"אינפריימפ חזור צא ריולו\לוקאריו! תשתמש בכדור אורה"לוקאס
אתה עולה על הספינה שמובילה למחוז המים.עד שתגיע למחוז המים אתה מחליט לערוף קרב בין זוארק לאינפרימפ שלך.איינפרימפ יוצא לקרב.ומיד משתמש באגרוף מאך על זוארק.זוארק מתחמק ומשתמש בכדור צל על אייהנפרימפ
יגאל
מיל אומרת לך בעצב"לא שמעת?מישהו אחרי שנלחם נגד אחותי בקרב מכון.חטף אותה ואז רצח אותה בדם קר.המשטרה עדין מחפשת אותו אך לא יודעים יפה הוא.אך יודעים שהוא מסתובב במחוז האש קרוב למכון השני במחוז האש"
לוקאס
איינפרימפ מתחמק מכדור הצל של זוארק.וחוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את לוקריו שלך שהתפתח לך הרגע בפוכדור.לוקריו משתמש בכדור אוראה על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מכדור האוראה ונפגע קשה.זוארק משתמש עוד כדור צל על לוקריו
ניר
שלגון מביא לך תפוכדור של מטגרוס.אתה שם את הפוכדור של מטגרוס בכיס שלך.ג'וד אומר לך"אוקי הקרב היה 2 על 2 ביחידים.מותר רק ליריב להחליף פוקימונים.זה הקרב עומד להתחיל צאמאנקי שלי לקרב"מאנ'י יצוא לקרב.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"טוב אני רואה שאנחנו הגענו למחוז אז כדאי שנתקדם תחזרו!"לוקאס
איינפרימפ מתחמק מכדור הצל של זוארק.וחוזר לפוכדור שלו.אתה מוציא לקרב את לוקריו שלך שהתפתח לך הרגע בפוכדור.לוקריו משתמש בכדור אוראה על זוארק.זוארק לא מצליח להתחמק מכדור האוראה ונפגע קשה.זוארק משתמש עוד כדור צל על לוקריו
לוקאס
כעבור חצי שעה של נסיעה.הספינה מגיעה למחז המים ולעיר המכון הרביעי.אתה מחזיר את זוארק ואת איינרימפ לפוכדורים שלהם.אתה יורד מהספינה .ואת מי אתה רואה.השותף שלך רקס מחכה לך.הוא נרגש לראות אותך
ניר
אתה מוציא תפוכדור של מטגרוס.מטגרוס יוצא לקרב.ג'וד אומר לך"אני יודע שהמטגרוס הזה.הוא לא שלך.הוא של שותפך.אבל לא נורא תוכל להילחם עם המטגרוס הזה." שלגון אומר לך"מתקפותיו הםם:על חושי.ראש ברזל.קרן על וציפורן ברזל"
יגאל
הדרך ארוכה עליך לעבור 2 ערים
אתה ומיל הולכים למצוא את הרוצח שרצח את מילין.אך לפתע משהו מוזר מרחש.קרן אור כמעט מפספסת אותכם.ומחסלת את הספםינה במכה אחת.אתם מנסים להבין מי עשה את זה ורואים דמות מוזרה באופק שאולי עשתה זו
יגאל
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"רקס?????? כמה זמן לא ראינו אחד את השני(יום נכון?), מה נישמע ? מה שלום פנאפי? רוצה לראות את השישייה החדשה שלי? וואו יש לי כ"כ הרבה שאלות לשאול."אני אומר בחיוךלוקאס
כעבור חצי שעה של נסיעה.הספינה מגיעה למחז המים ולעיר המכון הרביעי.אתה מחזיר את זוארק ואת איינרימפ לפוכדורים שלהם.אתה יורד מהספינה .ואת מי אתה רואה.השותף שלך רקס מחכה לך.הוא נרגש לראות אותך
אדם
קומבסקין משתמש בגחלת על האדמה.הגחלת פוגעת באדמה והורסת אותה לגמרי.אך הציד עדין לא הופיע.לפתע האדמה מתחילה לרעוד ולזוז.אתה מבחין שהאדמה שעליה אתה ניצב עלתה גבוה לאויר בין העננים.מבין העניננים נגלה אליך ארמון ענק.שהיה מותסר לפני זה על ידי העננים.ולידו שביל ענננים ארוך
שחר
כתבתי לך שהוא רוצה
אתה שואל את סטריו אם הווא רוצה להתפתח לסרטמי.סטריו חושב על זה דקה .ואזעונה לך"סטר סטאר סטאר
"אתה מבין מזה שסטאריו רוצה להתפתח לסטרמי בכול רגע.כדי שהוא יתחזק נורא.
דניס
ביליף מנסה להתחמק מפצצת הבוץ שגיסיו שולח אליו.בחיליף לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ונפגע קשה.ביליף משתמש בשריטה יחד עם מתקפת סופת העלים שלו.ג'גיסו מנסה להתחמק מזה והפעם מצליח להתחמק מן התקפה של ביליף.ג'יגיסו משתמש באבנים חדות
ניר
מטגרוס עף לאויר.מן האויר מטאגרוס תוקף בראשברזל את מונקי.מונקיזריז ומתחמק בקלות מהראש ברזל של מטאגרוס.מונקי רץ אל מטאגרוס ומשתמש עליו באיגרוף ממוקד
יגאל
אתה ומיל מתעלמים מהבחור שהרגע ניסה להרוג אותכם.ויוצאים מן העיר הרביעית.הבחור שם לב שאתם מתעלמים מימנו.ואומר לכם"אני יודעשאתם מחפשים את מישהרג את מנהיגת מכון הקרח באיזור האש.אני הרגתי אותה.שמי ניר"
לוקאס
רקסאומר לך"ואי כמה שאלות שאלת אותי.כן בואדי שאניירצה לראות תשישיה החדשה שלך.אני אמנתי את פאנפי הרבה עד שהוא היתפתח לי לדונפן.טוב עכשיו יש לי משהו להגיד לך .זה משהו שקשור אלי.תרצה לשמוע זאת?"
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)