Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 44 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 653
  1. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~אדם~
    "גאסטול השתמש ברוח מאימת ובלהביור!" אומר לני בעד שהלהביור והרוח המאימת משתלבים ויוצרים סופת אש חזקה שפשוט מחסלת את סלניפ."סלניפ לא מסוגל להילחם!" אומר השופט."שאתה נילחם נגד פוקימוני הרוח שלי תצטרך לדעת גם להגן לא רק לתקוף!" אומר לני ומחייך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה
    ~אדם~
    "גאסטול השתמש ברוח מאימת ובלהביור!" אומר לני בעד שהלהביור והרוח המאימת משתלבים ויוצרים סופת אש חזקה שפשוט מחסלת את סלניפ."סלניפ לא מסוגל להילחם!" אומר השופט."שאתה נילחם נגד פוקימוני הרוח שלי תצטרך לדעת גם להגן לא רק לתקוף!" אומר לני ומחייך.
    מה תעשה?
    אחי יש לך תאריך לאיזשהו אוונט?
    -------------------------------------
    "אין בעיה אני רואה שזה יהיה קרב מעניין! צא קאספיק תשתמש בדופק אפל!"

3. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    בינתיים אין תאריך מדויק לאיוונט אך בקרוב יהיה
    קאספיק משתמש בדופק אפל. "גם אתה!" אומר לני וגאסטול משתמש גם בדופק אפל ושתי המתקפות משתלבו ויוצרות פיצוץ ענק שמחסל את גאסטול ולקאספיק הוא גורם נזק גדול. "חזור גאסטול,צא דוזאנד!" אומר לני,מחזיר את גאסטול ומוציא פוקימון שנראה כמו שק רפאים . "השתמש בכדור צל!" אומר לני לדוזאנג וכדור צל בדרך לקאספיק.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי a.v.i.v צפה בהודעה
    ~אדם~
    בינתיים אין תאריך מדויק לאיוונט אך בקרוב יהיה
    קאספיק משתמש בדופק אפל. "גם אתה!" אומר לני וגאסטול משתמש גם בדופק אפל ושתי המתקפות משתלבו ויוצרות פיצוץ ענק שמחסל את גאסטול ולקאספיק הוא גורם נזק גדול. "חזור גאסטול,צא דוזאנד!" אומר לני,מחזיר את גאסטול ומוציא פוקימון שנראה כמו שק רפאים . "השתמש בכדור צל!" אומר לני לדוזאנג וכדור צל בדרך לקאספיק.
    מה תעשה?
    "קאספיק מהר תשתמש בשיגור ואז אגרוף ממקוד צא!"

5. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    קספיאק משתמש בשיגור ומתחיל להכות את דוזאנד אך זה בקושי משפיע עליו."אוקי דוזאנד הישתמש בהיפנוזה!" אומר לני בעד שקספאיק ניפגעה מין ההיפנוזה ונרדם."עכשיו הישתמש באגרוף אש!" אומר לני בעד שדוזאנד מתקדם במהירות לעברו של קאספיק.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    קספיאק משתמש בשיגור ומתחיל להכות את דוזאנד אך זה בקושי משפיע עליו."אוקי דוזאנד הישתמש בהיפנוזה!" אומר לני בעד שקספאיק ניפגעה מין ההיפנוזה ונרדם."עכשיו הישתמש באגרוף אש!" אומר לני בעד שדוזאנד מתקדם במהירות לעברו של קאספיק.
    מה תעשה?
    "מהר קאספיק תנסה לקום תשתמש בדופק אפל"

7. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    קאספיק לא מיטעורר ודוזאנד פוגע בו ישרות וכמעט מחסל אותו.לפתע הוא מטעורר ומשתמש באגרוף ממוקד שמעיף את דוזאנד." אוקי דונזאד השתמש בסופת חול וברוח מאיימת!" אומר לני בעד שסופת החול והרוח המאיימת שתלבים ויוצרים סופה שמחסלת גם את קאספיק.לפתע מילון יוצא מין הפוקדור ואתה רואה שהוא רוצה להילחם.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    קאספיק לא מיטעורר ודוזאנד פוגע בו ישרות וכמעט מחסל אותו.לפתע הוא מטעורר ומשתמש באגרוף ממוקד שמעיף את דוזאנד." אוקי דונזאד השתמש בסופת חול וברוח מאיימת!" אומר לני בעד שסופת החול והרוח המאיימת שתלבים ויוצרים סופה שמחסלת גם את קאספיק.לפתע מילון יוצא מין הפוקדור ואתה רואה שהוא רוצה להילחם.
    מה תעשה?
    "אין בעיה קאספיק תחזור! מילון תשתמש באקדח זרע צא!"

9. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    קליעה הזרעים פוגע קשה בדוזאנד.לפתע קליעה הזרעים של ממיילון הופך וכדור אנרגיה עוצמתי שכמעט מחסל את דוזאנד.*מיילון למד כדור אנריגה לעודכן מיד." אוקי הישתמש באגרוף אש!" אומר לני בעד שדוזאנד מתקרב במהירות לעבר מיילון.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    קליעה הזרעים פוגע קשה בדוזאנד.לפתע קליעה הזרעים של ממיילון הופך וכדור אנרגיה עוצמתי שכמעט מחסל את דוזאנד.*מיילון למד כדור אנריגה לעודכן מיד." אוקי הישתמש באגרוף אש!" אומר לני בעד שדוזאנד מתקרב במהירות לעבר מיילון.
    מה תעשה?
    "מהר מילון תשתמש במהירות על מנת לחמוק ואז אקדח זרע שוב צא!"

11. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    מיילון מתחמק מאגרוף האש של דוזאנד אך שמילון משתמש בקליעה זרעים דוזאנד משתמש בהיפוך לילה ששואב את קליעה הזרעים ויוצא במקום להביור סגול שמתקרב על מיילון.לפתע מילון מתחמק מין הלהביור רץ לכיונו של דוזאנד ומשתמש בכדור אנרגיה ממש קרוב על דוזאנד.לאחר מכן נוצר פיצץ אדר שמין העשן יוצא דוזאנד אך רגע אחד אחרי שהוא יצא מין העשן הוא פשוט נופל ומילון עדיין עומד על הרגליים."יפה! אני רואה שאתה יריב ראוי! אבל לא מספיק ראוי! צא אולפיום! " אומר לני בעד שמילון מתחיל לפחד.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    מיילון מתחמק מאגרוף האש של דוזאנד אך שמילון משתמש בקליעה זרעים דוזאנד משתמש בהיפוך לילה ששואב את קליעה הזרעים ויוצא במקום להביור סגול שמתקרב על מיילון.לפתע מילון מתחמק מין הלהביור רץ לכיונו של דוזאנד ומשתמש בכדור אנרגיה ממש קרוב על דוזאנד.לאחר מכן נוצר פיצץ אדר שמין העשן יוצא דוזאנד אך רגע אחד אחרי שהוא יצא מין העשן הוא פשוט נופל ומילון עדיין עומד על הרגליים."יפה! אני רואה שאתה יריב ראוי! אבל לא מספיק ראוי! צא אולפיום! " אומר לני בעד שמילון מתחיל לפחד.
    מה תעשה?
    "מילון קדימה תשתמש במהירות ואז כדור אנרגיה"

13. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    זה קרב 3X3 והשתמשת כבר בשלושה פוקימונים...
    --------------------------------------
    "השתמש בקליעה זרעים אולפיום!" אומר לני וקליע הזרעים פוגע במילון ומחסל אותו! "הא! זה היה צפוי!" אומר לי ועוזר לך להרים את מילון.
    "מחר נעשה קרב חוזר ונראה אם תנצח... בינתיים יש לך זמן להתאמן עם מילון... אני ראיתי שיש לו פוטנצייל!" אומר לני.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי a.v.i.v צפה בהודעה
    ~אדם~
    זה קרב 3X3 והשתמשת כבר בשלושה פוקימונים...
    --------------------------------------
    "השתמש בקליעה זרעים אולפיום!" אומר לני וקליע הזרעים פוגע במילון ומחסל אותו! "הא! זה היה צפוי!" אומר לי ועוזר לך להרים את מילון.
    מה תעשה?
    כן אני נזכרתי בגלל זה ערכתי את ההודעה שלי
    ---------------------------------------------
    "חחח לא נורא... צא קאספיק תשתמש בשיגור ואז דופק אפל צא!"

15. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    קאספיק משתמש בשיגור ומשתגר אל הפרצוף של אולפיום ועומד להשתמש בדופק אפל אך אולפיום משתמש בנשיכה ומצליח לבטל את המתקפה של קאספיק כשהוא בתוך פיו! "עכשיו תשתמש בכדור צל פעם אחרונה!" אומר לני ואולפיום משתמש בכדור צל אשר נטען בתוך פיו וגם מתפוצץ בתוך פיו אך הוא לא נפגע וקאספיק מחוסל! "כל הכבוד,אולפיום!" אומר לני לאולפיום ואומר לך:"יש לפוקימונים שלך פוטנצייל גדול מאוד... אני אשמח ללכת איתך לאימונים שלך ולעזור לך לאמן את שלושת הפוקימונים שראיתי היום."
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

עמוד 25 מתוך 44 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •