ניר
שלגון אומר לך"כול פוקימון חזק.אם מאמינים בו.אז אם סאבלו שלך הפסיד בקרב ה1 שלו. אם תאמן טוב את סאבלו.סאבלו שלא יתפתח ויתחזק ולא יפסיד בקרבות.אז תאמן אותו"
אדם
קומבסקין יורה גחלת על הזעם דרקון /של הציד.הזעם דרקון והגחלת מתנגשים זה בזה ויוצרים פיצוץ.מתוך הפיצוץ נוצר הדף חזק מאוד ועשן סמיך וגדול.לאחר שהעשן נעלם.הציד נעלם מהאדמה.כאילו האדמה בעלה אותו
דניס
ביליף משתמש בסופת עלים חזקה.הסופת העחלים מחזירה את פצצת הבוץ של גיגיסו לג'יסו.ג'יסו נפגע מהסופת העלים ומפצצת הבוץ של עצמו.ג'יסו מתאושש מהר ושולח אבנים חדות על בייליף
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
'אני מוציא זורואק ועושה לו היכרות עם הפוקימונים שלי' לאחר מכן אני שואל אותו "היי זוראק אתה יכול להרכיב אותי לספינה"לוקאס
אתה מחזיר את כול הפוקימונים שלך לפוכדורים שלהם.אתה רץ אל מרכז הפוקימונים ונכנכס אליו.כאשר תה נכנכס למרכז הפוקימונים.אתה מיד נותן לאחות ג'וי את הפוקימונים שלך לריפוי.האחות ג'וי מחךיפה לך את סטרביה בזוארק שלך ומרפא לך את הפוקימונים שלך
כינוי: barfon2
שם במשחק: בר
רקע: בר נולד בכפר מרוחק במקום מבודד למשפחה מאוד ענייה ומאומצת. הוריו רבו ונאלצו להיפרד ומסרו את בר למשפחה מאומצת עם אחיו הגדול.
אחיו הגדול של בר הוא מאמן פוקימונים מעולה שאוהב פוקימונים מסוג אש. בר תמיד רצה שיתחיל את המסע שלו יגדל פוקימונים מעולה וינצח בקרב את אחיו הגדול. בר אהב פוקימונים מסוג אש ומסוג מעופף. החלום של בר היה תמיד לזכות בכל 5 התגים של מחוז האש.
מחוז: אש
פקימון התחלתי: סינדאקוויל
פוקימונים אצל הפרופסור: (לא לגעת)
כסף: 5000$
ציוד: אוכל בני אדם, אוכל פוקימונים, אוהל, שק שינה ושעון
הערות/בקשות: לתפוס מורקרו ומקווה להרשם
יגאל
אתה מחזיר את טורטרה לפוכדור שלו.אתה יוצא מהאיצטדיון והולך במהירות אל הספינה.כעבור 9 דקות אתה מגיע לספינה.על הספינה כתוב.מחוז האש,מובילה לעיר המכון הרביעי במחוז האש.אנא עלו במהירות לספינה
אדם
קומבסקין קופץ על העץ הקרוב אליו מותך חשש שהציד השתמש בחפירה .אתה מחכה לציד5 דקות שיצוץ לו אך הוא לא צץ לא משום מקום.אתה מתחילט לחכות עוד כמהדקות אך עדין הציד לא צץ מהמבחבוא שלו
לוקאס
אתה מוציא אתזוארק ואתכול 5 הפוקימונים שלך.זוארק מכיער במהירות את הפוקיימונים שלך.ונהנה להתח ראיתם ולדבר.אתה מחזר את הפוקימונים שלך חוץ מזוארק.זוארק מסכים לעלות איתך לספינה שתוביל אותך למחוז המים
ניר
אתה מחזיר את איפום ואת אלטריה שלך לפוכדורים שלהם.שלגון גם מחזי את לוקריו שלו לפוכדור שלו.אתם הולכים לעבר המכון.כעבור 15 דקות מגיעים למכון.אתה רואה שכיפת המכון בצורת איגרוף.
דניס
ביליף מתחמק במהירות מהאבנים החדות של ג'גיסיו.ביליף משתמשבעלי טער וסופתץ העלים.העלי טער מחזקים תסופת העלים של ביליף.סופת העלים שלג'יסו פוגעת בו קשה.רון נהיה מודאג.ג'גיאסו משתמש בפצצת בוץ על בילחיף
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
(אני כותב פה מתוך הנחה שאנו על הספינה)לוקאס
אתה מוציא אתזוארק ואתכול 5 הפוקימונים שלך.זוארק מכיער במהירות את הפוקיימונים שלך.ונהנה להתח ראיתם ולדבר.אתה מחזר את הפוקימונים שלך חוץ מזוארק.זוארק מסכים לעלות איתך לספינה שתוביל אותך למחוז המים
"הי זוראק תראה לי מה אתה יודע! צא מונפרנו! תשתמש באגרוף מאך על זוראק, זוראק תגיב באיזו מתקפה שתרצה"
יגאל
אתה עולה על הספינה במהירות.הספינה מתחילה לשוט בים לעבר מחוז האש.כעבור חצי שעה הספינה מגיעה לעיר המכון הרביעי שבמחוז האש.אתה יורד מימנה.ורואה את מיל בוכה לה ליד הספינה
נניר
אתה נכנכס למכון וגם שלגון.אתה מבחין בוהוא אומר לך"הי שמי ג'וד ואני מנהיג מכון הלחימה של העיר קרן.אז מי מכם מאתגר אותי לקרב.אם שניכם אז אין לי בעיה.רק תבחרו מי היה הראשון שאני יכסח לו תצורה"
לוקאס
אתה עולה על הספינה שמובילה למחוז המים.עד שתגיע למחוז המים אתה מחליט לערוף קרב בין זוארק לאינפרימפ שלך.איינפרימפ יוצא לקרב.ומיד משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק ומשתמש בכדור צל על אייהנפרימפ
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)