Pokemon GO
עמוד 359 מתוך 359 ראשוןראשון ... 259309349357358359
מציג תוצאות 5,371 עד 5,381 מתוך 5381
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    אדם
    קומבסקין משתמש בגחלת על האדמה.הגחלת פוגעת באדמה והורסת אותה לגמרי.אך הציד עדין לא הופיע.לפתע האדמה מתחילה לרעוד ולזוז.אתה מבחין שהאדמה שעליה אתה ניצב עלתה גבוה לאויר בין העננים.מבין העניננים נגלה אליך ארמון ענק.שהיה מותסר לפני זה על ידי העננים.ולידו שביל ענננים ארוך

שחר
    כתבתי לך שהוא רוצה
    אתה שואל את סטריו אם הווא רוצה להתפתח לסרטמי.סטריו חושב על זה דקה .ואזעונה לך"סטר סטאר סטאר
    "אתה מבין מזה שסטאריו רוצה להתפתח לסטרמי בכול רגע.כדי שהוא יתחזק נורא.

דניס
    ביליף מנסה להתחמק מפצצת הבוץ שגיסיו שולח אליו.בחיליף לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ונפגע קשה.ביליף משתמש בשריטה יחד עם מתקפת סופת העלים שלו.ג'גיסו מנסה להתחמק מזה והפעם מצליח להתחמק מן התקפה של ביליף.ג'יגיסו משתמש באבנים חדות

ניר
    מטגרוס עף לאויר.מן האויר מטאגרוס תוקף בראשברזל את מונקי.מונקיזריז ומתחמק בקלות מהראש ברזל של מטאגרוס.מונקי רץ אל מטאגרוס ומשתמש עליו באיגרוף ממוקד

יגאל
    אתה ומיל מתעלמים מהבחור שהרגע ניסה להרוג אותכם.ויוצאים מן העיר הרביעית.הבחור שם לב שאתם מתעלמים מימנו.ואומר לכם"אני יודעשאתם מחפשים את מישהרג את מנהיגת מכון הקרח באיזור האש.אני הרגתי אותה.שמי ניר"

לוקאס
    רקסאומר לך"ואי כמה שאלות שאלת אותי.כן בואדי שאניירצה לראות תשישיה החדשה שלך.אני אמנתי את פאנפי הרבה עד שהוא היתפתח לי לדונפן.טוב עכשיו יש לי משהו להגיד לך .זה משהו שקשור אלי.תרצה לשמוע זאת?"

רשע טהור עם איתי.
    -----------------------
    מטגרוס,ציפורן ברזל על הבטן של מונקי,כדי לבטל לו את האגרוף ממוקד.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    קומבסקין משתמש בגחלת על האדמה.הגחלת פוגעת באדמה והורסת אותה לגמרי.אך הציד עדין לא הופיע.לפתע האדמה מתחילה לרעוד ולזוז.אתה מבחין שהאדמה שעליה אתה ניצב עלתה גבוה לאויר בין העננים.מבין העניננים נגלה אליך ארמון ענק.שהיה מותסר לפני זה על ידי העננים.ולידו שביל ענננים ארוך

"מה זה מה קרה? איפה אני?" אגיד
    "קןמבסקין תיהיה זהיר וחכה שהצייד יצא" אגיד בבהלה

3. Retired
    שם: Ashar
    שחר
    כתבתי לך שהוא רוצה
    אתה שואל את סטריו אם הווא רוצה להתפתח לסרטמי.סטריו חושב על זה דקה .ואזעונה לך"סטר סטאר סטאר

' אוקיי הנה זה בא' אני מרגיש בתוכי עוצמה וזזה נראה שסטריו ירגיש את זה יותר
    " בהצלחה " אני אומר לו ונותן לו להחזיק את אבן המים , כאשר אני מתחרק כמה צעדים אחורה כדי לא להפריע לזוהרות והיופי של ההתפתחות הראשונה שאני רואה בחיי.
    פרישה

4. משתמש סופר ספאמר
    אדם

שחר
    כתבתי לך שהוא רוצה

דניס
    ביליף מנסה להתחמק מפצצת הבוץ שגיסיו שולח אליו.בחיליף לא מצליח להתחמק מפצצת הבוץ ונפגע קשה.ביליף משתמש בשריטה יחד עם מתקפת סופת העלים שלו.ג'גיסו מנסה להתחמק מזה והפעם מצליח להתחמק מן התקפה של ביליף.ג'יגיסו משתמש באבנים חדות

ניר
    מטגרוס עף לאויר.מן האויר מטאגרוס תוקף בראשברזל את מונקי.מונקיזריז ומתחמק בקלות מהראש ברזל של מטאגרוס.מונקי רץ אל מטאגרוס ומשתמש עליו באיגרוף ממוקד

יגאל
    אתה ומיל מתעלמים מהבחור שהרגע ניסה להרוג אותכם.ויוצאים מן העיר הרביעית.הבחור שם לב שאתם מתעלמים מימנו.ואומר לכם"אני יודעשאתם מחפשים את מישהרג את מנהיגת מכון הקרח באיזור האש.אני הרגתי אותה.שמי ניר"

לוקאס
    רקסאומר לך"ואי כמה שאלות שאלת אותי.כן בואדי שאניירצה לראות תשישיה החדשה שלך.אני אמנתי את פאנפי הרבה עד שהוא היתפתח לי לדונפן.טוב עכשיו יש לי משהו להגיד לך .זה משהו שקשור אלי.תרצה לשמוע זאת?"

אני מסתובב ומוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר להם לתקוף אותו

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    יגאל
    הית יכול לפרט יותר
    אתה מוציא שישה פוכדורים מהכיס שלך.ומוציא את הפוקימונים שנמצאים מההפוכדורים האלו.הפוקימונים שלך יוצאים ותוקפים את ניר.ניר לא מפחד בכלל ומתחמק מהתקפות של פוקימוניך.מתוך המתרקן שיש על ידו של ניר .קרן על יוצאת שעומה לפגוע במונפרנו שלך

שחר
    אתה נותן לסטריו שלך את האבן המים.ונותן לו להחזיק אותה.אתה מתרחק כמה צעדים מהסטריו שלך.לפתע סטריו מתחיל לזהור ולגדולכעבור כמה שניות סטאריו נעלם.ובמקומו מופיע סטרמי. סטרמי למד על חושי

אדם
    אתה נישאר על האמדה ולא הולך על שביל העננים.לפתע מין הטירה יוצא אדם מוזר.שלובש בגדים מוזרים. שנראה כך .הוא ניגש אליך ואומר לך"הי ברוך הבא לטירת העניים.בודאי נלחמת מול הציד הקשוח.אני צודק לא?"

ניר
    מטאגרוס משתמש בציפורן ברזל על מונקי.מונק קופץ על מטאגרוס ומתחמק מציפורן הברזל של מטאגרוס.מנקי פוגע במטאגרוס עם איכרוף מוקד חזק.מטאגרוס נפגע מזה.ג'וד אומר"כול הכבוד מונקי.עכשיו זנב ברזל"מונקי משתמש בזנב ברזל
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    יגאל
    הית יכול לפרט יותר
    אתה מוציא שישה פוכדורים מהכיס שלך.ומוציא את הפוקימונים שנמצאים מההפוכדורים האלו.הפוקימונים שלך יוצאים ותוקפים את ניר.ניר לא מפחד בכלל ומתחמק מהתקפות של פוקימוניך.מתוך המתרקן שיש על ידו של ניר .קרן על יוצאת שעומה לפגוע במונפרנו שלך

שחר
    אתה נותן לסטריו שלך את האבן המים.ונותן לו להחזיק אותה.אתה מתרחק כמה צעדים מהסטריו שלך.לפתע סטריו מתחיל לזהור ולגדולכעבור כמה שניות סטאריו נעלם.ובמקומו מופיע סטרמי. סטרמי למד על חושי

אדם
    אתה נישאר על האמדה ולא הולך על שביל העננים.לפתע מין הטירה יוצא אדם מוזר.שלובש בגדים מוזרים. שנראה כך .הוא ניגש אליך ואומר לך"הי ברוך הבא לטירת העניים.בודאי נלחמת מול הציד הקשוח.אני צודק לא?"

ניר
    מטאגרוס משתמש בציפורן ברזל על מונקי.מונק קופץ על מטאגרוס ומתחמק מציפורן הברזל של מטאגרוס.מנקי פוגע במטאגרוס עם איכרוף מוקד חזק.מטאגרוס נפגע מזה.ג'וד אומר"כול הכבוד מונקי.עכשיו זנב ברזל"מונקי משתמש בזנב ברזל
    שוב,ציפורן ברזל בבטן של מונקי!,אל תוותר מטגרוס,אתה של שלגון,אתה יכול!

7. Retired
    שם: Ashar
    שחר

" וואו זה היה מדהים סטריו! , סליחה סטרמי אני צריך להתרגל " אני בוהה בו ומסתכל עליו ועל הגדולתו החדשה.
    פרישה

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל
    הית יכול לפרט יותר

שחר

אדם

ניר
    אני אומר לטורטרה לספוג את המכה ואחר כך להישתמש בסינטזה
    ואני אומר למונפרנו לתקוף את ניר בלהביור

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס
    "אוקיי קודם כל אני אראה לך את השישייה החדשה שלי, יש לי אפילו זורוראק רצחני ואז תראה לי את דונפן ותספר לי מה שרצית" אני אומר בסקרנות

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם
    "האמת שכן,ומי אתה?" אשאל
    "קומבסקין בוא לכאן!" אצעק לקומבסקין

11. the bitch is back
    ננעל ע"פ בקשת הפותח~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 359 מתוך 359 ראשוןראשון ... 259309349357358359

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •