Pokemon GO
עמוד 351 מתוך 359 ראשוןראשון ... 251301341349350351352353 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,251 עד 5,265 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    מהקרב הקודם נהיה תשוש ומהמתקפה של זוארק
    ריולו מנסה לחוש בילהתו האמיתית של זוארק.ריולו מצליח לחוש בהילה האמיתי של זוארק.ריולו רץ אל זוארק האמיתי באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף שאיבה.באמצע פעולת השאיבה זוארק פוגע בריולו עם כדור צל קטלני
    'בקרב האחרון ריולו השתמש מלא פעמים באגרוף שאיבה על אלקטיוייר(מה שהחזיר לו מלא אנרגיה לא?)'

"תחזור ריולו, צא גלייגר סופת חול"

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    יגאל
    מונפרנו מקבל עוד כוח מהחיזוק שלך.מונפרנ רץ אל זוארק ומשתמש באגרוף חשמל וביד שניה אגרוף מאך.השילוב הקטלני פוגע בזורק קשה.זוארק לא מותר ומשתמש בשיסוע לילה שפוגע במונפרנו.מונפרנו נהיה תשוש

לוקאס
    ריולו מנסה לחוש בילהתו האמיתית של זוארק.ריולו מצליח לחוש בהילה האמיתי של זוארק.ריולו רץ אל זוארק האמיתי באגרוף שאיבה.ריולו פוגע בזוארק עם אגרוף שאיבה.באמצע פעולת השאיבה זוארק פוגע בריולו עם כדור צל קטלני

ניר
    המוכר אומר לך"מיחד מביא לך" הוא ולך לחדר אחד ואז חוזר ממנו ומשם הוא מגיש לך את 5 האבנים שביקרשת ממנו

דניס אל תספאים ראיתי
    פלאריון משגר כדור צל עוצמתי על הכדור הצל של זוארק.הכדור הצל מתנגש בכדור הצל השני.וזה יוצר פיצוץ אדיר.שזוארק ופלאריוןם נפגעים מימנו.זוארק מיד רץ אל פלאריון ופוגע בו עם שיסוע לילה קטלני במיוחד.פלאריון נפגע קשה
    תודה,אני אומר לו,ויוצא מן החדר.
    עכשיו בוא נחפש אצל מי לבזבז את האבנים הללו,ואני יוצא מן החנות.
    עכשיו בא לי לחפש פוקימוני דרקון,אגיד לי,וילך לדרך 3.

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ניר
    אתה יוצא מהחנות ביחד עם שלגון והולך אל דרך 3.כעבור 6 דקות אתה מגיע לדרך 3.אתה מחש פוקימון דרקון באזור ומוצא את דרטיני חמודה וקטנ ופוחדת

לוקאס
    איך אתה זוכר דברים שקרו מזמן במשחק?
    אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.גליסקור יוצא לקרב.גליסקור משתמש בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמקמוופת החול.זוארק משגר כדור צל אל גליסקור.אך מפספס בגלל סופת החול
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. היכל התהילה
    דניס אל תספאים ראיתי
    פלאריון משגר כדור צל עוצמתי על הכדור הצל של זוארק.הכדור הצל מתנגש בכדור הצל השני.וזה יוצר פיצוץ אדיר.שזוארק ופלאריוןם נפגעים מימנו.זוארק מיד רץ אל פלאריון ופוגע בו עם שיסוע לילה קטלני במיוחד.פלאריון נפגע קשה
    פעם הבאה אני אשלח ה"פ
    ---
    "להביור!" אני מורה לו

5. משתמש מנוסה
    ניר
    אתה יוצא מהחנות ביחד עם שלגון והולך אל דרך 3.כעבור 6 דקות אתה מגיע לדרך 3.אתה מחש פוקימון דרקון באזור ומוצא את דרטיני חמודה וקטנ ופוחדת

לוקאס
    אתה מחזיר את ריולו לפוכדור שלו.גליסקור יוצא לקרב.גליסקור משתמש בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמקמוופת החול.זוארק משגר כדור צל אל גליסקור.אך מפספס בגלל סופת החול

שוב אותו דרטיני?,אצעק בקול רם ואבעט באדמה,שלגון!,בתור השריף של הדרך,אני רוצה שתמצא לי סוואבלו\אלטריה זוהרים,בסדר?
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-12-2010 בשעה 07:57 PM

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    מונפרנו מקבל עוד כוח מהחיזוק שלך.מונפרנ רץ אל זוארק ומשתמש באגרוף חשמל וביד שניה אגרוף מאך.השילוב הקטלני פוגע בזורק קשה.זוארק לא מותר ומשתמש בשיסוע לילה שפוגע במונפרנו.מונפרנו נהיה תשוש

לוקאס

ניר
    המוכר אומר לך"מיחד מביא לך" הוא ולך לחדר אחד ואז חוזר ממנו ומשם הוא מגיש לך את 5 האבנים שביקרשת ממנו

דניס אל תספאים ראיתי
    אני אומר למונפרנו לא לוותר ולתקוף שוב באגרופי מאך וחשמלי בכל הכוח

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    יגאל
    מונפרנו משתמש באגרוף חשמל בידו הימנית.ובידו השמאלית באגרוף חשמל.מונפרנו משלב את שתי התקפות ורץ אל זוארק במטרה לפגוע בו.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק משגר כדור צל שפוגע קשה במונפרנו שלך

ניר
    שלגון אומר לך"טוב איך שתרצה"שלגון שורק ולפתע באים 10 סאבלו זוהרים.שעומדים לפניך ברוגע ומחכים לפקודה של שלגון

דניס
    אוקי
    פלאקריון אוגר כוח רב ויור להביור מפיו.זוארק קופץ לגובה רב וממתחמק מהלהביור בקלות.זוארק נוחת על האדמה.זוארק משתמש בדופק אפל על פלאריון שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    אתה מוציא פוכדור מכיסך .אתה זורק את הפוכדור על סאבלו.הפוכדור מכניס אליו את סאבלו.הפוכדור זז ואז שוב זז ואז נעצר.לכדת סאבלו ברכותי
    'יש תפסתי סוואבלו,ועכשיו הגיע הזמן לאימון קטן של כל הפוקימונים שלי' אגיד בחיוך
    "קדימה כולם צאו החוצה!" אגיד בחיוך ואזרוק את הפוכדורים לאוויר

9. משתמש מנוסה
    יגאל
    מונפרנו משתמש באגרוף חשמל בידו הימנית.ובידו השמאלית באגרוף חשמל.מונפרנו משלב את שתי התקפות ורץ אל זוארק במטרה לפגוע בו.זוארק מתחמק מזה בקלות.זוארק משגר כדור צל שפוגע קשה במונפרנו שלך

ניר
    שלגון אומר לך"טוב איך שתרצה"שלגון שורק ולפתע באים 10 סאבלו זוהרים.שעומדים לפניך ברוגע ומחכים לפקודה של שלגון

דניס
    אוקי
    פלאקריון אוגר כוח רב ויור להביור מפיו.זוארק קופץ לגובה רב וממתחמק מהלהביור בקלות.זוארק נוחת על האדמה.זוארק משתמש בדופק אפל על פלאריון שלך
    תודה שלגון,עכשיו תגיד לאלטריה הכי חזקה פה,או שיש לה מטאור דרקון,להכנס לתוך הפוקדור שאני מוציא,ואני מוציא פוקדור.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 10-12-2010 בשעה 08:10 PM

10. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    'יש לי זיכרון של פיל'
    "גליסקור תשתמש בסופת חול כדי לעוור את זוראק ואז תשתמש מספרי איקס"

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל

ניר

דניס
    אוקי
    אני שואל את מונפרנו עם הוא יכול להמשיך

12. Retired
    שם: Ashar
    שחר
    אתה מסתכל סביבך ומנס לגלות מאיפה באה הפיצוץ.אתה מגלה לפתע שהפיצוץ באה מן המקדש של העיר.אתה מבחין בשני בחורים שיצואים מהקדש.ולידים נמצאים 2 ולטרובים זוהרים.אתה מבין שהאנשים ששולטים על ולטרובים הם זומבים

" ואוו וולטרובים זוהרים זה כזה מגניב " אני מנסה להתפלף מאחורים כדי שלא יראו אות פנימה לתוך המקדש
    פרישה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שחר
    אתה הולך בשקט ובזהירות מאוחרי גבם של הומבים.אתה מגיע לכניסה של המקדש בלי שהזומבים יראו אותך.אתה נכנכס למקדש בזהירות.כשאתה נכנכס אתה שומע קול שאומר"הי אתם קדימה הגיע הזמן שלשם שינוי סוף, סוף נצליח לגנוב אותו.והבוס לא יכעס עלינו"

יגאל
    מונפרנו נושם חזק מאוד ואומר לך "מונ מונן מונ" אתה מבחין שמונפרנו כר תשוש מהקרבות שניהל ופצוע מהם גם קשה.אתה יודע שהוא הולך להפיד בקרב.זוארק מנצל את זה ותוקף בדופק אפלך את מונפרנו שלך

וקאס
    גלייסקור משתמש בעוד בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמק מסופת החול.גללייסקור תוקף במספרי איקס את זוארק.מכיון שסופת החול מפריעה לזוארק לנתחמק הוא נפגע קשה מספרי האיקס של גליסקור.זוארק לא מוותר ותוקף את גליסקור בדופק אפל

ניר
    שלגון אומר לסאבלו משהו שאתה לא מבין.אז לפםתע סאבלו אחד ניגש אליך.אתה מוציא פוכדור מתיקף.אתה מכניס אל תוך הפוכדור את סזאבלו.לכדת סגאבלו זוהר יעודכן

אדם
    אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מתוך הפוכדורים.מתך הפוכדורים הפוקימונים הבאים יוצאים.סאבלו שהרגע תפסת.דרטיני שתפסת לא מזמן.טרטויג וספיל שלך.כולם יוצים שמחים ונרגשים לראות אותך.הם מחכים לפקודות שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    שחר
    אתה הולך בשקט ובזהירות מאוחרי גבם של הומבים.אתה מגיע לכניסה של המקדש בלי שהזומבים יראו אותך.אתה נכנכס למקדש בזהירות.כשאתה נכנכס אתה שומע קול שאומר"הי אתם קדימה הגיע הזמן שלשם שינוי סוף, סוף נצליח לגנוב אותו.והבוס לא יכעס עלינו"

יגאל
    מונפרנו נושם חזק מאוד ואומר לך "מונ מונן מונ" אתה מבחין שמונפרנו כר תשוש מהקרבות שניהל ופצוע מהם גם קשה.אתה יודע שהוא הולך להפיד בקרב.זוארק מנצל את זה ותוקף בדופק אפלך את מונפרנו שלך

וקאס
    גלייסקור משתמש בעוד בסופת חול על זוארק.זוארק לא מתחמק מסופת החול.גללייסקור תוקף במספרי איקס את זוארק.מכיון שסופת החול מפריעה לזוארק לנתחמק הוא נפגע קשה מספרי האיקס של גליסקור.זוארק לא מוותר ותוקף את גליסקור בדופק אפל

ניר
    שלגון אומר לסאבלו משהו שאתה לא מבין.אז לפםתע סאבלו אחד ניגש אליך.אתה מוציא פוכדור מתיקף.אתה מכניס אל תוך הפוכדור את סזאבלו.לכדת סגאבלו זוהר יעודכן

אדם
    אתה מוציא את כול הפוקימונים שלך מתוך הפוכדורים.מתך הפוכדורים הפוקימונים הבאים יוצאים.סאבלו שהרגע תפסת.דרטיני שתפסת לא מזמן.טרטויג וספיל שלך.כולם יוצים שמחים ונרגשים לראות אותך.הם מחכים לפקודות שלך

יש!,אצעק ואעשה את הקפיצה כמו של אש שהוא תופס פוקימון,תפסתי סוובאלו!.

עכשיו סוואבלו צא!,יש עכשיו אימון.

שלגון,תוכל להוציא את לוקאריו?,אני רוצה לאמן את סוואבלו.

15. משתמש סופר ספאמר
    שחר

יגאל

וקאס

ניר

אדם
    אני מחזיר מהר את מונפרנו ומוציא את טורטרה ואני אומר לו לתקוף בעלי טער בכל הכוח

עמוד 351 מתוך 359 ראשוןראשון ... 251301341349350351352353 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •