Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 44 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 653
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי a.v.i.v צפה בהודעה
    ~אדם~
    אתם הולכים למרכז הפוקימונים ונחים כמה דקות. לאחר מכן אתם ממשיכים ביער ולבסוף אתה רואה שלט:"ברוכים הבאים לעיר קיסון!". אתה רואה את העיר ובה מכון,מרכז פוקימונים,חנות ותחרות פוקימונים. לפתע אתה רואה את מנהיג מכון הרוח,לני עובר לידך ונכנס לעיר.
    מה תעשה?
    "היי אתה מנהיג מכון הרוח לני נכון!? אני באתי לכאן כדי להלחם מולך!"

2. משתמש מנוסה
    ~לי~
    "בוודאי!" אומר האיש ונכנס לבניין נטוש ומפחיד. "יש פה הרבה פוקימוני רוח שמשרתים אותו אז אל תתפלא אם יתקפו אותנו" הוא אומר ואתם מגיעים לחדר. לפתע אתם רואים שחוסמים אתכם כמה פוקימוני רוח קטנים .
    מה תעשה?

~אדם~
    "מה אתה אומר?! אני לא יכול להילחם היום במכון... סבתא שלי חולה ואני צריך להישאר אצלה ולטפל בה. אני מצטער אבל נצטרך לדחות את הקרב הזה למחר." אומר לני.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~לי~
    "בוודאי!" אומר האיש ונכנס לבניין נטוש ומפחיד. "יש פה הרבה פוקימוני רוח שמשרתים אותו אז אל תתפלא אם יתקפו אותנו" הוא אומר ואתם מגיעים לחדר. לפתע אתם רואים שחוסמים אתכם כמה פוקימוני רוח קטנים .
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני מוציא את סויפר ואור לו" פעית מים על הפוקימונים האלו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "מה אתה אומר?! אני לא יכול להילחם היום במכון... סבתא שלי חולה ואני צריך להישאר אצלה ולטפל בה. אני מצטער אבל נצטרך לדחות את הקרב הזה למחר." אומר לני.
    מה תעשה?
    "אין בעיה אדוני! להתראות." אני ימשיך כמה צעדים ואז אני אשחרר את הפוקימונים שלי ויגיד להם:"היי כולם רוצים להתאמן קצת?"

5. משתמש מנוסה

~רון~
    כולם עושים את מה שאמרת וממשיכים להתאמן על זה ופתאום אתה רואה שהביצה שלך מתחילה להיסדק! לאט לאט היא משנה את צורתה ויוצא משם פוקימון חרק קטן דמוי חסילון אדמה ! לפתע אתה רואה שהוא מתחיל לבכות וכל הפוקימונים שלך מסתכלים עליו. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו סאנדוג והמתקפות שלו הן חפירה וצעקה.
    מה תעשה?
    מה תעשה?

--------------------------------------
    זה לא קשר זורק אותו!!
    חחח סתם
    --------
    "ממ נראה פוקימון מגניב", "אל תבכה קטנצ'יק",נותן לו אוכל ומים
    "טוב חברה יש לנו שותף חדש"

6. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~לי~
    כל הפוקימונים הקטנים בורחים חוץ מאחד.לפתע הפוקדע מצפצץ והוא אומר שקוראים לפוקימון טאיטום.לפתע טאיטום משתמש בגל על חושי שמעיף את כולם ונעלם."היי ילדים אתם באים?" שואל האיש."כ..כ...כן אדוני.." אמור לואיס בלחץ.
    מה תעשה?

~אדם~
    כלולם מרוצים ומתחלים להתאמן על המתקפות שלהם חוץ מי מליון.לפתע אתה רואה שהוא נתקע ברקסיט והוא מצעבן עליו ומתחיל לתקוף אותו.לאחר מכן סלאניפ ורייזיד עוצרים אותם.
    מה תעשה?

~רון~
    אתה רואה שסאנדוג מתחיל לבכות ואתה מבין שהוא רעב.לפתע סנובי הולך לעץ פירות מקפיא אותן ויוצר מיץ.לאחר מכן סאנדוג רץ על המיץ ושותה אותו בהנאה.לפתע אתה רואה שסאנדוג עייף וכך גם כל השאר.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה

~רון~
    אתה רואה שסאנדוג מתחיל לבכות ואתה מבין שהוא רעב.לפתע סנובי הולך לעץ פירות מקפיא אותן ויוצר מיץ.לאחר מכן סאנדוג רץ על המיץ ושותה אותו בהנאה.לפתע אתה רואה שסאנדוג עייף וכך גם כל השאר.
    מה תעשה?

-------------------------------------
    "טוב,התאמנתם מספיק",מחזיר פלפוכדורים,חוזר לתחרות ואומר לאחות ג'וי, "אני מוכן לתחרות!"

8. משתמש מנוסה
    ~רון~
    "אתה מתכון לתחרות שיש בעד יום לא כלל זה?" שואלת האחות ג'וי.
    "התחרות תתחיל בעד יום רק אז עדיף לך להמשיך להתאמן הוא להלחם במכון החשמל שבעיר שמתי שמנהיג המכון ג'ון נימצא במכון.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ~רון~
    "אתה מתכון לתחרות שיש בעד יום לא כלל זה?" שואלת האחות ג'וי.
    "התחרות תתחיל בעד יום רק אז עדיף לך להמשיך להתאמן הוא להלחם במכון החשמל שבעיר שמתי שמנהיג המכון ג'ון נימצא במכון.
    מה תעשה?
    "אה,טוב,תודה לך!"
    הולך בדרכי למכון החשמל
    "אני עוד אחזור לתחרות!"

*ותתקן לי את הפוכדורים ואת הביצה שהתפתחה כבר*

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    כל הפוקימונים הקטנים בורחים חוץ מאחד.לפתע הפוקדע מצפצץ והוא אומר שקוראים לפוקימון טאיטום.לפתע טאיטום משתמש בגל על חושי שמעיף את כולם ונעלם."היי ילדים אתם באים?" שואל האיש."כ..כ...כן אדוני.." אמור לואיס בלחץ.
    מה תעשה?

[/COLOR][/I]
    אני אומר לאיש"כן יאללה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    כלולם מרוצים ומתחלים להתאמן על המתקפות שלהם חוץ מי מליון.לפתע אתה רואה שהוא נתקע ברקסיט והוא מצעבן עליו ומתחיל לתקוף אותו.לאחר מכן סלאניפ ורייזיד עוצרים אותם.
    מה תעשה?
    "היי מילון מה קורה לך? בוא ננסה להתאמן ביחד בסדר?"

12. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה מגיע למכון ואתה רואה שהדלת פתוחה.לפתע אתה מרגיש תחיפה קלה ונכנס למכון."מי אתה ילד?" שואלל מנהיג המכון ג'ון."טוב אם אתה רוצה להלחם נגדי אז אין שום בעיה!" אומר ג'ון ומנגן בגיטרה.
    מה תעשה?

~לי~
    אתם ממשכים אם האיש ולפתע אתם מגעים למעבדם אם המון מכונות."המכנות האלה הם כמה מהמכנות המיתתקדמות ביותר שקיימות בעזור אבל אין לי מושג מה הם עושות פה הוא מי הביא אותם אבל דבר אחד בטוח המחסיר הזה מושך המון פוקימוני רוח" אומר האיש ומסתכל על המכונה.
    מה תעשה?

~אדם~
    מילון מסכים אך הוא לנראה שמח כל כך.לפתע אתה רואה שכולם מתאמנים ולפתע אתה רואה שריזליד ורקסליט למדו מתקפות חדשות,רקסליט למד סחרור אש וריזיד למדזנב ברזל.לאחר מכן אתה רואה שמילון מתעצבן ומשתמש באקדח זרע על שנהם והם מתחלים לריב.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR="MediumTurquoise"

~לי~
    אתם ממשכים אם האיש ולפתע אתם מגעים למעבדם אם המון מכונות."המכנות האלה הם כמה מהמכנות המיתתקדמות ביותר שקיימות בעזור אבל אין לי מושג מה הם עושות פה הוא מי הביא אותם אבל דבר אחד בטוח המחסיר הזה מושך המון פוקימוני רוח" אומר האיש ומסתכל על המכונה.
    מה תעשה?

[/COLOR]
    קארת את ההודעה שלי
    --------------------------------------------------------------------------
    אני אומר לאיש" למה שלא נהרוס את המכונה הזאת"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    מילון מסכים אך הוא לנראה שמח כל כך.לפתע אתה רואה שכולם מתאמנים ולפתע אתה רואה שריזליד ורקסליט למדו מתקפות חדשות,רקסליט למד סחרור אש וריזיד למדזנב ברזל.לאחר מכן אתה רואה שמילון מתעצבן ומשתמש באקדח זרע על שנהם והם מתחלים לריב.
    מה תעשה?
    "אהה עכשיו אני מבין מה יש לך מילון..אתה מתרגז שהם לומדים מתקפות חדשות ואתה לא נכון?! אתה רוצה להיות חזק כמוהם?!"

15. משתמש מנוסה
    הודעה
    מיום שישי הקרוב ועד יום שני יארך אוונט "אי הפלדה".באוונט הזה אתם תהיו על אי בשם אי הפלדה בו תיתגוררו כמה ימים ושם היו תחריות מיוחדות בינכם שכל מי שינצח יקבל פרס כלשהו.ביום שני היה תחרות מיוחדת של קרבות בה הרשומים יצטרכו לעבוד כצוות ולעזור לצות S.R.L.האוונט יארך ביום שישי אז תהיו מווכנים!

~לי~
    *כן קראתי את ההודעה וזה בסדר..
    "אני לא חושב שזה יה מלך חכם כי המון פוקימונים יכעסו שהמכונה תישבר" אומר האיש.פיתאום אתם שומעים רעש מור וחק מכיון הדלת."מזה הרעש הזה?" שואל לואיס.לפתע פוקימון רוח דיי קטן הורס את הדלת ונכנס למעבדה."אני לא מאמין זה שקריליו!" אומר לואיס בפחד.
    מה תעשה?

~אדם~
    אתה רואה שמילון שוב מתעצבן ובורח מין משם.לפתע אתה רואה שכולם מבולבלים ולא יודעים מה לעשות.לאחר מכן סלניפ רץ אחרי מיתון ואחריו כל השאר.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 23 מתוך 44 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •