Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 44 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 653
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה
    ~אדם~

~שינו~
    *זה אפשרי אבל שניכם צריכים להיות בתאום בתוכניות ולקבוע מקום להיפגש במרכז הפוקימונים.
    -----------------------------------------------------------------------
    דליצ'יק מסתכל על הנוצה כמה שניות ופתאום הוא לוקח את הנוצה ומניח אותה על ראשו. לפתע הוא מתחיל לזהור והוא משנה את צורתו..... ולפתע אתה רואה פוקימון פינגווין בגובה שלך פחות או יותר . "הנה,הוא התפתח... טוב אני צריך ללכת!" אומר סטיב והולך משם. אתה רואה את פלווק מתפאל מגודלו של דליצ'יק. אתה סורק אותו בפוקדע ורואה ששמו האמיתי הוא דליסטורק ומתקפותיו הן:סופת שלגים,ניקור,אס אווירי. לפתע הוא לוקח את אחד הפוכדורים שלך וזורק על עצמו.
    תפסת את דליצ'יק/דליסטורק! *מיד יעודכן.
    מה תעשה?

~?
    אה וואו אני חושב שהוא מתקדם ממני בהרבה...אני מניח שזה לא ילך אם כך >ץ
    אגב, הייתי בטוח שהנוצה תפתח אותו לדליברד ואז דליברד יתפתח לדליסטורק, זה אומר שלא יהיו לו מתנות שיוכל להטיח מהאוויר? ם:
    ---
    'אני לא מאמין, גדלת כל כך, והכרנו רק לפני כמה רגעים' אחשוב.
    אשמור בכיס את הפוקדור של דליסטורק ואמשיך עם פלווק אל עבר מרכז הפוקימונים.
    "אל תדאג פלווק, אני בטוח שיום אחד אתה תגדל ותהיה פוקימון נפלא, למרות שאתה נפלא כבר עכשיו" אומר ואחייך אליו.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. משתמש מנוסה
    ~שינו~
    לא... כנראה שדליסטורק לא... ובקשר להחלפות,יש לך פוקימון גדול יחסית לגודל שלך שיכול לעוף בתנאי סופות שלג אדירות... תעשה את החשבון לבד.
    פלווק מחייך אליך בחזרה. לפתע אתה רואה את מנהיג מכון החשמל,ג'ון עובר לידך
    עם פוקימון קטן לידו . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו זאפי. "שלום לך! אפשר לעזור במשהו?" הוא שואל ומסתכל עליך ועל פלווק.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

3. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי a.v.i.v צפה בהודעה
    ~שינו~
    לא... כנראה שדליסטורק לא... ובקשר להחלפות,יש לך פוקימון גדול יחסית לגודל שלך שיכול לעוף בתנאי סופות שלג אדירות... תעשה את החשבון לבד.
    פלווק מחייך אליך בחזרה. לפתע אתה רואה את מנהיג מכון החשמל,ג'ון עובר לידך
    עם פוקימון קטן לידו . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו זאפי. "שלום לך! אפשר לעזור במשהו?" הוא שואל ומסתכל עליך ועל פלווק.
    מה תעשה?
    אה מגניב, פשוט חשבתי שהוא חלש כמו דליברד ם: ולא ידעתי שהוא עד כדי כך גדול כך שאני יכול לרכב עליו
    זה רק אני או שלסטיב היה זאפי שניצחתי? ><
    למה שאסרוק שוב XD
    ---
    אהיה מאושר מההזדמנות הנפלאה שנפלה לידי ואומר: "שלום לך, אני שינו אבורמה, ותכננתי לאתגר אותך לקרב פוקימונים בכדי לנסות ולזכות בתג המכון" אומר לו בשמחה.
    "האם תסכים לעשות נגדי קרב? אני רק אצטרך לתת טיפול קצר לפוקימונים שלי במרכז הפוקימונים הקרוב, ואז אוכל להתמודד נגדך" אומר ואקווה כי יסכים.
    אביב

4. משתמש מנוסה

~רון~
    אתה רואה שכולם שמחים וכל אחד נעמד מול זה שלידו. לפתע אתה רואה את סאנדוג מסתכל עליך ולא יודע מה הוא אמור לעשות כאן.
    מה תעשה?

---------------------
    "סאנדוג,אל תדאג,אתה חזק מאוד,כמו כולם,תעמוד עם בלאזגו,אתה תיהיה איתו מול סנובי וסלטד"
    "אוקיי מוכנים חברים?"

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    "יפה,יפה.. אוקיי,צא טירייז !" אומר טום בעוד הוא מוציא טירייז מהפוכדור שלו. "השתמש במכת ברק!" הוא אומר ומכת הברק כבר בדרך אל סאלניפ!
    מה תעשה?
    "סאלניפ תחזור! צא רייזיד רייזיד תשתמש במכת ברק צא!"

6. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~שינו~
    "אין שום בעיה ילדון! אני החכה בנתיים במכון!" אומר ג'ון בעד שאתה הולך לרפות את הפוקימונים.לפתע אתה רואה שדליסטרוק עדיין לא התרגל לגוף החדש שלו והוא קצת מבולבל.לאחר מכן אתה מגיע למכון."אוקי הקרב היה קרב שלוש על שלוש אז תהיה מוכן!!!! אוקי צא זאפי! " צועק ג'ון בעד שזאפי של ג'ון יוצא מין הפכדור.
    מה תעשה?

~רון~
    כולם מתתחלים להילחם אבל שסנובי מתקרב על עבר סנדאוג הוא מפחד ומשתמש בחפירה ולא יוצא מין החור.לפתע אתה רואה שמין החור יוצאת סופת חול אדירה שמעיפה את כולם.
    מה תעשה?

~אדם~
    "אוקי! טייזר השתשמ באס אוורי!" אומר טום בעד שטייזר מתנגש בברק ולא נגרם לו נזק.לאחר מכן הוא מתנגש ברייזד."על קולי עכשיו!" אומר טום בעד שהעל קולי של טייזר מבלבל לגמריי את ריזיד והוא לא מסוגל לתקוף הוא להתחמק.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אוקי! טייזר השתשמ באס אוורי!" אומר טום בעד שטייזר מתנגש בברק ולא נגרם לו נזק.לאחר מכן הוא מתנגש ברייזד."על קולי עכשיו!" אומר טום בעד שהעל קולי של טייזר מבלבל לגמריי את ריזיד והוא לא מסוגל לתקוף הוא להתחמק.
    מה תעשה?
    שאלה-אנחנו נפגוש את הסוסים וגיאזרו מתישהו?
    -------------------------------------
    "רייזיד צא מזה!" אצעק לו "קדימה! תשתמש בחפירה"

8. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    אתם תפגשו אותם ואולי תתפסו אותם רק לפני הליגה. אבל יכול להיות שמידי פעם במסע תראו אותם....
    -----------------------------------------------------------------------------
    רייזיד מנסה להשתמש בחפירה אך הוא לא מצליח בגלל הבלבול והוא מתנגש באדמה. "חחחח... זה משעשע... טוב,טייזיר השתמש באס אווירי!" אומר טום ואס אווירי חזק פוגע ברייזיד ומחסל אותו! "הא! זה לא היה קשה מידי!" אומר טום ומצחקק.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי a.v.i.v צפה בהודעה
    ~אדם~
    אתם תפגשו אותם ואולי תתפסו אותם רק לפני הליגה.
    --------------------------------------
    רייזיד מנסה להשתמש בחפירה אך הוא לא מצליח בגלל הבלבול והוא מתנגש באדמה. "חחחח... זה משעשע... טוב,טייזיר השתמש באס אווירי!" אומר טום ואס אווירי חזק פוגע ברייזיד ומחסל אותו! "הא! זה לא היה קשה מידי!" אומר טום ומצחקק.
    מה תעשה?
    סבבה תודה
    ----------------------
    'מה אבל איך רייזיד הוא פוקימדון מסוג אדמה זה אמור להיות חלש עליו כנראה הפוקימונים שלו חזקים משחשבתי'
    "יפה יפה אני רואה שאתה שהתחזקת,צא קאספיק תשתמש בשיגור כדי להתקרב לטייזיר ואז דופק אפל צא!"

10. משתמש מנוסה

~רון~
    כולם מתתחלים להילחם אבל שסנובי מתקרב על עבר סנדאוג הוא מפחד ומשתמש בחפירה ולא יוצא מין החור.לפתע אתה רואה שמין החור יוצאת סופת חול אדירה שמעיפה את כולם.
    מה תעשה?

---------------------
    "או,אח!"
    "ואי,סאנדוג,מה עשית?"

11. היכל התהילה
    ~שינו~
    "אין שום בעיה ילדון! אני החכה בנתיים במכון!" אומר ג'ון בעד שאתה הולך לרפות את הפוקימונים.לפתע אתה רואה שדליסטרוק עדיין לא התרגל לגוף החדש שלו והוא קצת מבולבל.לאחר מכן אתה מגיע למכון."אוקי הקרב היה קרב שלוש על שלוש אז תהיה מוכן!!!! אוקי צא זאפי! " צועק ג'ון בעד שזאפי של ג'ון יוצא מין הפכדור.
    מה תעשה?

מה תעשה?
    'הולך להיות קשה ביותר להתחרות במכון החשמל, שלושת הפוקימונים שלי רגישים למתקפות חשמל.
    לא רק שאני נמצא במצב נוראי מבחינת סוגי הצוות שלי, הצוות שלי גם לא מספיק מאומן כדי שאוכל להסתמך על מתקפות חזקות כלשהן שיביאו לי את הניצחון...מתקפות מעוף עושות להם חצי נזק, כך שלפלווק נשארים רק דחיפה וגחלת, לדליסטורק נשארת אך ורק סופת השלגים, וסלטאד אך ורק תקיפה וצעקה...כיוון שאם אמלא את הזירה במים, היא כולה תוליך חשמל וזה יתנקם בי.
    אני נמצא במצב פשוט מחריד, ואני לא יודע איך אצא ממנו...' אחשוב בחוסר אונים.
    'אני לא הולך לוותר על כך, פשוט צריך לחשוב על אסטרטגיה אפשרית.
    עם סלטאד, אשתמש הרבה בצעקה בכדי להרתיע את היריבים ולתקוף בעוצמה בדחיפה.
    לפלווק, אומר להיות אגרסיבי על ההתחלה. גחלת על רגלי היריב, לפוצץ גחלת באוויר וליצור עשן, כך שפלווק יוכל להופיע שם בהפתעה ולתקוף בדחיפה.
    ודליסטורק...הוא החזק ביותר שלי, איתו כבר אראה מה אעשה כשיגיע הזמן' אחשוב.
    "בסדר גמור, אני מתחיל עם סלטאד!" אומר ואציא החוצא את סלטאד ואחכה לקריאת הפתיחה.
    "קדימה סלטאד, השתמש באקדח מים על חלקת הרצפה הקרובה אליך ורוץ במהירות, כך תוכל להחליק על המים ולהגיע אל זאפי במהירות יתרה.
    בעודך מחליק ומתקדם, השתמש בצעקה, צעק בכל כוחך!
    גרום לזאפי לרעוד בעודך מגיח אליו ומשתמש בדחיפה חזקה שתשולב עם תאוצתך!" אומר בנחישות.
    אביב

12. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~שינו~
    *בגלל שאתה ממש אבל ממש משקיע בתגבות אתה תקבל עד פרס! (אף פעם לא ראתי תגבוה כל כך ארוכה ככמו שלך )התרגיל מצליח וזאפי משתגע מכל הרעש אך שסטלד מתקרב עליו כדי לתקוף בדחיפה זאפי משתמש ברעם ובגלל המים גם זאפי וגם סטלד נפגעו."אוקי זאפי השתמש בזנב ברזל!" אומר ג'ון בעד שזאפי מתעין זנב ברזל עוצמתי.

~רון~
    אתה רואה את סנדואג יוצא מין הבור מבולבל ומתחיל לבכות.לאחר מכן כולם מנסים לנכם אותו אבל לא מצלחים.
    מה תעשה?

~אדם~
    הדופק אפל כמעט ומחסל את טייזר אך עוא עדיין מצליח להלחם."אוקי טייזר היגע הזמן לנצח! השתשמ בבכנף פלדה!" אומר טום בעד שטייזר מתנגש כל שניה בקאספיק בעזרת כנף הפלדה.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    הדופק אפל כמעט ומחסל את טייזר אך עוא עדיין מצליח להלחם."אוקי טייזר היגע הזמן לנצח! השתשמ בבכנף פלדה!" אומר טום בעד שטייזר מתנגש כל שניה בקאספיק בעזרת כנף הפלדה.
    מה תעשה?
    'אני חייב למצוא דרך להרחיק את טייזר מקאספיק כדי שהווא יוכל לתקוף' אחשוב לעצמי
    'אני צריך להשתמש במתקפה אחת כדדי לנצח אותו כי קאספיק כבר חלש...אה יש לי רעיון'
    "קאספיק תשתמש באגרוף ממוקד שטייזר התקדם אליך ואז כדור צל צא!"

14. היכל התהילה
    ~שינו~
    *בגלל שאתה ממש אבל ממש משקיע בתגבות אתה תקבל עד פרס! (אף פעם לא ראתי תגבוה כל כך ארוכה ככמו שלך )התרגיל מצליח וזאפי משתגע מכל הרעש אך שסטלד מתקרב עליו כדי לתקוף בדחיפה זאפי משתמש ברעם ובגלל המים גם זאפי וגם סטלד נפגעו."אוקי זאפי השתמש בזנב ברזל!" אומר ג'ון בעד שזאפי מתעין זנב ברזל עוצמתי.
    ?
    לול מגניב, האמת שהייתי ממש מתבאס אם לא היית אומר על זה כלום XD
    כשמקבלים פידבק זה הכי כיף ם:
    תודה לך ם:
    ---
    'זנב ברזל?! איך אני אתמודד מול מתקפה שכזו?' אחשוב בחשש, זו הפעם הראשונה שאני עד למתקפה הזו, ואני לא חושב שסאלטד יכול לספוג עוד הרבה אחרי מתקפת הרעם.
    "סלטאד, הוא מטעין את מתקפת זנב הברזל וכאן חולשתו!
    הוא נותן לנו מרווח זמן לעשות פעולה, לכן, ארצה שתשתמש באקדח מים בכל העוצמה אל פניו!
    נקווה שהמכה תזעזע אותו ותבטל את טעינת הזנב החשמלי, משם תוכל להשתמש בדחיפה!"
    'אני מקווה שגם הרטבת פניו יגרמו לו לסגת מלשתמש במתקפות חשמל, שכן ההתקפה תפגע גם בו, ובצורה קשה' אחשוב.
    אביב

15. משתמש מנוסה

~רון~
    אתה רואה את סנדואג יוצא מין הבור מבולבל ומתחיל לבכות.לאחר מכן כולם מנסים לנכם אותו אבל לא מצלחים.
    מה תעשה?

*איזה פוקימון בכיין באלי להרביץ לו חחחחחח*
    "סאנדוג,אל תדאג,קח קצת אוכל ותשב,נאמן אותך מאוחר יותר"
    "למעשה,לכולכם מגיע קצת הפסקה,התאמנתם הרבה היום,קח אוכל ושתייה" ומגיש להם

עמוד 33 מתוך 44 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •