Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 49 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 733
  1. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ציטוט פורסם במקור על ידי Steve צפה בהודעה
    טיסון~
    "יש בניין שבונים ליד הבית שלי , בידיוק סיימו לבנות אותו , הוא מוכן והכל .. ושהוציאו את כל המנופים
    אחד מהם נפל על הבית שלי , אז עכשיו אני מקבל את הפנטאוז של הבניין עם רהיטים חדשים
    והכל על חשבונם .. בגלל רשלנות של המדינה , והיה לי בית מאוד מפואר .." הוא אומר ומחייך
    "אני מצטער אבל ניראה לי שההפסקה שלך נגמרה , הגעת לכאן בידיוק לפני 45 דקות ..
    תוכל לחזור לדבר איתי מתי שתרצה , לא כדאי שתאחר לעבודה ובמיוחד לא בגללי , לא נעים לי ..
    יום טוב היה נעים להכיר אותך" אומר ג'וני ונכנס לדוכן שלו , כדאי שתחזור לעבוד אתה רואה שנכנסים
    כמה לקוחות לחנות , כעת המשרה שלך היא לעזור להם לבחור מה לקנות .

' אוקי ביי ג'וני ' אומר לג'וני בעודי קם מהכיסא לרוץ ' אני אחזור לדבר איתך בפעם אחרת ביי ' אומר לג'וני ואתחיל לרוץ לכיוון החנות כדי שלא יקרה משהו עם הלקוחות.
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

2. Professional Design
    טייסון ~
    התגובות שלך מעולות רק תזכורת . שאתה כותב "אני רוצה שוקולד" עם הגרשיים האלה - " זה דיבור , ושאתה כותב 'אני רוצה שוקולד' עם הגרשיים האלה - ' ,זה מחשבה . ולכן תרשום עם הסימן הזה - "
    שאתה מדבר , ובנוסף תצמיד את הגרשיים לכתוב כי זה מבלבל , רק כדי להראות לך את ההבדלים
    אתה רושם ככה " אני רוצה שוקולד " אמרתי לו
    לעומת זאת עדיף לי שתרשום ככה "אני רוצה שוקולד" אמרתי לו .
    וזהו , התגובות שלך מעולות אתה שחקן נפלא , רק בזה הייתי צריך לתקן אותך , תודה רבה נחזור למשחק -
    ~~~~~
    אתה רץ לחנות נכנס ביחד עם הלקוחות , כריס אומר להם "שלום וברכה , אם תצטרכו משהו השתמשו
    בעוזר שלי , טייסון" הוא אומר ומצביע עליך , הוא מתקרב אליך ולוחש "עכשיו אתה עוזר להם ..
    ושהם יצאו תלך לחדר מאחורה יש שם פלייסטיישן ומזגן מצנן , תשב שם , שתשמע את הפעמון של הדלת מצלצל זה אומר שהגיעו לקוחות ואז תחזור לעזור להם , בנתיים סיים עם הזוג הצעיר" הוא אומר.

3. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק

מגנוס~
    "מצוין מגנוס תודה רבה" הוא אומר ומבקש ממך להכניס את הכסף לקופה .
    "תשמע , עכשיו יש לך הפסקה של 45 דקות .. כי עבדת 6 שעות כבר וזה החוק ..
    תוכל לצאת לאכול בקיוסק של ג'וני ." הוא אומר וניגש לקופה
    "שתחזור , אתה לא צריך לעבוד בקופה , תוכל ללכת לנוח בחדר מאחורה אני ידליק לך מזגן
    שיקפיא אותך , תשחק בסוני פלייסטיישן וברגע שלקוח יגיע תשמע את הפעמון בדלת שמצלצל
    ותחזור לעזור ללקוחות " .

"מצוין" אגיד לו ואלך אל הקיוסק של ג'וני
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

4. משתמש מנוסה
    טייסון ~
    התגובות שלך מעולות רק תזכורת . שאתה כותב "אני רוצה שוקולד" עם הגרשיים האלה - " זה דיבור , ושאתה כותב 'אני רוצה שוקולד' עם הגרשיים האלה - ' ,זה מחשבה . ולכן תרשום עם הסימן הזה - "
    שאתה מדבר , ובנוסף תצמיד את הגרשיים לכתוב כי זה מבלבל , רק כדי להראות לך את ההבדלים
    אתה רושם ככה " אני רוצה שוקולד " אמרתי לו
    לעומת זאת עדיף לי שתרשום ככה "אני רוצה שוקולד" אמרתי לו .
    וזהו , התגובות שלך מעולות אתה שחקן נפלא , רק בזה הייתי צריך לתקן אותך , תודה רבה נחזור למשחק -
    ~~~~~
    אתה רץ לחנות נכנס ביחד עם הלקוחות , כריס אומר להם "שלום וברכה , אם תצטרכו משהו השתמשו
    בעוזר שלי , טייסון" הוא אומר ומצביע עליך , הוא מתקרב אליך ולוחש "עכשיו אתה עוזר להם ..
    ושהם יצאו תלך לחדר מאחורה יש שם פלייסטיישן ומזגן מצנן , תשב שם , שתשמע את הפעמון של הדלת מצלצל זה אומר שהגיעו לקוחות ואז תחזור לעזור להם , בנתיים סיים עם הזוג הצעיר" הוא אומר.

אין בעיה אתקן את זה.
    ~~~~~~~~
    "אין בעיה כריס אני אתפל בהם" אלחש לו בחזרה ' איזה כיף נראה אולי אני יעשה איזה משחק בפרו ברזיל נגד איטליה או משהו אחר כך ' אחשוב לעצמי, "אוכל לדעת מה תרצו בבקשה" אשאל את הלקוחות בנימוס.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

5. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

דאבל~
    הם הולכים לפינה של הנשקים .. אתה מספר לכריס מה הם רוצים והוא מחייך ואומר "יש כבר
    לוחית מעץ גדולה שעליה מונח מגן , וזה מוכן , הם רק צריכים לבחור שני נשקים ונחבר להם את זה בצורה טובה , המגן נמצא שם" הוא אומר ומצביע על השורה הרביעית של המדפים .. שם אתה רואה את המגן .

"טוב כריס" אומר לו ואלך חזרה לזקנים, כשאגיע אראה להם את המגגן והלוחית ואגיד להם לבחור 2 נשקים אשר יצורפו למגן.

6. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    הודעה חשובה לכולם , אתמול לא הייתי זמין , ומהיום מי שלא יהיה זמין
    ולא יודיע , יצא מהמשחק , מי שיגיב פעם אחת ביום ולא יעלה את רמת ההגבות , יקבל אזהרה ובפעם אחרת גם יצא מהמשחק . יום טוב לכולם .

ג'ק~
    אתה יושב ומסתכל על היונים שאוכלים מפירורי הלחם , תוך כמה דקות הארוחה שלך מוכנה ואתה מתיישב לאכול בשולחנות המוצלים אחרי שהחזיר לך את העודף של 5 השקלים . ההוט דוג היה מצוין , אתה לוגם מהקולה הקרה שקיבלת בחינם , בהחלט מרענן .. מסיים לאכול .. נח קצת והנה חלפו להם 45 הדקות שהיו לך להפסקת הצהריים .

אני חוזר רענן ופעיל לחנות העתיקות, פותח את הדלת ואומר לכריס "מצטער אם איחרתי בדקה, שתיים.."
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

7. Professional Design
    טיסון~
    "שלום" אומרת האישה כאשר בנה נמצא ליידה , אתה מכיר אותו הוא היה בבצפר שלך , אתה לא זוכר
    איך קוראים לו , הוא מחייך ואומר "היי" אימו מתחילה לדבר "אני מעוניינת בשריון לבן שלי .. שריון כסוף"
    היא אומרת .

ג'ק~
    כריס מצחקק ואומר "זה בסדר גם 10 דקות לא היו מפריעות לי" וצוחק ..
    מיד אז נכנסים אם ובנה לחנות "טפל בהם" אומר כריס ומתיישב ליד הקופה .

דאבל~
    "הו זה ניראה מצוין" אומרת הזקנה ובעלה מסתכל על החרבות
    "אני רוצה את החרב הכי אגדתית שיש לך" הוא אומר ומבקש שתראה לו חרב ותתאר לו אותה .

מגנוס~
    אתה הולך לקיוסק של ג'וני "היי מגנוס מה שלומך ?" הוא שואל , אתה משיב לו ואתם מתחילים לדבר
    "המנה הקבועה ? המבורגר וצ'יפס חם ?" ג'וני שואל וכבר מתחיל לחמם את הצ'יפס

8. משתמש וותיק מאוד
    [color=Red]
    מגנוס~
    אתה הולך לקיוסק של ג'וני "היי מגנוס מה שלומך ?" הוא שואל , אתה משיב לו ואתם מתחילים לדבר
    "המנה הקבועה ? המבורגר וצ'יפס חם ?" ג'וני שואל וכבר מתחיל לחמם את הצ'יפס

"אתה ממש מכיר אותי הא? כן,המנה הקבועה אז ג'וני איך העסקים? הכל טוב?"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

9. משתמש מנוסה
    טיסון~
    "שלום" אומרת האישה כאשר בנה נמצא ליידה , אתה מכיר אותו הוא היה בבצפר שלך , אתה לא זוכר
    איך קוראים לו , הוא מחייך ואומר "היי" אימו מתחילה לדבר "אני מעוניינת בשריון לבן שלי .. שריון כסוף"
    היא אומרת .

"היי" אומר לילד בנימוס כאילו אני זוכר את שמו "מגנים כסופים את אומרת, הנה המגנים שלנו את רוצה אחד מהם ?" אשאל את הגברת בנימוס.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

10. Professional Design
    טיסון~
    שריון , לא מגן
    -----
    אתה מסתכל בחנות , לא מוצא שריון , אך נזכר שבצד השני של החנות , אחרי הקופה יש את הדברים
    הכי עתיקים ויקרים , שם אתה זוכר שראית שריון שניראה בערך ככה
    (לחץ כאן כדאי לראות את התמונה)
    זה השריון היחיד שנמצא בחנות ואתה יודע שהוא עולה 2500 שקלים

מגנוס~
    "הכל מעולה" הוא אומר ומגיש לך את הארוחה עם כוס ספרייט קר ומרענן ..
    "מה אצלך ? איך בעבודה ?" הוא שואל כאשר המנה החמה עומדת מתחת לאף שלך

11. משתמש מנוסה
    טיסון~
    שריון , לא מגן
    -----
    אתה מסתכל בחנות , לא מוצא שריון , אך נזכר שבצד השני של החנות , אחרי הקופה יש את הדברים
    הכי עתיקים ויקרים , שם אתה זוכר שראית שריון שניראה בערך ככה
    (לחץ כאן כדאי לראות את התמונה)
    זה השריון היחיד שנמצא בחנות ואתה יודע שהוא עולה 2500 שקלים

"רגע גברתי אני זוכר שיש משהו מאחורי הדלפק אני יבדוק עם זה שם" אומר ואלך לדלפק " או הנה זה , זה עולה 250 שקלים גברתי" אומר לה וארים את השיריון.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

12. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

דאבל~
    "הו זה ניראה מצוין" אומרת הזקנה ובעלה מסתכל על החרבות
    "אני רוצה את החרב הכי אגדתית שיש לך" הוא אומר ומבקש שתראה לו חרב ותתאר לו אותה .

"טוב החרב הכי "אגדתית" שיש לנו כאן היא חרב אשר הוכנה לפני כ400-500 שנים הידית שלה עשוייה זהב טהור ומעוטרת באבני חן יקרות. בלהב שלה עשוי תערובת עמידה אשר אחת מתכוניתאה הוא ברק חזק אפילו נקודת האור הכי קטנה בחדר חשוב תיגרום לברק להופיע על החרבץ" אומר לו ואז אראה לו את החרב הנ"ל.

13. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [color=Red]
    ג'ק~
    כריס מצחקק ואומר "זה בסדר גם 10 דקות לא היו מפריעות לי" וצוחק ..
    מיד אז נכנסים אם ובנה לחנות "טפל בהם" אומר כריס ומתיישב ליד הקופה .

[color="DeepSkyBlue"]
    "אין בעיה אדוני." אני אומר והולך לכיוון הלקוחות.
    "שלום לכם, מה אני יכול להציע לכם מחנות העתיקות הזאת?." אשאל בחיוך ואחכה ברוגע לתשובה.
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

14. משתמש וותיק מאוד

מגנוס~
    "הכל מעולה" הוא אומר ומגיש לך את הארוחה עם כוס ספרייט קר ומרענן ..
    "מה אצלך ? איך בעבודה ?" הוא שואל כאשר המנה החמה עומדת מתחת לאף שלך

"הכל בסדר" אוכל את האוכל כשאענה לו. "האוכל מצוין ג'וני,העסקים בסדר בעבודה,היום מכרתי מצית ב300 שקל." אגיד לו
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

15. Professional Design
    טיסון~
    2500 , לא 250
    -------------
    אתה ניגש לאגף השני , כריס מסתכל עליך ושמח לראות שאתה יודע איפה נמצא כל דבר
    הוא מסתכל מה אתה מראה לה , וברגע שאתה ניגש לשריון כריס יוצא מהקופה וניגש גם הוא לשריון
    "גראנאדו ?" הוא שואל את האישה "כן , אבל לא אני , הבן שלי.." היא אומרת , כריס מחייך ואומר באכזבה "אני מצטער אבל אני שומר את השריון לבחור הזה" ומצביע עליך , האישה מתאכזבת ומתכוונת לצאת מהחנות אבל כריס עוצר אותה ומבטיח שמחר הוא יזמין לה שריון חדש ..
    השעה מאוחרת והעבודה שלך נגמרה להיום , כריס מארגן את החנות לסגירה .

ג'ק~
    "שלום לך" אומרת האישה "אני צריכה שריון לבני ..שריון ממתכת חזקה" היא אומרת ומצביעה על בנה
    "האם נמצא דבר כזה בחנות ?" היא שואלת , ואתה נזכר שיש רק אחד כזה , אתה לא ממש זוכר
    איפה הוא נמצא .

דאבל~
    "הוי זה נחמד מאוד" אומר הזקן ולוקח את החרב שקצת כבדה לו , האישה צועקת
    "אבוי יהושע , תיזהר שלא תפגע בי חס וכרפס" הוא מלביש את החרב על המגן ואומר
    "אני רוצה עוד אחת כזאת , תארוז לי את זה אני מחכה בקופה" הוא אומר וניגש לקופה .
    שואל את כריס כמה זה עולה , כריס משיב "7500 שקלים , בחרתם את הדברים הכי יקרים
    מסוגם" הזקן אומר "אין שום בעיה" ומוציא מהתיק שלו עשרות שטרות , כריס סופר את השטרות
    ומכניס לקופה .

מגנוס~
    "יפה מאוד , 300 שקל זה הרווח שלי ביומיים אחד , רווח אני מתכוון כמה הרווחתי אחרי שכיסיתי..
    גם את ההוצאות .." הוא אמור ומחייך אך לא מבין שהרווח שלך הוא רק 50 שקלים .

עמוד 9 מתוך 49 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •