Pokemon GO
עמוד 42 מתוך 44 ראשוןראשון ... 324041424344 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 616 עד 630 מתוך 653
  1. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    סאלניפ משתמש באקדח מים ומכבה את כל האש. הפוכדור תופס את אולמפה ומתחיל להתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונעצר! תפסת אולמפה!*מיד יעודכן. כל הצרות נגמרות וכולם נכנסים לפוכדורים. לפתע אתה רואה מאחוריך מערה עצומה אך זו לא מערת הירח... אתה מרגיש שיוצאים ממנה גלי חום אך מתוכה אתה שומע רעשים של פוקימונים ואתה מבין שיש שם פוקימונים.
    מה תעשה?

~לי~
    אתה ממשיך לחפש אבני פיתוח כשלפתע אתה נתקל בעץ קוקוס. אתה מסיר את מבטך מהמכשיר ורואה שני עצי קוקוס אחד ליד השני ואתה רואה שמתחיל להחשיך.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי a.v.i.v צפה בהודעה
    [COLOR=purple]COLOR]

~לי~
    אתה ממשיך לחפש אבני פיתוח כשלפתע אתה נתקל בעץ קוקוס. אתה מסיר את מבטך מהמכשיר ורואה שני עצי קוקוס אחד ליד השני ואתה רואה שמתחיל להחשיך.
    מה תעשה?
    אני חוזר לאיש"איפה אני יכול לישון הלילה אשמח אם תיתן לי חדר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ~לי~
    "חדר?! חחחח..." אומר האיש וצוחק. "אנחנו פה באמצע האי ואין פה חדרים לישון בהם. אתם צריכים ללמוד לשרוד בטבע גם ביום וגם בלילה! כאשר הלימודים והתחרויות האלה יגמרו תוכל לשוט לכאן בספינה ולהיות בחדר. אצלנו אתה חייב ללמוד להסתדר בעצמך!"
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    "חדר?! חחחח..." אומר האיש וצוחק. "אנחנו פה באמצע האי ואין פה חדרים לישון בהם. אתם צריכים ללמוד לשרוד בטבע גם ביום וגם בלילה! כאשר הלימודים והתחרויות האלה יגמרו תוכל לשוט לכאן בספינה ולהיות בחדר. אצלנו אתה חייב ללמוד להסתדר בעצמך!"
    מה תעשה?
    אני אומר לאיש "אוקי" אני הולך לחפש לעצמי מקום לישן בו בלילה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ~אדם~
    סאלניפ משתמש באקדח מים ומכבה את כל האש. הפוכדור תופס את אולמפה ומתחיל להתנדנד,מתנדנד,מתנדנד,מתנדנד ונעצר! תפסת אולמפה!*מיד יעודכן. כל הצרות נגמרות וכולם נכנסים לפוכדורים. לפתע אתה רואה מאחוריך מערה עצומה אך זו לא מערת הירח... אתה מרגיש שיוצאים ממנה גלי חום אך מתוכה אתה שומע רעשים של פוקימונים ואתה מבין שיש שם פוקימונים.
    מה תעשה?
    'אני חייב ללכת לבדוק מה יש שם' אחשוב לעצמי בסקרנות
    'אבל לפני שאני יכנס יש עוד משהו שאני צריך לעשות..'
    "רייזיד צא החוצה! רייזיד אתה רוצה להתפתח כדי להתחזק?" אשאל את רייזיד בחיוך ויראה לו את אבן הברק

6. משתמש מנוסה
    ~לי~
    "חכה רק רגע!" קורא האיש ועוצר אותך. "אם אתה לא תמצא מקום נוח לישון בו אז יש לך את זה" הוא אומר ונותן לך סדין וכמה חבלים. אתה מסתובב ורואה שוב את שני העצים שנמצאים במקביל אחד מול השני ומהצד השני אתה רואה את חוף הים.
    מה תעשה?

~אדם~
    רייזיד מחייך והוא נראה ממש שמח. הוא לוקח את האבן,מניח אותה על עצמו והוא מתחיל לזהור.... הוא משנה את צורתו ולאחר כמה שניות האור הלבן והבוהק נעלם ואתה רואה פוקימון ענק ומגניב . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו ראיזודון.
    מה תעשה?
    סתם,כי בא לי לדבר
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ~לי~
    "חכה רק רגע!" קורא האיש ועוצר אותך. "אם אתה לא תמצא מקום נוח לישון בו אז יש לך את זה" הוא אומר ונותן לך סדין וכמה חבלים. אתה מסתובב ורואה שוב את שני העצים שנמצאים במקביל אחד מול השני ומהצד השני אתה רואה את חוף הים.
    מה תעשה?
    [/COLOR]
    אני אומר לאיש"תודה לך" אני קושר את הסדין ואת החוטים לעצים שבמקביל ויוצר לעצמי ערסל והולך לישון

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    רייזיד מחייך והוא נראה ממש שמח. הוא לוקח את האבן,מניח אותה על עצמו והוא מתחיל לזהור.... הוא משנה את צורתו ולאחר כמה שניות האור הלבן והבוהק נעלם ואתה רואה פוקימון ענק ומגניב . אתה סורק אותו בפוקדע ורואה שקוראים לו ראיזודון.
    מה תעשה?
    "וואו ריזודון אתה נראה חזק חחח כל הכבוד!" ואני אחייך לרזודון ויחזיר אותו לפוקדור
    "טוב קדימה למערה...בואו נראה מה מסתתר שם" ואני יצחיל לצעוד לתוך המערה וללכת בעקבות קולות הפוקימונים

9. משתמש מנוסה
    ~מתן~
    באופופ מסמן לך ללכת אחריו עוד קצת עד שאתה מגיע לשדה הראיה של האיש. "או שלום לך! אני אהיה זה שיאמן את כולם על האי כאן! תגיד,איפה כל השאר אתה יודע?" שואל האיש ומסתכל עליך. "אתם אמורים לעשות קרבות אחד מול השני אבל בינתיים באו אלי רק שלושה אם זה כולל אותך."
    מה תעשה?
    אני אומר לו:"אין לי מושג איפה כל האחרים, ובינתיים מה אני אעשה עד שהם יבואו?"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה

~רון~
    אתה צופה בקרב כשלפתע קופץ לך על הראש דאנדפרס ,מחייך ומשחק לך בשיער!
    מה תעשה?

"אחחח!"
    מוריד אותו, "אז מה?כיף לך לשחק לי בשיער אה?"
    ושמחרר אותו בחזרה

11. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ~לי~

~שינו~
    אתה רואה שסודווודו רוצה שתלך אחריו. לאחר כמה דקות של הליכה אתה מגיע למקום פתוח,מלא פרחים,עצים ועשב והמון סודקו,סודוודו,בונסלי וביצי בונסלי! סודוודו מצביע לשם ואתה רואה שם גם את סודקו שראית קודם,יושב ומלטף בונסלי קטן.
    מה תעשה?
    אהיה מוקסם מהמקום המדהים שנגלה אלי, אהנה מהשלווה שבמקום ומשלל פוקימוני האבן דמויי העץ הללו שמוסיפים למראה הצמחי.
    כשאראה את את סודוקו אירתע מעט ואחליט שלא להתקדם, אולי יחליט לתקוף אותי שוב, לא אוכל לסמוך עליו.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

12. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    ~אדם~
    רגע לפני שאתה ניכנס למערה אתה רואה שארמוסטון יוצא מין הפקדור שלו.לפתע האו מתקדם באטיות תלוך המערה.לאחר מכן אתה שומע צעקה מוזרה מתוך המערה וארמוסטון ברוח לכיון שלך.
    מה תעשה?

~לי~
    אתה מיטערר ורואה שעדיין לא בוקר ובעצם רק עכשיו מגיעה הערב.פיתאום אתה שומע רעש מוזר בין השחיים.לאחר מכן פארליט שלך יוצא מין הפקדור ויוצא לחקור את הרעש.לאחר מכן אתה שומע אותו צועק.
    מה תעשה?

~מתן~
    "אני לא יודע.. תיתאמן תיתפוס פוקימונים כל מה שיחזק אותך!" אומר האיש.לפתע אתה רואה באופופ רוצה להראות לך משהו והוא מביא אותך למחילה קטנה שלידה יש אגם.לפתע מין האגם יוצא פוקימון מים קטן ומין המחילה יוצא פוקימון אדמה קטן .לפתע הפוקדע מצפצץ ואתה רואה שלה פוקימון המים קוראים פליניקס ולפוקימון האדמה קוראים תורון.לאחר מכן אתה רואה שפליניקס תורון ובאופופ מתחבקים ואתה מבין שהם חברים.
    מה תעשה?

~רון~
    אתה רואה שדראנפרס שוב קופץ לך על הראש ואתה מבין שהוא רוצה להיות איתך.פיתאום הוא מתחיל לטפס לך על כל הגוף.לאחר מכן בלאזגו יוצא מין הפוכדור ומדבר אם שדראנפס.
    מה תעשה?

~שינו~
    אתה רואה שסודוודו מאוד נהנה וכך גם הרבור.פיתאום סודודו נגש עלייך ואתה רואה שהוא רוצה להצטרף עלייך.לאחר מכן אתה רואה שהרבור מאוד שמח מבקשתו של סודודו והוא קופץ לך על הראש.
    מה תעשה?
    Spoiler ספוילר

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי afikafik1999 צפה בהודעה

~לי~
    אתה מיטערר ורואה שעדיין לא בוקר ובעצם רק עכשיו מגיעה הערב.פיתאום אתה שומע רעש מוזר בין השחיים.לאחר מכן פארליט שלך יוצא מין הפקדור ויוצא לחקור את הרעש.לאחר מכן אתה שומע אותו צועק.
    מה תעשה?

אני הולך אל מקור הצעקה

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    ~אדם~
    רגע לפני שאתה ניכנס למערה אתה רואה שארמוסטון יוצא מין הפקדור שלו.לפתע האו מתקדם באטיות תלוך המערה.לאחר מכן אתה שומע צעקה מוזרה מתוך המערה וארמוסטון ברוח לכיון שלך.
    מה תעשה?
    אחי ארמוסטון והתת התפתחות של טורקול אצל הפרופסור ותפסתי גם פוקימון עם ראש דלעת שהוא רוח ועשב צריך לעדכן*
    ----------------------------
    אני רץ לעבר הצעקה וחושב לעצמי:'מעניין מה קורה שם יש לי הרגשה רגע בקשר לזה'

15. משתמש מנוסה
    ~מתן~
    "אני לא יודע.. תיתאמן תיתפוס פוקימונים כל מה שיחזק אותך!" אומר האיש.לפתע אתה רואה באופופ רוצה להראות לך משהו והוא מביא אותך למחילה קטנה שלידה יש אגם.לפתע מין האגם יוצא פוקימון מים קטן ומין המחילה יוצא פוקימון אדמה קטן .לפתע הפוקדע מצפצץ ואתה רואה שלה פוקימון המים קוראים פליניקס ולפוקימון האדמה קוראים תורון.לאחר מכן אתה רואה שפליניקס תורון ובאופופ מתחבקים ואתה מבין שהם חברים.
    מה תעשה?
    אני אומר לבאופופ:"באופופ תשאל את החברים שלך אם הם רוצים קרב, אני הייתי רוצה להתמודד נגדם איתך ועם פארליט"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

עמוד 42 מתוך 44 ראשוןראשון ... 324041424344 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •