"אין בעיה טרביול אני ישלח אותך ואת ארמסטון לפרופסור" ואני הולך למכונה ושולח אותם למעבדה של הפרופסורפורסם במקור על ידי afikafik1999;676571[COLOR=purple
"אין בעיה טרביול אני ישלח אותך ואת ארמסטון לפרופסור" ואני הולך למכונה ושולח אותם למעבדה של הפרופסורפורסם במקור על ידי afikafik1999;676571[COLOR=purple
~אדם~
אתה מביא לפרופסור את שנהם."טוב אדם אתה בא לקרב מלא!" שואל טום בעד אם מחזיק פכדור בידו!" טוב קדימה בוא!".
מה תעשה?
ספוילר
~אדם~
"טוב גם זה בסדר! אוקי צא רוובוופ!" אומר טום ובעד שעומד מולך רוובוופ גדול וקשוח."תבחר את הפוקימון של אדם!" אומר טום ומחייך.
מה תעשה?
ספוילר
~אדם~
"רוובוופ הישתמש בתותח חשמל עכשיו!" אומר טום בעד שרוובוופ יוצר תותח חשמל ומרסק אותו על האדמה.לפתע נוצר פיצוץ אדיר שמעיף את רייפלון בחוזקה."אוקי רוובוופ השתמש בשבירת לבנים!" אומר טום בעד שרוובוופ הקשוח מתקדם במהירות לכיונו של רייפלון.
מה תעשה?
ספוילר
[quote=afikafik1999;676571]~שינו~
דלי'ציק מנהנה בראש וקופץ על הגב שלך.לפתע אתה רואה שדליצ'יק מתחיל ללרוץ לכיון העיר.לאחר מכן גם פוולק רץ אך נראה כיאלו הוא רוצה לתפוס את דליצ'יק.
מה תעשה?
quote]
"אוי לא, באיזו צרה הסתבכתי עכשיו" אחשוב ואיאלץ לרוץ אחריהם.
"פלווק, דליצ'יק, חכו לי!" אצעק בעודי רץ.
---
שמתי לב שבמשחק מחלקים פרסים על פי פתיחת עמודים למשל, אשמח אם תסתכל בנושא הנעוץ שנפתח על ידי ריטסוקה-קון שמדבר על כך.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
~אדם~
רייפלון משתמש במכת חול אך רוובוופ מצליח לראות. "אל תשכח שהוא סוג אדמה" אומר טום בעד רייפלון משתמש בכדור אנרגיה אך רוובוופ מתחמק ומשתמש באגרוף ממוקד ופוגע בחוזקה ברייפלון. "עכשיו תשתמש בניתור!" אומר טום ורוובוופ כבר בדרך אל רייפלון בניתור.
מה תעשה?
~שינו~
אתה צודק,שינינו את החוקים.
------------------------
אתה רודף אחרי דליצ'יק ופלווק כשלפתע אתה נתקע בילד. אתה מסתכל עליו ורואה שזה... סטיב!
"היי ילד,תסתכל לאן אתה הולך!" צועק סטיב ומסתכל עליך ופתאום נזכר ונעמד במהירות. "היי,שינו זה אתה!" לפתע אתה רואה שמהכיס שלו נופלת מאין נוצה כסופה ואתה רואה את דליצ'יק ופלווק נעמדים ליד הנוצה ודליצ'יק מסתכל עליה. "אז מה קורה איתך מאז הקרב שלנו שהיה לפני 20 דקות? חחח" שואל סטיב וצוחק.
מה תעשה?
ספוילר
~אדם~
רייפלון משתמש בכדור אנרגיה וכשכדור האנרגיה כמעט פוגע ברוובוופ רייפלון משתמש באקדח זרע אשר מפוצץ את כדור האנרגיה בפרצוף שלו. "נו באמת... טוב תשתמש בניתור פעם נוספת ותוך כדי תשתמש באגרוף ממוקד כשאתה מסתובב!" אומר טום לרוובוופ ורוובוופ משתמש בכל זה ויוצר מין שילוב מיוחד של מתקפות אשר פוגע בחוזקה ברייפלון וכמעט מחסל אותו! "אני קורא למהלך הזה ניתור ממוקד!" אומר טום וממשיך:"עכשיו השתמש בזה פעם נוספת וגמור עניין!"
מה תעשה?
ספוילר
~אדם~
רייפלון משתמש במהירות ומתחמק מרוובוופ ולאחר מכן הוא משתמש בפצצת דרקון אשר פוגעת בחוזקה ברוובוופ ומחסלת אותו! "אוי לא! רוובוופ! חזור!" אומר טום ומחזיר את רוובוופ. עכשיו,צא רקסליט!" הוא אומר ומוציא את רקסליט שלו. "זוכר אותו? רקסליט שלי... הוא התחזק נורא! נראה אותך מולו עכשיו! השתמש בלהביור!" הוא אומר בחיוך ורקסליט משתמש בלהביור חזק כל כך שמחסל את רייפלון!
מה תעשה?
ספוילר
חזרתי!אתה יכול להוציא אותי מההקפאה..
אני היתי בקטע שלפני התחות,זאת אומרת אני אמור להשתתף שם עכשיו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)