Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    זהו הסיפור השני שלי מקווה שהוא יצליח יותר מין הראשון
    סיפורי המערב הפרוע:
    הקדמה:
    זהו סיפורו העצוב של השריף תומס.שריף מתחיל רקלפני שנה אחת הוא נולד בשנת 1791 הוא הגיע לעיירה היפה "קייסי" בשנת 1811,עשר שנים בילה שם והתאהב במנהלת המסבאה ליידי אפריל אחרי תשע שנים ארוכות הגיע שודד בשם ג'ונסון סמיט ורצח שלושה אנשים את השריף,את אביו של תומס,ואת אימה של ליידי אפריל.
    כל העיירה קראה שתומס יהיה השריף והוא אמר בקול שבור בטקס הזכור לשלושה שנפלו :"אני עוד אנקום את דמם של האנשים שנרצחו".
    הוא לא ידע מה הגורל רוצה שיקרה.

דמויותראשיות:
    השריף תומס יולס :שריף של העיירה "קייסי" הוא השולף הכי מהיר בעיירה , מאוהב בליידי אפריל,שערו קצר ושחור, הואגבוה ויפהתואר.
    ליידי אפריל נועב:ליידי אפריל היא מנהלת המסבאה בעיירה "קייסי" מאוהבת בשריףתומס,שערה מתולתל שחור. גבוהה כמו השריף ויפהמאוד.
    ג'ונסון סמיט:שודד אכזרי ששודד את העיירה "קייסי" מאוהב בליידי אפריל ושונאאת השריף תומס,שערו קצר לבן הוא מכוער מאוד.
    מייק אנד:חבר של תומס הגיע לעיר חמש שנים לאחר שתומס הגיע.

דמויות משניות:
    מר יולס:אביו של תומס יולס אישעסקים.
    מר סמיט:אביו של ג'ונסון סמיט מנהל הבנק,מת ממחלה.
    אנה לופידה:אשת עסקים שבאה לעיר בשביל העסקים על מר סמיט.
    ג'ורג' קנו :עוזרה של אנה לופידה.

פרק 1,ההגעה לעיר הגדולה:
    השמש יורדת שעון העיירה מצביע על השעה שש בערב. השלט מצביע על העיירה "קייסי",קול סוסים מפריע לדממה, מהסוסים יורדים שני אנשים,הראשון גבוה בעל גוף שרירי והשני נמוך ,עם גוף של ילדון ,הם היו גבר וילד.
    הילד אומר :"אבא אתה בטוח שאנחנו צריכים לבוא לפה?" האב אמר לילד בחיוך חולמני :"כן אני בטוח תומס אתה יודע,עסקים, אנחנו צריכים למצוא את הבנק".
    תומס מחפש את הבנק הוא רואה בניינים מועטים אך חלקם גדולים.
    הוא גם רואה ילדה בת גילו משחקת עם כדור לבדה הוא שומע קול,הקול אומר :"אפריל כנסי הביתה מאוחר כבר" הוא רואה את הילדה נכנסת לבית גדול אדום.
    אביו של תומס אומר לו :"מצאתי את הבנק בוא,שאלה, איך נראה לך פה נחמד?".
    תומס לא ענה,הוא עדיין חושב על הילדה היפה שראה הוא חושב על החברים שלו ועלמה יהיה.
    תומס ואביו נכנסים לבנק הם שהבנק גדול מאוד וכסוף עם די הרבה כיסאות נוחים מאוד.הם רואים איש צעיר עם משקפיים.
    האיש אומר בפתאומיות :"אתה בטח מר יולס נכון?אני מר סמיט נעים מאוד".
    מר סמיט ומר יולס לוחצים ידיים,הם נכנסים לחדר מר יולס אומר לתומס :"חכה פה רגע טוב?".
    תומס מתיישב על אחד בכיסאות,ילד נמוך עם שיער לבן נכנס הואנראה עצבני מאוד,מבלי להסתכל על תומס הוא עולה במדרגות,נשמע קול של כוס נשברת.
    הדלת נפתחת מר סמיט ומר יולס יוצאים,מר סמיט עולה במדרגות כמו שהילד עלה.
    מריולס מסמן לתומס לצאת,שניהם יוצאים תומס שואל את אביו :"אבא איפה נישן?".
    מר יולס אומר לתומס בקול מהוסס :"מר סמיט אמר לי שבמסבאה יש חדרים ללון אז הולכים לשם".
    הם נכנסים למסבאה,קול המולה נשמע הם נכנסים הם רואים כיסאות ושולחנות עץ גדולים,בר עץ יפה ושולחן פול שבוא משחקים שני אנשים שנראים שיכורים,הגבר השמאלי מעיף את הכדור וכמעט פוגע בתומס במבוהל ,תומס רואה את הילדה ממקודם מחלקת משקאות הילדה שואלת אותם:"אם חדשים כאן נכון?אתם מחפשים מקום ללון בואו אני אוביל אותם לאמא שלי היא כבר תעשה איתכם עסקים".
    הילדה מובילה את תומס ואביו אל איש הצעירה,האישה אומרת :"חדר 3 פנוי 5 דולר לראש".
    מר יולס משלם 10 דולרים,הוא לוקח את המפתח והוא ותומס עולים לחדר.
    החדר נראה חמים ונעים,הילדה נכנסת ואומרת להם :"ארוחת בוקר בשעה שמונה עד עשר,צהריים בין שתיים עשרה לשתיים בצהריים,ארוחת ערב בין שבע עד עשר בערב,שתייה חופשי כל הזמן,שיהיה לכם לילה טוב".
    הילדה עוזבת תומס עייף,היה לו נסיעה ארוכה מאוד היום כל מה שהוא רוצה זה לישון.
    תומס שואל את אביו :"אבא מה קרה הפגישה נפסקה" מר יולס אומר :"אני אסביר לך מחר לילה טוב תומס".
    השמש כבר שקעה שעון העיירה מצלצל לשעה שתיים עשרה בלילה.
    תומס לא מצליח להירדם הוא עוד חושב על הילד המעוצבן שראה בבנק,על הילדה הנחמדה שפגש והוא חשב על החברים הישנים שלו שקט בלילה,הכפר כולו שקט וכולם ישנים ,פתאום נשמעת ירייה ,תומס מתעורר וקם מהמיטה בבהלה ומתחבא מתחת המיטה .
    אביו של תומס מתעורר ומחפש את תומס ,ולא מוצא אותו הוא צועק "תומס"!

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    יש שיפור
    מחכה לפרק 2
    (קח הפסקה של יום בין פרק לפרק)
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. משתמש מנוסה
    משמע מעניין מחכה לפרק הבא.

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    פרק שני,חמש שנים לאחר מכן:
    חמש שנים לאחר המקרה עם הירייה ברח מביתו ג'ונסון סמיט והפך לשודד.
    אביו של סמיט מנהל הבנק חלה יום לפני-כן,ולכן אין מי שיטפל בו מחלתו הייתה קשה ואף אחד מתושבי העיירה לא ידע את מה שקרה,כעבור כמה שבועות מר סמיט מת,טקס הלוויה היה מרגש לפי צואתו מר סמיט ביקש שמר יולס יהיה מנהל הבנק.
    בינתיים אפריל ותומס הפכו לחברים טובים,ילד חדש הגיע לעיר ושמו היה מייק אנד,מייק אנד ותומס הפכו להיות החברים הכי טובים אך מייק תמיד קינא בתומס על שאפריל הייתה מאוהבת בו.
    יום אחד רעש הסוסים רתומים לעגלה הפריע לשקט הרגיל של אותה העונה,מין העגלה ירדה אישה מבוגרת בעלת שיער חלק אפור אסוף בקשת,אחריה ירד גבר צעיר נמוך עם זקן אדמוני.
    שני האנשים התעלמו לגמרי מין ההמולה שמתאספת במסבאה תוך כדי זה שהם צועדים אל עבר הבנק.
    הגבר הצעיר פותח את הדלת של הבנק ומשם אדון יולס מקבל את פניהם.
    האישה אומרת :"אתה במקרה אדון סמיט?".
    אדון יולס ענה לה בקול שבור :"לצערנו אדון סמיט כבר לא איתנו,לפי צוואתו אני אמור להיות מחליפו,אוי שכחתי להציג את עצמי שמי הוא אדון יולס ואתם ?".
    האישה אומרת :"שמי הוא אנה לופידה וזהו עוזרי ג'ורג' קנו נעים מאוד,טוב עם מר סמיט הלך לעולמו אני יעשה איתך את העסקים,ג'ורג' תישאר כאן בבקשה".
    ג'ורג' לא אמר כלום והתיישב על אחד הכיסאות בזמן שאנה ואדון יולס נכנסו למשרד.
    כעבור כמה דקות תומס נכנס והלך בלי לשים לב לג'ורג' למשרד.
    ג'ורג' חסם את הדלת למשרד בגופו הקטן הוא אמר לתומס :"תקשיב לי טוב קטנצ'יק,אתה לא תכנס לפה אחרת...".
    תומס אומר לג'ורג' בזעם :"חכה שאבא שלי המנהל של הבנק הזה שאתה לא נותן לבן שלו להיכנס אליו,הוא ינפץ לך ולמי ששם את העסקים".
    פתאום הדלת נפתחת ומפילה את ג'ורג',מר יולס אומר :"מה זה הצעקות האלה? תומס תעלה על חדרך,ואתה ג'ורג' נכון תקום שמעתי טוב מאוד איך קראת לבני,עוף לי מין הבנק ושאני לא אראה לא אותך ולא את הבוסית שלך ברור !".
    תומס המבוהל ברח אל חדרו,הוא שמע את הדלת של הבנק נטרקת בחוזקה והוא שומע גם את צעדיו הכועסים של אביו מתקרבים.
    הדלת נפתחת והוא רואה את אפריל,אפריל אומרת לו בדאגה :"מה קרה פה ראיתי שני אנשים יוצאים מכאן בכעס ואביך נראה עצבני,מה קרה?".
    תומס הסביר לה על העסקים של אנה לופידה,על איך שג'ורג' הציק לו,ועל איך הוא הרס את העסקים שלהם.

5. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אני הייתי משנה כמה דברים כי זה לא טוב.
    הייתי מתאר את הגעתו של הילד החדש לדוגמא
    איך קיבלו אותו וכ'ו
    סך הכל פרק נחמד 7/10
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •