יגאל
הית יכול לפרט יותר
אתה מוציא שישה פוכדורים מהכיס שלך.ומוציא את הפוקימונים שנמצאים מההפוכדורים האלו.הפוקימונים שלך יוצאים ותוקפים את ניר.ניר לא מפחד בכלל ומתחמק מהתקפות של פוקימוניך.מתוך המתרקן שיש על ידו של ניר .קרן על יוצאת שעומה לפגוע במונפרנו שלך
שחר
אתה נותן לסטריו שלך את האבן המים.ונותן לו להחזיק אותה.אתה מתרחק כמה צעדים מהסטריו שלך.לפתע סטריו מתחיל לזהור ולגדולכעבור כמה שניות סטאריו נעלם.ובמקומו מופיע סטרמי.סטרמי למד על חושי
אדם
אתה נישאר על האמדה ולא הולך על שביל העננים.לפתע מין הטירה יוצא אדם מוזר.שלובש בגדים מוזרים. שנראה כך.הוא ניגש אליך ואומר לך"הי ברוך הבא לטירת העניים.בודאי נלחמת מול הציד הקשוח.אני צודק לא?"
ניר
מטאגרוס משתמש בציפורן ברזל על מונקי.מונק קופץ על מטאגרוס ומתחמק מציפורן הברזל של מטאגרוס.מנקי פוגע במטאגרוס עם איכרוף מוקד חזק.מטאגרוס נפגע מזה.ג'וד אומר"כול הכבוד מונקי.עכשיו זנב ברזל"מונקי משתמש בזנב ברזל
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אוקיי קודם כל אני אראה לך את השישייה החדשה שלי, יש לי אפילו זורוראק רצחני ואז תראה לי את דונפן ותספר לי מה שרצית" אני אומר בסקרנותלוקאס
רקסאומר לך"ואי כמה שאלות שאלת אותי.כן בואדי שאניירצה לראות תשישיה החדשה שלך.אני אמנתי את פאנפי הרבה עד שהוא היתפתח לי לדונפן.טוב עכשיו יש לי משהו להגיד לך .זה משהו שקשור אלי.תרצה לשמוע זאת?"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)