Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 71
  1. Retired
    שם: Ashar
    Pokemon - The Master of the Modern World

~ תמונה בקרוב~

~אין מקום~
    אישור :
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba
    יש אישור (:

דבריי המנהל
    שלום לכם וברוכים הבאים למשחק מס' 5 שלי בפורום חת"מ ,
    המשחק הזה דיי יזכיר את המשחק הראשון שלי שהיה מאוד אבסל מאוד פעיל בזמנו ואולי יצא לכם להכיר אותו ב2008 ששמו היה : " Master World Pokemon's " ,
    כמו כן המשחק הזה ישלב א תכל הכלים שרחשתי במהלך שהותי כאן בחת"מ ובכלל בפורום.
    כן... איך שכחתי שמי שחר למי שלא מכיר אותי ואני בן 15 לא כזה צעיר לשלא מבין כלום .
    על פי המשחק הקודם שלי שבו היה מס' פעולות יצירתיות וחשובות מאוד בעזרת עצה מחבר החלטתי להוסיף אותם גם פה ליצירת שמחה והנאה מרבית במשחקי.
    אז בקיצור שיהיה לכם כיף ושמחה במשחק החדש :
    Pokemon - The Master Of the Modern World

רקע המשחק
    לאחר שמחוז שינו נגמר כשסינתיה אלופת המחוז ניצחה ולקחה שוב את האליפות.
    אש וחבריו חזרו לעיר פאלט , צוות רוקט שלאחר כל הדברים הכושלים והמכשילים גם הם חזרו לקנטו לבסיסם האהוב.
    חצי שנה עברה בשקט בלי מלחמות ומקירים נוראים ודיי בקיצור חצי שנה של שיעמום הפוקימונים הנמצאים בדרכים , האגדשיים בסיבתיהם הטבעיות ממש הכל בהרמוניה.
    ימים בודדים לאחר מכן הגיעו חשש של סימנים לחזרתו של ג'יוסו מנהיג צוות אלפא שתכנן לחזור למחוז שינו ושליטת האגדיים שוב. כשגם גורדון מנהיג צוות מגמה ואגמין מנהיג צוות אקווה.
    זה היה נראה כאילו הקרב מתחדש אבל חזק יותר מאיי פעם , האגדיים נראו שקטים ולא גורמים נזק וחורבן.
    למרבה המזל שלושתם ניתפסו בסופו של דבר ולא קרה שום נזק הפיך ובכלל חורבן.
    בזאת עברה לה שנה שלמה , בלי קרבות , בלי מפגשים , בלי תחרויות הכל מהבית וזה נראה שזה היה יכול להמשך ככה לנצח.
    כשיום אחד לאחר מכן רשויות של עולם הפוקימונים הגיעו למסקנה שקיים מקום חדש , עם פוקימונים חדשים אבל גם למרבה הצער גם צוות רע מאיי פעם.
    צוות זה או יותר נכון המנהיג של הצוות "אורלנדו" החליט שהמחוז החדש לא מספיק, מחוז זה נקרא בשם "איסשו".
    והצוות הרשע החליט לצאת לכיוון ההתחלה שזאת אומרת ממחוז קנטו ועד חזרה למחוז איסשו .
    דרך זו יכולה לקחת להם אפילו כל כך מלא זמן , אם זאת בדרך יוכלו לפגוש ולעשות צרות לפוקימונים , לאגדיים ואפילו נגד הצוותים האחרים שכרגע נרגעו ובשקט במחתרות שלהם , שמו של הצוות הנגלה והרשע נקרא " אלקטרה" אכזרי ומאיים על עולם הפוקימונים , איתם יצאו לעולם עוד כ156 פוקימונים שונים ומגוונים כשמתוכם אגדיים יוצאי דופן שפשוט לא יודעים את מטרתם של הרעים.
    כשזה עלה לדיון בהנהלות הגבוהות של עולם הפוקימונים החליטו שהגיע הזמן למודרניות , לחידוש לטכנולוגיה ואולי שוב להתחיל מהתחלה ממחוז קנטו המכובד ועד למחוז שינו , אבל לא עלה בכלל בדעתם שיש מצב שאיסשו יכנס לרשימת המחוזות הסופי.
    הטלויזיות פוצצו בתוכניות של חידושם של המחוזות , כל האנשים שאנחנו מכירים , ואפילו כאלה שלא נראו בכלל ינסו להגשים את חלומם.
    אש וחבריו וכל האנשים שנראו איי פעם בעולם הפוקימונים הוזמנו , למאמנים צעירים נשלח מכתב שאתה , אתה שמתסלכל עכשיו וחושב עם להרשם קוראים את המכתב :
    ציטוט:
    שלום לך X אנחנו מזמינים אותך לציפיות חדשות ודרכים חדשות שנפתחות בפניך , אנו מזמינים טותך לגלות עולם ולהראות לעולם את יכולתיך החדשות ומי יודע אולי תצליח להגיע לדרגות הגבוההים ביותר בעולם הפוקימונים , אז שיהיה לך בהצלחה מאמן צעיר ונראה אותך במעבדה של פרופסור אוק' להתחלת המסע

כמו כן העולם עובר לדרך של "מודרניות" של כוח המחשבה שחוזר אלינו ועוד פוקימונים מדהימים , מתקפות נהדרים , מצבים חדשים , זירות חדשות והכל חדש , שיהיה לנו עולם נהדר ונפלא!
    נתראה בדרך חדשה הישר מן קנטו עד לאיסשו.
    Pokemon - The Master Of the Modern World

חוקי המשחק
    1. כל חוקי הפורום הגלובאלים חלים בהחלט במשחק.
    2. כל חוקי פורום חת"מ בהנחיות של עומר וליאור חלים גם כאן.
    3. אין להספים כמו תגובות ( " דילגת עליי" , " איזה מתקפות יש לי? " ) בפרטי בלבד.
    4. לא לקלל להשמיץ את מנהל המשחק או כל משתתף אחר.
    5. אין להשתמש בהודעה כפולה ( דאבל פוסט ) בשביל זה יש את מקש עריכה
    6. כל מי שלא יגיב כבר זמן ארוך ללא אישור או סיבה , אני אשקול את עתידו במשחק.
    7. החוק הכי חשוב שיש , להנות!

המטרות במשחק
    1. לסיים את מחוז קנטו בהצלחה ( 8 תגים + ליגה )
    2. לסיים את מחוז ג'וטו בהצלחה ( 8 תגים + תחרות רשמית )
    3. למצוא את העיר המסתורית להעברת המחוזות בין ג'וטו להואן
    4. לסיים את מחוז הואן בהצלחה ( 8 תגים + ליגה )
    5. למצוא את העיר המסתורת להעברת המחוזות בין הואן לשינו
    6. לסיים את מחוז שינו בהצלחה ( 8 תגים + תחרות רשמית + ליגה )
    7. מציאת דרכים להגעת המחוז האחרון לאיסשו
    8. לסיים את מחוז איסשו בהצלחה ( 10 תגים + ליגה + תחרות רשמית )
    9. להגיע לעולם המלכים
    10. לעבור ולעזור בכל עת וצרה
    11 .לנצח ולהביס את כל הרעים במשחק.
    12. לנסות לזכות בליגה *לא חייב לזכות*
    13. לראות ולהשיג כמה שיותר פוקימונים
    14. לשפר את יכולתך ויכולת הפוקיומנים שלך במשחק.
    15. להנות.

פרישה

2. Retired
    מד כוח המחשבה
    חשבתם שנפתרתם מזה?
    תחשבו שוב גם כן זה הגיע בעקבות ההצלחה של זה במשחק הקודם שלי
    מד כוח המחשבה הוא משהו יחודי למשחק שלי.
    בשחקנך , יהיה מד כמה פעמים השתמשת בכוח המחשבה וגם באיזה יופי ומיוחדות.
    [ | | | | | | | | | | ]
    המד יחולק לעשר כשנגיד תזדקקו להשתמש ב5 פעמים בכוח המחשבה כל פעם אחד תקבל 2 פסים.
    ושיהיה 50 פעם להשתמש כל אחד 5 יהיו פס
    *שימו לב כי לפי יופי המחשבה יכולה המחשבה לקבל דרג יותר גבוה ביחס למיוחדות שלה.
    שכל רמה של כוח מחשבה תזכו בפרס , ככל הרמות שווי הפרס יעלה.
    נקווה שתכנסו לעניינים!

Modern Empire
    בעקבות מהלכים חשובים , הגיעו להחלטות כבדות אבל עם זאת הטכנולוגיה מתקדמת.
    בעולם המודרניות הכל מודרני וטכנולגי מאיי פעם , הזירות , הקרבות , תוספות לפוקימונים , מתקפות מודרניות ועוד!
    אז שווה לחכות לראות
    Modern Attacks
    אם המודרניות מתחדשים , הגיע הזמן לקבל אותה ובענק!
    כאן תמצאו את המתקפות החדשות של נראו עוד , ואפילו דרכי שילוב מתקפות!
    תמצאו כאן הסברים למתקפות , למי הם שייכות , מה הן עושות ואפילו היכן תוכלו להשתמש בהן!
    אזז שווה לחכות ולגלות.
    * מד המחשבה לפעמים יפעל על השיטה הזאת שאתם עולים איתו רמות תוכלו לפעמים לזכות במתקפות ופרסים מדהימים!
    1. שם : פצצת גז
    סוג המתקפה : רעל
    תיאור המתקפה : מתקפה זאת היא מתקפה שהפוקימון המשתמש בא צריך להיות בריכוז מלא וללא עייפות ( בערך תחילת הקרב ) המתקפה גורמת לרעל בכל הזירה הקיימת ויכולה לגרום ליריב נזק רב.
    דרישות למתקפה : פוקימון שיודע מתקפות רעל .
    חזק נגד : עשב , חושך , לחימה .
    חלש נגד : אוויר , דרקון , אש .
    ניתן לשימוש : בכל מקום.
    ----------
    2. שם :אגרוף טייפון
    סוג המתקפה : לחימה , אוויר
    תיאור המתקפה : מתקפה זאת היא מתקפה שבא היד של הפוקימון לתוכה כמות אוויר גדולה ומשחחרת אותה באגרוף עצום של טייפון , מתקפה זו יכולה לעייף את הפוקימון עם משתמשים בא יותר מדי או לא נכון.
    דרישות למתקפה : פוקימון שיודע להשתמש בידיים.
    חזק נגד : עשב , דרקון , על-חושי .
    חלש נגד : חשמל , ברזל , מים .
    ניתן לשימוש : בגל מקום.
    -----------
    3. שם :מראה
    סוג המתקפה : על-חושי
    תיאור המתקפה : הפוקימון שמשתמש במתקפה יוצר מראה שהמתקפה של היריב חוזרת אליו! זהירות לא להשתמש בה הרבה פעמים.
    דרישות למתקפה : פוקימון על-חושי.
    חזק נגד : ~כל הסוגים~
    חלש נגד : ~כל הסוגים~
    ניתן לשימוש : במקום פתוח בלבד.
    ---------
    4. שם : כדור ינג-יאנג
    סוג המתקפה : אש , חושך
    תיאור המתקפה : הפוקימון המשתמש בא יוצר כדור המשלב כאיל דימוי של אור וחושך וזה גורם נזק בלתי הפיך ליריב!.
    דרישות למתקפה : פוקימון שיודע לשלוט בשני הסוגים.
    חזק נגד : עשב , חשמל , אוויר , דרקון .
    חלש נגד : מים , אבן , אדמה , רגיל .
    ניתן לשימוש : בכל מקום.
    -----------
    5. שם : שיתוף עלה
    סוג המתקפה : עשב
    תיאור מהתקפה : הפוקימון שמשתמש בה באזור שבו ישנו חיים ( עשבים , יערות ) הוא שולט בעלים שבהם ושולח אותם כמו סכינים אל עבר היריב.
    דרישות למתקפה : פוקימון שיודע לשלוט בעצים וביערות.
    חזק נגד : מים , אבן , אדמה , ברזל .
    חלש נגד : אש , אוויר , חשמל .
    ניתן לשימוש : ביערות ושדות.

Modern Accessories
    חשבתם שזה נגמר?
    תחשבו פעמיים!
    כאן תוכלו למצוא בעולם "המדורניות" עזרים ואביזרים לפוקימונים, לדומה קוץ מחץ , אגרוף ברזל , ואפילו זנב גומי.
    חכו ותופתעו

* מד המחשבה לפעמים יפעל על השיטה הזאת שאתם עולים איתו רמות תוכלו לפעמים לזכות במתקפות ופרסים מדהימים!

הפוקימונים ההתחלתיים
    הפוקימון ההתחלתי הוא הראשון שילווה אתכם את המסע , איתו תוכלו להיות בקשר הכי טוב שקיים והוא החבר הכי טוב שלכם עד הסוף! , כדי לבחור בתבונה.
    * כאשר נראה לכם שפוקימון חסר זאת אומרת שהוא נלקח
    * זמינות : כאשר יש לכם את הסימן - אז הפוקימון פנוי וכשהוא כך - הפוקימון תפוס
    * יש רק 8 מקומות !
    שם: באלבזור
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , צעקה הצלפת גפן
    זמינות :

שם : צ'ארמנדר
    תמונה :
    מתקפות : שריטה , צעקה , להבה
    זמינות :

שם : סקווירטל
    תמונה :
    מתקפות : מכת ראש , בלבול , בועות
    זמינות :

שם : פיקאצ'ו
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , צוות כפול , חשמל סטטי
    זמינות :

שם : צ'יקוריטה
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , צעקה , מתקפת זרעים
    זמינות :

שם : סינדקוויל
    תמונה :
    זמינות :

שם : טוטודייל
    תמונה :
    מתקפות : שריטה , בלבול , בועות
    זמינות :

שם : אייפום
    תמונה :
    מתקפות : בעיטה , צוות כפול , אגרוף
    זמינות :

שם : טריקו
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , בלבול , מתקפת זרעים
    זמינות :

שם : טרוצ'יק
    תמונה :
    מתקפות : ניקור , צעקה , להבה
    זמינות :

שם : מדקיפ
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , צעקה , מתקפת בוץ'
    זמינות :

שם : סלקות'
    תמונה :
    מתקפות : אגרוף , פיהוק , סחרור
    זמינות :

שם : טרטוויג
    תמונה :
    זמינות :

שם : צ'ימצ'אר
    תמונה :
    זמינות :

שם : פיפלאפ
    תמונה :
    מתקפות : ניקור , צעקה , בועות
    זמינות :

שם : שינקס
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , צוות כפול , זיקוק
    זמינות :

שם : טאסוטג'ה
    תמונה :
    מתקפות : שריטה , צעקה , הצלפת גפן
    זמינות :

שם : פוקאבו
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , שאגה , להבה
    זמינות :

שם : מיג'מורו
    תמונה :
    מתקפות : הפתעה , צעקה , בועות
    זמינות :
    פרישה

3. Retired
    מפת המשחק

מפת המשחק היא חלק מאוד חשוב במשחק ,

שם אתם הולכים מעיר לעיר , מכפר לכפר , מיער יער.

כמו כן ישנם 5 מחזות במשחק , בכל מחוז ישנם 8 ערים שבהם יש מכונים , וישנם עוד כמה ערים וכפרי םבכל מחוז כי שם יש דברי םמעניינים ומשונים , בכל מקום תוכלו לפגוש אנשים מעניינים שתוכלו לפגוש בהמשך הדרך.

* את המפה אתם תגלו לבד כאשר אתם תמשיכו בדרך שלכם.

** לכל מקום יש כינוי או שם משלו.
    העיר פאלט - העיר ההתחלתית
    בעיר הזאת גדלתם , בעיר הזאת התחלתם , בעיר הזאת אתם תתחילו ואולי גם תסיימו
    בעיר תוכלו למצוא :
    - ביתכם
    - המעבדה של הפרופסור
    - אגם קטן ונחמד
    - מכון טיפוח פוקימונים
    - מספרה
    דרך 1 - " המטמון "
    הדרך הראשונה שלכם במשחק , שנקראץ " המטמון "
    הפוקימונים שתוכלו לפגוש בדרך הזאת :
    -מצוי , - מצוי , - מצוי
    המאמנים שתוכלו לפגוש בדרך הזאת :
    ~עוד יתגלו בהמשך~
    את ההמשך תחשפו לבד.
    אנשים מוכרים/מבוקשים וצוותים

חברים , אויבים במסע :

שם : אש קאטצ'ם

תמונה :

ספרייט :

מידע : אש קאטצ'ם , הוא מאמן צעיר אש עבר את כל ארבעת המחוזות והוא החליט לנסות לעשות את זה שוב מ0 אבל כידוע יש לו את הניסיון שלו , תפגשו אוות פעמים רבות במחוז הזה המאפיין אותו רבות ! תתכונו הוא בא עם פיקאצ'ו חברו הטוב

פוקימונים : ~ לא נראו עוד כרגע. ~
    נפגש עם :

שם : מיסטי

תמונה :

ספרייט :

מידע : מיסטי היא מנהיגת מכון המים במחוז קנטו ,תפגשו אותה במחוז הראשון במשחק שלכם שיהיה לכם בהצלחה נגדה, תוכלו לפגוש אותה ואת הפוקימונים שלה לאחר המכון.

פוקימונים : ~ לא נראו עוד כרגע ~
    נפגשה עם :

צוותים רעים :

שם : ג'יימס

תמונה :

ספרייט :

חבר בצוות : רוקט

מידע : ג'יימס חבר בצוות רוקט ביחד עם חברתו ג'סי והפוקימון הראשי של שניהם מייאו ,
    ג'יימס וג'סי תמיד ינסול לגנוב לכם את הפוקימונים ולעשות בעיות רבות למרות שכמעט אף פעם לא השיגו את המטרות שלהם.
    נפגש עם :

שם : ג'סי

תמונה :

ספרייט :

חבר בצוות : רוקט

מידע : ג'סי חברה בצוות רוקט ביחד עם חברתה ג'יימס והפוקימון הראשי של שניהם מייאו ,
    ג'סי וג'יימס תמיד ינסול לגנוב לכם את הפוקימונים ולעשות בעיות רבות למרות שכמעט אף פעם לא השיגו את המטרות שלהם.
    נפגשה עם :

מנהיגי מכון

כאן תראו את כל מנהיגי המכון , הפוקיומנים והתגים שלהם.

כאשר תגיעו לעיר שבא יש מכון יתגלה מנהיג המכון בלבד.

את הפוקימונים תגלו לבד!

שיהיה בהצלחה באיסוף התגים שלכם =]

טופס הרשמה

אם ברצונכם להרשם למשחק כאן תראו מה אתם צריכים להגיש.

כינוי : כינוי עדכני שלכם בפורום

שם : השם שתרצו שילווה אתכם במשחק

זכר/נקבה : מין השחקן
    תיאור: תארו את שחקנכם
    אופי : מהם אופיו של השחקן שלכם
    רקע אישי : לפחות 3 -5 שורות מלאות! ככל שתשקיעו ברקע אני אשקיע בכם במשחק!
    פוקימון התחלתי : הפוקימון שאיתו תרצו לחוות איתו את המסע.
    סוגים אהובים : יש לכם סוגי פוקימון עדיפים עליכם שאתם רוצים? כאן תרשמו
    סוגים שנואים : יש סוגים שלא תאהבו? לא תרצו לתפוס? תרשמו כאן.
    מד כוח המחשבה : *לא לגעת*
    תגים: *לא לגעת*
    ציוד : חשוב מאוד!! תחשבו טוב טוב הכל פה על מחשבה ומה שיכול לעזור לכם בעת צרה.
    הערות/הארות : הערות וביקורות אקבל בשמחה רבה

תופס ריק

כינוי :

שם :

תיאור :
    אופי :
    רקע אישי :
    פוקימון התחלתי :
    סוגים אהובים :
    סוגים שנואים :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :
    הערות/הארות :
    פרישה

4. Retired
    התחלה
    הזריחה עולה על היום המדהים שהולך להגיע , אתם קמים מן המיטה ושומעים את הקולות של פוקימוני הציפור השוהים בשמיים ועל רעפי הבתים בעיירתכם "פאלט" , אתה מתבונן מן החלון ורואה מלא ילדים קטנים משחקים להם ומתכוננים ללכל בית ספר , אתה כבר בוגר ומוכן ללכת למסע שלך השעה הלא כן היא כבר 9:25 וקבעת עם פרופסור אוק' להגיע לשם בשעה 10:30 , אתה שוטף פנים ואז יורד למעטה ואתה רואה את אמך מכינה אוכל ואביך מול הטלויזיה עם עיתון , ואז אמך קולטת אותך ואומרת " או הנה קמת X , ישנת בערך 10 שעות כנראה אתה ממש מוכן ללכת למסע שלך שיהיה לך בהצלחה מתוק שלי אני אתגעגע אליך " , אביך מחייך אליך ואתה ניגש לשולחן לאכול ארוחת בוקר קלה לפניי ההליכה לכיוון המעבדה. אתה מסיים לאכול ואתה רואה שהשעה רק 9:50 ויש לך חצי שעה ריקה , ואתה מחליט לרצפות בטלויזיה בקרב אדיר שהיה לאחרונה של איירודקטייל ודרגונייט , כשהקרב מסתיים אתה נדהם וחושב לעמך ' אני חייב להגיע לרמה כזאת , אני יהיה הטוב ביותר בעולם! '. אתה מביט שנייה בשעון ורואה שהשעה 10:20 והגיע הזמן לצאת לעולם. אתה נפרד מההורים לוקח תיק קטן עם הפתעה קטנה של אמך בתוכו , אתה מסתכל לשמיים המבריקים והמנצנצים ונושם לרווחה , אתה פונה לכיוון המעבדה שאתה רואה מרחוק ואתה רואה כמה פוקימונים מוכרים ואפילו כמה שאינך מזהה , כעבור כמה דקות של הליכה אתה מגיע סוף סוף אל המעבדה של הפרופסור אוק , אבל בכניסה אתה רואה דמות והרבה אנשים מסביבו , כעבור כמה דקות ההתקהלות מתפזרת ואין לך מושג מדוע , אתה עולה במדרגות ואז אתה רואה דמות אחרת שאומרת לך " אתה מאמן חדש נכון? שיהיה בהצלחה ! " היא מחייכת ורצה לדרכה , אתה מגיע לדלת של המעבדה במלוא ההתרגשות ולמברה המזל אתה שמח לדעת שהגעת בדיוק בשעה 10:30 מה תעשה?
    פרישה

5. Retired
    רשומים 1-4

כינוי : the necromancer nilasak
    שם : ניר
    תיאור : גבוה , שיער בלונדיני , עיניים חומות , דיי רזה
    אופי : שחצן , דיקן , פיקח , לוקח החלטות מיותרות.
    רקע אישי :
    ניר נולד באיי תפוז זה יוצא דיי רחוק מן שאר המחוזות.
    ניר תמיד רצה לצאת למסע של חייו אבל זה אף פעם לא התאשר לו כי אביו היה חולה והיה חייב לטפל בו במשך שנה שלמה כי אימו בשליחות חשובה במחוז ג'וטו.
    כאשר ניר שמע על התחדשות המחוזות הוא היה חייב להתחיל לעבוד עם הפוקימונים שהיו לנו , כן יש לנו חווה קטנה ליד הבית ויש לנו כמה פוקימונים מגוונים.
    כעבור שבועיים של אימונים זה היה נראה כאילו ניר יכול להתחיל
    להתחיל את מסעו אבל כשהוא שמה על עניין המודרניות והיה צריך להסתגל לרעיון ולהכנס לעומק , אביו שהצליח להרפא מן המחלה היה גאה בו מאוד ואפילו עזר לניר להצליח.
    כאשר הגיע היום הגדול ניר היה מוכן והוא טס לכיוון העיקר פאלט שבקנטו להתחיל את מסעו לעבר התהילה והכוח.
    פוקימון מס' 1: טורצ'יק
    תמונה :
    מתקפות : ניקור , צעקה , להבה
    סוגים אהובים : אש , חשמל
    סוגים שנואים : מים , קרח
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :
    הערות/הארות : מוהעהע,אני הרשום הראשון.

כינוי : monster
    שם : לי
    זכר
    תיאור: ישד לו שיער אדום,צלקת על עינו הימנית.לובש בגדים שחורין וצהובים
    אופי : חכם קשוח,אוגאויסט,
    רקע אישי : לי נולד למשפחה רגילה בעיר פאלט.כשלי היה בגיל 4 הוא יצא לבדו לדרך 1.הוא ידע שהדרך הזאת מסוכנת אך הוא יצא בכול זאות.כשלי הגיע לדרך אחד הוא פגש שם את פיג'י וידל.פיג'י ווידל תקפו אותו בלי שום סיבה.ללי עוד לא היה פוקימון שיעזור לו.לי נפגע מהתקפות של פיג'י ווידל.למזלו אמא עברה באיזור והצילה אותו.לי ספג פציעות קשות ושהה בית החולם יומים.לאחר שהחלים לי החליט שהוא שונא פוקימוני נורמל וחרק.בגלל וידל ופיגיוטו.כשלי היה בגיל 6 הוא החליט לחזור לדרך 1 וללמד לקח את פיגי וידל.כשלי הגיע לדרך 1.היו שם 2 פיג'י.לי תקף אותם.אך פיג'י תקפו אותו בעין שלו.וכך גרמו לו צלקת קטנה בעין ימין שלו.לאחר כמה שניות לי ברח אל ביתו.כשלי הגיע לגיל המתאים הוא קיבל את המכתב.והחליט שהוא יצא למסע פוקימונים.וייחסל כול פוקימון נורמל וחרק שיראה.לי החליט גם שיבחר בצ'ימצ'אר בתוך התחלתי שלו מכיון שהוא חזק גם על סוג חרק ועל נורמל.כך לי יצא למסעו
    פוקימון מס' 1: צ'ימצ'אר
    תמונה :
    סוגים אהובים : אש,דרקון,ברזל מים
    סוגים שנואים : נורמל וחרק
    שותף/שותפה : *לא לגעת*
    ציוד : אופניים,מפה,אוכל,אוכל לפוקימונים,מצפן,אוהל
    הערות/הארות : להירשם

כינוי :bronzong
    שם :מקס
    זכר/נקבה :זכר
    תיאור:עיניים חומות,שיער חום וגובה רגיל.
    אופי :מתייחס אל פוקימונים כאל כלים בלבד וחכם.
    רקע אישי :מקס חי בעיירה קטנה,אימו של מקס הייתה אחות ג'וי,ואביו היה נשיא מועדון מעריצי הפוקימונים,-וכאן בעצם מתחילה הבעיה,אתם מבינים,מקס תמיד רצה להיות מאמן,-אבל אביו אסר זאת עליו מכיוון שחשב שפוקימונים הם יצורים חיים ואסור להכריח אותם להלחם רק בשביל שיהיה לך כיף,כל חבריו של מקס כבר יצאו למסע וצחקו עליו שרק הוא היה צריך להישאר בבית-ולכן מיום ליום מקס החל להתייחס אל פוקימונים רק כאל כלים,-מכיוון ששנא את אביו ולא הסכים איתו,-עד שיום אחד מקס החליט לברוח מהבית ולהיות מאמן פוקימונים.
    פוקימון מס' 1 : טאסוטג'ה
    תמונה :
    מתקפות : שריטה , צעקה , הצלפת גפן
    סוגים אהובים :
    סוגים שנואים :אש
    שותף/שותפה :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :פנס,חכה, אוהל וחבל טיפוס.
    הערות/הארות :לתפוס קקניה

כינוי : gal142536
    שם :טל
    תיאור :ילד רגיל,שיער אדום,
    Spoiler ספוילר

אופי :קשוח,עצבני,אוהב לעזור
    רקע אישי : טל נולד בעיר פאלט למשפחה עשירה מאוד,הוא גדל כמעט לבד כי הוריו עבדו כל היום וגם כשחזרו לא היו איתו כי היו עסוקים עם אחיו הגדול דן שהיה בתיכון הם תמיד רצו שטל היה כמוהו.יום אחד יצא טל מהבית לחפש מישהו לשחק איתו,הוא הלך ליער....פתאום משום מקום קפץ עליו בלבאזור עצבני שתקף אותו בעלי תער ,טל לא הבין מה קורה ותוך שנייה כבר היה על הריצפה. הבאלבזור התקרב,טל לא ידע מה לעשות...פתאום הוא שמע"וויש וויש ויש" זה היה מתקפת אקדח מים שהייתה מכוונת אל באלזור. הבאלבזור נפגע ומיד ברח מהמקום.טל קם והסתכל סביבו וראה את סקווירטל....הוא קרא לו אבל סקווירטל ברח. כשחזר הביתה סיפר לאימו על מה שקרה ואמר לה"אמא,עכשיו אני אומר לך שכשאני יצא למסע אני יתחיל עם סקווירטל גם עם דן התחיל עם באלבזור לי זה לא משנה! אני לא אהיה כמוהו!".
    פוקימון מס' 1 : סקווירטל
    תמונה :
    מתקפות : מכת ראש , בלבול , בועות
    סוגים אהובים :דרקון קרח
    סוגים שנואים :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :אופניים,פנס,מפה,שעון,כפפות,ז'קט,תיק
    הערות/הארות :
    פרישה

6. Retired
    רשומים 5-8

כינוי : W.s.G
    שם : מייקל סמיט .
    תיאור : מייקל הוא בחור גבוהה ושרירי , שיערו שחור , עיניו בצבע אפור-תכלת , על ידו ישנו קעקוע של דרקון , ויש לו צלקת שעוברת מלחי ימין מתחת לעין ימין על האף ומסתיימת בלחי שמאל מתחת לעין שמאל . מייקל לובש ג'ינס שחור עם חגורה שהסוגר שלה הוא בצורת כוכב , הוא לובש חולצה שחורה ועלייה ג'קט לבן עם קפוצ'ון , על ראשו הוא לובש כובע ראפרים אדום .
    אופי : עצמאי , קר רוח , שקט , ציני , קשה לעצבן אותו , ישר , בעל כבוד .
    רקע אישי : מייקל נולד וגדל בקנטו , מייקל לא היה כמו כל הילדים , הוא לא יצא למסע בגיל צעיר.
    הוא הלך ללמוד באקדמיה כדי להפוך לפרופ' , כשסיים ללמוד החליט לצאת למסע על מנת ללמוד עוד על הפוקימונים.
    במהלך לימודיו באקדמיה למד מייקל הרבה על פוקימונים ועל הסוגיהם.
    יום אחד במהלך הלימודים פרצו לאקדמיה מספר חברי צוות רוקט ושדדו את האקדמיה.
    אחד הדברים שנגנבו היה הפוקימון שותף של מייקל .
    מייקל נשבע לינקום בהם.
    פוקימון התחלתי : פוקאבו
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , שאגה , להבה
    סוגים אהובים : סוג צפציפי ..אממ דרקון ואופל.
    סוגים שנואים : אין.
    שותף/שותפה :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :
    הערות/הארות : שותפה והרבה רומאנסD: ואת הדרקון תלת ראשי מדור 5.

כינוי: NivX10
    שם: ג'ייסון
    תיאור: גבוה, רזה, בעל כובע אדום, שיער חום קצר וקוצני, לבוש ג'אקט מהודר וג'ינס, ועל גבו תיק צהוב!
    Spoiler ספוילר

אופי: שאפתן, עקשן, צנוע, שטותניק, ושנון.
    רקע אישי: ג'ייסון נולד במחוז ג'וטו ועבד לקנטו, אביו מת במלחמה כשהיה קטן והוא חיי רק עם אמו..
    אמו היא השוטרת ג'ני של העיר פאלט, הוא תמיד היה ילד טוב ועשה כל מה שאימו בקשה ממנו, הוא עזר לה בעבודות הבית ושמר על הארקניין שלה לפעמים..
    ג'ייסון אהב מאוד פוקימונים בלבו תמיד רצה להתחיל מסע ולגיע לליגת ג'וטו, להשתתף בא ולא לראות אותה בטלוויזיה כמו כל שנה.. אך תמיד דאג לאמו יותר מידי ודחה את החלום.
    יום אחד בבוקר הוא ניגש לאמו ודיבר איתה בנושא.. היא ראתה כמה נחישות יש לו בעייניו והחליטה שהיא מסכימה!
    הוא שמח כל-כך, הרגיש על גג העולם, הוא לקח כל טיפה מחסכונותיו וקנה בהם ציוד למסע... ובמשך שבוע התארגן..
    לאחר מכן חיבק את אמו ואמר לה משפט שהדהד בראשה "אני אחזור כשאסיים את המסע, את עוד תבואי לראות אותי בגמר הליגה.. אהיה פוקימון מסטר, כמו שאבא רצה שאהיה!" סגר את הדלת ויצא למסעו לעבר הלא נודע..
    פוקימון מס' 1 : טרטוויג
    תמונה :
    סוגים אהובים: אפל, אש, אל חושי, לחימה מעופף..
    סוגים שנואים: אין..
    שותף/שותפה:
    מד כוח מחשבה:
    תגים:
    ציוד: מצית, ציוד מחנאות, כסף, תיק גב, פוקצ', 4 פוקדורים, חכה ישנה, אוכל שימורים.
    הערות: מקווה להתקבל.. עם תרצה אתן לך סט מתקפות לכל ההתחלתיים לפי הסדרה!

כינוי : elbaz2008
    שם : אביב
    תיאור:נמוך,בעל שיער חום בהיר שכזה כמו בגזע עץ חדש,עיניים ירוקות כהות,כמו מדי צבא,גופיה נחמדה שמצויר רק על גבה אוזניות DJ ומכנס ג'ינס קצר,תליון אבן כזאת עם גווני התורכיז
    אופי :רגוע,שלווה אך לא כדאי לעצבן אותו!חברותי,מצחיק בעל הומור רב,מאוד טוח בעצמו,בעל ביטחון עצמי רב.
    רקע אישי :אני עדיין לא מאמין שזה שקרה!הם הכו אותי!בעטו בי,דרכו עלי ירקו עליי!עדיין קשה לי לזוז!
    והכל למה?כי יש לי קצת אומץ!ביצים!מה שהם בחיים לא היו מעיזים להעלות ברוחכם לעשות אפילו!איך זה התחיל אתם שואלים?
    אוקיי,הכל התחיל לפני 6 שעות,בערך ב10:00.בשעה שאימי ואבי בד"כ יוצאים לעבודה,אך הפעם אימי לא יצאה,אחותי הקטנה לא הרגישה טוב במיוחד.
    אני כרגיל יצאתי לשחק עם שני חבריי ג'ק ושון.הלכנו לבית העץ שלנו,וכמו תמיד,צחקנו,שחינו באגם ואף דגנו דג או 2.כמו בכל האגדות בסיפור מתחיל שלוו באמת הרגשתי כמו במעשיה כשחזרתי!
    חבורתהאנדורים התקיפה את העיר שלנו!השלווה!~הקטנה!שרפה כל בית ובית!עד שהבנתי שאני לא חולם המצב היה רע!והם אפילו תפסו את חברי שון!לא ידעתי מה לעשות!מיד קראתי לקל פוקימוני היער חברי אך זה לא עזר!הצלחתי להחזיר את שון אבל המצב הדרדר!הם שרפו גם את המרקול והמרכז שלנו!ואף רוקנו אותו!פתאום נשמעה שריקה אדירה!ותוך כמה שניות אף האנדור לא נשאר בעיר!אך בשבילי הסיפור לא נגמר!תושבי העיר ה"נחמדה" הזאת חיפשו נקמה!זהרתי את אימי והיא ברחה ליער עם אחותי!ואז הם באו! 30 גברים!נשים!וילדים!החלו לפוצץ אותי!אני לאה אשכח להם את זה!אני עוד אתנקם!בעיר הזאת ובחבורת ההאנדורים!ואימי!שבגללם שם לבד!עם אחותי הקטנה לבד שם!הדבר היחידי שנשאר לי ממנה זה התליון!שבחרנו בשוק הפשפשים!(איזה סוף מוזר!)
    פוקימון מס' 1 : טוטודייל
    תמונה :
    מתקפות : שריטה , בלבול , בועות
    סוגים אהובים : אופל,קרח,אדמה,מתכת
    סוגים שנואים : רעל,על חושי,חרק
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד : יתד מתכת,אוכל פוקימונים,פוקדע,תליון
    הערות/הארות :

כינוי : omerfake
    שם :עומר בולט
    תיאור :שער צהבהב חולצה כתומה של סווטשירט ומכנס ג׳ינס קצר
    אופי :רגזן,מחמד חזק עצלן
    רקע אישי :עומר תמיד העריץ את אש קאטצאם,ואהב את הפוקימונים שלו,אבל הפוקימון שלו שהוא הכי אהב,זהו הפיקאצו שלו אשר היה איתו מתחילת משעו,עומר,מאז שהיה קטן תמידה סתכל על הקרבות של אש והתלהב מהם נורא,ותמיד היה יוצא החוצה ומסתכל על הסטרלים מחוץ לבית שלו אשר הזכירו לו את סטרפטור,ועל הטרטוויגים שהיתחבו בדשא,אשר הזכירו את טורטרה,עומר החליט,שכמו אחיו,יתחיל את מסעו ביום הולדתו ה10 בדיוק אחרי מסיבתו,ואז יצא למסע.ביום אשר עומר רצה לצאת למסע,הוא שמע שמחלקים פיקאצו,והוא רץ לשם בשיא המהירות ופנה אל הפרופסור בנימוס ואמר:"אפשר בבקשה את פיקאצו" והסתכל על העכבר החשמלי החמוד שקיבל לפני שניות ספורות
    פוקימון מס' 1 : פיקאצ'ו
    תמונה :
    מתקפות : בלימה , צוות כפול , חשמל סטטי
    סוגים אהובים :כולם
    סוגים שנואים :אין
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד
    הערות/הארות :אני באייפוד אז אני מחר יתחיל זה רק בשביל לשמור בשבילי את פיקאצו

כינוי : פיקא'צו
    שם :איתי
    תיאור :גבוה שער שחור עם קרחת
    אופי :רגוע אבל פעם בכמה זמן שמעצבנים אותו הוא מתעצבן ברמות גבוהות
    רקע אישי : איתי רצה להיות מאמן פוקימוני אש. מהרגע שראה את צ'ימצ'אר של אחיו הגדול. הוא רצה צ'ימצ'אר יותר מהכל. ואחיו אמר לו שהוא יביא לו ביצת של צ'ימצ'אר עם הוא לא יבחר בצ'ימצ'אר כפוקימון התחלתי. ושהוא יהיה גדול בשביל להתחיל את המסע שלו ועכשיו הוא התחיל עם פיפלאפ כדי שאחיו יביא לו ביצה של צ'ימצ'אר אבל אחיו לא היה בבית הוא התחיל מסע חדש ועכשיו איתי צריך לנצח בליגה וגם למצוא את אח שלו.
    פוקימון מס' 1 : פיפלאפ
    תמונה :
    מתקפות : ניקור , צעקה , בועות
    סוגים אהובים :כולם
    סוגים שנואים :אין
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :
    הערות/הארות :לפגוש את אחיו ולקבל ביצת צ'ימצ'אר מימנו
    פרישה

7. משתמש מנוסה
    תיאור : גבוה , שיער בלונדיני , עיניים חומות , דיי רזה
    רקע אישי :

ניר תמיד רצה לצאת למסע של חייו אבל זה אף פעם לא התאשר לו כי אביו היה חולה והיה חייב לטפל בו במשך שנה שלמה כי אימו בשליחות חשובה במחוז ג'וטו.
    כאשר ניר שמע על התחדשות המחוזות הוא היה חייב להתחיל לעבוד עם הפוקימונים שהיו לנו , כן יש לנו חווה קטנה ליד הבית ויש לנו כמה פוקימונים מגוונים.

להתחיל את מסעו אבל כשהוא שמה על עניין המודרניות והיה צריך להסתגל לרעיון ולהכנס לעומק , אביו שהצליח להרפא מן המחלה היה גאה בו מאוד ואפילו עזר לניר להצליח.
    כאשר הגיע היום הגדול ניר היה מוכן והוא טס לכיוון העיקר פאלט שבקנטו להתחיל את מסעו לעבר התהילה והכוח.

פוקימון התחלתי : טורצ'יק
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :

8. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי the necromancer nilasak צפה בהודעה
    תיאור : גבוהה , שיער בלונדיני , עיניים חומות , דיי רזה
    רקע אישי :

פוקימון התחלתי : טורצ'יק
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :
    רשום ניר.
    בקרוב התחלה
    פרישה

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    זכר
    רקע אישי : לי נולד למשפחה רגילה בעיר פאלט.כשלי היה בגיל 4 הוא יצא לבדו לדרך 1.הוא ידע שהדרך הזאת מסוכנת אך הוא יצא בכול זאות.כשלי הגיע לדרך אחד הוא פגש שם את פיג'י וידל.פיג'י ווידל תקפו אותו בלי שום סיבה.ללי עוד לא היה פוקימון שיעזור לו.לי נפגע מהתקפות של פיג'י ווידל.למזלו אמא עברה באיזור והצילה אותו.לי ספג פציעות קשות ושהה בית החולם יומים.לאחר שהחלים לי החליט שהוא שונא פוקימוני נורמל וחרק.בגלל וידל ופיגיוטו.כשלי היה בגיל 6 הוא החליט לחזור לדרך 1 וללמד לקח את פיגי וידל.כשלי הגיע לדרך 1.היו שם 2 פיג'י.לי תקף אותם.אך פיג'י תקפו אותו בעין שלו.וכך גרמו לו צלקת קטנה בעין ימין שלו.לאחר כמה שניות לי ברח אל ביתו.כשלי הגיע לגיל המתאים הוא קיבל את המכתב.והחליט שהוא יצא למסע פוקימונים.וייחסל כול פוקימון נורמל וחרק שיראה.לי החליט גם שיבחר בצ'ימצ'אר בתוך התחלתי שלו מכיון שהוא חזק גם על סוג חרק ועל נורמל.כך לי יצא למסעו
    פוקימון התחלתי : צ'ימצ'אר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי monster צפה בהודעה
    זכר
    פוקימון התחלתי : צ'ימצ'אר

רשום ליאור רקע מעולה!
    פרישה

11. משתמש מנוסה
    רקע אישי :מקס חי בעיירה קטנה,אימו של מקס הייתה אחות ג'וי,ואביו היה נשיא מועדון מעריצי הפוקימונים,-וכאן בעצם מתחילה הבעיה,אתם מבינים,מקס תמיד רצה להיות מאמן,-אבל אביו אסר זאת עליו מכיוון שחשב שפוקימונים הם יצורים חיים ואסור להכריח אותם להלחם רק בשביל שיהיה לך כיף,כל חבריו של מקס כבר יצאו למסע וצחקו עליו שרק הוא היה צריך להישאר בבית-ולכן מיום ליום מקס החל להתייחס אל פוקימונים רק כאל כלים,-מכיוון ששנא את אביו ולא הסכים איתו,-עד שיום אחד מקס החליט לברוח מהבית ולהיות מאמן פוקימונים.
    פוקימון התחלתי :טסוטאג'ה
    סוגים אהובים :
    שותף/שותפה :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    נערך לאחרונה על ידי Iגם, 10-16-2010 בשעה 05:28 PM
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

12. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי Bronzong צפה בהודעה
    רקע אישי :מקס חי בעיירה קטנה,אימו של מקס הייתה אחות ג'וי,ואביו היה נשיא מועדון מעריצי הפוקימונים,-וכאן בעצם מתחילה הבעיה,אתם מבינים,מקס תמיד רצה להיות מאמן,-אבל אביו אסר זאת עליו מכיוון שחשב שפוקימונים הם יצורים חיים ואסור להכריח אותם להלחם רק בשביל שיהיה לך כיף,-ולכן מיום ליום מקס החל להתייחס אל פוקימונים רק כאל כלים,-מכיוון ששנא את אביו ולא הסכים איתו,-עד שיום אחד מקס החליט לברוח מהבית ולהיות מאמן פוקימונים.
    פוקימון התחלתי :טסוטאג'ה
    סוגים אהובים :
    שותף/שותפה :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:

הרחב בבקשה את הרקע ואתה רשום
    פרישה

13. מורחקים
    תיאור : מייקל הוא בחור גבוהה ושרירי , שיערו שחור , עיניו בצבע אפור-תכלת , על ידו ישנו קעקוע של דרקון , ויש לו צלקת שעוברת מלחי ימין מתחת לעין ימין על האף ומסתיימת בלחי שמאל מתחת לעין שמאל . מייקל לובש ג'ינס שחור עם חגורה שהסוגר שלה הוא בצורת כוכב , הוא לובש חולצה שחורה ועלייה ג'קט לבן עם קפוצ'ון , על ראשו הוא לובש כובע ראפרים אדום .
    רקע אישי : מייקל נולד וגדל בקנטו , מייקל לא היה כמו כל הילדים , הוא לא יצא למסע בגיל צעיר.
    הוא הלך ללמוד באקדמיה כדי להפוך לפרופ' , כשסיים ללמוד החליט לצאת למסע על מנת ללמוד עוד על הפוקימונים.
    במהלך לימודיו באקדמיה למד מייקל הרבה על פוקימונים ועל הסוגיהם.
    יום אחד במהלך הלימודים פרצו לאקדמיה מספר חברי צוות רוקט ושדדו את האקדמיה.
    אחד הדברים שנגנבו היה הפוקימון שותף של מייקל .
    מייקל נשבע לינקום בהם.
    פוקימון התחלתי : פוקאבו אם תפוס אז שינקס.
    שותף/שותפה :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :
    רקע חלוווד
    נערך לאחרונה על ידי SturmBrightBlade, 10-16-2010 בשעה 05:35 PM

14. משתמש מנוסה
    שם: טל
    כינוי : gal142536
    שם :טל
    תיאור :ילד רגיל,שיער אדום,

אופי :קשוח,עצבני,אוהב לעזור
    רקע אישי : טל נולד בעיר פאלט למשפחה עשירה מאוד,הוא גדל כמעט לבד כי הוריו עבדו כל היום וגם כשחזרו לא היו איתו כי היו עסוקים עם אחיו הגדול דן שהיה בתיכון הם תמיד רצו שטל היה כמוהו.יום אחד יצא טל מהבית לחפש מישהו לשחק איתו,הוא הלך ליער....פתאום משום מקום קפץ עליו בלבאזור עצבני שתקף אותו בעלי תער ,טל לא הבין מה קורה ותוך שנייה כבר היה על הריצפה. הבאלבזור התקרב,טל לא ידע מה לעשות...פתאום הוא שמע"וויש וויש ויש" זה היה מתקפת אקדח מים שהייתה מכוונת אל באלזור. הבאלבזור נפגע ומיד ברח מהמקום.טל קם והסתכל סביבו וראה את סקווירטל....הוא קרא לו אבל סקווירטל ברח. כשחזר הביתה סיפר לאימו על מה שקרה ואמר לה"אמא,עכשיו אני אומר לך שכשאני יצא למסע אני יתחיל עם סקווירטל גם עם דן התחיל עם באלבזור לי זה לא משנה! אני לא אהיה כמוהו!".
    פוקימון התחלתי :סקווירטל
    סוגים אהובים :דרקון קרח
    סוגים שנואים :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :אופניים,פנס,מפה,שעון,כפפות,ז'קט,תיק
    הערות/הארות :
    נערך לאחרונה על ידי ♣DarkStyle♣, 10-16-2010 בשעה 05:31 PM

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

15. Retired
    ציטוט פורסם במקור על ידי W.s.G צפה בהודעה
    רקע אישי : מייקל
    פוקימון התחלתי : צ'ימצ'אר .
    שותף/שותפה :
    מד כוח המחשבה :
    תגים:
    ציוד :

צ'ימצאר תפוס , התבלבלת תסדר את ההרשמה היא התבלגנה לך אחי

טל - רשום אחי
    פרישה

עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •