Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    אני זוכר שלאש היה הרבה פוקימונים שהוא שיחרר או נתן לאימון כמו צ'ריזרד שנימצא בעמק צ'ריסיפיק,
    בטרפרי שעף אם הבטרפרית, וסקווירטל שאם השוטרת ג'ני אבל מה קרא לאונטר,לרביטר,פיצ'יוט ופרימיפ של אש? איפה הם נימצאים?

2. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי בלייזיקן צפה בהודעה
    אני זוכר שלאש היה הרבה פוקימונים שהוא שיחרר או נתן לאימון כמו צ'ריזרד שנימצא בעמק צ'ריסיפיק,
    בטרפרי שעף אם הבטרפרית, וסקווירטל שאם השוטרת ג'ני אבל מה קרא לאונטר,לרביטר,פיצ'יוט ופרימיפ של אש? איפה הם נימצאים?
    פצ'יוט עזב את אש כדי להיות "מנהיג" ולשמור על שאר פוקימוני אוויר לא זוכר איפה
    אנטר הוא נתן אותו לסברינה כי היא השלטתה על העיר כזה ושחיקה בכולם ואנטר "עשה" לה את זה חחח
    לרביטר היה בערך של אש לא זוכר בדיוק מה קרה...
    פרימיפ פשוט עזב אותו לא הרבה אחרי שתפס אותו.
    פרישה

3. משתמש מנוסה
    נזקרתי אש נתן את פרימיפ למחון לחימה או משהו כזה

4. משתמש מנוסה
    אני מבין שלא ראית את ליגת אינדיגו פריימיפ של אש ניצח בתחרות פוקימוני לחימה בהתלחה הוא לא ציית לאש ולאחר שאש תפס אותו שהוא נלחם וזרק על מאצ'וק עם אני לא טועה אז תפס אות ואז פריימיפ התחיל לצייט להוראות של אש בקרבות ובעקבות זה אש ניצח תתחרות אותו בן אדם שבגללו אש לתחרות וזכה ביקש מאש שישאיר את הפריימיפ שלו בישביל להיתאמן שהוא יהפוך אותו לאלוף בתחרות משהו כזה ..

בקשר לפיג'יוט פיג'יאוטו של אש יתפתח לפג'יאוט בפרק 83 אז עזב את פיג'יאוט מכיוון שהוא רצה לשמוע על קבוצת פיג'י ופיג'ואוטו ולהיות המנהיג כדי להגן עליהם פני אותו פירו שתקף אותם הפירו הזה זה אותו ספירו שאש פגע בוא באבן בפרק הראשון מי שראה ..

אונטר בחיים לא היה שייך לאש אש לא הצליח לנצח את מנהיגת המכון הרביעי סברינה כי קודם היה לה כוחות טלקיניזס וגם היה לה פוקמון שהם היו בתיאום מושלם פוקימון על חושי קיצר נחסוך את כל הסיפור
    הפקימון הוא קדברה שגם יתפתח באותו פרק מאברה עכשיו הוא הפסיד בקרב קרה מה שקרה אתה רוצה לדעת תראה תפרק אין לי סבלנות לפרט כל מה שקרה אז אני מקצר בא בן אדם מיסתורי ואש שאל אותו עם ביכלל יש אפשרות לנצח את סברינה אותו בן אדם התגלה בהמשך כאבא של סברינה הוא אומר לאש הוא צריך לתפוס פוקימון רוח בכדי לנצח פוקמון אל חושי הוא אמר לאש שיילך לעיר לוונדר ושיתפוס פיקמון רוח קיצר אש הלך לעיר לוונדר וביקש מהונטר לעזור לו בקרב אונטר הסכים וכל פעם נעלם בסוף הפרק הדרך שאש ניצח את סברינה זה בכך שהונטר הצליח להצחיק אותה וככה הוא בעצם ניצח זה אומנם מאוד לא מפורט אבל זה מה שקרה

בקשר ללרביטר לרביטר היה ביצה שלאותה ביצה היה הרבה בעיות נפלה ניפגעת ולרביטר שפקע מביצה הוא פחד מכל דבר והדבר היחיד שהוא הסכים שיהיה לידו זה היה אש .. בישביל לצאת מאותה בעיה היה פרק עם הפוקימון ינון ואז נפטרה הבעיה ולאחר מכן אש מצא את אמא של לרביטר והוא שב לאמו זה הכי מקוצר עם אני אתחיל לסביר פרט פרט מה קרה לא נסיים תעמוד חחח

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    פ'גיוט הלך להנהיג ולהגן על להקה של פיג'יוטו פיג'י וכו'...
    את האנטר הוא נתן למאמן מכון האל-חושי בעונה הראשונה
    לרביטר לא היה בדיוק של אש.. הוא היה משימה שאש קיבל מהפרופסור של ג'וטו להעביר לא זוכר לאן..
    פריימיפ הלך עם איזה מאמן מיוחד לקרבות פוקימוני לחימה
    אחריי שאש זכה בתחרות פוקימוניי לחימה (אל תגידו לי שלא שלשום יצא לי לראות את הפרק הזה)

.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •