Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 83
  1. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    פוקימון - הפוקימון האולטימטיבי

יש אישור החייאה מעומר.
    מקומות - 5/5 - אין מקום!

עלילה:
    מחוז טרופן (Tropen) הינו מחוז שליו. הוא מלא עצים, נהרות, ושופע בחיים. שואלים איך? זאת בגלל הפוקימון האולטימטיבי - אשר מביא חיים לתושבי המחוז. התושבים סוגדים לו, מהללים אותו ומשבחים אותו.
    אך יום אחד, הוא נעלם.
    חיים נשארו על המחוז, מה שאומר שהוא לא עזב. אך תושבי המחוז אינם יודעים מיהו, לאן הוא הלך, ואם הוא קרוב או לא.
    מאמנים רבים באו לטרופן - חלקם באו כדי להחזיר אותו לתושבים המקום. חלקם באו, כדי לנצל את כוחו לטובתם. וחלקם באו בשביל האתגר - ההרפתקה.
    --
    וכאן אתם מופיעים.
    אתם - מאמנים צעירים אשר היום התחילו את מסעם בעולם הפוקימונים - החלטתם לבצע את המסע כאן, בטרופן, שעשיר בפוקימונים מגוונים, כדי למצוא את הפוקימון האולטימטיבי, למטרותכים השונות.
    המחוז הינו מחוז לכל דבר - יש בו מאמנים קשים וקלים, מכונים מאתגרים ותגי סרט מרשימים.

מפה:

עיר עם מכון | עיר בלי מכון | עיר עם תחרות
    הסבר:
    1. העיר קלאסט
    קלאסט היא עיר נמל גדולה, שבה אתם מתחלים. קלאסט היא עיר מודרנית מאוד, בעלת גורדי שחקים רבים, מוזיאון, מרכז אימונים, ושוק ענקי.
    היא העיר האדומה הצפונית ביותר במפה.

2. העיירה צ'רינצ'יאר
    בעיירה צ'רינצ'יאר אין הרבה מה לעשות. יש שם רק תחרות סרט.
    היא העיר הירוקה הצפונית ביותר במפה.

3. העיר קלאפנהוק
    בעיר קלאפנהוק ישנו את מכון המעופף, ואת מרכז האימונים הגדול בטרופן.
    אמנם אין שם המון מה לעשות, אך יש שם שדות נרחבים ושופעים פוקימונים נדירים.
    היא העיר הצפון - מזרחית ביותר במפה.

4. העיר טונטאן
    טוטאן היא עיר ענקית. חוץ ממכון המתכת, יש שם גם קניון, בסיס ריינג'רים, משחקיית ווידאו ענקית ומפעל סירות.
    טונטאן היא העיר הדרום מזרחית ביותר בבלאקנאט - האי הגדול.

5. העיירה ריילבוו
    ריילבוו היא עיירה קטנה, אך בגלל היותה העיירה היחידה על האי מינורו, יש מי שמתבלבל וקורא לאי "האי ריילבוו".
    העיירה והאי כולו מזוהים בעיקר בזכות מראה המערב הפרוע המאפיין את האי.
    ריילבוו נמצאת על האי הקטן היותר בטרופן.

6. העיירה מארוצ'יקי
    מארוצ'יקי היא עיירה קטנה, פרועה, וחסרת סדר.
    מאז שטרי נהפך להיות מנהיג המכון, הילדים שולטים בה, והמבוגרים נכנעים למעשי הילדים.
    מארוצ'יקי נמצאת על האי השלישי בגודלו בטרופן.

אתם תגלו את ההמשך 3:

חוקים:
    1. החוקים הגלובאליים תקפים גם פה.
    2. הספאם לא חבר שלנו. לכן נגיד לו "נו נו נו! קישטה!". מי שיביא אותו לבקר, יענש בהתאם 3:
    3. יעזור לי מאוד אם תגידו לי כשאתם תעדרו, ולכמה זמן. אתם יודעים, שלא יקרו אי הבנות?

הערות:
    1. אני לא חייב לקבל אותכם.
    2. אני מצפה לתגובות חכמות ומובנות.

מטרות:
    • למצוא את הפוקימון האולטימטיבי - בראש ובראשונה.
    • להביס את הליגה אם ברצונכם להיות מאמנים ; לנצח בגראנד פאסיטבל אם ברצונכם להיות מתאמים ; ללכוד את כל הפוקימונים אם ברצונכם להיות מגדלים.
    • להביס את צוות מיסטיקו.
    • אם יש לכם עוד מטרות - תגשימו אותן.. D:

2. משתמש מנוסה
    צוות מיסטיקו:
    צוות מיסטיקו הוא ארגון רשע חדש אך חזק. לא ידוע עליו הרבה, אך שמעתם שהוא זורע הרס בטרופן, ולכן אתם רוצים לעצור אותו.

מכונים רשמיים:
    המכונים הם סניפים רשמיים של ליגת הפוקימונים ונועדו לבחון את המאמן. כל מכון מתמחה בסוג מסויים ומתמקד בעיקר בו. לכל מכון יש מנהיג מכון, אשר בוא הבוחן - במידה והמאמן מנצח אותו בקרב, מנהיג המכון יעניק למאמן תג. מאמן שיאסוף שמונה תגים שונים משמונה מכונים שונים - יורשה להיכנס לליגת הפוקימונים ולערער את תואר האלוף.
    --
    מכון המעופף

ת'ור קלאנדו
    ת'ור הוא אוהד ציפורים מושבע. הוא גדל בבית שהיה מלא בפידג'ים, סטארלים, הוט-הוטים ועוד הרבה מעופפים אחרים - ואהב אותם מהרגע הראשון. ת'ור הוא בחור כובש ומקסים והוא אהוד מאוד בעיירה בה הוא גר.
    פוקימונים:
    לא ידוע

--
    מכון הלחימה

רוב בלאקמור
    רוב אוהב מאוד את הפוקימון שלו ומשקיע בהם את רוב זמנו. הוא נחשב למומחה באימון וטיפול של פוקימונים מסוג לחימה, ומעדיף להתקיף את היריב בעוצמה בנקודות קריטיות.
    פוקימונים:
    לא ידוע

--
    מכון האבן

טרי נוק
    טרי הוא ילד קטן ומפונק. הוא גדל למשפחה ענייה, ותמיד קינא בחבריו. אך כשהפך למנהיג המכון הוא הפך למפונק וחסר רחמים. טרי אוהב להשתעשע עם טרפו אך בזמן המתאים, הוא שובר את יריבו בכוח.
    פוקימונים:
    לא ידוע

--
    מכון האדמה

מיסה קינאמי
    מיסה היא אוהבת טבע, מפתיעה וחסרת סדר. היא משתוללת הרבה, אוהבת לצחוק ולגדל את הפוקימונים שלה בהנאה. למיסה, או בכינויה, "הקאווגירל", יש חצר ענקית בה היא אוהבת לרכוב על טאורוסים. מיסה אוהבת להפתיע את היריב - ולהתקיף אותו כשהוא לא מוכן.
    פוקימונים:
    לא ידוע

--
    מכון המים

אמאנדה ת'רו
    אמאנדה היא אלופת השחיה בטרופן, ונחשבת ל"מאמנת היפה ביותר" במחוז. היא הרפתקנית, חושבת מהר ובעלת אסטרטגיות לא מוכנות. אמאנדה אוהבת פוקימונים ולעולם לא תפספס קרב יפה.
    פוקימונים:
    לא ידוע

--
    מכון העל חושי

צ'אד ספריל
    צ'אד הוא בחור נועז, כריזמטי וחזק. אחיו של צ'אד, לאן, הוא חבר בארבעה העילית ונותן מוקד הערצה לצ'אד. צ'אד הוא חסר רחמים ולעולם לא יוותר.
    פוקימונים:
    לא ידוע

--
    מכון הקרח

תותי נארק
    תותי היא גולשת מקצועית. היא אוהבת סכנות, תעלומות, אך בעיקר אוהבת - לחסל ליריבים ת'צורה. תותי היא תעבת כוח, ואוהבת להכות במתקפות חזקות.
    פוקימונים:
    לא ידוע

--
    מכון ???

המכון השמיני לא ידוע ולא מוכר. שמועות רבות מסתובבות בטרופן אודות המכון הזה ומנהיגו, אבל המסתורין שאופף את המכון עדיין לא הוסר. ידוע שהמכון נמצא על ראש ההר הגבוה בטרופן, ראשר - אך הכניסה אילו חסומה ומוגנת.
    פוקימונים:
    לא ידוע

מכונים לא-רשמיים:
    מכונים לא רשמיים הם מכונים אשר לא אושרו על ידי הליגה, ולכן תג שלהם לא ישפיע על כניסת המאמן לליגה. בשונה מהמכונים הרשמיים, המכונים הלא רשמיים לא מתמחים בסוג מסויים של פוקימונים, אלא במאפיין חיצוני מסויים. במכונים הלא רשמיים תימדד יכולתו של הפוקימון במתקפות HM - ללא עשיית המכונים, רוב הסיכויים כי לא תוכלו להשלים את הלמידה של המתקפות. אין זו חובה לאתגר את המכונים הלא רשמיים אך זה מומלץ.

מכונים לא רשמיים ידועים:
    אין

3. משתמש מנוסה
    מאמנים אחרים:

פה תהיה רשימת המאמנים האחרים והיריבים שלכם במסע. הרשימה תתעדכן כל פעם שיחשף שינוי כל שהוא.

דני - פוקימון ריינג'ר
    -אין תיאור-
    פוקימונים ידועים:

מריה - פוקימון ריינג'ר
    -אין תיאור-
    פוקימונים ידועים:

4. משתמש מנוסה
    חפצים להתחלה:
    • 5 שיקוים - 5 Potions -
    • 5 פוקדורים - 5 Pokeballs -
    • 500$
    • פוקידע - Pokedex
    • חפצים בסיסיים: שק שינה, אוכל לפוקימונים, קערה, מברשת ומשחת שיניים וחפצים נוספים.
    הספארי:
    ספארי הוא מקום בו תוכלו ללכוד פוקימונים שונים בעזרת כדורי ספארי. הפוקימונים שם יהיו נדירים וחזקים, ולכן הספארי מהווה מקום מצוין ללכידת פוקימונים.

אזור א' - Tatoo Woods
    יער הטאטו הוא המקום אילו תיכנסו כאשר תיכנסו לספארי. זהו יער גדול וגבוה, אבל שמו ניתן לו בגלל קרחת יער קטנה, באמצע, אשר אעומד שם טאטו ארוך ומרשים.
    תוכלו למצוא שם פוקימונים מסוג דשא, אדמה, רגיל, וחרק.

אזור ב' - Trak Lake
    אגם טראק הוא אגם גדול, אשר נמצא צפונית ליער הטאטו.
    תוכלו למצוא שם פוקימונים מסוג מים, קרח, ורגיל.

אזור ג' - Thunder Tower
    מגדל הרעם הוא מגדל גבוה, מאוד גבוה, אשר נועד לבדוק את השרדותו של המאמן.
    מאמנים מתחילים יוכלו להיכנס עם פוקימון אחד.
    תוכלו למצוא שם פוקימונים מסוג חשמל, מתכת ולחימה.

אזור ד' - Lava Mt.
    הר הלבה הוא מקום חשוך, חם ומפחיד. הוא נמצא דרומית למגדל הרעם.
    תוכלו למצוא שם פוקימונים מסוג אש, דרקון, רוח ואופל.

אזור ה' - The Small Villege
    "הכפר הקטן" זהו מקום ירוק, פורח ומקסים, אשר נמצאים בו עופות למיניהם. קוראים לאזור זה "הכפר הקטן" בגלל אלפי הקנים שנמצאים שם.
    תוכלו למצוא שם פוקימונים מסוג מעופף, רגיל, וצמח.

אזור ו' - The Dead Area
    האזור המת הוא לחלוטין אזור מת, אין בו שום צמחים או דשא, ואפשר להחשיבו אותו במדבר.
    לא תוכלו למצוא שם פוקימונים, אך חוקרים משערים כי יש שם שרידים לפוקימונים קדומים...

תחרויות הסרט:
    תחרויות הסרט יערכו בכמה שלבים.

שלב א' -
    על המתחרים לבחור פוקימון אחד, ולבצע ב-2 דקות את הפעלולים הכי יפים שהם יכולים לבצע. אלה שיעברו, יעברו לשלב ב'.

שלב ב' -
    שלב זה הינו דומה לשלב הקודם, אך שבשלב הזה תצתרכו לשלב שני פוקימונים בביצוע שלכם.

שלב ג' -
    זהו שלב רבע הגמר.
    בשלב זה תצתרכו לבצע קרב זוגות, ביחד עם יריב רנדומלי, ובמשך 5 דקות לנצח את היריבים בהתקפות היפות ביותר שיש לכם.

שלב ד' -
    זהו שלב חצי הגמר.
    בשלב זה תצתרכו להילחם נגד יריב אחד ובחמש דקות לנצח אותו עם ההתקפות היפות ביותר שברשותכם.

שלב ה' -
    זהו שלב הגמר, והקשה מכולם.
    בשלב זה תצתרכו לקבל פוקימון רנדומלי מהשופטים ובחמש דקות, להביס את יריבכם בהתקפות היפות ביותר שאתם מעלים בדעתכם.

כאשר תנצחו בכל חמשת השלבים הללו - תקבלו סרט. אחרי שתקבלו 5 סרטים - תוכלו להשתתף בפסיטבל הגדול!

טופס הרשמה:
    קוד:
    שם פרטי - 
    שם במשחק - 
    גיל במשחק - 
    התחלתי - 
    תמונה - 
    מטרה - 
    אופי - 
    רקע - 
    בקשות מיוחדות -
    פוקימונים - לא למלא
    חפצים - לא למלא
    הסבר:
    שם -
    שם במשחק -
    גיל במשחק -
    התחלתי - הפוקימון ההתחלתי שלכם. תתחשבו במגבלות הבאות -
    1. לא מפותח (למעט פוקימונים מסוימים - ראו סעיף 5)
    2. לא אגדי
    3. לא התחלתיים (תוכלו להשיג אותם במהלך המשחק)
    4. לא אגדיים שקריים (תוכלו להשיג אותם במהלך המשחק)
    5. מפתוחים שאפשר לבחור כהתחלתיים: פיקאצ'ו, קלאפיירי, ג'יגליפאף, מריל, רוזליה.
    תמונה - ספרייטים של מאמנים.
    מטרה - האם אתם מאמנים? מתאמים? מגדלים? האם יש לכם עוד מטרות בנוסף? *מטרה נוספת מעבר למתחום נותנת בונוס בהרשמה *
    אופי - האופי שלכם. זה ישפיע על הדמות שלכם.
    רקע - קצר, ארוך, לא מגביל אותכם. סיפור חיים כללי, שאדע מאיפה באתם ולאן אתם הולכים.
    בקשות מיוחדות - אם יש סוג פוקימונים מסוים שמועדף עליכם, או פוקימון שתמיד רציתם לתפוס, תרשמו אותו כאן
    פוקימונים - כל הפוקימונים שלכם.
    חפצים - החפצים שיש לכם מעבר לחפצים ההתחלתיים

5. משתמש מנוסה
    פרסים:
    בנוסף תוכלו לקבל פרסים במהלך המסע.
    • מי שיגלה עיר גדולה מאוד (3 או 4 ריבועים על המפה) יקבל 250$.
    • מי שיגלה עיר (2 ריבועים על המפה) יקבל 500$.
    • מי שיגלה עיירה (ריבוע על המפה) יקבל 1000$.

זכרו שככל שהעיר גדולה יותר ככה היא יותר מפותחת, וניתן לראות אותה מרחוק. נוסף על כך, אם הגעתם לעיר שלא בעזרת עצמכם (למשל, להגיע דרך סירה), לא תקבלו פרס. בנוסף, אם תגלו עיירה קטנטנה שלא מופיעה במפה, לא תקבלו פרס.

מי שיפתח את עמוד 15 יקבל במתנה דיגלט -
    מי שיפתח את עמוד 30 יקבל דיטו -
    מי שיפתח את עמוד 50 יקבל סוכרייה נדירה (במשחק אין רמות ולכן רר קנדיס מפתחות את הפוקימון. בגלל זה הם גם הרבה יותר נדירות) -
    מי שיפתח את עמוד 75 יקבל דלקאטי זוהר -

התחלה:
    הגיע היום הגדול ואתם הולכים למעבדתו של פרופסור קאנדי. מזל האוויר נפלא לתחילת המסע, ואתם מגיעים אל המעבדה עמוסת האנשים, ועומדים בסוף התור. כשאתם מגיעים אל פתח המעבדה, פרופסור קאנדי מקבל את פניכם בחיוך ושואל איזה פוקימון תבחרו.

רשומים 1-2:

רשום 1:
    שם פרטי - הונתן
    שם במשחק - הונתן אלקובי
    גיל במשחק - 14
    התחלתי - ספיל
    תמונה -
    מטרה - לתפוס את כולם!
    אופי - רגוע שקט שלוי אחראי מנהיג הונתני
    רקע - הונתן נולד למשפחה ממוצעת בערבות מחוז שינו שם הוא גדל להיות מאמן פוקימונים הוריו היו מגדלי תירס אבל הוא החליט להיות שונה אז הוא גנב מהשכנים את המגיקארפ שלהם ומאז הוא אהב את הפוקימונים הוא טיפל במגיקארפ כאילו זה היה חייו אבל אז הוא מת ואז הוא החליט לקחת ספיל מהפרופסור
    בקשות מיוחדות - לתפוס את כל הפוקימונים מהשישיה המיוחלת
    פוקימונים -

מתקפות:
    אבקת שלג | נהמה | אקדח מים | גלגול הגנה | הדרן
    חפצים -
    • 5 שיקוים - 5 Potions -
    • 410$
    • פוקידע - Pokedex
    • חפצים בסיסיים: שק שינה, אוכל לפוקימונים, קערה, מברשת ומשחת שיניים וחפצים נוספים.

רשום 2:
    שם פרטי - נדב
    שם במשחק - ג'ונתן
    גיל במשחק - 15
    התחלתי - הרקרוס
    תמונה -
    מטרה - להביס את אורי בליגה, למצוא את האח האבוד שלו, להיגמל מסיגריות.
    אופי - אופטימי, נאיבי, נוטה להתאכזב, אוהב פוקימונים יותר מבני אדם, פחדן, יודע להרשים אנשים, שחקן מעולה (הכוונה לזה שהוא אמין כשהוא משקר.)
    רקע - ג'ונתן נולד בעיר בלאקת'ורן במחוז ג'וטו. הוא גדל שם עם סבא שלו, ולאחר 9 שנים עבר למחוז טרופן לגור עם הוריו שנטשו אותו. הוא התגורר שם בעיר צ'ריניאר ולא היו לו הרבה חברים. המשפחה שלו נקלעה לקשיים כלכליים, וכדי לברוח מהמציאות הכואבת הוא התדרדר לסמים וסיגריות. מצבו הבריאותי של ג'ונתן נפגע קשות מהסמים והסיגריות אז הוא ניסה להיגמל מהם, אך לא הצליח. למרבה מזלו, הוא נגמל מאלכוהול. הוא פגש ילד בשם גורי שהתחבר איתו די טוב, אבל למרבה צערו של ג'ונתן גורי עזב אחרי כמה ימים למסע הפוקימונים שלו כשהוא לוקח איתו בידוף. ג'ונתן החליט לצאת למסע גם ולהביס את גורי, חברו הטוב.
    בקשות מיוחדות - סדרת קרבות נגד גורי, לתפוס טוטודייל, לארוויטר ואברה.
    פוקימונים -

מתקפות:
    חיתוך לילה | דחיפה | מבט | מתקפת קרן | החזקת מעמד | מתקפות זעם | אס אווירי
    חפצים -
    • 5 שיקוים - 5 Potions -
    • 500$
    • פוקידע - Pokedex

6. משתמש מנוסה
    רשומים 3-5:

רשום 3:
    שם פרטי - TheChosenOne [:

שם במשחק - Desu Knowhope - דסו נוהופ

גיל במשחק - 17
    התחלתי - (נידורן)
    תמונה -

מטרה - להפוך למאמן פוקימונים ולהגיע לליגה.

אופי - אני לא רואה את עצמי כאדם רע, אבל אני בהחלט אנוכי יותר מרוב האנשים האם זה קשור למשפחה שממנה באתי? אני לא יודע,.
    אף פעם לא הייתי אמיץ מידי אבל תמיד אמרתי לעצמי בסופו של דבר שאני חייב לעבור את זה, ואת המבחן האמיתי עברתי (גם אם בפחד רב ובהיסוס)
    בין חברי לא הייתי המנהיג, הייתי הילד העשיר שלא מתנהג כמצופה ממנו, לא הייתי מעודן ולא דיברתי בשפה גבוה ולא היו לי גינונים
    הייתי כמו כול ילד קטן, מוקסם מהפוקימונים ונואש להיות מגניב, מה שאף פעם לא הצליח לי.

רקע - לא תמיד חייתי במחוז טרופן. כול ילדותי גדלתי בכללל במחוז ג'וטו במטרופולין הענקי "גולדנרוד".
    הורי היו בני המעמד הגבוה, הם שניהם עסקו בסחר ובמניות ובניירות ערך ובעוד הרבה דברים שלא ידעתי את המשמעות שלהם
    תייגתי את העבודה שלהם כ"שיעמום", אבל כך בטח כול ילד רואה את הוריו, או שלא? בכול מקרה הקשר בינינו היה טוב
    אבל תמיד היה את הריחוק הזה, אם זה היה כשהייתי חוזר הביתה ורק המיסטר מים שלנו היה שם במקום הורי
    או אם זה היה כשהייתי צריך עזרה בשיעורי בית ולאבא היה פתאום עוד שיחת טלפון חשובה.
    בבית ספר לא הייתי יותר מידי מקובל, היו לי את החברים שלי שמהגן אני מכיר ואת האויבים שאני מכיר קצת פחות זמן אבל טיפה יותר מקרוב.
    הייתי נחשב ל"ילד העשיר", זה שאבא תמיד מסיע אותו בבוקר בקאדילאק הירוקה-טורקיז שלו, זה לא הדימוי שאתה רוצה
    לקבל כשכולם מתנכרים מהעשירים ורוצים להיות דווקא כמו ילדי הרחוב, יו יו מאדרפאקר.
    אבל בכול זאת חייתי טוב, עד שהורי פשטו רגל.
    אני זוכר שיום אחד הם לקחו אותי לשיחה במטבח,אבא נראה עצני כרגיל אבל הפעם גם אימי.
    "אנחנו נמצאים בקצת בעיה" הם אמרו לי "ואנחנו כנראה נצתרך לעזוב". "לעזוב? את הבית? נעבור לשכונה אחרת?".
    "אנחנו נעבור למחוז אחר" אמרה לי אימי, אני לא זוכר בדיוק את ההרגשה שהייתה לי אז
    אם זה היה כעס או צב או לא יודע מה, אני רק יודע שימים אחר כך ההשלמה הגיעה,הבנתי שמה שיקרה בסופו של דבר יהיה לטובה.
    אולי דרך חדשה זה בדיוק מה שאני צריך, אולי זה היעוד שלי בחיים.
    (קתץ מלודרמטי,אני יודע)

בקשות מיוחדות - מסז' יכול להיות מגניב.

פוקימונים -

מתקפות:
    מבט | ניקור | אנרגיה ממוקדת | בעיטה כפולה | עוקץ רעל

חפצים -
    • 5 שיקוים - 5 Potions -
    • 500$
    • פוקידע - Pokedex

רשום 4:
    שם פרטי - שקד
    שם במשחק - ג'ייק אמונדו
    גיל במשחק - 16
    התחלתי - אלקיד
    תמונה -
    מטרה - לנצח בליגה ולעזור עם הבעיה שיש עם הפוקימון האולטימטיבי
    אופי - מתעצבן בקלות, אמיץ, לא חושב פעמיים, חברותי
    רקע -
    לפני שג'ייק ומשפחתו הגיעו לעיר ליטלרוט הוריו היו נחשבים לאנשים מאוד חשובים, הם היו חברים במועצה הקובעת של המקום בו גרו והמון אנשים עשירים ומגעילים בהתנהגותם היו חברים שלהם, הם היו באים המון לביתם של משפחת ארמונדו שהיה בין הבתים המפוארים בעיר, כנראה להרבה גם הוריו של ג'ייק היו חלק מהעשירים המגעילים ההם ובגלל שהוא היה בנם זה השפיע עליו בצורה עקיפה. ג'ייק שקיבל כל חייו מה שרצה היה מין סוג של מתמרד בהוריו הוא היה יוצא המון ונפגש עם חברים בלי ידיעת הוריו, במקום לבוא איתם למסיבות היוקרתיות וחסרות הטעם שלהם הוא היה בורח אל החברים שוב ולמרות שהוריו היו מחמירים בנוגע ללבוש ג'ייק היה מתלבש כאחד בינוני ופשוט עם ולא כמו מישהו מהמעמד הגבוה. יום אחד כשהתחיל לראות בטלויזיה קרבות פוקימונים התחיל ג'ייק להתעניין יותר ויותר ביצורים המוזרים האלו, הוא חקר אותם וכדי להתקרב אליהם היה ג'ייק צריך לברוח אפילו יותר. אחרי כמה שנים טובות של החקירה שלו והתמרדות, הבריחה מההורים וההתנהגות המתאימה למישהו במעמד יותר נמוך ממשפחתו הם היו צריכים לעזוב, הם עברו לעיר ליטלרוט אבל היו צריכים להוריד בחנפנות שלהם, על המעמד הגבוה מה שהקל יותר ג'ייק. בהמשך החקירות שלו הוא הגיע לפוקימון אחד שהוא באמת אהב, אלקיד, הוא חקר אותו יותר והחליט בין רגע שהוא רוצה להיות מאמן פוקימונים ולבחור את אלקיד כפוקימון הראשון שהוא יקח איתו. הוריו המשיכו ללחוץ עליו, ניסו לגרום לא להפסיק עם ההתמרדויות שלו ושיתחיל להתנהג יותר כבן מעמד מכובד, כמו שהם מתנהגים אבל בסופו של דבר הוא הצליח לשכנע אותם לתת לו להתחיל את מסעו, הבעיה הייתה שהוא עמד להתחיל בגיל מאוחר למדי, הוא היה בן 16 באותו הזמן. הוא החליט ללכת ולעזור מחוז טרופן עם הבעיה של הפוקימון האולטימטיבי.
    בקשות מיוחדות - להתקבל
    פוקימונים -

מתקפות:
    מתקפה מהירה | מבט | מכת ברק | בעיטה נמוכה | מהירות
    חפצים -
    • 5 שיקוים - 5 Potions -
    • 500$
    • פוקידע - Pokedex

רשום 5:
    שם פרטי - תומר
    שם במשחק - אייס אנג'ל
    גיל במשחק - 14
    התחלתי - גרווליט
    תמונה -
    מטרה - לנצח בליגה,למצוא צארמנדר ,לפתח את גרווליט, למצוא את הפוקימון האולטימטיבי, למצוא את אותו המדבר שבו נולד, לרצוח את אותם הגנבים שהרגו את הנוודים ואת צאריזרד.
    אופי - נחמד ,פועל מהר,אוהב להיות לבד,העדפה ברורה לפוקימוני אש ומעופף מאשר לפוקימונים אחרים.
    רקע - נולדתי באמצע שום מקום אי שם במדבר, אימי מתה בלידתי אז הייתי לבד, עד היום אין לי מושג איפה בדיוק נולדתי.
    כמה נוודים אימצו אותי הם לימדו אותי לדבר ללכת ומה זה פוקימונים, היו להם פוקימונים מכל הסוגים הנחוצים על מנת לשרוד במדבר אש מים מעופף ועשב.
    משום מה נמשכתי במיוחד לפוקימוני האש והמעופף, יכול להיות שזה היה בגלל אותו הפוקימון, פוקימון שחור דמוי דרקון לדרקון היה זנב ארוך שבקצהו היה להבה כחולה, לאותו הפוקימון קוראים צאריזרד.
    לילות שלמים הייתי מטפל בפוקימונים משחק איתם מאכיל אותם וישן איתם (נדב תסיק מזה מה שאתה רוצה ).
    איך אני זוכר את אותו הלילה שבו כמה כמה גנבים פשטו על המחנה הם תקפו אותנו עם פוקימונים אכזריים ואפילו אקדחים ורובים.
    בבוקר שהתעוררתי מצאתי את עצמי בתוך מערה שבתוכה היינו רק אני והצאריזרד השחור.
    לא הצלחתי להזיז את רגלי, היא היית שבורה, מצאתי מסביב כמה קרשים, קרעתי את חולצתי וקיבעתי את הקרש לרגלי.
    הצאריזרד הפך להיות כמו אימי הוא חימם אותי שהיה קר בחוץ ומידי פעם הוא היה יוצא ומביא לי פירות ובשר שהוא מצא.
    לאחר בערך חודשיים כבר הצלחתי להזיז את הרגל, אני וצאריזרד התחלנו בחיפושינו לאחר מקום שבו נוכל לגור, מצאנו בקתה נטושה או ככה לפחות חשבנו לאחר פחות משעתיים שמעתי רעשים מוכרים אלה היו אותם הגנבים שהרגו את הנוודים, הם מצאו אותנו ולפני שהספקתי להגיב מצאתי את צאריזרד שוכב בשלולית דם ששני כדורים בראשו.
    הגנבים שלחו ואתי לבית יתומים והינה אני היום מוכן לקבל את הפוקימון הראשון שלי מוכן לנקמה.
    בקשות מיוחדות -צארמנדר DD:
    (אני אשמח אם הוא יהיה זוהר )
    פוקימונים -

מתקפות:
    נשיכה | יללה | גחלת | מבט | רחרוח בילוש
    חפצים -
    • 5 שיקוים - 5 Potions -
    • 500$
    • פוקידע - Pokedex

7. משתמש מנוסה
    שם פרטי - הונתן
    שם במשחק - הונתן
    גיל במשחק - 14
    התחלתי - ספיל
    תמונה -http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png
    מטרה - לתפוס את כולם!
    אופי - רגוע שקט שלוי אחראי מנהיג הונתני
    רקע - הונתן נולד למשפחה ממוצעת בערבות מחוז שינו שם הוא גדל להיות מאמן פוקימונים הוריו היו מגדלי תירס אבל הוא החליט להיות שונה אז הוא גנב מהשכנים את המגיקארפ שלהם ומאז הוא אהב את הפוקימונים הוא טיפל במגיקארפ כאילו זה היה חייו אבל אז הוא מת ואז הוא החליט לקחת ספיל מהפרופסור
    בקשות מיוחדות - לתפוס את כל הפוקימונים מהשישיה המיוחלת
    פוקימונים - לא למלא
    חפצים - לא למלא

8. Kibō no chi
    שם פרטי - נדב
    שם במשחק - ג'ונתן
    גיל במשחק - 15
    התחלתי - הרקרוס
    תמונה - http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr126.png
    מטרה - להביס את אורי בליגה, למצוא את האח האבוד שלו, להיגמל מסיגריות.
    אופי -אופטימי, נאיבי, נוטה להתאכזב, אוהב פוקימונים יותר מבני אדם, פחדן, יודע להרשים אנשים, שחקן מעולה (הכוונה לזה שהוא אמין כשהוא משקר.)
    רקע - ג'ונתן נולד בעיר בלאקת'ורן במחוז ג'וטו. הוא גדל שם עם סבא שלו, ולאחר 9 שנים עבר למחוז טרופן לגור עם הוריו שנטשו אותו. הוא התגורר שם בעיר צ'ריניאר ולא היו לו הרבה חברים. המשפחה שלו נקלעה לקשיים כלכליים, וכדי לברוח מהמציאות הכואבת הוא התדרדר לסמים וסיגריות. מצבו הבריאותי של ג'ונתן נפגע קשות מהסמים והסיגריות אז הוא ניסה להיגמל מהם, אך לא הצליח. למרבה מזלו, הוא נגמל מאלכוהול. הוא פגש ילד בשם גורי שהתחבר איתו די טוב, אבל למרבה צערו של ג'ונתן גורי עזב אחרי כמה ימים למסע הפוקימונים שלו כשהוא לוקח איתו בידוף. ג'ונתן החליט לצאת למסע גם ולהביס את גורי, חברו הטוב.
    בקשות מיוחדות - סדרת קרבות נגד גורי, לתפוס טוטודייל, לארוויטר ואברה.
    פוקימונים - לא למלא
    חפצים - לא למלא

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    שם פרטי - killerbee
    שם במשחק - לוקאס
    גיל במשחק - 16
    התחלתי - טדיאורסה
    תמונה -

מטרה - מגדל מטרה נוספת לחקור מקומות נידחים
    אופי - רגוע ונחמד לפעמים מרחם מידי ונוטר טינה...
    רקע - לוקאס הוא נער מתבגר רגיל ממשפחה ממוצעת הדבר היחיד שקצת שונה זה שהוא טוב בלימודים מעל הממוצע!
    הוא תמיד אהב את טדיאורסה ורצה להיות מגדל ולחקור מקומות נידחים
    בקשות מיוחדות - טוטודייל ואם אפשר אלקיד/מגבי
    פוקימונים - לא למלא
    חפצים - לא למלא

10. משתמש מנוסה
    שם פרטי - רן
    שם במשחק - רן
    גיל במשחק - 17
    התחלתי - גאסטלי
    תמונה -
    מטרה - להיות מאסטר פוקימונים ולהפוך ליורש של אבא שלי להיות מנהיג המכון לפוקימוני רעל
    אופי - שטלתן, בעל פתיל קצר, לא אכפתי, חכם, ממזר, לא פראייר, הכל לפי הצרכים היחודיים שלו.
    רקע - רן נולד לזוג הורים עשיר וידוע בעולם הפוקימונים אביו של רן הוא מאמן מכון דגול וחזק שלא הרבה מאמנים מנצחים אותו ואימו היא מטפלת בביצי פוקימונים.
    אביו של רן רוצה להפוך את רן ליורש שלו להיות מנהיג מכון הרעל.
    בקשות מיוחדות - אשמח לתפוס פוקימוני רעל.
    פוקימונים - לא למלא
    חפצים - לא למלא
    נערך לאחרונה על ידי ranrevah, 07-20-2010 בשעה 06:31 PM

11. משתמש מנוסה
    שם פרטי - TheChosenOne [:

שם במשחק - Desu Knowhope - דסו נוהופ

גיל במשחק - 17
    התחלתי - (נידורן)
    תמונה -

מטרה - להפוך למאמן פוקימונים ולהגיע לליגה.

אופי - אני לא רואה את עצמי כאדם רע, אבל אני בהחלט אנוכי יותר מרוב האנשים האם זה קשור למשפחה שממנה באתי? אני לא יודע,.
    אף פעם לא הייתי אמיץ מידי אבל תמיד אמרתי לעצמי בסופו של דבר שאני חייב לעבור את זה, ואת המבחן האמיתי עברתי (גם אם בפחד רב ובהיסוס)
    בין חברי לא הייתי המנהיג, הייתי הילד העשיר שלא מתנהג כמצופה ממנו, לא הייתי מעודן ולא דיברתי בשפה גבוה ולא היו לי גינונים
    הייתי כמו כול ילד קטן, מוקסם מהפוקימונים ונואש להיות מגניב, מה שאף פעם לא הצליח לי.

רקע - לא תמיד חייתי במחוז טרופן. כול ילדותי גדלתי בכללל במחוז ג'וטו במטרופולין הענקי "גולדנרוד".
    הורי היו בני המעמד הגבוה, הם שניהם עסקו בסחר ובמניות ובניירות ערך ובעוד הרבה דברים שלא ידעתי את המשמעות שלהם
    תייגתי את העבודה שלהם כ"שיעמום", אבל כך בטח כול ילד רואה את הוריו, או שלא? בכול מקרה הקשר בינינו היה טוב
    אבל תמיד היה את הריחוק הזה, אם זה היה כשהייתי חוזר הביתה ורק המיסטר מים שלנו היה שם במקום הורי
    או אם זה היה כשהייתי צריך עזרה בשיעורי בית ולאבא היה פתאום עוד שיחת טלפון חשובה.
    בבית ספר לא הייתי יותר מידי מקובל, היו לי את החברים שלי שמהגן אני מכיר ואת האויבים שאני מכיר קצת פחות זמן אבל טיפה יותר מקרוב.
    הייתי נחשב ל"ילד העשיר", זה שאבא תמיד מסיע אותו בבוקר בקאדילאק הירוקה-טורקיז שלו, זה לא הדימוי שאתה רוצה
    לקבל כשכולם מתנכרים מהעשירים ורוצים להיות דווקא כמו ילדי הרחוב, יו יו מאדרפאקר.
    אבל בכול זאת חייתי טוב, עד שהורי פשטו רגל.
    אני זוכר שיום אחד הם לקחו אותי לשיחה במטבח,אבא נראה עצני כרגיל אבל הפעם גם אימי.
    "אנחנו נמצאים בקצת בעיה" הם אמרו לי "ואנחנו כנראה נצתרך לעזוב". "לעזוב? את הבית? נעבור לשכונה אחרת?".
    "אנחנו נעבור למחוז אחר" אמרה לי אימי, אני לא זוכר בדיוק את ההרגשה שהייתה לי אז
    אם זה היה כעס או צב או לא יודע מה, אני רק יודע שימים אחר כך ההשלמה הגיעה,הבנתי שמה שיקרה בסופו של דבר יהיה לטובה.
    אולי דרך חדשה זה בדיוק מה שאני צריך, אולי זה היעוד שלי בחיים.
    (קתץ מלודרמטי,אני יודע)

בקשות מיוחדות - מסז' יכול להיות מגניב.

פוקימונים -

חפצים -
    נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 07-20-2010 בשעה 06:40 PM
    *החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר

12. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם פרטי - שקד
    שם במשחק - ג'ייק אמונדו
    גיל במשחק - 16
    התחלתי - אלקיד
    תמונה -
    מטרה - לנצח בליגה ולעזור עם הבעיה שיש עם הפוקימון האולטימטיבי
    אופי - מתעצבן בקלות, אמיץ, לא חושב פעמיים, חברותי
    רקע -
    לפני שג'ייק ומשפחתו הגיעו לעיר ליטלרוט הוריו היו נחשבים לאנשים מאוד חשובים, הם היו חברים במועצה הקובעת של המקום בו גרו והמון אנשים עשירים ומגעילים בהתנהגותם היו חברים שלהם, הם היו באים המון לביתם של משפחת ארמונדו שהיה בין הבתים המפוארים בעיר, כנראה להרבה גם הוריו של ג'ייק היו חלק מהעשירים המגעילים ההם ובגלל שהוא היה בנם זה השפיע עליו בצורה עקיפה. ג'ייק שקיבל כל חייו מה שרצה היה מין סוג של מתמרד בהוריו הוא היה יוצא המון ונפגש עם חברים בלי ידיעת הוריו, במקום לבוא איתם למסיבות היוקרתיות וחסרות הטעם שלהם הוא היה בורח אל החברים שוב ולמרות שהוריו היו מחמירים בנוגע ללבוש ג'ייק היה מתלבש כאחד בינוני ופשוט עם ולא כמו מישהו מהמעמד הגבוה. יום אחד כשהתחיל לראות בטלויזיה קרבות פוקימונים התחיל ג'ייק להתעניין יותר ויותר ביצורים המוזרים האלו, הוא חקר אותם וכדי להתקרב אליהם היה ג'ייק צריך לברוח אפילו יותר. אחרי כמה שנים טובות של החקירה שלו והתמרדות, הבריחה מההורים וההתנהגות המתאימה למישהו במעמד יותר נמוך ממשפחתו הם היו צריכים לעזוב, הם עברו לעיר ליטלרוט אבל היו צריכים להוריד בחנפנות שלהם, על המעמד הגבוה מה שהקל יותר ג'ייק. בהמשך החקירות שלו הוא הגיע לפוקימון אחד שהוא באמת אהב, אלקיד, הוא חקר אותו יותר והחליט בין רגע שהוא רוצה להיות מאמן פוקימונים ולבחור את אלקיד כפוקימון הראשון שהוא יקח איתו. הוריו המשיכו ללחוץ עליו, ניסו לגרום לא להפסיק עם ההתמרדויות שלו ושיתחיל להתנהג יותר כבן מעמד מכובד, כמו שהם מתנהגים אבל בסופו של דבר הוא הצליח לשכנע אותם לתת לו להתחיל את מסעו, הבעיה הייתה שהוא עמד להתחיל בגיל מאוחר למדי, הוא היה בן 16 באותו הזמן. הוא החליט ללכת ולעזור מחוז טרופן עם הבעיה של הפוקימון האולטימטיבי.
    בקשות מיוחדות - להתקבל
    פוקימונים - לא למלא
    חפצים - לא למלא
    חמוף

13. משתמש סופר ספאמר
    פרטי -איתי
    שם במשחק -יגאל
    גיל במשחק -15
    התחלתי - פיקאצ'ו
    תמונה -
    מטרה - לנצח בליגת הפוקימונים
    אופי - לעיתים קרובות רגוע אבל עכשהוא מתעצבן לא רצוי להיות לידו
    רקע - יגאל גר בהעיירה צ'רינצ'יאר ובן לזוג הורים רגילים כשנולד לו אח קטן ההורים שלו לא רצו שהוא יצא למסע שלו אבל יגאל לא הקשיב להוריו וברח מהבית עד לעיר קלאסט כדי להתחיל את המסע שלו
    בקשות מיוחדות -לתפוס צ'ימצ'אר
    פוקימונים -
    חפצים -

14. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    שם פרטי - תומר
    שם במשחק - אייס אנג'ל
    גיל במשחק - 14
    התחלתי - גרווליט
    תמונה -
    מטרה - לנצח בליגה,למצוא צארמנדר ,לפתח את גרווליט, למצוא את הפוקימון האולטימטיבי, למצוא את אותו המדבר שבו נולד, לרצוח את אותם הגנבים שהרגו את הנוודים ואת צאריזרד.
    אופי - נחמד ,פועל מהר,אוהב להיות לבד,העדפה ברורה לפוקימוני אש ומעופף מאשר לפוקימונים אחרים.
    רקע -נולדתי באמצע שום מקום אי שם במדבר, אימי מתה בלידתי אז הייתי לבד, עד היום אין לי מושג איפה בדיוק נולדתי.
    כמה נוודים אימצו אותי הם לימדו אותי לדבר ללכת ומה זה פוקימונים, היו להם פוקימונים מכל הסוגים הנחוצים על מנת לשרוד במדבר אש מים מעופף ועשב.
    משום מה נמשכתי במיוחד לפוקימוני האש והמעופף, יכול להיות שזה היה בגלל אותו הפוקימון, פוקימון שחור דמוי דרקון לדרקון היה זנב ארוך שבקצהו היה להבה כחולה, לאותו הפוקימון קוראים צאריזרד.
    לילות שלמים הייתי מטפל בפוקימונים משחק איתם מאכיל אותם וישן איתם (נדב תסיק מזה מה שאתה רוצה ).
    איך אני זוכר את אותו הלילה שבו כמה כמה גנבים פשטו על המחנה הם תקפו אותנו עם פוקימונים אכזריים ואפילו אקדחים ורובים.
    בבוקר שהתעוררתי מצאתי את עצמי בתוך מערה שבתוכה היינו רק אני והצאריזרד השחור.
    לא הצלחתי להזיז את רגלי, היא היית שבורה, מצאתי מסביב כמה קרשים, קרעתי את חולצתי וקיבעתי את הקרש לרגלי.
    הצאריזרד הפך להיות כמו אימי הוא חימם אותי שהיה קר בחוץ ומידי פעם הוא היה יוצא ומביא לי פירות ובשר שהוא מצא.
    לאחר בערך חודשיים כבר הצלחתי להזיז את הרגל, אני וצאריזרד התחלנו בחיפושינו לאחר מקום שבו נוכל לגור, מצאנו בקתה נטושה או ככה לפחות חשבנו לאחר פחות משעתיים שמעתי רעשים מוכרים אלה היו אותם הגנבים שהרגו את הנוודים, הם מצאו אותנו ולפני שהספקתי להגיב מצאתי את צאריזרד שוכב בשלולית דם ששני כדורים בראשו.
    הגנבים שלחו ואתי לבית יתומים והינה אני היום מוכן לקבל את הפוקימון הראשון שלי מוכן לנקמה.
    בקשות מיוחדות -צארמנדר DD:
    (אני אשמח אם הוא יהיה זוהר )
    פוקימונים - לא למלא
    חפצים - לא למלא
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    שם פרטי - אדם פרץ
    שם במשחק - אדם פרץ
    גיל במשחק - 16
    התחלתי - בגון
    תמונה -
    מטרה - להפוך למסטר פוקימונים
    אופי - אמיץ,נדיב,מצחיק
    רקע - אדם היה ילד שמאוד אהבקרבות פוקימונים..כבר בגיל צעיר הוא הפגין את יכולותיו וכישוריו בתחרויות שהיו לגילו, ואפילו המורים התרשמו ממנו.
    לאדם יש אח מבוגר שקוראים לו ריי,ריי הוא מאמן חזק מאוד ותמיד אדם חלם להיות כמותו ולצאת גם למסע
    עכשיו שהגיע זמנו של אדם להגשים את חלומו הוא מכון ומזומן לכל הדברים שצפויים לו בדרך
    בקשות מיוחדות -לתפוס בהמשך טרטוויג וצ'ימצ'ר
    פוקימונים - לא למלא
    חפצים - לא למלא

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •