Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 44 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 653
  1. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~אדם~
    כדור הצל של קאספיק מתקדם במהירות לעבר אלקטירדר אך רגע לפניי שהוא פוגע אלקטידר משתמש בפריקה שהורסת את כדור הצל ומחסלת את קאספיק.לפתע סטלד יוצא מין הפכדור שלו ואהת רואה שהוא רוצה להלחם.
    מה תעשה?

~רון~
    הלהביור של בלאזגו פוגע בשטקווינג והוא מחסול.
    "אני עד יחזור ילד!" הוא אומר וברוח.
    מה תעשה?

~לי~
    "בסדר אבל יש שנוי קטן בתוכנית לא תלחם מולי אלה נגד סבא שלי אוקי?" שואל פרד.
    "האא ואתה חייב להשתמש באקוס בסדר?" אומר פרד בעד שהוא מוביל אותך לזירת קרב שהיתה בסביבה."אוקי צא סויפיר " אומר סבא של פרד בעד של סויפר גדול וקשוח יוצא מין אחד הפוקדורים שלו.
    "תוציא את אקוס שלך ילדון!" הוא אומר ומחייך עליייך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה
    ~אדם~
    כדור הצל של קאספיק מתקדם במהירות לעבר אלקטירדר אך רגע לפניי שהוא פוגע אלקטידר משתמש בפריקה שהורסת את כדור הצל ומחסלת את קאספיק.לפתע סטלד יוצא מין הפכדור שלו ואהת רואה שהוא רוצה להלחם.
    מה תעשה?
    "אתה רוצה להלחם מה!? אין בעיה..קדימה סטלד תשתמש באקדח מים על אלקטידר צא!"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [I][COLOR="Purple"]

~לי~
    "בסדר אבל יש שנוי קטן בתוכנית לא תלחם מולי אלה נגד סבא שלי אוקי?" שואל פרד.
    "האא ואתה חייב להשתמש באקוס בסדר?" אומר פרד בעד שהוא מוביל אותך לזירת קרב שהיתה בסביבה."אוקי צא סויפיר " אומר סבא של פרד בעד של סויפר גדול וקשוח יוצא מין אחד הפוקדורים שלו.
    "תוציא את אקוס שלך ילדון!" הוא אומר ומחייך עליייך.
    מה תעשה?
    אני אומר לסבא" אוקי אני מוכן" ומוציא את אקוס ואומר לו " אקוס אל תפחד ממנו אני מאמין שתנצח אותו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה

~רון~
    הלהביור של בלאזגו פוגע בשטקווינג והוא מחסול.
    "אני עד יחזור ילד!" הוא אומר וברוח.
    מה תעשה?

-------------------
    "חע!ושלא תחזרו לפה"
    חוזר לתחרות ומברר עוד עליה

5. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    *ברכותיי! פתחתה את עמוד 20! אתה מקבל איווי!
    סטלד יורה אקדח מים חזק שמעיף את אלקטידר.
    "מה אני לא יכול להשתמש במתקפות חשמליות בגלל שאלקטידר רטוב!" אומר ג'ון בלחץ בעד שאלקטידר מננסה לעמוד אך המים גורמים לו להחליק.
    מה תעשה?

~לי~
    "סויפיר בוא נגמור את זה מהר השתמש במהירות ואז באגרוף שאיבה!" אומר ג'ון בעד שבנתיים סויפיר סתם עומד שם.פיתאום סויפיר טס לכיונו של אקוס במהירות מדהימה ודופק לו אגרוף שאיבה שמעיף אותו עד השמיים.לאחר מכן אקוס נופל ובקושי מצליח לעמוד."לא כדי לך לזלזל בי! זה שאני זקן לא אומר שאני לא מאמן חזק!" אומר הסבא ומחייך.
    מה תעשה?

~רון~
    "היי אתה ילד? רוצה להרשם לתחרות?" שואלת הקרינית של התחרות.
    "התחרות היא תחרות זוגות ולדעתי כדי לך להרשם! ראתי איך נצחתה את הילד הזה!" היא אומרת.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

~לי~
    "סויפיר בוא נגמור את זה מהר השתמש במהירות ואז באגרוף שאיבה!" אומר ג'ון בעד שבנתיים סויפיר סתם עומד שם.פיתאום סויפיר טס לכיונו של אקוס במהירות מדהימה ודופק לו אגרוף שאיבה שמעיף אותו עד השמיים.לאחר מכן אקוס נופל ובקושי מצליח לעמוד."לא כדי לך לזלזל בי! זה שאני זקן לא אומר שאני לא מאמן חזק!" אומר הסבא ומחייך.
    מה תעשה?

אני אומר לאקוס"שבירת לבנים ופעימת מים על סויפר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    *ברכותיי! פתחתה את עמוד 20! אתה מקבל איווי!
    סטלד יורה אקדח מים חזק שמעיף את אלקטידר.
    "מה אני לא יכול להשתמש במתקפות חשמליות בגלל שאלקטידר רטוב!" אומר ג'ון בלחץ בעד שאלקטידר מננסה לעמוד אך המים גורמים לו להחליק.
    מה תעשה?
    יש חחחחח אני מקבל איווי
    -------------------------
    "כל הכבוד סטלד עכשיו תשתמש בצעקה כדי לשתק את אלקטיד ואז שוב אקדח מים צא!"

8. משתמש מנוסה

~רון~
    "היי אתה ילד? רוצה להרשם לתחרות?" שואלת הקרינית של התחרות.
    "התחרות היא תחרות זוגות ולדעתי כדי לך להרשם! ראתי איך נצחתה את הילד הזה!" היא אומרת.
    מה תעשה?

--------------------
    "ואו,בוודאי,קחי את הפרטים", מתרש, ושואל את עצמי מי יהיה הבן זו שלי לקרבות .

9. משתמש מנוסה
    ~לי~
    אקוס משתמש בשבירת לבנים אך סוויפר תופס לו את הזרוע ומעיף אותו ממנו. לאחר מכן אקוס קופץ לאדמה מהאוויר ומשתמש בפעימת מים אך היא לא משפיעה על סויפר. "תשתמש בשבירת לבנים!" אומר הסבא וסוויפר מתקרב אל אקוס בשבירת לבנים. אקוס מנסה להתחמק אך סויפר חוסם אותו עם היד השניה ופוגע בו בחוזקה!
    מה תעשה?

~אדם~
    סאטלד משתמש בצעקה ומשתק את אלקטרידר. לאחר מכן הוא מתקרב אל אלקטרידר ומשתמש באקדח מים אך בדיוק אז ג'ון אומר לאלקטרידר להשתמש בברק ואז אלקטרידר מקריב את עצמו וכמעט מחסל את סאלטד אך הוא נשאר בקושי עומד. "חזור אלקטרידר,צא אלקטרידוד!" אומר ג'ון,מכניס את אלקטרידר ומוציא פוקימון גדול ומפחיד . "תשתמש בשבירת לבנים!" אומר ג'ון לאלקטרידוד והוא כמעט פוגע בסאטלד כשפתאום סאטלד מוקף באור לבן ובוהק ומשנה את צורתו! לאחר כמה שניות אתה רואה את האור נעלם ופוקימון שדומה מאוד לסאלטד נמצא במקומו ותופס לאלקטרידוד את היד! . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סאלניפ!
    מה תעשה?

~רון~
    היא לוקחת את הפרטים שלך וחוזרת לאחר כמה דקות ואומרת שאתה רשום. לאחר מכן היא אומרת:"התחרות היא תחרות זוגות וכדאי לך להיתאמן על מהלכים עד מחרתיים." היא אומרת ומחייכת.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999;664922[COLOR=purple
    ~אדם~[/COLOR]
    סאטלד משתמש בצעקה ומשתק את אלקטרידר. לאחר מכן הוא מתקרב אל אלקטרידר ומשתמש באקדח מים אך בדיוק אז ג'ון אומר לאלקטרידר להשתמש בברק ואז אלקטרידר מקריב את עצמו וכמעט מחסל את סאלטד אך הוא נשאר בקושי עומד. "חזור אלקטרידר,צא אלקטרידוד!" אומר ג'ון,מכניס את אלקטרידר ומוציא פוקימון גדול ומפחיד . "תשתמש בשבירת לבנים!" אומר ג'ון לאלקטרידוד והוא כמעט פוגע בסאטלד כשפתאום סאטלד מוקף באור לבן ובוהק ומשנה את צורתו! לאחר כמה שניות אתה רואה את האור נעלם ופוקימון שדומה מאוד לסאלטד נמצא במקומו ותופס לאלקטרידוד את היד! . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סאלניפ!
    מה תעשה?
    "וואו סאלניפ מגניב! קדימה סאלניפ תקוף באקדח מים צא!"

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    אקוס משתמש בשבירת לבנים אך סוויפר תופס לו את הזרוע ומעיף אותו ממנו. לאחר מכן אקוס קופץ לאדמה מהאוויר ומשתמש בפעימת מים אך היא לא משפיעה על סויפר. "תשתמש בשבירת לבנים!" אומר הסבא וסוויפר מתקרב אל אקוס בשבירת לבנים. אקוס מנסה להתחמק אך סויפר חוסם אותו עם היד השניה ופוגע בו בחוזקה!
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אומר לאקוס" פעימת מים ושבירת לבנים על סויפר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    סאלניפ מסתכל עליך ומחייך. לפתע הוא מסתחרר ומלא זרועות מים יוצאות ופוגעות באלקטרידוד והפוקדע מצפצף. אתה מסתכל בפוקדע ואתה רואה מתקפה חדשה לסאלניפ,סחרור אקווה.
    אלקטרידוד מותש וג'ון אומר:"וואו איזה מזל יש לך! אוקיי,תשתמש בברק אלקטרידוד!"
    מה תעעשה?

~לי~
    פעימת המים מפספסת את סוויפר וכאשר אקוס מתקרב אליו עם שבירת לבנים,סוויפר תופס אותו ומחסל אותו בדפיקתו על האדמה. "אתה נתתה קרב ראוי ילדון! בגלל זה אני אתן לך את אבן המים בכל זאת!" אומר הסבא וזורק לך את אבן המים לידיים. "כאשר תתחזק תוכל לחזור לפה ונעשה קרב סוויפר על סוויפר!" הוא ממשיך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    סאלניפ מסתכל עליך ומחייך. לפתע הוא מסתחרר ומלא זרועות מים יוצאות ופוגעות באלקטרידוד והפוקדע מצפצף. אתה מסתכל בפוקדע ואתה רואה מתקפה חדשה לסאלניפ,סחרור אקווה.
    אלקטרידוד מותש וג'ון אומר:"וואו איזה מזל יש לך! אוקיי,תשתמש בברק אלקטרידוד!"
    מה תעעשה?
    "מהר סאלניפ תשתמש באקדח מים כדי לנסות ולעצור את הברק ואז תקוף בסחרור אקווה!"

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="Purple"]

~לי~
    פעימת המים מפספסת את סוויפר וכאשר אקוס מתקרב אליו עם שבירת לבנים,סוויפר תופס אותו ומחסל אותו בדפיקתו על האדמה. "אתה נתתה קרב ראוי ילדון! בגלל זה אני אתן לך את אבן המים בכל זאת!" אומר הסבא וזורק לך את אבן המים לידיים. "כאשר תתחזק תוכל לחזור לפה ונעשה קרב סוויפר על סוויפר!" הוא ממשיך.
    מה תעשה?
    אני אומר לאקוס" הנה תתפתח " ושם את אבן המים על אקוס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    סאלנים משתמש באקדח מים וזה מתנגש בברק והזירה מתמלאת עשן. סאלניפ משתמש בסילון אקווה ומחסל את אלקטרידוד. "כל הכבוד!" אומר ג'ון ומחזיר את אלקטרידוד. "ניצחת. מגיע לך תג הרעם!" הוא אומר ונותן לך את תג המכון. "אה כן,כמעט שכחתי!" הוא אומר לך בדיוק כשאתה עומד לצאת מהמכון. "מישהו מחפש אותך במרכז הפוקימונים."
    מה תעשה?

~לי~
    אתה שם את האבן על אקוס והוא משנה את צורתו באור לבן ובוהק. לאחר מכן הוא הופך לסוויפר והוא נרראה ממש שמח. "להתראות ילד!" אומר הסבא והולך.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

עמוד 20 מתוך 44 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •