I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
*סטיב אני רואה שאף לא אכלת הוט דוג אמיתי.. לא מיכנים אותם בתנור אלה על גריל מיוחד שבו יש מוטות ברזל שמיסתובבים ומתחתיהם משו שמחמם על המוטות שמים תנקניקיות.*פורסם במקור על ידי Steve;651857[B
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אני ינסה אחי ולתודה על האוכל " אומר לו ואלך לי שלבת באיזה פינה לאכול.
טיסון~
"בכיף" אומר ג'וני ונכנס להכין את ההמבורגר שלך , עד שהוא מגיע אתה שותה לגימה קלה מהקולה שמרעננת אותך וגורמת לכל הזיעה שלך להיעלם . מיד אז מגיע ההמבורגר העסיסי שלך
"בתיאבון" ג'וני אומר ונכנס לחנות .
בלאק~
"או מזל שאתה בחנות .." הוא אומר ונאנח "חשבתי שאיבדתי את הטלפון שלי וחיפשתי אותו
בכל העיררר !! מזל ששכחתי אותו בחנות ולא גנבו לי אותו ..אני מיד מגיע" הוא אומר ומנתק את השיחה .מיד אז נכנס לקוח לחנות , צעיר מאוד , ניראה שהוא בבית ספר תיכון
"שלום .. אני רוצה את המצית הכי יפה שיש לכם בחנות , או כלי אחר שמפיץ אש ..
משהו אלגנטי ועתיק" (אתה אמור להמציא כלי או תיאור של כלי)
דאבל~
אני יודע טוב מאוד , היחיד שלא יודע זה אתה , אתה לא יודע עברית
חם מהתנור זה ביטוי שאומר , עכשווי , טרי , שנעשה עכשיו , אני יודע טוב מאוד איך עושים
נקניקיה בלחמניה .
---------------
אתה יושב לאכול נהנה מהאוכל ומהשתייה הקרה שמגיש לך ג'וני .. רואה ש45 הדקות שלך
עברו ואתה צריך לחזור לעבוד ולסייע ללקוחות לבחור את מבוקשם..
מגנוס~
כריס צחקק ואמר "המשמרת בקופה נגמרת .. אתה יוצא להפסקה של 45 דקות
וחוזר לחנות לסייע ללקוחות בקניית מוצרים..יום טוב אני עוד כמה דקות מגיע" הוא אומר
ומנתק את השיחה . מיד אז נכנס לקוח לחנות , צעיר מאוד , ניראה שהוא בבית ספר תיכון
"שלום .. אני רוצה את המצית הכי יפה שיש לכם בחנות , או כלי אחר שמפיץ אש ..
משהו אלגנטי ועתיק" (אתה אמור להמציא כלי או תיאור של כלי)
"תודה." אני אומר לו והולך לקיוסק ממול, אני חוצה את הכביש (בזהירות!!.), ואחרי שעברתי לצד השני של הרחוב אני מוציא שטר של 50 ושטר של 20 מהכיס ומביט בהם.
"סליחה?, אפשר לקבל הוט-דוג?." אני שואל אותו, "עם קצת חרדל, הרבה קטשופ, וחמוצים." אני אומר ומגיש לו את שני השטרות.
"אחרי שתייסם, בבקשה תביא לי את העודף ותיקח לעצמך חצי מהעודף, כי זה מגיע לך." אני אומר לו.
אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי
דאבל ~
מצטער , אבל בכל הודעה שלך אתה מנסה לרדת עליי שאני רק רוצה שתהנה
--------------------------
אתה חוזר לעבודה , רואה שיש 4 לקוחות בחנות , ניראה שהם שתי זוגות שמחפשים דברים ..
כריס רואה אותך ואומר "טוב שחזרת החנות מתחילה להתמלאות לקראת הערב.. לך תעזור לאחד מהזוגות" הוא אומר . אתה רואה שזוג אחד זה אמא ובן , והשני זה שתי זקנים .
טוב אני אחרבש חחחח
"טוב תראה יש לנו בכמה מחירים יש את המציתים הטובים מ-30 ומעלה" אומר לו ואקח אותו לחלקת המציתים "אוקי יש את המצית הזה,מצית מגניב אני אישית אוהב אותו" אומר לו ואראה לו את המציטים "יש לי גם אבני אש,אפילו שזה פטנט יחסית ישן יש כאלה שעדיין קונים אותו ממנו" אומר לו ואחכה כמה רגעים ואומר "נו? החלטת?"*
"ובכן המצית הכי אלגנטית?" אחפש בחנות. "זאת!" אגיד ואמצא,אראה לו את המצית ואתאר "זאת מצית שיש לה ציפוי של זהב לבן וגילוף של טוטם עתיק עליה,היא מאוד פשוטה לניהול כלומר להחליף את המילוי וכו' והייחוד שלה הוא שבלחיצה על שלושה כפתורים בפרצוף הטוטם(העיניים והפה) תוכל לשנות את עוצמת האש,אש כחולה,אש ירוקה או האש הקלסית הכתומה,אבל היא מאוד נדירה. אתה רוצה אותה? כמה תקציב יש לך?" אשאל אותו ואראה לו אותה
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
בלאק~
"אבן אש זה נחמד אבל קשה להדליק איתה , אני צריך מצית כבדה משהו אלגנטי ..
מאוד אהבתי את הגדולה הזאת" הוא אומר ומצביע על מצית כסופה מרובעת (ZIPPO) שהראש שלה נפתח והאש נדלקת מבפנים , אש כחולה !
"וואו זה אדיר ! כמה זה עולה ?" הוא שואל (תמציא , אבל תהיה הגיוני)
מגנוס~
"זה יהיה נחמד מאוד , יש לי עליי 500 שקלים אבל אני לא מוציא עליה יותר מ-300 שקל ..
כמה היא עולה ?" הוא שואל .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)