Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 44 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 653
  1. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~אדם~
    "רקסליט כנס! וצא סקייראס !" אומר טום ומכניס את רקסליט."אוקי סקייראס השתמש בכנף פלדה עכשיו!" אומר טום בעד שסקייראס מתחיל לפגוע בסלניפ בעזרת כנף פלדה.
    מה תעשה?

~רון~
    *עדיין לא התחילה התחרות..
    אתם ממשכים להיתאמן ואתה רואה כולם כבר מתחלים להתעייף.לאחר מכן אתה רואה שמתחיל להחשיך.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה

~רון~
    *עדיין לא התחילה התחרות..
    אתם ממשכים להיתאמן ואתה רואה כולם כבר מתחלים להתעייף.לאחר מכן אתה רואה שמתחיל להחשיך.
    מה תעשה?
    -------------------
    "מממ....התחזקתם מספיק,ואתם כבר עייפים,חזרו לפוכדורים"
    הולך לרפא אותם,שוכר לי חדר והולך לישון

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    "רקסליט כנס! וצא סקייראס !" אומר טום ומכניס את רקסליט."אוקי סקייראס השתמש בכנף פלדה עכשיו!" אומר טום בעד שסקייראס מתחיל לפגוע בסלניפ בעזרת כנף פלדה.
    מה תעשה?
    'סקייראס הוא מסוג מתכת אז יש לי רעיון'
    "סאלניפ תשתמש בצעקה כדי לשגע את סקייראס ואז סחרור אקווה צא!"

4. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה מחזיר את כולם לפכדורים והולך למרכז הפפוקימונים.לאחר מכן אתה שוכר חדר ונרדם.לפתע אתה מיטערר בשאגה של בלאזגו.לאחר מכן אתה רואה שכלום מוכנים להיתאמן.
    מה תעשה?

~אדם~
    "חשבתי שתשתמש בסחרור אקווה! אוקי סקייראס השתמש בלהבה אוורית!" אומר טום בעד שסקייראס מתחיל לבעור ואז מתנגש בסחרור האקווה ומאדה אותו."להבה אוורית זו מתקפת מעופף מאוד חזק! היא גרמת לפוקימון לבעור ואז להתנגש, בדרך כלל זה משפיע על הפוקימון שמשתמש במתקפה אך אם השריון של סקיראס זה אפילו לא יזיז לו! אוקי עכשיו תותח חשמל סקייראס!" אומר טום בעד שתותח חשמל עוצמטתי מתקרב על סלניפ במהירות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "חשבתי שתשתמש בסחרור אקווה! אוקי סקייראס השתמש בלהבה אוורית!" אומר טום בעד שסקייראס מתחיל לבעור ואז מתנגש בסחרור האקווה ומאדה אותו."להבה אוורית זו מתקפת מעופף מאוד חזק! היא גרמת לפוקימון לבעור ואז להתנגש, בדרך כלל זה משפיע על הפוקימון שמשתמש במתקפה אך אם השריון של סקיראס זה אפילו לא יזיז לו! אוקי עכשיו תותח חשמל סקייראס!" אומר טום בעד שתותח חשמל עוצמטתי מתקרב על סלניפ במהירות.
    מה תעשה?
    סאלניפ תחזור! צא רקסליט תשתמש בלהביור צא!"

6. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אוקי סקייראז השתמש גם אתה בלהביור!" אומר טום בעד ששני הלהביורים מתנגשים ויוצרים פיצוץ שפוגעה בשנהם."אוקי עכשיו השתמש להבה אווירית!" אומר טום בעד שסקייראס מתקרב על קרסליט במהירות.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אוקי סקייראז השתמש גם אתה בלהביור!" אומר טום בעד ששני הלהביורים מתנגשים ויוצרים פיצוץ שפוגעה בשנהם."אוקי עכשיו השתמש להבה אווירית!" אומר טום בעד שסקייראס מתקרב על קרסליט במהירות.
    מה תעשה?
    'סוג מתכת חלש על אש אז..."
    רקסליט תשתמש במהירות כדי לחמוק ואז תשתמש בסחרור אש שיקיף את סקייראז ויחמם אותו"

8. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ~אדם~

~שינו~
    אתה צודק,שינינו את החוקים.
    ------------------------
    אתה רודף אחרי דליצ'יק ופלווק כשלפתע אתה נתקע בילד. אתה מסתכל עליו ורואה שזה... סטיב!
    "היי ילד,תסתכל לאן אתה הולך!" צועק סטיב ומסתכל עליך ופתאום נזכר ונעמד במהירות. "היי,שינו זה אתה!" לפתע אתה רואה שמהכיס שלו נופלת מאין נוצה כסופה ואתה רואה את דליצ'יק ופלווק נעמדים ליד הנוצה ודליצ'יק מסתכל עליה. "אז מה קורה איתך מאז הקרב שלנו שהיה לפני 20 דקות? חחח" שואל סטיב וצוחק.
    מה תעשה?
    "למען האמת, תכננתי להסתובב בכל העיר כיוון שיש בה מספר אטרקציות מעניינות, ובינהן כמובן מכון החשמל.
    אך כשרציתי ללכת אל עבר מרכז הפוקימונים, שני אלו החלו לרוץ ללא התראה". אומר לו ואשמח שמצאתי את שניהם.
    אסתכל על הנוצה הכסופה אשר נפלה לסטיב מהכיס ואתעניין: "הנוצה הכסופה אשר נפלה לך מהכיס נראית מיוחדת" אומר בהתעניינות.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

9. משתמש מנוסה
    ביקרות:
    מעכשיו אני ואביב מתחלים לעשות ביקרות בכל סוף שבוע (Kמרות שהיום זה לא כזה)כל צבע נותן פרס אחר.זהב אומר שאתם גם משקעים וגם מגיבים הרבה.כסף אומר שאתם מגבים הרבה אבל לא משקעיים כל כך.. תכלת אומר שאתם משקעים אמון אבל לא מגבים כל כך הרבה...ומכל השאר זה רק יורד..אוקי הינה:

אדם~קיבלתה זהב! כל הכבוד!תמשיך כך..
    פרס:רקסליט שלך התפתח בתגבוה הזאתי!

שינו~קיבלתה תכלת! כל הכבוד תמשיך להשקיע ולהגיב ואולי תקבל זהב!
    פרס:אחד הפוקימונים שללך התפתח עד מעט.

רון-לי~שנכם קיבלתם ירוק! כל הכבוד תנסו להגיב ולהשקיע יותר ואולי תקבלו זהב.פרס-לי:אתה תקבל חפץ מיוחד בד כמה תגבות.
    פרס-רון:במהשך המשחק אתה תקבל 2 אולטרה בולים וחפץ מיוחד.

~אדם~
    "אדם אתה לא מבין? לא משנה באיזה סוג תשתמש עדיין זה לא יזיז לסקייראס! אוקי בוא נגמור אם זה! השתמש בציפור אמיצה!" אומר טום בעד שסקייראס מתקדם במהירות לעבר רקסליט.לפתע רקסליט מתחיל לזהור ומצליח לעדוף את הציפור האמיצה של סקייראס.לאחר מכן אתה מבין שהוא מתפתח ל..תריקסט .לפתע הוא יוצר להבה סביב כל גופו ואז יורה אותה לכיונו של סקייראס.
    "היי אני לא מאמין הוא למד סחרור להבה!" אומר טום בלחץ.
    מה תעשה?

~שינו~
    "כן היא בהחלט מיוחדת היא מפטחת דליצ'יק להתפתחתו,אני רואה שיש לך אחת הא? אתה רוצה את הנוצה? מצאתי אותה סתם ככה ואני לא
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אדם אתה לא מבין? לא משנה באיזה סוג תשתמש עדיין זה לא יזיז לסקייראס! אוקי בוא נגמור אם זה! השתמש בציפור אמיצה!" אומר טום בעד שסקייראס מתקדם במהירות לעבר רקסליט.לפתע רקסליט מתחיל לזהור ומצליח לעדוף את הציפור האמיצה של סקייראס.לאחר מכן אתה מבין שהוא מתפתח ל..תריקסט .לפתע הוא יוצר להבה סביב כל גופו ואז יורה אותה לכיונו של סקייראס.
    "היי אני לא מאמין הוא למד סחרור להבה!" אומר טום בלחץ.
    מה תעשה?
    איזה כיף חח
    אבל מה ההבדל בין סחרור להבה לסחרור אש?
    ------------------
    "תודה חחחח...תריקסט תשתמש בסחרור להבה ולהביור שיכנס לתוכו ותגמור את סקייראס"

11. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    *סחרור להבה יותר חזק ובסחרור להבה כל הגוף עולה בלהבות וגם ההלבה טסה לכל הכיונים. "אנחנו לא נוותר סקייראס! השתמש בציפור אמיצה!" אומר טום בעד ששני המתקפות מתנגשות ומחסלות את שנהם.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    *סחרור להבה יותר חזק ובסחרור להבה כל הגוף עולה בלהבות וגם ההלבה טסה לכל הכיונים. "אנחנו לא נוותר סקייראס! השתמש בציפור אמיצה!" אומר טום בעד ששני המתקפות מתנגשות ומחסלות את שנהם.
    מה תעשה?
    אהה סבבה הבנתי
    -------------------
    "כל הכבוד טום!...יפה עכשיו נשארו לך שלושה פוקימונים נכון?! צא סאלניפ"

13. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ביקרות:

~שינו~
    "כן היא בהחלט מיוחדת היא מפטחת דליצ'יק להתפתחתו,אני רואה שיש לך אחת הא? אתה רוצה את הנוצה? מצאתי אותה סתם ככה ואני לא
    מגניב שמח על הערכה ם:
    אגב עלתה לי ולאדם שאלה, האם השחקנים יוכלו להחליף פוקימונים אחד עם השני כששניהם מסכימים? כי הוא הביע התעניינות בדליצ'יק ואמרתי לו שמצדי ואתן לו אותו אחרי שיעזור לי לעבור את המכון, ואני אסתכל אילו פוקימונים הוא יפגוש בהמשך הדרך ואבחר אחד
    ---
    "איזו מן שאלה, ברור שאני רוצה את הנוצה, אני לא יודע איך להודות לך!" אומר לסטיב בקריאות שמחה.
    ארים את הנוצה מן האדמה ואתחיל להבין מדוע דליצ'יק כל כך התעניין בה.
    "דליצ'יק, האם אתה רוצה להתפתח?
    ובכן...אם אתה רוצה את הנוצה, אתה צריך להבטיח שלא תתרחק ממני" אומר לו.
    לאחר שאומר את דברי, אשים את הנוצה המיוחדת על האדמה ואתן לו לבחור, האם זה הזמן שבו הוא רוצה להתפתח אם בכלל.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

14. משתמש מנוסה
    ~רון~
    אתה מחזיר את כולם לפכדורים והולך למרכז הפפוקימונים.לאחר מכן אתה שוכר חדר ונרדם.לפתע אתה מיטערר בשאגה של בלאזגו.לאחר מכן אתה רואה שכלום מוכנים להיתאמן.
    מה תעשה?

-----------------
    "בוקר טוב!"
    מתארגן,ויוצא לבחוץ
    "נו תראו תראו,יש לנו יום מפרך היום,יש לי רעיון ,אולי תלחמו אחד בשני,מה אתם אומרים??"

15. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "יפה,יפה.. אוקיי,צא טירייז !" אומר טום בעוד הוא מוציא טירייז מהפוכדור שלו. "השתמש במכת ברק!" הוא אומר ומכת הברק כבר בדרך אל סאלניפ!
    מה תעשה?

~שינו~
    *זה אפשרי אבל שניכם צריכים להיות בתאום בתוכניות ולקבוע מקום להיפגש במרכז הפוקימונים.
    -----------------------------------------------------------------------
    דליצ'יק מסתכל על הנוצה כמה שניות ופתאום הוא לוקח את הנוצה ומניח אותה על ראשו. לפתע הוא מתחיל לזהור והוא משנה את צורתו..... ולפתע אתה רואה פוקימון פינגווין בגובה שלך פחות או יותר . "הנה,הוא התפתח... טוב אני צריך ללכת!" אומר סטיב והולך משם. אתה רואה את פלווק מתפאל מגודלו של דליצ'יק. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה ששמו האמיתי הוא דליסטורק ומתקפותיו הן:סופת שלגים,ניקור,אס אווירי. לפתע הוא לוקח את אחד הפוכדורים שלך וזורק על עצמו.
    תפסת את דליצ'יק/דליסטורק! *מיד יעודכן.
    מה תעשה?

~רון~
    אתה רואה שכולם שמחים וכל אחד נעמד מול זה שלידו. לפתע אתה רואה את סאנדוג מסתכל עליך ולא יודע מה הוא אמור לעשות כאן.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

עמוד 32 מתוך 44 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •