נו"ד אנימה מנגה ומצוירים!
זה נושא דיבורים חופשיים של פורום אנימה מנגה ומצווירים.
אתם יכולים לדבר כאן חופשי על אנימות מנגות וסדרות מצוירות וגם על הפורום שלנו עם יש לכם שאלות כלשהן!
הנושא הקודם של זה לא היה כל כך פעיל ולכן אני אסביר עכשיו על מה אתם יכולים לדבר כאן ואני מקווה שזה יהיה נושא פעיל.
הדברים שאפשר לעשות בנושא הזה :
• לשאול שאלות כלשהן בנוגע לאנימה מסוימת,סדרה או מנגה מסוימת,ניתן לשאול גם שאלות על הפורום הזה.למשל:מתי המערך הבא של צוות סיקורים ?,מה לדעתכם יקרה בפרק הבא של נארוטו ? האם נארוטו ימות לדעתכם ? וכל מה שאתם רוצים לשאול בנושאים האלו,תרגישו כאן חופשי.
• לתת מידע בנוגע לאנימה/מנגה/סדרה מצוירת מסוימת,כשאני אומר מידע אני לא מדבר על 20 שורות,רק לספר לנו על משהו חדש שעתיד לקרוא / משהו שנראה לכם שיקרא בפרק הבא וכדומה.
• לדבר על אנימות / מנגות / סדרות מצויירות,דברו חופשי על הנושאים האלו ושוחחו אחד עם השני בנוגע לנושאים האלו,הרגישו חופשי לדבר על הכל בנושאים שקשורים לזה.למשל : וואי איזה קטלני הפרק החדש של וואן פיס,אהבתי את הקרב של סאנג'י וזורו הוא היה קטלני רק חבל שזורו ניצח בסוף וסאנג'י נהרג. *כמובן שזה רק דוגמה וזה לא באמת קרה באנימה XD*
• בקיצור התגובות שלכם יכולים להכיל הכל כולל הכל בנושאים שקשורים לפורום שלנו,לאנימה למנגה ולסדרות מצוירות.
חוקים:
• אסור לקלל / להעליב משתמשים.
• אסור להגיב תגובות ספאם.
• אסור לדבר על דברים שלא קשורים לפורום הזה / לאנימה / מנגה / מצויירים .
• זה לא כמו הנ"וד הרגיל,אסור להגיב תגובות של "מה קורה" או "אתה נוסע לאילת בסוף?" או "בן כמה אחיך?" או "איך קוראים לך?" וכל מה שאתם מדברים עליו בנו"ד הרגיל.
במידה ואני אראה פעילות הנושא ינעץ!