משתמש סופר ספאמר
    ניר

דניס
    אוראבאגה לפוכדור שלו

לוקאס

אדם

יגאל
    מצטער אסור 3 מתקפות
    אני אומר למונפרנו לתקוף את כולם בלהביור ואחר כך לתקוף את האמיתי באגרוף מאך

עמוד 349 מתוך 359 ראשוןראשון ... 249299339347348349350351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •