Pokemon GO
עמוד 358 מתוך 359 ראשוןראשון ... 258308348356357358359 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 5,356 עד 5,370 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    יגאל
    אתה עולה על הספינה במהירות.הספינה מתחילה לשוט בים לעבר מחוז האש.כעבור חצי שעה הספינה מגיעה לעיר המכון הרביעי שבמחוז האש.אתה יורד מימנה.ורואה את מיל בוכה לה ליד הספינה

נניר
    אתה נכנכס למכון וגם שלגון.אתה מבחין בו הוא אומר לך"הי שמי ג'וד ואני מנהיג מכון הלחימה של העיר קרן.אז מי מכם מאתגר אותי לקרב.אם שניכם אז אין לי בעיה.רק תבחרו מי היה הראשון שאני יכסח לו תצורה"

לוקאס
    אתה עולה על הספינה שמובילה למחוז המים.עד שתגיע למחוז המים אתה מחליט לערוף קרב בין זוארק לאינפרימפ שלך.איינפרימפ יוצא לקרב.ומיד משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק ומשתמש בכדור צל על אייהנפרימפ

רק אני נלחם,אני הולך ולוחש בסוד לשלגון: "תביא לי את מטגרוס,מהר."
    ואז אני הולך לאיש המכון ואומר לו: "תוציא את הפוקימון הראשון שלך,אני מחכה".

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    אתה עולה על הספינה שמובילה למחוז המים.עד שתגיע למחוז המים אתה מחליט לערוף קרב בין זוארק לאינפרימפ שלך.איינפרימפ יוצא לקרב.ומיד משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק ומשתמש בכדור צל על אייהנפרימפ
    "אינפריימפ חזור צא ריולו\לוקאריו! תשתמש בכדור אורה"

3. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    אתה עולה על הספינה במהירות.הספינה מתחילה לשוט בים לעבר מחוז האש.כעבור חצי שעה הספינה מגיעה לעיר המכון הרביעי שבמחוז האש.אתה יורד מימנה.ורואה את מיל בוכה לה ליד הספינה

נניר
    אתה נכנכס למכון וגם שלגון.אתה מבחין בו הוא אומר לך"הי שמי ג'וד ואני מנהיג מכון הלחימה של העיר קרן.אז מי מכם מאתגר אותי לקרב.אם שניכם אז אין לי בעיה.רק תבחרו מי היה הראשון שאני יכסח לו תצורה"

לוקאס
    אני ניגש ושואל אותה למה היא בוכה?

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יגאל
    מיל אומרת לך בעצב"לא שמעת?מישהו אחרי שנלחם נגד אחותי בקרב מכון.חטף אותה ואז רצח אותה בדם קר.המשטרה עדין מחפשת אותו אך לא יודעים יפה הוא.אך יודעים שהוא מסתובב במחוז האש קרוב למכון השני במחוז האש"

לוקאס
    איינפרימפ מתחמק מכדור הצל של זוארק.וחוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את לוקריו שלך שהתפתח לך הרגע בפוכדור.לוקריו משתמש בכדור אוראה על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מכדור האוראה ונפגע קשה.זוארק משתמש עוד כדור צל על לוקריו

ניר
    שלגון מביא לך תפוכדור של מטגרוס.אתה שם את הפוכדור של מטגרוס בכיס שלך.ג'וד אומר לך"אוקי הקרב היה 2 על 2 ביחידים.מותר רק ליריב להחליף פוקימונים.זה הקרב עומד להתחיל צא מאנקי שלי לקרב"מאנ'י יצוא לקרב.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    מיל אומרת לך בעצב"לא שמעת?מישהו אחרי שנלחם נגד אחותי בקרב מכון.חטף אותה ואז רצח אותה בדם קר.המשטרה עדין מחפשת אותו אך לא יודעים יפה הוא.אך יודעים שהוא מסתובב במחוז האש קרוב למכון השני במחוז האש"

לוקאס
    איינפרימפ מתחמק מכדור הצל של זוארק.וחוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את לוקריו שלך שהתפתח לך הרגע בפוכדור.לוקריו משתמש בכדור אוראה על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מכדור האוראה ונפגע קשה.זוארק משתמש עוד כדור צל על לוקריו

ניר
    שלגון מביא לך תפוכדור של מטגרוס.אתה שם את הפוכדור של מטגרוס בכיס שלך.ג'וד אומר לך"אוקי הקרב היה 2 על 2 ביחידים.מותר רק ליריב להחליף פוקימונים.זה הקרב עומד להתחיל צא מאנקי שלי לקרב"מאנ'י יצוא לקרב.
    אני אומר לה לקום ולבוא איתי למכון השני כדי לתפוס את הרוצח.

6. משתמש מנוסה
    יגאל

לוקאס

ניר

מטגרוס,צא לקרב!,ואוציא את מטגרוס.
    "מה דעתך על מטגרוס?,אני לא חושב שמנקי שלך ישרוד נגד המתקפות שלו"
    "עכשיו שלגון,תזכיר לי מה המתקפות של מטגרוס?"

7. Because lizards can swim
    לוקאס
    "טוב אני רואה שאנחנו הגענו למחוז אז כדאי שנתקדם תחזרו!"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    כעבור חצי שעה של נסיעה.הספינה מגיעה למחז המים ולעיר המכון הרביעי.אתה מחזיר את זוארק ואת איינרימפ לפוכדורים שלהם.אתה יורד מהספינה .ואת מי אתה רואה.השותף שלך רקס מחכה לך.הוא נרגש לראות אותך

ניר
    אתה מוציא תפוכדור של מטגרוס.מטגרוס יוצא לקרב.ג'וד אומר לך"אני יודע שהמטגרוס הזה.הוא לא שלך.הוא של שותפך.אבל לא נורא תוכל להילחם עם המטגרוס הזה." שלגון אומר לך"מתקפותיו הםם:על חושי.ראש ברזל.קרן על וציפורן ברזל"

יגאל
    הדרך ארוכה עליך לעבור 2 ערים
    אתה ומיל הולכים למצוא את הרוצח שרצח את מילין.אך לפתע משהו מוזר מרחש.קרן אור כמעט מפספסת אותכם.ומחסלת את הספםינה במכה אחת.אתם מנסים להבין מי עשה את זה ורואים דמות מוזרה באופק שאולי עשתה זו

יגאל

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. Because lizards can swim
    לוקאס
    כעבור חצי שעה של נסיעה.הספינה מגיעה למחז המים ולעיר המכון הרביעי.אתה מחזיר את זוארק ואת איינרימפ לפוכדורים שלהם.אתה יורד מהספינה .ואת מי אתה רואה.השותף שלך רקס מחכה לך.הוא נרגש לראות אותך
    "רקס?????? כמה זמן לא ראינו אחד את השני(יום נכון?), מה נישמע ? מה שלום פנאפי? רוצה לראות את השישייה החדשה שלי? וואו יש לי כ"כ הרבה שאלות לשאול."אני אומר בחיוך

10. משתמש סופר ספאמר
    לוקאס

ניר
    אתה מוציא תפוכדור של מטגרוס.מטגרוס יוצא לקרב.ג'וד אומר לך"אני יודע שהמטגרוס הזה.הוא לא שלך.הוא של שותפך.אבל לא נורא תוכל להילחם עם המטגרוס הזה." שלגון אומר לך"מתקפותיו הםם:על חושי.ראש ברזל.קרן על וציפורן ברזל"

יגאל
    אתה ומיל הולכים למצוא את הרוצח שרצח את מילין.אך לפתע משהו מוזר מרחש.קרן אור כמעט מפספסת אותכם.ומחסלת את הספםינה במכה אחת.אתם מנסים להבין מי עשה את זה ורואים דמות מוזרה באופק שאולי עשתה זו

יגאל
    אני מתעלם מי זה ואני ומיל הולכים למכון השני

11. משתמש מנוסה
    לוקאס

ניר

יגאל

יגאל

טוב... אגיד.

מטגרוס עוף לאוויר!,ואז תיפול עם ראש ברזל נגד מונקי.

12. היכל התהילה
    דניס
    ביליף מתחמק במהירות מהאבנים החדות של ג'גיסיו.ביליף משתמשבעלי טער וסופתץ העלים.העלי טער מחזקים תסופת העלים של ביליף.סופת העלים שלג'יסו פוגעת בו קשה.רון נהיה מודאג.ג'גיאסו משתמש בפצצת בוץ על בילחיף
    "תחמוק ושריטה בזמן סופת עלים!" אני מורה לו

13. Retired
    שם: Ashar
    שחר
    אתה מוציא את הפוכדור של סטריו בהתלהבות.סטריו יוצא שמח מהפוכדור שלו.הוא ניגש אל האבן המים שקיבלת ומחכה שתשים אותה עליו שהוא יתפתח לסטרמי גדול וחזק.תה מבין שסטריו בעד להתפתח לסטרמי

' רגע אני עם ההתלהבות שלי אני לא שאלתי אותו עם מסכים למתרחש ' אני מרגיש רע עם עצמי.
    ולפני שאני שם לו את זה אני מוריד אותה ומעל גופו ואומר " סטריו עוד לא שאלתי אותך זה , אתה רוצה להתפתח ולהחזק חבר? "
    פרישה

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    קומבסקין קופץ על העץ הקרוב אליו מותך חשש שהציד השתמש בחפירה .אתה מחכה לציד5 דקות שיצוץ לו אך הוא לא צץ לא משום מקום.אתה מתחילט לחכות עוד כמהדקות אך עדין הציד לא צץ מהמבחבוא שלו
    'מעניין..אני חייב לגרום לו לצאת' אחשוב
    "קומבסקין תשתמש בגחלת כדי לפוצץ את האדמה!" אצעק

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אדם
    קומבסקין משתמש בגחלת על האדמה.הגחלת פוגעת באדמה והורסת אותה לגמרי.אך הציד עדין לא הופיע.לפתע האדמה מתחילה לרעוד ולזוז.אתה מבחין שהאדמה שעליה אתה ניצב עלתה גבוה לאויר בין העננים.מבין העניננים נגלה אליך ארמון ענק.שהיה מותסר לפני זה על ידי העננים.ולידו שביל ענננים ארוך

שחר
    כתבתי לך שהוא רוצה
    אתה שואל את סטריו אם הווא רוצה להתפתח לסרטמי.סטריו חושב על זה דקה .ואזעונה לך"סטר סטאר סטאר
    "אתה מבין מזה שסטאריו רוצה להתפתח לסטרמי בכול רגע.כדי שהוא יתחזק נורא.

דניס
    ביליף מנסה להתחמק מפצצת הבוץ שגיסיו שולח אליו.בחיליף לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ונפגע קשה.ביליף משתמש בשריטה יחד עם מתקפת סופת העלים שלו.ג'גיסו מנסה להתחמק מזה והפעם מצליח להתחמק מן התקפה של ביליף.ג'יגיסו משתמש באבנים חדות

ניר
    מטגרוס עף לאויר.מן האויר מטאגרוס תוקף בראשברזל את מונקי.מונקיזריז ומתחמק בקלות מהראש ברזל של מטאגרוס.מונקי רץ אל מטאגרוס ומשתמש עליו באיגרוף ממוקד

יגאל
    אתה ומיל מתעלמים מהבחור שהרגע ניסה להרוג אותכם.ויוצאים מן העיר הרביעית.הבחור שם לב שאתם מתעלמים מימנו.ואומר לכם"אני יודעשאתם מחפשים את מישהרג את מנהיגת מכון הקרח באיזור האש.אני הרגתי אותה.שמי ניר"

לוקאס
    רקסאומר לך"ואי כמה שאלות שאלת אותי.כן בואדי שאניירצה לראות תשישיה החדשה שלך.אני אמנתי את פאנפי הרבה עד שהוא היתפתח לי לדונפן.טוב עכשיו יש לי משהו להגיד לך .זה משהו שקשור אלי.תרצה לשמוע זאת?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 358 מתוך 359 ראשוןראשון ... 258308348356357358359 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •