טייסון ~
התגובות שלך מעולות רק תזכורת . שאתה כותב "אני רוצה שוקולד" עם הגרשיים האלה - " זה דיבור , ושאתה כותב 'אני רוצה שוקולד' עם הגרשיים האלה - ' ,זה מחשבה . ולכן תרשום עם הסימן הזה - "
שאתה מדבר , ובנוסף תצמיד את הגרשיים לכתוב כי זה מבלבל , רק כדי להראות לך את ההבדלים
אתה רושם ככה " אני רוצה שוקולד " אמרתי לו
לעומת זאת עדיף לי שתרשום ככה "אני רוצה שוקולד" אמרתי לו .
וזהו , התגובות שלך מעולות אתה שחקן נפלא , רק בזה הייתי צריך לתקן אותך , תודה רבה נחזור למשחק -
~~~~~
אתה רץ לחנות נכנס ביחד עם הלקוחות , כריס אומר להם "שלום וברכה , אם תצטרכו משהו השתמשו
בעוזר שלי , טייסון" הוא אומר ומצביע עליך , הוא מתקרב אליך ולוחש "עכשיו אתה עוזר להם ..
ושהם יצאו תלך לחדר מאחורה יש שם פלייסטיישן ומזגן מצנן , תשב שם , שתשמע את הפעמון של הדלת מצלצל זה אומר שהגיעו לקוחות ואז תחזור לעזור להם , בנתיים סיים עם הזוג הצעיר" הוא אומר.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
טיסון~
"שלום" אומרת האישה כאשר בנה נמצא ליידה , אתה מכיר אותו הוא היה בבצפר שלך , אתה לא זוכר
איך קוראים לו , הוא מחייך ואומר "היי" אימו מתחילה לדבר "אני מעוניינת בשריון לבן שלי .. שריון כסוף"
היא אומרת .
ג'ק~
כריס מצחקק ואומר "זה בסדר גם 10 דקות לא היו מפריעות לי" וצוחק ..
מיד אז נכנסים אם ובנה לחנות "טפל בהם" אומר כריס ומתיישב ליד הקופה .
דאבל~
"הו זה ניראה מצוין" אומרת הזקנה ובעלה מסתכל על החרבות
"אני רוצה את החרב הכי אגדתית שיש לך" הוא אומר ומבקש שתראה לו חרב ותתאר לו אותה .
מגנוס~
אתה הולך לקיוסק של ג'וני "היי מגנוס מה שלומך ?" הוא שואל , אתה משיב לו ואתם מתחילים לדבר
"המנה הקבועה ? המבורגר וצ'יפס חם ?" ג'וני שואל וכבר מתחיל לחמם את הצ'יפס
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
טיסון~
שריון , לא מגן
-----
אתה מסתכל בחנות , לא מוצא שריון , אך נזכר שבצד השני של החנות , אחרי הקופה יש את הדברים
הכי עתיקים ויקרים , שם אתה זוכר שראית שריון שניראה בערך ככה
(לחץ כאן כדאי לראות את התמונה)
זה השריון היחיד שנמצא בחנות ואתה יודע שהוא עולה 2500 שקלים
מגנוס~
"הכל מעולה" הוא אומר ומגיש לך את הארוחה עם כוס ספרייט קר ומרענן ..
"מה אצלך ? איך בעבודה ?" הוא שואל כאשר המנה החמה עומדת מתחת לאף שלך
"טוב החרב הכי "אגדתית" שיש לנו כאן היא חרב אשר הוכנה לפני כ400-500 שנים הידית שלה עשוייה זהב טהור ומעוטרת באבני חן יקרות. בלהב שלה עשוי תערובת עמידה אשר אחת מתכוניתאה הוא ברק חזק אפילו נקודת האור הכי קטנה בחדר חשוב תיגרום לברק להופיע על החרבץ" אומר לו ואז אראה לו את החרב הנ"ל.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
טיסון~
2500 , לא 250
-------------
אתה ניגש לאגף השני , כריס מסתכל עליך ושמח לראות שאתה יודע איפה נמצא כל דבר
הוא מסתכל מה אתה מראה לה , וברגע שאתה ניגש לשריון כריס יוצא מהקופה וניגש גם הוא לשריון
"גראנאדו ?" הוא שואל את האישה "כן , אבל לא אני , הבן שלי.." היא אומרת , כריס מחייך ואומר באכזבה "אני מצטער אבל אני שומר את השריון לבחור הזה" ומצביע עליך , האישה מתאכזבת ומתכוונת לצאת מהחנות אבל כריס עוצר אותה ומבטיח שמחר הוא יזמין לה שריון חדש ..
השעה מאוחרת והעבודה שלך נגמרה להיום , כריס מארגן את החנות לסגירה .
ג'ק~
"שלום לך" אומרת האישה "אני צריכה שריון לבני ..שריון ממתכת חזקה" היא אומרת ומצביעה על בנה
"האם נמצא דבר כזה בחנות ?" היא שואלת , ואתה נזכר שיש רק אחד כזה , אתה לא ממש זוכר
איפה הוא נמצא .
דאבל~
"הוי זה נחמד מאוד" אומר הזקן ולוקח את החרב שקצת כבדה לו , האישה צועקת
"אבוי יהושע , תיזהר שלא תפגע בי חס וכרפס" הוא מלביש את החרב על המגן ואומר
"אני רוצה עוד אחת כזאת , תארוז לי את זה אני מחכה בקופה" הוא אומר וניגש לקופה .
שואל את כריס כמה זה עולה , כריס משיב "7500 שקלים , בחרתם את הדברים הכי יקרים
מסוגם" הזקן אומר "אין שום בעיה" ומוציא מהתיק שלו עשרות שטרות , כריס סופר את השטרות
ומכניס לקופה .
מגנוס~
"יפה מאוד , 300 שקל זה הרווח שלי ביומיים אחד , רווח אני מתכוון כמה הרווחתי אחרי שכיסיתי..
גם את ההוצאות .." הוא אמור ומחייך אך לא מבין שהרווח שלך הוא רק 50 שקלים .
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)