[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~לי~
הצעקה וגחלת בכלל לא משפעיים עליו בכלל והוא משתמש בכדור צל שמעיף את פארליט וכמעט מחסל אותו.לפתע סוויפר יוצא מין הפוקדור ומשתמש בתותח הידרו שמעיף את שקרליו.לאחר מכן סוויפר מתחיל להישתמש בפעיימות מים איך שקרליו מתחמק מכולן.
מה תעשה?
~אדם~
כולם רצים אחריי מילון אך אף אחד לא מוצא אותו.לפתע אתה רואה פיצוץ מעזור היער.לאחר מכן סלניפ קופץ לעזור של הפיצוץ ואחריו כל השאר.
מה תעשה?
האוונט היתבטל מיכון שגם רון וגם לי להיו באותו הזמן..
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
~אדם~
אתה רצים לעזור הפיצוץ ורואים שחבורת זנגאוסתוקפת את מילון.לפתע פוקימון דלעת מוזר
קופץ מין העצים ומשתמש ברוח מאימת שמעיפה את כל הזנגאוס."כל הכבוד אוליפיום!" אומר לני מנהיג מכון הרוח."בפעם הבאה תצתרך לשמור על המילון שלך קצת יותר.." אומר לני."דרך אגב איך קוראים לך?" שואל לני ומרים את מילון.
מה תעשה?
~לי~
שקרליו משתמש בהגנה ונראה כיאלו הוא לא רוצה להילחם."טוב אני צריך לעשות משהו! אוקי צא טייריז!" אומר לואיס ומוציא פוקימון עטלף."אוקי טיירז הישתמש בגלים חשמליים!" אומר לואיס בעד שגלי חשמל חזקים הורסים את המכונה.לפתע אתם רואים ששקרליו מתחיל לשמוח."היי נראלי שהוא רוצה שנהרוס את המכונה!" אומר לואיס בעד ששקרליו משתמש בכדורי צל.
מה תעשה?
האוונט יארך שכולם יכלו להגיב למשחק..
ספוילר
~אדם~
"האמת היא שבדיוק התפנא לי מקום... בוא אחרי" הוא אומר ומתחיל ללכת למכון הרוח. אתם מגיעים למכון הרוח,מתארגנים ומוכנים לקרב. "אוקיי,צא גאסטול!" אומר לני ומוציא מהפוכדור פוקימון דמוי רוח להבה.
מה תעשה?
סתם,כי בא לי לדבר
-------------------------
הזיופים שלי:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
עוד בהמשך!
~אדם~
"התחמק ותשתמש באש רפאים" אומר לני ברוגע מפחיד וגאסטול מצליח להתחמק ולפגוע בסאלניפ די חזק. "עכשיו תשתמש בשיגור ואז כדור צל!" אומר לני וגאסטול משתגר אל הפרצוף של סאלניפ ופוגע בו בחוזקה בכדור צל!
מה תעשה?
סתם,כי בא לי לדבר
הזיופים שלי:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
עוד בהמשך!
~אדם~
סאלניפ משתמש בסחרור אקווה תוך כדי הסתובבות ופוגע בחוזקה בגאסטול וכמעט מחסל אותו! "תשתמש בהסוואה." אומר לני לגאסטול ולפתע גופו נעלם! "במתקפה זו רק פוקימוני רוח יכולים להשתמש והיא עוזרת להם להגן על עצמם כשהם מותשים כך שלא רואים אותם כי הם מתמזגים עם הצבע של הסביבה..." מסביר לני וממשיך ואומר לגאסטול:"עכשיו,אש רפאים פעם אחרונה!"
מה תעשה?
סתם,כי בא לי לדבר
הזיופים שלי:
ספוילר
ספוילר
ספוילר
עוד בהמשך!
~אדם~
סחרור האקווה הרס את אש הרפאיים.
"אוקי היגעה הזמן לגמור אם זה! היפוך!" אומר לני בעד שגאסטול יוצר חור שחור שאקח המים נאב לתוכו ומין החור השחור יוצאים ברקים סגולים שמחסלים את סלניפ."היפוך לילה זו אחת ממתקפות הרוח החזקות שיש! היא שואבת את מיתקפת היריב ומשנה אותה למתקפה מסוג שמשפיע על היריב בתושפת של כוח רוח!" אומר לני ומחייך.
מה תעשה?
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)