Pokemon GO
עמוד 354 מתוך 359 ראשוןראשון ... 254304344352353354355356 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,296 עד 5,310 מתוך 5381
  1. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    גלייסקור עף אל זוארק בגיליוטינה.מכיון זוארק משותק הוא לא מצליח להתחמק מהגיליוטינה.הגיליוטינה פוגעת בזוארק ומביסה אותו לגמרי.סטיבן מתפעל שהפסיד לך.סטיבן מחזיר את זוארק לפוכדור שלו ואומר לך"כול הכבוד לך"
    "יש! גלייסקור ניצחנו!" אני אומר ומחבק את גלייסקור "סטיבן קרב יפה אני מניח שעכשיו אני אדלג על תג =)"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לוקאס
    סטיבן אומר לך"כן .וזה אומר שנשאר לך עוד רק תג אחד להשיג ותסיים את המע שלך.אז בהצלחה בהשגת התג האחרון שלך.כי לצאת מהאי פשוט לך למזרח האי שם תחכה לך הספינה שתוביל אותך לעיר המכון הרביעי.בי"סטיבן מנופנן לך לשלום והולך מאיצטדיון.

אדם
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכודורים שלהם.חוץ מקומבסקין שלך.קומבסקין קופץ מרוב שמחה על האפשרות ה1 שאמרת לו.אתה מבין שהוא רוצה להישאר מחוץ לפוכדור שלך.

דניס
    פלאריון יורה כדור צל על הזוארק האמיתי שאתה מצביע עליו עם האצבע שלך.כדור הצל פוגע קשה בזוארק.ומפיל אותו על האדמה.אתה מבחין שזוארק מתקשה לקום אך מצליח לקום.אתה מבין מזה שזוארק כבר תשוש והקרב עומד להיגמר בקרוב

יגאל
    טוטרה מכין כדור אנרגיה ואז בולע.מה שגורם לחזק את כוחותיו בהרבה מאוד.טוטרה שולח עלי טער.חזקים מאוד על זוארק.מכיון שזוארק פצוע ברגלו הוא לא מצליח להתחמק.זוארק נפגע מהעלי הטער ומובס בקרב.סטיבן מחזיר את זוארק לפוכדור שלו

ניר
    עדין מחשיב
    סאבלו עף אל סופת החול שהכין ותדאה על סופת החול שלו.סאבלו נותן ללוקריו מתקפת כנף ברזל חזקה.כנף הברזל פוגעת בלוקריו.לוקריו נפגע אך לא מותור.לוקריו משתמש בכדור אנרגיה ענקי על סאבלו.

שחר
    השוטרת ג'ני אומרת ך"אם מה שאתה אומר זה נכון עלינו להגיע למקדש הכי מהר שאנו יכולים.בטח האנשים שראית הם מצוות ניוטק.אתה מכיר את צוות ניוטק?אם לא אסביר לך בדרך.בואו תעלה על האופנוע שלי וניסע למקדש"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    לוקאס
    סטיבן אומר לך"כן .וזה אומר שנשאר לך עוד רק תג אחד להשיג ותסיים את המע שלך.אז בהצלחה בהשגת התג האחרון שלך.כי לצאת מהאי פשוט לך למזרח האי שם תחכה לך הספינה שתוביל אותך לעיר המכון הרביעי.בי"סטיבן מנופנן לך לשלום והולך מאיצטדיון.

אדם
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכודורים שלהם.חוץ מקומבסקין שלך.קומבסקין קופץ מרוב שמחה על האפשרות ה1 שאמרת לו.אתה מבין שהוא רוצה להישאר מחוץ לפוכדור שלך.

דניס
    פלאריון יורה כדור צל על הזוארק האמיתי שאתה מצביע עליו עם האצבע שלך.כדור הצל פוגע קשה בזוארק.ומפיל אותו על האדמה.אתה מבחין שזוארק מתקשה לקום אך מצליח לקום.אתה מבין מזה שזוארק כבר תשוש והקרב עומד להיגמר בקרוב

יגאל
    טוטרה מכין כדור אנרגיה ואז בולע.מה שגורם לחזק את כוחותיו בהרבה מאוד.טוטרה שולח עלי טער.חזקים מאוד על זוארק.מכיון שזוארק פצוע ברגלו הוא לא מצליח להתחמק.זוארק נפגע מהעלי הטער ומובס בקרב.סטיבן מחזיר את זוארק לפוכדור שלו

ניר
    עדין מחשיב
    סאבלו עף אל סופת החול שהכין ותדאה על סופת החול שלו.סאבלו נותן ללוקריו מתקפת כנף ברזל חזקה.כנף הברזל פוגעת בלוקריו.לוקריו נפגע אך לא מותור.לוקריו משתמש בכדור אנרגיה ענקי על סאבלו.

שחר
    השוטרת ג'ני אומרת ך"אם מה שאתה אומר זה נכון עלינו להגיע למקדש הכי מהר שאנו יכולים.בטח האנשים שראית הם מצוות ניוטק.אתה מכיר את צוות ניוטק?אם לא אסביר לך בדרך.בואו תעלה על האופנוע שלי וניסע למקדש"
    "תגמור אותו עם סופת חול וכדורי צל!" אני מורה לו ומחכה לשילוב

4. משתמש מנוסה
    לוקאס

אדם

דניס

יגאל

ניר
    עדין מחשיב

שחר
    שוב,כנף ברזל!,כדי להחזיר את כדור האנרגיה עליו.
    ואז דרקון מטאור על הרצפה,שיפגע בו ובכמה עצים שיפלו עליו!

5. Because lizards can swim
    לוקאס
    "תודה סטיבי" אני אומר בחיוך 'מוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר' "ניצחנו באי המיוחד חברים ונקרא עוד מעט את מנהיג המכון, בכל מקרה מי בא תחרות ריצה למזח?" אני אומר ומתחיל לרוץ.

(אני אקבל איש כמו שלגון? ומה עם השותף הישן שלי והפנאפי שנתתי לו?)

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    "אז קדימה קומבסקין בוא נמשיך בחיפוש אחר פוקימון נוסף לצוות שלנו" אגיד בחיוך

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    אתה משאיר את קומבסקין מחוץ לפוכדור שלו.והולך עם קומבסקין בדרך 3 במטרה למצוא עוד פוקימון לצוות.לפתע אתם שומעים קול יריה פוגעת במשהו.קומבסקין מראה לך שלידכם נמצא באגון פצוע קשות ברגלו.לפתע עוד קול יריה מגיע.מה תעשו?

לוקאס
    תשובות בהמשך המשחק
    אתה מוציא את ששת הפוקימונים שלך החוצה.מן הפוכדורים יוצאים:פאליגאטור,גליסקור,ריולו,סטרביה,איינפרימפ,וא לקטראבאז.אתה מתחיל לרוץ למזח הכי מהר שאתה יכול.סטרביה וגלייסקור עפים באויר ועוקפים אותך.איינפרימפ רץ על הרבה במהירות שעוקפת את כולם.ריולו מתחיל לרוץ ומגיע אליך.אלקטראבאז מתחיל לרוץ אך הוא מאחריכם קצת.פאליגאטר מנסה לרוץ אך מכיון שגופו כבד הוא בקושי רץ.כעבור 10 איינפרימפ מגיע למזח 1.ואחריו גליסקור וסטרביה.ואז אתה וריולו.ולאחר דקה גם אלקראבאז באה.ולאחר שעה פאליגאטור באה.וכאשר בה התמוטט

ניר
    סאבלו משתמש בכנף הברזל כדי להעיף את כדור האנרגיה אל לוקריו.אך זה לא מצליח וסאבלו נפגע קשה.סאבלו משתמש בדראכו מטאור.הדראכו מטאור מפיל כמה עצים ופוגע בלוקריו קצת.לוקריו משתמש בזנב ברזל על סאבלו

דניס
    פלאריון משתמש בסופת חול ביחד עם כדור צל.ויוצר סופת צל.סופת הצל פוגעת חזק מאוד בזוארק של סטיבן.לבסוף זוארק מתמוטט על הריצפה ומובס בקרב.סיבן נדהם שזוארק הפסיד בקרב.סטיבן מחזיר את זוארק שלו לפוכדור שלו

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. היכל התהילה
    דניס
    פלאריון משתמש בסופת חול ביחד עם כדור צל.ויוצר סופת צל.סופת הצל פוגעת חזק מאוד בזוארק של סטיבן.לבסוף זוארק מתמוטט על הריצפה ומובס בקרב.סיבן נדהם שזוארק הפסיד בקרב.סטיבן מחזיר את זוארק שלו לפוכדור שלו
    "יש עוד קרב" אני שואל אותו מכיוון שמההתרגשות שכחתי את תוצאת הקרב

9. Retired
    שם: Ashar
    שחר

" איני מכיר אשמח עם תסבירי לי " כשאני עולה איתה על האופנוע ומחפש שאני לא אפול כי אף פעם לא נסעתי באופנוע.
    פרישה

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שחר
    אתה עולה על האופנוע של השוטרת גנ'י.השוטרת ג'ני מתחילה לנסוע אל המקדש וואומרת לך"טוב אם אתה לא מכיר את צוות ניוטק.אז אסביר לך בדרך.המטרה של צוות ניוטק להעיר שלושת האגדים שיצרו את שלושת המחוזות ולהשתמש בהם וליצור מחוזק חדש.ארך הם רוצים גם להשמיד גם את שלושת המחוזות.עד עכשיו הבוסשלהם לא ידוע.אך יש לו שלושהה קצינים שאחרים על כול מחוז.ונראה הם מנסים להשיג פוקימונים שיעזרו להם." אתם מגיעים למקדש

דניס
    סיבן אומר לך"לא זה היה הקרב האחרון ובו ניצחת.כול הכבוד לך דניס.עכשיו נותרו לך להשיג עוד 4 ארבע תגיםאז בהצלחה בהשגת שאר התגים שלך.כדי לצאת מן האי לך למזח שם תהיה ספינה שתוביל אותך לעיר המכון השני.קיצור דרך נהדר.אז בי ובהצלחה במסע שלך"סטיבן מנופנן לשלום והולך מן האצטדיון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. היכל התהילה
    שחר
    אתה עולה על האופנוע של השוטרת גנ'י.השוטרת ג'ני מתחילה לנסוע אל המקדש וואומרת לך"טוב אם אתה לא מכיר את צוות ניוטק.אז אסביר לך בדרך.המטרה של צוות ניוטק להעיר שלושת האגדים שיצרו את שלושת המחוזות ולהשתמש בהם וליצור מחוזק חדש.ארך הם רוצים גם להשמיד גם את שלושת המחוזות.עד עכשיו הבוסשלהם לא ידוע.אך יש לו שלושהה קצינים שאחרים על כול מחוז.ונראה הם מנסים להשיג פוקימונים שיעזרו להם."

דניס
    סיבן אומר לך"לא זה היה הקרב האחרון ובו ניצחת.כול הכבוד לך דניס.עכשיו נותרו לך להשיג עוד 4 ארבע תגיםאז בהצלחה בהשגת שאר התגים שלך.כדי לצאת מן האי לך למזח שם תהיה ספינה שתוביל אותך לעיר המכון השני.קיצור דרך נהדר.אז בי ובהצלחה במסע שלך"סטיבן מנופנן לשלום והולך מן האצטדיון
    "ביי" אני אומר לו וצועד אל הספינה

12. Retired
    שם: Ashar
    שחר
    אתה עולה על האופנוע של השוטרת גנ'י.השוטרת ג'ני מתחילה לנסוע אל המקדש וואומרת לך"טוב אם אתה לא מכיר את צוות ניוטק.אז אסביר לך בדרך.המטרה של צוות ניוטק להעיר שלושת האגדים שיצרו את שלושת המחוזות ולהשתמש בהם וליצור מחוזק חדש.ארך הם רוצים גם להשמיד גם את שלושת המחוזות.עד עכשיו הבוסשלהם לא ידוע.אך יש לו שלושהה קצינים שאחרים על כול מחוז.ונראה הם מנסים להשיג פוקימונים שיעזרו להם." אתם מגיעים למקדש

" איזה מרשועים " אני אומר בקול ומוסיף " חייבים לעצור אותם בכל מחיר! " ואני יוצא מהר מן האופונוע לפני שג'ני מספיקה לדבר ואני רץ לכיוון הכניסה של המקדש!
    פרישה

13. משתמש מנוסה
    אדם
    אתה משאיר את קומבסקין מחוץ לפוכדור שלו.והולך עם קומבסקין בדרך 3 במטרה למצוא עוד פוקימון לצוות.לפתע אתם שומעים קול יריה פוגעת במשהו.קומבסקין מראה לך שלידכם נמצא באגון פצוע קשות ברגלו.לפתע עוד קול יריה מגיע.מה תעשו?

לוקאס
    תשובות בהמשך המשחק
    אתה מוציא את ששת הפוקימונים שלך החוצה.מן הפוכדורים יוצאים:פאליגאטור,גליסקור,ריולו,סטרביה,איינפרימפ,וא לקטראבאז.אתה מתחיל לרוץ למזח הכי מהר שאתה יכול.סטרביה וגלייסקור עפים באויר ועוקפים אותך.איינפרימפ רץ על הרבה במהירות שעוקפת את כולם.ריולו מתחיל לרוץ ומגיע אליך.אלקטראבאז מתחיל לרוץ אך הוא מאחריכם קצת.פאליגאטר מנסה לרוץ אך מכיון שגופו כבד הוא בקושי רץ.כעבור 10 איינפרימפ מגיע למזח 1.ואחריו גליסקור וסטרביה.ואז אתה וריולו.ולאחר דקה גם אלקראבאז באה.ולאחר שעה פאליגאטור באה.וכאשר בה התמוטט

ניר
    סאבלו משתמש בכנף הברזל כדי להעיף את כדור האנרגיה אל לוקריו.אך זה לא מצליח וסאבלו נפגע קשה.סאבלו משתמש בדראכו מטאור.הדראכו מטאור מפיל כמה עצים ופוגע בלוקריו קצת.לוקריו משתמש בזנב ברזל על סאבלו

דניס
    כנף ברזל!,ואז סופת חול,ותדאה למעלה.

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    "מה זה היריות האלה? אני חושב שמישהו מנסה לצוד פוקימונים" אגיד בלחץ
    "קדימה קומבסקין בוא נלך לברר מה זה" אגיד ואתחיל לרוץ לעבר קול הירייה

15. Because lizards can swim
    לוקאס
    תשובות בהמשך המשחק
    "פאליגאטור אתה בסדר?????"אני שואל בבהלה "לא התכוונתי לפגוע בך סליחה "

עמוד 354 מתוך 359 ראשוןראשון ... 254304344352353354355356 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •