Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 44 ראשוןראשון ... 253334353637 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 653
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי a.v.i.v צפה בהודעה
    ~אדם~
    "קודם כל אני אלך למרכז הפוקימונים גם,כדי לתת לפוקימונים שלי מנוחה. לאחר מכן אני חושב שאלך למכון הרוח... עדיין לא התחרתי מול מנהיג המכון אבל אני מתכוון לנצח אותו,שיהיה ברור!" הוא אומר ופתאום שואל אותך:"אתה כבר התמודדת מולו?"
    מה תעשה?
    "כן אני התמודדתי איתו והוא ניצח, אבל אחרי זה עושה עשה איתי קרב של אחד על אחד וניצחתי אותי והפוקימון שלי התפתח ואחרי זה הוא הביא לי את תג הרוח כי הוא אמר שמה שהוא רוצה זה להציב אתגר למתחרים וזה מה שהוא עשה לי ואני עברתי אותו" אגיד לו את זה ואחייך אליו
    "טוב אני הולך עכשיו להתמודד מול מנהיג מכון העשב כדי לנסות לזכות בתג החיפושית..טוב בהצלחה לך אחי!"
    'מקווה שאצליח לזכות בו' אחשוב בדאגה

2. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אוקיי,להתראות!" הוא אומר ורץ אל מרכז הפוקימונים. לאחר כמה דקות אתה עולה על הספינה כדי לחזור מהאי הזה וכשאתה מגיע אתה רואה את מרכז הפוקימונים מולך.
    "אתה אדם?" אתה שומע קול,מסתובב ורואה את האחות ג'וי. "יש לך טלפון ממישהו שקוראים לו טום." היא אומרת ומובילה אותך אל מרכז הפוקימונים. אתה הולך למחשב ורואה את טום במסך. "היי אדם! אני עדיין באי הזה שהיינו בו מקודם. אני רציתי לשאול אותך משהו.... אתה רוצה להחליף את קאספיק שלך בסקייראס שלי? פשוט קאספיק נראה כל כך חזק ומגניב,ואני ראיתי שאין לך פוקימון מעופף וגם לא ברזל." הוא אומר וממשיך:"וגם לא לדבר על זה שהוא מאוד יעזור לך במכון הבא,מכון החרק."
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

3. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אוקיי,להתראות!" הוא אומר ורץ אל מרכז הפוקימונים. לאחר כמה דקות אתה עולה על הספינה כדי לחזור מהאי הזה וכשאתה מגיע אתה רואה את מרכז הפוקימונים מולך.
    "אתה אדם?" אתה שומע קול,מסתובב ורואה את האחות ג'וי. "יש לך טלפון ממישהו שקוראים לו טום." היא אומרת ומובילה אותך אל מרכז הפוקימונים. אתה הולך למחשב ורואה את טום במסך. "היי אדם! אני עדיין באי הזה שהיינו בו מקודם. אני רציתי לשאול אותך משהו.... אתה רוצה להחליף את קאספיק שלך בסקייראס שלי? פשוט קאספיק נראה כל כך חזק ומגניב,ואני ראיתי שאין לך פוקימון מעופף וגם לא ברזל." הוא אומר וממשיך:"וגם לא לדבר על זה שהוא מאוד יעזור לך במכון הבא,מכון החרק."
    מה תעשה?
    "אין בעיה אבל אני אצטרך בגלל לחפש פוקימון מים חדש" ואחייך אליו
    "ותגיד לי רגע יש לך מושג מאיפה אני משיג אבן ברק כדי לפתח את רייזיד שלי?" אשאל אותו בחיוך

4. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    האמת היא ששמעתי שיש בדרך מהעיר שבה אתה נמצא עד העיר של מכון החרק איש מיוחד שעושה קרבות פוקימונים אחד על אחד עם פוקימון אחר בכל פעם. אם מפסידים לו הוא לא יסכים לראות אותך יותר אף פעם אך אם תנצח אותו הוא יתן לך בכל פעם אבן התפתחות שתבקש. אבל אסור לך להפסיד לו! אחרת הוא לא יוותר לך על זה לעולם ותצתרך לקוות שתיפול לך אבן התפתחות על הראש.." הוא אומר ומתחיל לצחוק קצת.
    "אם אתה רוצה להחליף את קאספיק שלך עם סקייראס שלי,אתה תראה כנראה ליד המחשב הזה מכונה עם חור על מין מגש. שים שם את הפוכדור של קאספיק ואני אשים כאן את הפוכדור של סקייראס ואז הם יתחלפו." הוא אומר ואתה רואה שיש ליד המחשב מכונה כזאת בדיוק.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

5. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    האמת היא ששמעתי שיש בדרך מהעיר שבה אתה נמצא עד העיר של מכון החרק איש מיוחד שעושה קרבות פוקימונים אחד על אחד עם פוקימון אחר בכל פעם. אם מפסידים לו הוא לא יסכים לראות אותך יותר אף פעם אך אם תנצח אותו הוא יתן לך בכל פעם אבן התפתחות שתבקש. אבל אסור לך להפסיד לו! אחרת הוא לא יוותר לך על זה לעולם ותצתרך לקוות שתיפול לך אבן התפתחות על הראש.." הוא אומר ומתחיל לצחוק קצת.
    "אם אתה רוצה להחליף את קאספיק שלך עם סקייראס שלי,אתה תראה כנראה ליד המחשב הזה מכונה עם חור על מין מגש. שים שם את הפוכדור של קאספיק ואני אשים כאן את הפוכדור של סקייראס ואז הם יתחלפו." הוא אומר ואתה רואה ליד המחשב מכונה כזאת בדיוק.
    מה תעשה?
    "אה תודה אחי אני ינסה לנצח אותו ואני מכניס את הפוקדור עכשיו" ואני הולך לכיוון המכונה ומחכה
    'איזה כיף' אחשוב לעצמי בהתלהבות

6. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    כעבור כמה שניות אתה רואה את הפוכדור שלך נעלם ובמקומו יש פוכדור אחר. אתה פותח אותו ורואה את סקייראס יוצא ממנו ולא מבין מה קורה כאן וכל שאר הפוקימונים שלך יוצאים מהפוכדורים ולא מבינים מה קורה כאן ואיפה קאספיק.
    יש לך סקייראס במקום קאספיק!*מיד יעודכן.
    "להתראות!" אומר טום והשיחה מתנתקת.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

7. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    כעבור כמה שניות אתה רואה את הפוכדור שלך נעלם ובמקומו יש פוכדור אחר. אתה פותח אותו ורואה את סקייראס יוצא ממנו ולא מבין מה קורה כאן וכל שאר הפוקימונים שלך יוצאים מהפוכדורים ולא מבינים מה קורה כאן ואיפה קאספיק.
    יש לך סקייראס במקום קאספיק!*מיד יעודכן.
    "להתראות!" אומר טום והשיחה מתנתקת.
    מה תעשה?
    "שלום סקייראס אני המאמן החדש שלך אני ואתה ניהיה צוות מנצח! שלום חברים תגידו שלום לסקייראס הוא יחליף את קאספיק שעכשיו הוא של טום מה אתם אומרים?" ואחייך אליהם
    'איזה כיף סקייראס נראה פוקימון חזק במיוחד' אחשוב לעצמי בהתלהבות

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה

~רון~
    כולם מתעלפים בבת אחת חוץ מסנדאוג שנראה שהוא דיי מעוצבן.לפתע אתה רואה סנדאוג יוצר סופת חול עצמטיתי וחזקה שמעיפה שני עצים.*סנדאוג למד סופת חול יעודכן מיד*לאחר מכן אתה סנדאוג מרים את כולם חוץ מי את סיאורנה ומביא אותם עיילך.
    מה תעשה?

"חחח,נו,אתה רואה סאנדוג,כן למדת מתקפה חדשה!"
    מחזירים את כולם לפוכדורים,הולך בחזרה לאחות ג'וי,מבקש שתרפא ושואל מתי התחרות מתחילה.

9. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ~שינו~
    התרגיל עובד ואלקטרידר מחסול לגמריי."אני רואה שאתה יריב ראוי! אבל בוא ניראה אם תצליח לנצח את הפוקימון הכי חזק שלי! אוקי צא אלקטרידו! " אומר ג'ון בעד שאלקטרידו גדול וקשוח עומד מולך."בוא נגמור אם זה מהר! השתמש באגרוף רעם!" אומר ג'ון בעד שאגרוף הרעם החזק של אלקטרידו מחסל את דליסטרוק.
    מה תעשה?
    ?
    אתה יודע, זה לא בסדר שאתה כתבת שהוא מוציא אותו, והוא ישר השתמש במתקפה וחיסל לי פוקימון, מבלי שיכלתי להגיב בכלל או לעשות אסרטגיה כלשהי...
    ---
    "כל הכבוד על העבודה שלך דליסטורק" אומר לו ואחזיר אותו אל הפוקדור.
    'אני מתמודד מול פוקימון חזק ביותר, לפחות הפוקימון האחרון שנשאר לי מחזיק במתקפת אש שהוא רגיש אליה...מקווה שזה יעזור' אחשוב ואוציא את פלווק החוצא.
    "פלווק אתה הפוקימון האחרון שנשאר לי, הכל תלוי בך!
    צא לשם בשימוש אגרסיבי בגחלת, תפגע בו בכל העוצמה, אל תפסיק לרגע!" אומר בנחישות.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

10. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    אתה רואה את כולם מחייכים ומדברים קצת עם סקייראס. לאחר כל ההיכרות שלהם אתה מחזיר את כולם לפוכדורים ומתחיל ללכת לכיוון העיר של מכון החרק. לפתע אתה רואה איש זקן שפונה אליך בעצבים. "מי אתה? מה אתה עושה פה?"
    מה תעשה?

~רון~
    "התחרות מתחילה בעוד חצי שעה. אני מציעה לך להיתכונן לזה." אומרת האחות ג'וי בזמן שהיא מרפא את הפוקימונים שלך. לאחר שהיא מסיימת היא נותנת לך את הפוכדורים של כולם ואומרת:"כדאי לך לזוז,עוד מעט זה מתחיל."
    מה תעשה?

~שינו~
    פלווק יוצא ורץ אל כיוון אלקטרידוד בזמן שהוא משתמש בגחלת חזקה אשר פוגעת באלקטרידוד. "אלקטרידוד השתמש בשבירת לבנים!" אומר ג'ון ובגלל שפלווק משתמש בגחלת תוך כדי ריצה הוא לא מצליח להתחמק והוא נפגע קשה! "חחח... זה נגמר עכשיו! השתמש במכת ברק!" אומר ג'ון ואלקטרידוד כבר יוצר ברק שמתקרב אל פלווק! לפתע פלווק מתחיל לזהור ולשנות את צורתו! לאחר כמה שניות אתה רואה ציפור גדולה מאוד עפה מהברק וכשהזוהר נעלם אתה רואה פוקימון ציפור גדול ויפה . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו לגניקס. לפתע הפוקדע מצפצף ואתה רואה שהוא למד מתקפה חדשה:להבה פראית! פתאום אתה רואה את לגניקס עולה באש,עף לשמיים ומתרסק תוך כדי סחרור על אלקטרידוד וכמעט מחסל אותו! "אוי לא! לגניקס שלך למד להבה פראית!" אומר ג'ון מבוהל.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

11. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ~אדם~

~שינו~
    פלווק יוצא ורץ אל כיוון אלקטרידוד בזמן שהוא משתמש בגחלת חזקה אשר פוגעת באלקטרידוד. "אלקטרידוד השתמש בשבירת לבנים!" אומר ג'ון ובגלל שפלווק משתמש בגחלת תוך כדי ריצה הוא לא מצליח להתחמק והוא נפגע קשה! "חחח... זה נגמר עכשיו! השתמש במכת ברק!" אומר ג'ון ואלקטרידוד כבר יוצר ברק שמתקרב אל פלווק! לפתע פלווק מתחיל לזהור ולשנות את צורתו! לאחר כמה שניות אתה רואה ציפור גדולה מאוד עפה מהברק וכשהזוהר נעלם אתה רואה פוקימון ציפור גדול ויפה . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו לגניקס. לפתע הפוקדע מצפצף ואתה רואה שהוא למד מתקפה חדשה:להבה פראית! פתאום אתה רואה את לגניקס עולה באש,עף לשמיים ומתרסק תוך כדי סחרור על אלקטרידוד וכמעט מחסל אותו! "אוי לא! לגניקס שלך למד להבה פראית!" אומר ג'ון מבוהל.
    מה תעשה?
    מגניבבבב
    ----
    אביט בלגניקס ואהיה המום לחלוטין, לא אעקל את המאורע.
    "פלווק, היית כל כך קטן ולפתע התפתחת לפוקימון כה גדול!" אומר ופי יהיה פעור לרווחה.
    'מתקפת הלהבה הפראית הזו הייתה פשוט מדהימה' אחשוב בשמחה.
    "לגניקס, בוא נמשיך את הקרב,
    אין לנו אלא להשתמש בלהבה פראית שוב, בכל העוצמה, צא לדרך!" אצעק בנחישות.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

12. משתמש מנוסה

~רון~
    "התחרות מתחילה בעוד חצי שעה. אני מציעה לך להיתכונן לזה." אומרת האחות ג'וי בזמן שהיא מרפא את הפוקימונים שלך. לאחר שהיא מסיימת היא נותנת לך את הפוכדורים של כולם ואומרת:"כדאי לך לזוז,עוד מעט זה מתחיל."
    מה תעשה?

"אוקיי,תודה רבה,נראה שאתם מוכנים,ונראה שאני צריך לנוח"
    הולך לאכול,לנוח קצת ומתכונן לתחרות

13. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    אתה רואה את כולם מחייכים ומדברים קצת עם סקייראס. לאחר כל ההיכרות שלהם אתה מחזיר את כולם לפוכדורים ומתחיל ללכת לכיוון העיר של מכון החרק. לפתע אתה רואה איש זקן שפונה אליך בעצבים. "מי אתה? מה אתה עושה פה?"
    מה תעשה?
    "אני בדרכי למכון החרק,אבל אני מבין שאתה זה האיש הזקן שאם מנצחים אותו זוכים באבן התפתחות נכון?!" ואחייך אליו
    "הגעתי לכאן כדי לנסות לנצח אותך ולזכות באבן ברק" 'מקווה שהוא יסכים' אחשוב בדאגה

14. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~רון~
    אתה רואה שכולם מחכים לתחרות אבל לא יודעים מה עושים בה.לפתע אתה רואה את בלאזגו קופץ באוויר ועולה על סייאורונה.לאחר מכן סטלד עולה על ראשו של בלאזגו וסנדאוג עולה על ראושו של סטלד.לפתע כולם נופלים ומתחילים לצחוק.
    מה תעשה?

~אדם~
    "אז אתה רוצה אבן רעם האא? טוב תצטרך לקבל אותה בעבדוה קשה! אנחנו נעשה קרב אחד על אחד! אתה תיצטרך להשתמש בפוקימון שתירצה לפתח אם האבן."אוקי,היגעה הזמן להתחיל אני מקווה שאני לא השתעממם פה! צא מלגיזארו ,בוא ניראה את הפוקימון שלך!" אומר האיש ומחייך.
    מה תעשה?

~שינו~
    אתה רואה שלגניקס קצת מבולבלת ומשוחרר."שכחתה רק דבר אחד באסטרתגיה שלך! הלהבה הפראית פוגעת גם במשתמש במתקקפה ובגלל שזו הפעם הרשאונה של לגניקס שהוא משתמש בלהבה פראית הוא בטח ממש מבולבל! אוקי בוא נגמור אם זה! אגרוף קרח!" אומר ג'ון בעד שלגניקס המבולבל לא מצליח לזוז.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    "אז אתה רוצה אבן רעם האא? טוב תצטרך לקבל אותה בעבדוה קשה! אנחנו נעשה קרב אחד על אחד! אתה תיצטרך להשתמש בפוקימון שתירצה לפתח אם האבן."אוקי,היגעה הזמן להתחיל אני מקווה שאני לא השתעממם פה! צא מלגיזארו ,בוא ניראה את הפוקימון שלך!" אומר האיש ומחייך.
    מה תעשה?
    'אוקיי הגיע הזמן לקרב' אחשוב לעצמי
    "אין בעיה! צא רייזיד! רייזיד תשתמש במכת ברק קדימה"
    'וואו איזה פוקימון הוא נראה חזק מאוד ובוא נקווה שיש לי את מה שדרוש כדי לנצח יש לי רק ניסיון אחד! אני רואה שזה הולך להיות קרב קשה מאוד,הבחור הזה נראה קשוח' אחשוב לעצמי בדאגה

עמוד 35 מתוך 44 ראשוןראשון ... 253334353637 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •