Pokemon GO
עמוד 356 מתוך 359 ראשוןראשון ... 256306346354355356357358 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,326 עד 5,340 מתוך 5381
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אדם
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם חוץ מקומבסקין שלך.קומבסקין הולך אליך ונשאר בצד.הציד עוצר את האיגרוף הממוקד שלו.הציד אומר לך"מצטער אני לא אלמד אותך אני לא מורה.אך אם אחד מפוקימוניך ינצח אותי אני יגיד לך איפה תוגכל למוד.מקובל עליך?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אדם
    אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם חוץ מקומבסקין שלך.קומבסקין הולך אליך ונשאר בצד.הציד עוצר את האיגרוף הממוקד שלו.הציד אומר לך"מצטער אני לא אלמד אותך אני לא מורה.אך אם אחד מפוקימוניך ינצח אותי אני יגיד לך איפה תוגכל למוד.מקובל עליך?"
    "מקובל ועוד איך" אגיד בחיוך ואצרחק טיפה אחורה
    "קומבסקין אתה מוכן לקרב?! בוא נראה איך נלחמים" אגיד בחיוך
    'אני חושב שאני אתקוף ראשון' אחשוב
    "קומבסקין קדימה תשתמש בניקור!" אצעק

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    קומבסקין רץ ישר אל הציד ותוקף אותו במתקפת ניקור.הציד לא מתחמק מזה וסופג את זה ישר בגופו.מן גופו של הציד יורד מעט דם.אתה מופתע ממה שקורה לציד.הציד אומר לך"הגוף שלי קשה מתקפת ניקור לא תזיז לי הרבה.עכשיו תורי"הציד קופץ במהירות לגובה עומד להנחית לקומבסקין אגרוף ממוקד חזק ביותר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    אדם
    קומבסקין רץ ישר אל הציד ותוקף אותו במתקפת ניקור.הציד לא מתחמק מזה וסופג את זה ישר בגופו.מן גופו של הציד יורד מעט דם.אתה מופתע ממה שקורה לציד.הציד אומר לך"הגוף שלי קשה מתקפת ניקור לא תזיז לי הרבה.עכשיו תורי"הציד קופץ במהירות לגובה עומד להנחית לקומבסקין אגרוף ממוקד חזק ביותר
    "קומבסקין תתחמק ע"י קפיצה לעץ ואז תקפוץ לגובה ועם תנופה תשתמש בבעיטת מגה!" אצעק

5. Retired
    שם: Ashar
    שחר
    לאחר שאתה אומר שאתה מחלץ את גראודון.הוא נהיה שמח שתחלץ אותו.אתה יוצא מהכלוב בזהירות.אתה בודק לכול הכיונים ולאחר כמה דקות מבין שאין חבר צוות נניוטק בסביבה.ותוכל לחץ אתגראודון מהכלוב שלו.לפתץע האחות ג'וי מגיעה אליך עם האופנוע שלה

* שוטרת ג'ני XD
    ------------
    " ששש.. בשקט ג'ני אני מנסה לחלץ את גוראדון " אני אומר ומנסה להוציא אותו מהכלוב ואני מוסיף " בינתיים לכי תנסי לתפסוס כמה חברי צוות נניוטק "
    פרישה

6. היכל התהילה
    דניס
    אתה מחליט לשוווט בעיר.אתה מהתלך בעיר ולפתע רואה הרבה אנשים מצתופים במקום1 בצורת עיגול.ושומע אנשים אומרים"קדימה אתה יכול חלצח את המאמן הלוזר הזה" "נצח אותו קדימה"
    אני מסתכל ונדחק לעיגול, כדי לראות מה כל הרעש ששם

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    אתה נדחף בין אנשים כדי להבין מה הרעש פה.אתה רואה סויפר שתוף בעוקץ רעל את ג'יגיוסו.ג'יגיוסו מתץחמק מזה ומשתמש ב באנבנים חדות ומביס את סויפר.המאמן עם ג'יגיוס אומר"אז מי הבא שרוצה להילחם נגדי.אם הוא מנצח אותי הוא יוכל להילחם במכון השני של העיר"

שחר
    השוטרת ג'ני אומרת לך"לא עזוב לא צריך לשבור תכלוב או משהו.אנו נשתמש.בקשר לצוות ניוטק נתפו ותו מאוחר יותרא עכשיו צריך להחזיר את גראוגון למקדש שלו.אז תצמיד תכולב של הכלוב לאופנוע שלי ונחזור לעיר במהרה"

אדם
    קומבסקין קופץ לעץ הכי קרוב שלו וכך מתחמק מאיגרוף הממוקד של הציד.האיגרוף הממוקד עושה סדק רציני על האדמה.קומבסקין קופץ וגם לוקח תנופה מהעץ.קומבסקין משתמש בעיטת מגה על הציד.הציד שוב לא מתחמק וסופג את הבעיטת ישר בפרצופו.מן פרצופו יורד קצת דם.הציד משתמש באיגרוף שאיבה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. Retired
    שחר
    השוטרת ג'ני אומרת לך"לא עזוב לא צריך לשבור תכלוב או משהו.אנו נשתמש.בקשר לצוות ניוטק נתפו ותו מאוחר יותרא עכשיו צריך להחזיר את גראוגון למקדש שלו.אז תצמיד תכולב של הכלוב לאופנוע שלי ונחזור לעיר במהרה"

" אין בעיה ג'ני " אני ממלא את הוראותיה אני מחבר את הכלוב בשקט כדי שלא ישמעו אני עולה גם על האפונוע ואומר " מוכן סעי! "
    פרישה

9. משתמש מנוסה
    אדם
    קומבסקין קופץ לעץ הכי קרוב שלו וכך מתחמק מאיגרוף הממוקד של הציד.האיגרוף הממוקד עושה סדק רציני על האדמה.קומבסקין קופץ וגם לוקח תנופה מהעץ.קומבסקין משתמש בעיטת מגה על הציד.הציד שוב לא מתחמק וסופג את הבעיטת ישר בפרצופו.מן פרצופו יורד קצת דם.הציד משתמש באיגרוף שאיבה
    "קומבסקין תזהר! תקפוץ מהר אחורה תוך כדי שימוש בגחלת!" אצעק
    'וואו הצייד הזה מאוד רציני,אני רואה שהוא לא הולך לוותר בקלות' אחשוב

10. היכל התהילה
    דניס
    אתה נדחף בין אנשים כדי להבין מה הרעש פה.אתה רואה סויפר שתוף בעוקץ רעל את ג'יגיוסו.ג'יגיוסו מתץחמק מזה ומשתמש ב באנבנים חדות ומביס את סויפר.המאמן עם ג'יגיוס אומר"אז מי הבא שרוצה להילחם נגדי.אם הוא מנצח אותי הוא יוכל להילחם במכון השני של העיר"
    "אני אלחם" אני נכנס לרחבה "הערות לפני שאני מכסח אותך?"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    דניס
    אתה נכנכס לקרב.האיש אומר לך"איזה אמץ בחור צעיר.מה שמך?שמי רון.הקרב היה 1 על 1 .אני אלחם בג'יגיוס שבודאי ראית עד כמה הוא חזק.אם תנצח אותי תוכל להילחם בקרב המכון השני לך.אם תפסיד לא נורא תוכל להעשות נגדי קרב חוזר.אז תוציא תפוקימון שלך"

שחר
    אתה מחבר את הכלוב שכלוא בו גראודן לאופנוע של השוטרת ג'ני.ועולה עלח האופנוע שלי.השוטרת ג'ני מתחילה לנסוע לעבר העיר הראשונה.כעבר 10 דקות אתם מגיעם לעיר ולמקדש.השוטת ג'ני אומרת לך"טוב שחר תודה על העזרה.אני אחזיר את גראודון לבד.דרך אגב כך פרס מימני על העזרה"השוטרת ג'ני נונתנת לך אבן מים

אדם
    קומבסקין קופץ אחרוה וכך מתחמק מהאיגרוף השאיבה של הציד.קומבסקין יורה גחלת על הציד.הציד סופג את הגחלת בידיו הימנית.וחוטף כויה חזקה בטירוף.הציד אומר לך"למרות הכויה שלי אני עדין יכול להמשיך לתקוף.עכשיו בוא נראה אותך מתפעל מזה"הציד מוציא פיו אקדח מים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. היכל התהילה
    דניס
    אתה נכנכס לקרב.האיש אומר לך"איזה אמץ בחור צעיר.מה שמך?שמי רון.הקרב היה 1 על 1 .אני אלחם בג'יגיוס שבודאי ראית עד כמה הוא חזק.אם תנצח אותי תוכל להילחם בקרב המכון השני לך.אם תפסיד לא נורא תוכל להעשות נגדי קרב חוזר.אז תוציא תפוקימון שלך"
    "זה לא יהיה קרב קל" אני קורץ בערמומיות לרון
    "בייליף! אני בוחר בך!" אני מוציא את ההתחלתי שלי "עלי טער!"

13. Retired
    שחר
    אתה מחבר את הכלוב שכלוא בו גראודן לאופנוע של השוטרת ג'ני.ועולה עלח האופנוע שלי.השוטרת ג'ני מתחילה לנסוע לעבר העיר הראשונה.כעבר 10 דקות אתם מגיעם לעיר ולמקדש.השוטת ג'ני אומרת לך"טוב שחר תודה על העזרה.אני אחזיר את גראודון לבד.דרך אגב כך פרס מימני על העזרה"השוטרת ג'ני נונתנת לך אבן מים

" תודה רבה ג'ני " אני מחייך ומסתכל על אבן המים שקיבלתי , ' הגיע הזמן להמשיך להתאמן לקראת קרב המכון הראשון ' אני אומר לעצמי ורץ לחפש מקום להתאמן בו
    ואז באמצע אני נזכר ' רגע , סטרמי הוא פוקימון מים! אני אתן לו את האבן הזאת הוא יתפתח וילמד מתקפות מגניבות וחדשות ' אז אני מרגיש שמח וזורק את הפוקדור של סטרמי באוויר ומחכה שהוא יקבל את הבשורה.
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    אדם
    קומבסקין קופץ אחרוה וכך מתחמק מהאיגרוף השאיבה של הציד.קומבסקין יורה גחלת על הציד.הציד סופג את הגחלת בידיו הימנית.וחוטף כויה חזקה בטירוף.הציד אומר לך"למרות הכויה שלי אני עדין יכול להמשיך לתקוף.עכשיו בוא נראה אותך מתפעל מזה"הציד מוציא פיו אקדח מים
    'וואו! איך הוא עושה את זה..אני חייב ללמוד' אחשוב
    "קומבסקין קדימה בוא נגמור את זה! תשתמש בניקור תוך כדי סיבוב כדי להעיף את אקדח המים ואז תתקוף בבעיטת מגה חזקה ישר לכיוון הפנים!" אצעק

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    קומבסקין משתמש בניקור ואז מסתובב.תוצאה מכך הניקור מעיף את האקדח המים של הציד לאויר.קומבסקין מיד תוקף בבעיטת מגה חזקה לפנים של הציד.כרגיל הציד לא מתחמק וסופג בעיטת מגה חזקה מאוד בפניו.במקה ה]פעמים הקודומות הפעם יורד לו הרבה דם.הציד מתעצבן.ויורה נשמת דרקרון מפו

שחר
    אתה מוציא את הפוכדור של סטריו בהתלהבות.סטריו יוצא שמח מהפוכדור שלו.הוא ניגש אל האבן המים שקיבלת ומחכה שתשים אותה עליו שהוא יתפתח לסטרמי גדול וחזק.תה מבין שסטריו בעד להתפתח לסטרמי

דניס
    אתה מוציא מכיסך את הפוכדור של ביליף.אתה מוציא את ביליף מהפוכדור שלך.ביליף יוצא מהפוכדור שלו.ביליף שולח עלי טער חדים מאוד על ג'יגיסו.ג'יגיסו לא מצליח להתחמק מהעלי הטער של ביליף ונפגע קשה.ג'גיסו יורה פצצת בוץ על יבליף שלך

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 356 מתוך 359 ראשוןראשון ... 256306346354355356357358 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •